|
|
#841 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 5
Treść usunięta
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Reniferek ale super kubek
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
Boziuniuuuu przechodze dzis sama siebie, takiego lenia mam ze nawet na rosol mi sie na dol nie chce zejsc
|
|
|
|
#844 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kubasek zakupiony w Dajar na wyprzedazy, cale 5zł kosztowal ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rosół, dewolaj z serem, sałata z sosem vinegret, kiszona kapusta i sałatka z czerwonej kapusty. Pękam!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#847 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeden też mam z Pepco
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mniam! Aż się głodna zrobiłam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
My dzisiaj na gotowe na dół do teściów - pomidorowa i gulasz
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ze masz takie zdolności ❤️ ja to jestem totalne beztalencie jeśli chodzi o jakiekolwiek robótki ręczne ... kompletnie nie mam umiejętności ani zmysłu dlatego tym bardziej podziwiam ze inni potrafią takie cuda robić ❤️Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8048802 6]Znowu bezsenność ; ) Domima, boskie ubranka z f&f, właśnie byłam tam też na zwiadach i wiem gdzie będę wysyłać TŻta jak nie wyrobię z praniem, żeby dokupił to czy tamto ; ) Naleśnikona zapisuję Cię w kolejce do wózka ![]() W sumie większość widzę też by się wahała co z tym kolorem począć, bo fiolet kusi Co zrobić z gałganicą w razie drugiego malucha będę się zastanawiać jak będę w drugiej ciąży, bo może się nam odechcieć / chcieć ale nie udać no wiecie jak jest - nie ma co na to patrzeć teraz ; )Reniferku gondola ściąga się bardzo łatwo, tak jak w większości wózków z dwóch stron przytrzymując "przyciski", w sklepie chodziły bez zarzutu. Jest wąska i leciutka to złapać nie problem nawet takiemu szczypiorkowi jak ja ; ) Czy 4.12 to dobra pora na śniadanie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] 4.12 - ulubiona pora mojego Syna na zadawanie pytań - mamusiu już jest dzień ? Już jest raniutko ? ![]() Ale na śniadanie jak Najbardziej ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja zawsze lody daje na te cieple owoce pod kruszonka i jem razem takie roztopione ech teraz to z lodami by nie przeszlo... ale moze same jablka z minimalna iloscia kruszonki 😎 musze sprobowacPiona ✋ My bylismy po zakupy spozywcze, przy okazji wrocilam z butami 😎 i tak mialam w przyszlym roku kupowac kozaki, bo myslalam ze teraz to noga mi moze puchnac itd, ale po pierwsze nic takiego sie nie dzieje a po drugie taka mamy zime, ze caly czas smigam w botkach 😂 ale ze byly w promocji skorzane z 260 na 130 za pol ceny ocieplane i krotkie bo dlugich juz mam dosc to kupilam. Teraz tylko pozbyc sie starych zeby stan sie zgadzal 😂 Ech... moj jedyny dziadek jest w szpitalu 😞 nie wiadomo co mu jest, wiem tylko o wodzie na plucach i ze nogi mu puchna. Daja mu jakies kroplowki. Choruje na cukrzyce a tak poza tym to nic mu nie bylo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie kolejny dzień jest taka spokojna - nie wiem co jest grane Detektor jest całe szczęście grany wiec trochę mi lepiej . Napewno zmieniła pozycje i stad takie spokojne odczuwania - a ze to łożysko na przedniej ścianie to tez jest wytłumaczenie ... mam nadzieje ze szybko zmieni to ułożenie ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam tylko powiedzieć, że jesteśmy w czarnej
|
#856 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Co tu taka cisza? 😱 Edytowane przez _St0kr0tka Czas edycji: 2018-01-14 o 18:04 |
||
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotka zdrówka dla dziadka, też mi został tylko jeden
![]() Grosia ciężki temat przed Wami, ale za to później jak będzie fajnie ![]() Co tu taka cisza? Co robicie dziewczyny? My oglądamy netflixa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie biorę się za czytanie książki.
co oglądacie ?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotka zdrowia dla dziadka
Domima my Dominiki to juz chyba tak mamy ze panikujemy na zapas ![]() Przyjechalam po mlodego a on wcale do domu nie chce wracac Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#862 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się dzisiaj z Wami.
Mam dzisiaj slaby dzień od rana czuje się jakos dziwnie. Spaliśmy u teściów i nie umiałam sobie dobrej pozycji znaleźć. Mam wrazenie, ze mi tak brzuch wywalilo że az mi ciężko. Nic mi sie nie chce.
|
#864 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#865 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny,
