![]() |
#3091 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06! II
Kasiu ja tam mam nadzieję, że będzie chłopak i tego Wam życzę.
![]() Mi z zeszłym roku koleżanka kilka razy wróżyła. Zawsze wychodziła dziewczyna i koniec. Trochę się martwiłam, bo chcę mieć jeszcze dzieci, a z wróżby wynikało, że będzie tylko Wiki. Ale teraz na wiosnę znowu koleżanka mi wróżyła. Pierwsza wyszła dziewczyna, a potem jeszcze dziewczynka i chłopak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do płci to nawet jesli bylaby to dziewczynka, to widac tak ma byc ![]() ![]() Ja wspominam jak bylam w ciazy ze tato Szymka zawsze mowił "chcemy malą Ole? taka kochana mała Oluske? "i mowilam ze tak ale jak bedzie chlopiec? A on mowil "a moze bedzie Ola?.....i czasem tak mysle czy jakbym mu urodziła corke czy tez by nas zostawił? Czy moze bardziej by ją chciał niz syna ![]() Nie ma na to reguły...urodzilam zdrowego, pieknego synka dostał 10pkt, i co? nie ma czasu by go nawet odwiedzic a o zadzwonieniu do niego to juz nie wspomne ![]() Oczywiscie trzymam kciuki kochani zebyscie tam małego sisiaczka zobaczyli ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my większość dnia spędzamy w basenie za domem, także komputer włączam tylko późnym wieczorem ![]() Monia wydaje mi się że jakbyś miała córeczkę to Twój tż byłby taki sam ![]() ![]() ![]() Kasiu a Wam z całego serca życze synusia ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3094 |
Zakorzenienie
|
acha Kasiu wielkosc brzuszka o niczym nie świadczy, ja miałam malutki a dzieci miały 3600 gr (Patryk) i 3500 (Nikolka), a kolezanka miała brzuchol jak słonica i dziecko 2 kg tylko, być może tak jak piszesz masz dużo wód płodowych i stąd duży brzuszek
![]() a u nas właśnie zaczęło padać
![]() |
#3095 |
Zakorzenienie
|
NIKI - moj Szymek patrzy ma Twoj avatar i mowi "co tam tak miga" ja mowie "co ci tam znow miga"? a mowi "ścionek tej pani miga"
![]() U mnie woczraj byla burza, brak netu, brak lacznosci z telefonami kom.. ![]() ![]() ![]() No i Toyota to bardzo wazne auto dla niego wiec juz allegro obsiadłam i chyba mu kupie...Zbieram mu kolekcje aut z takich metalowych..porzadne autka warto kupic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3096 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
Zapraszam na poranną kawkę........ Moni a Ty co tak rano już na kompie,czy Szymonek jeszcze spał? Moja wczoraj padła o 19,bo w dzień nie spała a dzisiaj wstałyśmy po 8. Pogoda u nas słoneczna ,ale chłodno,coś kiepskie lato się zaczęło. Kasia najważniejsze ,żeby dziecko urodzilo się zdrowe a płeć pewnie,że by się chciało teraz chłopczyka a może będzie............. ![]() Niki zazdroszczę Ci basenu,my na działce robimy teraz także na przyszły rok będziemy tam na maxa odpoczywać.
#3097 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() Rano miałam niezły meksyk. Najpierw obudziłam sie i patrzę leje deszcz, a Wiki fotelik stał na podwórku. To biegiem po fotelik samochodowy, ale i tak był juz mokry. Taka byłam zła na tatę, bo godzine wczesniej wstał i nie wziął go do domu ![]() ![]() Ale najgorzej to się załamałam jak powiedział, ze do pracy jedzie w niedziele do Hiszpani. ![]() ![]() Poza tym u mnie zimno i w ogóle beznadziejnie. Ciotka mnie załamała, bo mówi, ze ciepło od połowy sierpnia ma być i cały wrzesień - a ja na urlop w lip[cu planowałam iść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3098 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja znów słyszałam na TVN Meteo, że całe lato ma być piękne i gorąco, więc jak widać oni sami się gubią w tym co robią, mówią ![]() dlatego ja nie wierzę w prognozy pogody bo wiem że przeważnie i tak się nie sprawdza. Może do ciepłych krajów sobie jedź na urlop jak chcesz mieć pewną pogodę?? ![]() mój wujek wyjeżdza z rodziną do Chorwacji na 2 tygodnie i płacą 1800 zł za cały pobyt w apartamencie, bez wyżywienia. Według mnie niedrogo wcale, a tam pogoda pewniejsza niż u nas w PL. A tu nad polskie morze człowiek wyda kasę i niech tak deszcz pada czy zimno jest ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3099 |
Zadomowienie
|
Czesc!
