|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce
Witam ponownie dziewczyny!
Wielkie dzięki wszystkim za podpowiedzi... bardzo cenne z resztą!!! ![]() Słuchajcie byłam dziś w sklepie z zaproszeniami (MEGA). Bardzo duży i fajny wybór, jest w czym wybrać! ...no i teraz się zastanawiam: zamówić czy zrobić samemu? Troszkę przerażają mnie te ceny. Ile ostatecznie kosztowały Was zaproszenia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Raczkowanie
|
Zakupilam pudelko na karki i drobne upominki slubne
![]() W tym samym odcieniu,moze bardziej w zloto wpadajace,kupilismy papier na zaproszenia i koperty. Szukam Ksiegi Zyczen ![]() Troche sie nagimnastykowalismy,zeby zrobic dobre zdjecia,wiec wklejam az 4 efekty naszych zmagan ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-27 o 10:15 Powód: proszę edytować swoje posty w celu uzupełnienia treści a nie pisac post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() aha zamówiłam w sumie 100 zaproszeń
![]() |
#4744 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-27 o 10:15 Powód: proszę korzystać z funkcji multicytowania a nie pisać post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.zaproszenia-slubne.com/slubne/index.php Kalex i Gosikk_s wszystkiego co najlepesze na nowej drodze życia. niech pogoda wam dopisze i żeby wszystko było tak jak soobie zamarzyłyście.
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-27 o 20:42 Powód: tradycyjnie post pod postem! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Przyczajenie
|
Dot.:
sie ma dziewczyny tak sobie mysle my kupujemy wodke na wesele i szampan juz niepamietam ile nam mowili tego szampana na glowe no ale trzeba ckupic suknie szefowa i krawcowa z suknia moga ci zrobic co tylko chcesz wszelkie poprawki tam jest salon oraz komis potem mozna suknie wstawic 3 miechy za darmo.Ja za nowa sukienke dalam 1000zł kupilam w Jendrzejowie w salonie na rynku polecam mila obsluga dwie panie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Raczkowanie
|
Dot.:
Dziewczyny prosba Czy macie namiary na dobrego dj z Kielc?jesli tak to bardzo prosze o pomoc i kontakt
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest bardzo ładne - takie eleganckie ![]()
![]() |
#4751 | |
Raczkowanie
|
Dot.:
Kalex i Gosikk_s życze Wam wszystkiego Najlepszego, aby wszystkie Wasze dni były tak piękne jak ten jutrzejszy
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4752 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny slubujace-WSZYSTKIEGO CO NAJ,NAJ,NAJ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Rozeznanie
|
Gosik, Kalex wszystkiego najlepszego
![]() Niech ślub będzie bajkowy, wesele cudowne, a życie szczęśliwe ![]() Czekam na relacje i fotki ![]()
#4754 |
Raczkowanie
|
Dzięki Monikkaa!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zadomowienie
|
U mnie również za dwa tygodie dj Gładkowski zagra na weselu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Rozeznanie
|
Wczoraj miałam przymiarkę sukni i jest boska
![]() ![]()
#4757 |
Raczkowanie
|
Kalex i Gosikk_s - wszystkiego najlepszego! Duzo miłosci!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Raczkowanie
|
dziewczyny które dzisiaj ślubują wszystkiego najlepszego!
macie super pogodę również polecam samodzielne wykonanie zaproszeń, przede wszystkim można coś dać od siebie, jest oryginalnie i dużo taniej |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny to pora na mnie aby sie troszke pochwalic ,. Ponizej kilka zdjec z naszego slubu.
![]() Poza tym chcialam Wam podziekowc za cenne wskazowki i rady dzieki ktorym udalo mi sie wszystko zorganizowac zgodnie z moimi marzeniami. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Raczkowanie
|
Karothinka85 super zdjeci!!!Kto wam je robil ?i ile placiliscie?bo sa powaznie extra Jestesmy pod wrazeniem Jesli mozna to prosimy namiary....
Dziewczyny dziekuje za pomoc Umowilismy sie z Piotrem Gladkowskim i ma termin Uffffbo ostatnio slysze tylko "przykro mi ten termin jest zajety" Dajcie znac czy goscie byli zadowoleni z Dj Pozdrawiam Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-29 o 20:19 Powód: post pod postem! |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Raczkowanie
|
Karothinka - gdzie odbyl sie Twoj plener? Czy jest to zamek Krzyztopor??
#4762 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie będę oryginalna jak zapytam kto robił takie fajne foty i gdzie??? ![]() Dziewczyny... nie wiem co się dzieje, ale ostatnio napisałam kilka postów które jak się okazuje - nie zostały zapisane na forum! Też tak macie??? Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-29 o 20:20 Powód: tradycyjnie post pod postem!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zadomowienie
|
Karothinko boskie zdjęcia, nie wiedziałam, że o tej porze roku tak pięknie tam jest.
Kto wam robił?? Plener był robiony na pewno w zamku Krzyżtopór. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 |
Rozeznanie
|
Karothinka wyglądałaś przepięknie, a zdjęcia są bajeczne! Wszystkiego najlepszego
![]()
#4765 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]()
#4766 |
Przyczajenie
|
Dziekuje za mile slowa.
Plener zamek Krzyztopor i jego okolice. Zdjecia http://styczen-fotografia.pl/. Z czystym sumieniem moge ich polecic - super zdjecia i super atmosfera na plenerze - pelna swoboda. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy któraś z Was korzystała z usług wedding plennerów w naszym regionie??????????????
![]() Jeżeli wiecie cokolwiek na ten temat, zdradźcie coś. ![]() Karothinko85 zdradź więcej tajemnic ze swojego ślubu- gdzie wesele, jaki dj czy dobry i wszystko inne co przyjdzie Ci do głowy.
#4768 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Karothinka85 nie będe orginalna zdjęcia piękne, coraz bardziej żałuję, że Styczniowie od dawna mają mój termin zarezerwowany ![]()
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]()
#4770 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jeśli chodzi o nieślubny (czyli biznesowy marynarka jest krótsza o 2,5 cm od tego slubnego) polecma fantazjusza a przedewszystkim vistule. cena za gładki ciemny ciepły brąz np 1150. tam są tez tanie kamizelki już za 240zł w paryżance 310. polecam te dwa sklepy i vistule bo mimo ze troszke drożej to naprawde rewelacyjnie są skrojone. nigdzie się nie ciągną kupujesz rozmiar i rozmiar masz a nie że trzeba pełno przeróbek robić. i nie okłamujmy się co firma to firma. aha unikać vistuli w galerii echo - tam dużo drożej. jeśli interesuje was tańszy garnitur niekoniecznie już tak dobrej jakości to duży wybór jest w katarzynie na pierwszym piętrze. dziewczyny juz wsponinały wcześniej o katarzynie. hmmm jak mi przyjedzie jeszcze coś do głowy to napisze aha jeszczę sanset siut. też fajne garniturki mają i o dziwo dobrze leżą. cena 800zł.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.