Widzę że poranny post mój się nie zapisał. ![]() Rumianku, nie jesteś sama z tą 4:12, ja o 4:22 wstałam bo obudził mnie głód. Poszłam zrobiłam sobie kromkę i poszłam dalej spać. Czyżby to kolejny etap ?? ![]() Domima, dziekuję Niestety nie wszystko wychodzi tak jakbym chciała i często jestem nie zadowolona, jednak i tak za bardzo lubię przy tym dłubać ![]() Mój maluszek też od paru dni ciut spokojniejszy. Dziś po obiadku się wiertolił ale czułam go bardzo nisko, także znów zmienił pozycję i stąd słabiej czuje jego "Ajaaaa". |
|
|
|
#866 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Kciuki za operacje psiny ..No i za Twoja wizytę również ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
zdrówka dla Dziadzia - bardzo to smutne jak takie rzeczy się dzieją Oby jak naszybciej wyszedł ze szpitala ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
Eh ... No już kolejny dzień mnie to nurtuje bo tak - dopóki nie czułam ruchów to jakos sobie to tłumaczyłam - raz dziennie na 10 sek podsłuchiwałam Mała i było ok - wiedziałam ze o te ruchy to będzie ciężko ze względu na to łożysko aaallleee od świat regularnie je czułam i to takie konkretne a teraz jak już coś mi odbiegało od tej mojej normy to mnie to zaczęło niepokoić bo właściwie to dlaczego ? ![]() ![]() Dzisiaj już ja sprowokowałam słodkim pomimo tego ze nie powinnam przez cukrzyce .. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
Jak pisałaś to ja uskutecznialam drzemkę - normalnie jakby mnie ktoś wyłączył od zasilania ... co oglądacie ? Czy oglądaliście ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
Ja to zaczęłam WAm tu odpisywać - bo nawet się Dzisiaj nie przywitałam - to zaraz syn przyleciał z książeczka - z tekstem „poczytaj mi proszę „potem padł mi telefon a potem padłam ja ... i tak mi zleciało popołudnia - tyle z mojego nadrabiania .. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
Może to faktycznie jakiś senny czas ze te Nasze Bobaski takie jakieś mało ruchawe - oby to tylko chwilowe było ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||||
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Kciui za operacje pieska ✊✊
My dzis bylismy w biedronce i byl ostatni dwupak bodow 12zl z dlugim rekawkiem i jedne z tego dwupaku mi sie podobaly a drugie srednio i w koncu nie wzielam a teraz czytam w necie, ze DO DZIS przy kasie sie rabatowaly jeszcze o 50% dzieciece ubranka jakbym wiedziala to bym wziela dla samych tych miskow a drugie pod cos zawsze mozna zalozyc ![]() Co do ruchow to moj synus tez dzis ma leniwy dzien, dopiero teraz cos poczulam ale tez nie za wiele. Za to jak w nocy wstaje do wc to jak sie pozniej poloze to maly zazwyczaj nie spi 😜 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez _St0kr0tka Czas edycji: 2018-01-14 o 20:35 |
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie to że jestem nie gościnna czy nie lubię gości ale jak ja jadę do kogoś na kawę to nie siedzę tyle czasu. Chyba że umawiamy się na sobotę. ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Co to za operacja ? ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Zgaga mnie dopadła
|
|
#869 |
|
Wtajemniczenie
|
Stokrota, zdrówka dla dziadka oby szybciutko wrócił do zdrowia
Kinia, kciuki za wizytę i za operację psiaka. Pisałyście dziś o mężach fanach SW. Myślę że na taki pokój się bez wahania zgodzą ![]() https://pl.aliexpress.com/item/15pcs...bc0f0bf2&tpp=1 Edytowane przez blaira Czas edycji: 2018-01-14 o 20:44 |
|
|
|
#870 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Lody jak na mleku to nie wiem czy pomogą ale na pewno nie zaszkodza (mówi się żeby na zgage miete lub mleko wypić, to może coś da) 😉 Kładę się spać, bo rano jeszcze wcześniej muszę wstać, zawieźć męża do pracy i dziecko do przedszkola a sama jeszcze do laboratorium. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

mniam! Aż się głodna zrobiłam 

❤️ ja to jestem totalne beztalencie jeśli chodzi o jakiekolwiek robótki ręczne ... kompletnie nie mam umiejętności ani zmysłu
dlatego tym bardziej podziwiam ze inni potrafią takie cuda robić ❤️
Co zrobić z gałganicą w razie drugiego malucha będę się zastanawiać jak będę w drugiej ciąży, bo może się nam odechcieć / chcieć ale nie udać no wiecie jak jest - nie ma co na to patrzeć teraz ; )

ech teraz to z lodami by nie przeszlo... ale moze same jablka z minimalna iloscia kruszonki 😎 musze sprobowac
ja jak slabiej czuje to tez zastanawiam sie czy wszystko ok, a przeciez na tym etapie to wystarczy ze inaczej sie dzidzia ulozy i juz mozemy tak mocno nie czuc, ze sie wierci 
No właśnie kolejny dzień jest taka spokojna - nie wiem co jest grane