Chciałam Wam tak na szybko pokazać moją kwiaciarkę. Napiszę później z pracy, a zdjęcia załączam teraz, bo z tamtego komputera nie moge, niestety. |
![]() ![]() |
![]() |
#3100 |
Raczkowanie
|
dzień dobry miłe panie!!! Kalinka zaprowadziła w naszym domu porządki i teraz wstajemy o 6 rano, dziś pierwszy raz od dwóch miesięcy pije klawe taką słabiutką pół na pół z mlekiem ale mi się jej zachciało okrutnie. NO idziemy na podwórko trzeba się wylatać
|
![]() ![]() |
![]() |
#3101 |
Zadomowienie
|
Iwonka Kasieńka jak typowa modelka,chyba Ci karierę zrobi.Zdjęcia prześliczne.
Calineczka pisz od czasu do czasu jak tam zdrówko i jak dzidzia rośnie. ![]()
![]() |
#3102 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny dzięki za słowa otuchy w sprawie wagi maluszka , poczytałam sobie trochę w necie i wygląda na to że waga jest w normie
![]() Iwonko Kasieńka śliczna ![]() ![]() Wczoraj z dwiema mamami zprzedszkola Julii i ich córeczkami poszliśmy na plaże z dziećmi, miały sie pobawić w piachu bo nei było za ciepło a one po chwili wszystkie w wodzie niby tylko do kostek ale nogawki spodni zmoczone , wiec skoro juz mokre to się porozbierały ![]() a tu kilka zdjęć , pierwsze 3 są z zamku w Malborku
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez kkasiaaa Czas edycji: 2009-03-17 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3103 |
Zakorzenienie
|
Iwonka i Kasia Zdjecia sliczne..bardzo lubie takie kolorowe letnie foteczki
![]() ![]() Macie racje jesli chodzi o Kasie Iwonkową..ona to modelka cała parą..jak tylko robilam zdjecie to ona juz stała przed Szymkiem, usmiechnieta i oczkami wywracała pozowąła do zdjec ze ho ho.. Ja ostatnio przeniosłam sie na rower ![]() ![]() Moze dzis uda mi sie znow wyskoczyc to zrobie kilka foteczek ![]() Pogoda ładna choc słonca nie ma, i wiaterek lekki wieje ja jednak lubie taka pogode, bo jak jest 30C to nie moge cos funkcjonowac..mysle ze jakbym byla nad woda morzem czy jeziorkiem inaczej bym to odczuwała, a pod blokiem , miedzy ulicami tylko i budynkami to parówa taka ze wole w domu siedziec.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3104 |
Zadomowienie
|
A ja miałam napisać z pracy, ale niestety nie dałam rady. Jeszcze musiałam się zwolnić godzinę, bo pani ze żłobka dzwoniła, że Kasia ma temp. 39 stopni, więc TŻ ją odebrał i chciałam jak najszybciej być przy nich.
