|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III
Dupa, doczytałam w necie,że jak bierzesz 3 rzeczy tak oznaczone to płacisz za 2
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#752 |
|
Raczkowanie
|
Ja też nie wyobrażam sobie mieszkać z moimi teściami/rodzicami. Moja teściowa jest pełna rad
Już wiele poleciało w naszą stronę... Dobrze, że dzielą nas prawie 2tys km A co do pakowania torby do szpitala, będę się pakować wg listy mamy ginekolog. Ale zastanawiam się czy faktycznie będę potrzebować całą zgrzewkę wody My też nie znamy płci, ale do środy tak blisko
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak jeszcze komuś coś dopisać na pierwszej stronie albo zmienić to proszę o odzew
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#754 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupuje różowy bo sama lubię i sama mam kilka takich ciuszków....a mała dzidzi q ogóle w tym kolorze wygląda słodko😍😍 Tak jak chłopczyka bym ubierała w misie i tygryski😄 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#755 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jak z Twoją ewentualną pracą we Wro po macierzynskim? Wez pod uwage ze pierwszy rok w zlobku to duuuzo chorob. Jesli bylibyscie tam kompletnie sami to czeka Cie duzo L4 ktore pracodawcy moze nie byc niestety na reke ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobry wieczór!
|
|
#756 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o przeczucie to zdaje mi się, że będzie dziewczynka. Lekarka powiedziała, że na 55% dziewczynka
|
|
|
|
|
#757 |
|
Zadomowienie
|
My dalej bez plci i boimy sie ze teraz nikomu nie uwierzymy, bo najpierw miał być chłopak a później dziewczynka
![]() Wizyta w czwartek, ale polowkowe dopiero za miesiac, eh.. Bylismy jeszcze w jednym sklepie i chyba sie ostatecznie przekonalismy, ze bierzemy trojkolowca, inneh aternatywy dla nas za bardzo nie ma. Oglądaliśmy Baby Jogger City Elite i jeszcze chcemy w rodzinie zobaczyć na zywo Bumbleride Indie i prawdopodobnie ktorys kupimy. U was wybory wozkowe na dobrej drodze? ![]() I zaraz zbieramy sie na ta impreze firmowa meza, mam nadzieje, ze nie bede wygladac jak paroweczka, z malym brzuszkiem za to bez talii wygladam jakbym stracila ksztalty po prostu, ale trudno. Pamietacie, wrzucalam wam, taka czarna. Ma duzy delkot, wiec licze, ze moja rozlazla figura bedzie sie mniej rzucala w oczy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez pajeczyna Czas edycji: 2018-01-13 o 19:09 |
|
|
|
#758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ogóle w czwartek dużo wizyt się szykuje. Kciuki będę trzymać od rana za wszystkie No ciekawa jestem czy u Ciebie okaże się dziewczynka ![]() Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#759 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny ! Czy mogę do Was dołączyć? Podczytywałam trochę forum, więc może uda mi się „wbić”, ale dopiero teraz zdecydowałam się odezwać
|
|
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz coś o sobie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czuję dzisiaj dziwne pulsowanie w brzuchu jakby od tętna... nie mam pojęcia skąd to ani czy się martwić... ?
|
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę że to normalne haha. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#763 |
|
Zadomowienie
|
BANANOWOMI po obydwu porodach jeść mi się tak nie chciało jak pić! Zwłaszcza jak będziesz karmić piersią to straszne sie ma pragnienie
Witaj BELLA Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#764 |
|
Raczkowanie
|
Mam 29 lat, to moja pierwsza ciąża, 17 tydzień, termin na 21-30 czerwca ( nie znam jeszcze dokładnej daty:/ ). 17.01 mam wizytę, może poznam wtedy płeć
Przez długi czas starałam się bezskutecznie zajść w ciąże. W końcu odpuściłam, odpoczęłam, wyluzowałam sie i ostatecznie sie udało. A ja - zamiast sie cieszyć to jestem raczej przerażona. No ale takim typem człowieka jestem niestety 😋
|
|
|
|
#765 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakbym czytała o sobie wszystkie dane identyczne ![]() Z tym, że nam się udało dzięki inseminacji. Przerażenie też podzielam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#767 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny robiliście kiedyś ta wróżbę??? https://tipy.interia.pl/artykul_4951...-obraczki.html
Ja ja robię sobie i mężowi tylko na nitce, a nie na włosie i nam wychodzi dokładnie tak samo obrączka pokazała plec pierwszego dziecka, które już jest. Pokazała następnego chłopca ( USG w środę mamy). Później stanęła jak zaklęta dajcie znać czy Wam się zgadza Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