Poszłam wieczorem do lekarza i ma zapalenie gardła, a żeby było ciekawiej to ja mam to samo. Obydwie mamy brać antybiotyki. Najprawdopodobniej ja ją zaraziłam, bo nawet nie zdradzała żadnych objawów, dopiero wieczorem podwyższona temp. i niespokojna noc. Ale myślałam, że to może zęby, bo TŻ zajrzał jej do paszczy i miała spuchnięte dziąsła. ale niestety.... Moja Kasia to modelka, rzeczywiście, zero krępacji przed aparatem. Nie to co ja. Ja jak widzę obiektyw to od razu sztywnieję albo robię głupie miny. Kkasiu Twoje dziewczynki też piękne, na pierwszy rzut oka każda inna. A TŻ przystojniak, że hoho. Jak patrzę na Oliwkę z Tobą, to wydaje mi się, że do Ciebie podobna, a jak z TŻ, to wydaje mi się, że do niego. Abc z racji tego, że dotychczas nie miałam okazji to chciałabym Ci pogratulować szybkiego i bezproblemowego rozwodu. Już pewnien etap masz za sobą, teraz już będzie coraz lepiej. Ale ten Twój były to zmienny człowiek, nadążałaś Ty za nim? Ja bym nie dała rady! |
![]() ![]() |
![]() |
#3105 |
Zakorzenienie
|
Kasia Iwonka zdjęcia śliczne
![]() Monia ja też się ostatnio na rower przerzuciłam ![]() ![]() Przez pierwsze dwa dni to mnie tak tyłek bolał... ale już się przyzwyczaiłam do jazdy Iwonko zdrówka dużo Wam życzę, bo Wy takie chorowitki jesteście ![]() ![]()
![]() |
#3106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No i jak to jest? Takie z nas baby fest, a ciagle i ciagle zapalenie gardła nas łapie. Jak nie mnie, to Kasię, to znowu obydwie na raz. Mi to się wydaje, że to powietrze nam coś nie służy. Chociaż tym razem to chyba klima się przyczyniła, bo zawsze pije napoje z lodówki albo z lodem i nic mi nie było, a wróciłam do pracy po zwolnieniu, a tam klima i zaraz mnie wzięło. Ale najważniejsze, że udało mi się pojechać do Moni, a od poniedziałku mam w domu kuzynkę do Kasi, wiec nie muszę brać znowu zwolnienia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3107 |
Zakorzenienie
|
Iwonko pewnie ta klima Cię załatwiła
![]() ![]() jutro jedziemy na piknik rodzinny od tż z pracy, nie wiem sama czy sie cieszyć czy nie, nikogo tam nie znam (poza jedną starszą babką), każdy bedzie na każdego patrzył kto ma jaką żonę itp... bo wiadomo jak się z kimś pracuje a nie zna żony, czy męża tej osoby to bedzie obserwacja ![]() ![]() no ale za to wieczorkiem jedziemy na Dni Myślenic ze znajomymi, to się tam rozerwę chociaż
![]() |
#3108 |
Zakorzenienie
|
Na wstepnie pozycze Kasi i Iwonce duzo duzo zdrowka....dzwonilam na kom ale nie odbieraja pewnie spią....teraz czytam ze chore to przepraszam najmocniej
![]() Ja cos ostatnio nie mam czasu na kompa..dzis bylam po nowy wozeczek dla Szymka, trafilam na wyprzedaz 5-10-15 i kupilam Szymkowi juz ciuchy na jesien ![]() ![]() Potem poszłam z nim do mamy i do piasku, wrocilam do domu i w sumie nie wiem co robic bo spac mi sie nie chce...wstalam o 6 a jakos jestem na chodzie ciagle...jutro jade na urodziny prababci Szymusia(rowerem ![]() ![]() Nie wiem co sie dzieje, ale nic nie chce mi sie w domu robic..prasowanie choc uwielbiam lezy juz 3 kupki sie uzbierały....wszedzie cos sie wala a ja cos nie mam natchnienia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3109 |
Zadomowienie
|
Moni@ nic się nie martw, mi nie chce się kompletnie nic. Aż sama na siebie jestem zła. Rzeczy do prasowania nie mieszczą sie nawet w szafkę do tego przeznaczoną.