.
|
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#770 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ciekawe, czy klientki na to w ogole wpadają ![]() Cytat:
![]() Juz niedługo polowkowe juz trzymam kciuki i mam nadzieję, ze będzie to długie i dokładne badanie. Cytat:
Sent from my F5321 using Wizaz Forum mobile app |
||||
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Bella!
Lady świetne zakupy, też bardzo lubię pudrowy róż. Ja chyba na poważnie zacznę gromadzić różne rzeczy jak się dowiem na UP czy wszystko w porządku i jaka płeć. Bananawomi to wizytujemy razem bo ja też środa, o 16:40. Mamy deal z tz - jak okaże się że Stasiek to idziemy na steka, na Gdańska starówkę, a jak Lilka to do indyjskiej do Sopotu. Mi obie opcje pasują 😉 w każdym razie kolacja będzie. Właśnie apropo Sopotu AFB zniknęła ostatnio... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#772 |
|
Konto usunięte
|
Pierwsza rzecz o ktorej mysle zeby wziac do szpitala w jakiejkolwiek sytuacji to papier toaletowy. Niezmiernie sie zdziwilam ze trzeba miec swoj jak tesciowa lezala na kardiologii.
Jeszcze ciekawostka z mojego miasta. Przy poradni k jest toaleta damska i zeby tam wejsc trzeba wrzucic 1zl. Obok jest meska ( za damo) ale zadna kabina sie nie zamyka. Obie obskurne tak samo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#774 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Melduję, że przeprowadzką zakończona prawie wszystko rozpakowane, zakupy spożywcze zrobione. Najważniejsze rzeczy są, reszta z czasem. Padam ze zmęczenie i z gorączką... ale moi rodzice dzisiaj bardzo nam pomogli ze wszystkim. Jutro idziemy na obiad do teściów.Dziewczyny, nie martwcie się, że nie znacie płci. U mnie nawet nie było żadnych podejrzeń jeszcze, mały/mała skrzętnie kryje swój skarb we wtorek wizyta to może się coś okaże.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mi się przynajmniej wydaje ale specjalista nie jestem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#776 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam się w 17 tyg i to jako 24 latka Ostatnio dziwne rzeczy się dzieją, po 3 latach nawiązaliśmy kontakt z teściową, pierwszy raz dostałam od niej prezent urodzinowy ( w ogóle jakikolwiek prezent), zresztą mój mąż też nic od niej nie dostał odkąd jesteśmy razem. Nawet sms przysłała dziś, chociaż sam prezent kilka dni temu dała. Jestem pod wrażeniem, że wogóle pamiętała kiedy mam te urodziny, skoro tak bardzo mnie nie lubiła Ostatnio nawet jak u niej byliśmy pierwszy raz po tak długim okresie, dała mi do ubrania swoje nowiuśkie puchate unicornowe kapcie coby mi nogi nie zmarzły. Dzieci działają cuda, nawet te nienarodzone ![]() Co do indyjskiej restauracji w Sopocie, pamiętaj o rezerwacji, ostatnio w środku tygodnia naiwnie poszliśmy i brak wolnego stolika ![]() Jeszcze miałam pisać, że narzekałam, że brzucha ani widu ani słychu a tu dziś mnie wywaliło, tak z dnia na dzień. Proszę o dopisanie UP 15.02
Edytowane przez AFB Czas edycji: 2018-01-13 o 21:26 |
|
|
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! A właśnie jak nazywa się ta indyjska w Sopocie? Te która wszyscy zachwalaja Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#779 |
|
Raczkowanie
|
Są 2 o podobnej nazwie, lepsza chyba jest Tandoori Love, jak masz smaka na coś dobrego to polecam Haos w Gdyni, Śliwka w kompot w Sopocie i Mocno nadziane teżâ☠w Sopocie. Do tego Dom Sushi w poniedziałki jest -50%, tylko ten w Sopocie mi smakuje.
Dziękuję za życzenia, ogarnęłam właśnie, że jestem najmłodsza na wątku !
Edytowane przez AFB Czas edycji: 2018-01-13 o 21:30 |
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
Haos w Gdyni i Śliwka w kompot w Sopocie już sprawdzone. Świetne miejsca. Chyba się skusimy na Tandoorilove właśnie. Dzięki! I nie wiedziałam o poniedzialkach w dom sushi. Świetna wiadomość.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:57.

Już wiele poleciało w naszą stronę... Dobrze, że dzielą nas prawie 2tys km

kupiłam też dla niej ciuszki niebieskie i szare, żeby nie było

na początku było ze "chyba chlopak" później "raczej dziewczynka" więc to informacja jakby żadna
przeczuc tez nie mam zadnych już co do płci. Oby szybko zleciało do czwartku, nie wyjde chyba z gabinetu dopóki się nie dowiem 

W ogóle w czwartek dużo wizyt się szykuje. Kciuki będę trzymać od rana za wszystkie 

ale moi rodzice dzisiaj bardzo nam pomogli ze wszystkim. Jutro idziemy na obiad do teściów.