A ja wcale nie śpię, Kasia zresztą też nie. Przyjechałam do mamy i po opiekunkę dla Kasi, bo od poniedziałku żłobek przez miesiąc nieczynny, zresztą Kasia i tak chora. Ale na szczęście nie ma gorączki, wiec możemy normalnie funkcjonować. Ja z TŻ byliśmy na koncercie Lady Pank, który notabene jeszcze trwa i patrząc przed siebie widzę Panasewicza na scenie, która stoi tyłem do okna po drugiej stronie ulicy. Fajnie jest tylko trochę za głośno. Mąż zrobił świetne zdjęcia, załatwił sobie akredytację i wszedł pod scenę. |
![]() ![]() |
![]() |
#3110 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3111 |
Rozeznanie
|
hello dziewczynki
![]() Ja miałam dośc ciekawy weekend. W piatek mojego ex zawiozłam razem z Wiki na detoks. Ale powiedziałam , że to mój pierwszy i ostatni raz, bo nie bede się w ciuciubabkę bawiła z nim. Potem weekend u TŻta. Wczoraj mieliśmy z Wiki razem na kajaki jechać, ale rano takie chmury chodziły, potem się rozpogodziło, ale po południu lało - więc nie żałujemy, że na spływ nie wybralismy się. A dzisiaj siedzę w pracy jak na szpilkach, bo niania Wiki na wycieczce, nie miałam dzisiaj Wiki z kim zostawić, więc TŻ zaproponował, ze on popilnuje jej - no i nie wiem co to bedzie ![]() Pozatym moje mieszkanko stoi puste. mam dylemat - moge dalej mieszkac u taty, wprowadzić się do mojego mieszkania, lub przeprowadzić sie do TŻ. Najbardziej mi pasuje mieszkać samej, bo od TŻ kawałek do pracy i w dodatku Wiki rano ciagać do niani. U taty nie mogę miejsca sobie znaleźć, bo mam swoje nawyki. Tak więc postanowiłam , że chyba wróce na stare smieci. Ex wróci z leczenia, to bedziemy myslec co dalej, czy sprzedać czy spłacić jeden drugiego. Nie wiem czy się chwaliłam - Wiki jeździ sama na rowerku, tym który jej kupiłam w zeszłym roku. Jak jest pod górke, to krzyczy mama pomóż. ![]() Miłego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#3112 |
Rozeznanie
|
Iwonko mój ex jest zmienny strasznie, ja się chyba przyzwyczaiłam, chociaz każdego drazni to, że ja potrafie jeszcze z nim rozmawiać
![]() Kasiu i Iwonko fotki świetne. Kasiu moja Wiki z miesiąc temu cała się kąpala w jeziorze wieczorem i nic jej nie było. Moni@ na rower mnie próbował namówić wczoraj TŻ , ale jakoś ochoty nie miałam. Więc poszlismy z wiki na spacerek, po drodze zachaczyliśmy o piekarnię mmmmmm aż mi ślinka leci jak sobie przypomne te świerze ciepłe bułeczki ![]() Wiki w sobote i niedzeleę wstała o 8.30. W sobote nad ranem przyszła do mnie i TŻ i tak razem spalismy, a w niedzielę my już kawe odpilismy i ona dopiero wstała. dzisiaj ja wyszłam do pracy ,a ona dalej spała. Chyba zadzwonię co u nich , bo w stresie żyję. |
![]() ![]() |
![]() |
#3113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3114 |
Zakorzenienie
|
Dostalam kilka dni temu pozdrowienia z Miedzyzdroi chyba jak pamietam dobrze od Nel..
![]() ![]() U mnie w sumie nic ciekawego, wczoraj bylam na urodzinach prababci Szymonka (babci byłego TZ) kurzył sie szalał, kamieniami rzucał, jak normalne dziecko...bo tu pod blokiem to nie ma sie czym zajac, a tam na wsi to i w misce sie w wodzie garnuszkami pobawił, rowerkiem pojezdził...Wrociłam okolo 21 wykapałam go a ten po 22 ani mu sie sni isc spac..zasnal o 23 a wstal o 9 ![]() No to ja tez spałam do 9 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3115 |
Zadomowienie
|
Abc to szybko Wiki załapała ze trzeba pedałowac
![]() ![]() Ja dzisiaj szalałam po sklepach a raczej wyprzedażach ![]() ![]() ![]() Dzisiaj Julka była ostatni raz w przedszkolu i tak mi się trochę smutno zrobiło bo uświadomiłam sobie że jakiś etap w zyciu mojego dziecka się zakończył ![]() ![]()
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez kkasiaaa Czas edycji: 2008-06-30 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ma Twój tż inne dzieci, czy Wika bedzie jego pierwszym dzieckiem? ![]() Cytat:
![]() Nel skoro wyjchałas (też sobie nie przypominam żeby pisała o wyjezdzie ![]() ![]() Kasiu tak to już jest, ze w życiu każdego człowieka zamykają się po kolei poszczegolne etapy ![]() ![]() Ja jutro rano jadę na rozmowę w sprawie pracy (praca dwa dni w tygodniu, jako asystentka lekarza, rejestrowanie pacjentów, wpisywanie w komputer historii choroby pacjenta itd....), ale trochę czarno to widzę, jak powiem temu lekarzowi że od 18 lipca mnie nie będzie prawie 2 tygodnie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3117 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki nic nie pisałam bo wyjechaliśmy jak zwykle spontanicznie ,bez planowania a było super. Właśnie się rozpakowałam i musialam do Was zajrzeć,jutro napisze więcej i dołączę fotki.
![]()
#3118 |
Rozeznanie
|
Hello mamusie
![]() TŻ wczoraj świetnie sobie poradził z Wiki ![]() Niki TŻ ma swoją córeczkę, jest 5 miesiecy młodsza od naszych maluchów, bo z czerwca. Ale niestety jest daleko z matką ![]() ![]() Niestety mieszkanie w moim mieszkaniu z TŻ nie wchodzi w grę, bo to dopiero masakra by była, pozatym TŻ ma lepsze warunki mieszkaniowe, bo chata duża, no i ma tam wszystkie swoje zabawki, koparki, różne maszyny i takie tam. a on bez tego zyć nie może. Zrobił dla Wiki i swojej chrzesnicy huśtawkę, taki bujak i piaskownicę - jeszcze tylko pomalujemy i pokażę Wam - bo niezła złota raczka mi sie trafiła ![]() Pozatym wczoraj u nas padało i wieczorem Wiki szalała po kałuży , a potem po błocie. Jak już wode wychlapała, to TŻ jej dolał nowej i tak do 20. Padła zaraz po kąpaniu do łożka, a my wieczór sobie mieliśmy ![]() Dziewczyny widzę, ze szalejecie z zakupami. Ja narazie Wiki nic nie kupuje, bo miejsca w szafkach brak. Miłego dnia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3119 |
Zakorzenienie
|
abc dlaczego mieszkanie z tż to byłaby masakra??
![]()
![]() |
#3120 |
Zakorzenienie
|
ABC jak tak czytam co piszesz o nowym TZ to usmiecham sie miło..
![]() Ciesze sie ze znalazłas kogos takiego.. Nel ciesze sie ze wyjechałąs i odpoczelas od codziennosci, mamy nadzieje ze dobrze sie bawiłas... ![]() A gdzie podziała sie Jastin? Dawno juz nie pisała ![]() Ja dzis byłam z Mama w Obi, musiałąm pomoc jej w zakupach, choc powiem ze ciezko bylo..bo do pociagu wiele rzeczy sie nie wezmie a wziełysmy ile sie dało..piechota do Obi to jakies pol godziny ![]() ![]() Mama cos planuje jakies zmiany w domu, wiec chciałąm jej pomóc..A ona mowi do mnie po tej wyprawie ze ma nadzieje ze kiedys poznam kogos kto mi w zyciu pomoze i ze nie bede musiała kiedys sama z wszystkim sobie radzic bo jej juz 20 lat jest ciezko i wszedze jezdzac pociagami jest tym bardzo umeczona..kazdy remont zawsze ona i nas dwie (corki) z farbami, tapetami (kiedys) meblami po pociagach sie turlałysmy ![]() Teraz z innej beczki...wiecie co kochane macie jakis sposób na opalanie nog? w ogole slonce mi nog nie łapie..tyle w rybaczkach chodze i nic.. ![]() ![]() ![]() Dajcie znac jak cos wiecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.