|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach
Blanka duży.brzusio.Ja mam malutki,w szczególności po.wtorkowej biegunce.
---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Co do.sklepów,to 9 fashion-mam.stamtąd super getry.Fajne ciuchy są na happy mum. |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach
Fotelina miałam seler z ananasem dodałam pol szalotki posiekanej na malutkie kawałki, ser żółty, szynkę, ogórka kiszonego, paprykę czerwona i kukurydze, majonez, musztardę i jogurt. Wyszło bardzo smaczne tylko dosyc pożywna. Nie nadaje sie do obiadu. Raczej na lunch bym zjadła z kawałkiem chleba albo krakersami.
Cytat:
![]() Obejrzeliśmy wlasnie „zookeeper’s wife” azyl???? Po Polsku. Jesli tak to tytuł zupełnie niedobrany... Bardzo emocjonalny popłakałam sie ale bardzo nam sie podobał. Polecam. Dziewczyny a jeszcze pytanie z seri co mi mozna. Czy moge uzywac takich preparatów miejscowych na krostki? Cos mi wyskoczyło malutkiego na brodzie. Mam taka maść La roche posay do miejscowego smarowania. Smarujecie to czyms? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
On w sumie duży nie jest. Jest okrągły, jakbym piłkę polknela. I to tak śmiesznie, bo od tyłu nic nie widać. Nadal mam płasko i drobno dupie haha 😂
Myślałam, że mi się chociaż biodra powiększa, a tu nic.. Mam figurę jak dziecko, mała dziewczyna w ciąży. 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2018-01-14 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Witam Was mamusie 😃
nieśmiało się dołączę. Jestem aktualnie w 15+2 tygodniu, to moja 2 ciąża. Mam już córę, skończy w tym roku 11 lat. Tp mam wg om i USG na 07.07. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję że mnie przyjmiecie do Waszego grona😃 |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Witaj bursztynek. Rozgośc sie i pisz z nami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Im nas więcej tym lepiej ![]() U mnie tez dziś 15+2 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Nadrobić Was nie można po kilku godzinach! Na nowym wątku już tyle postów po kilku godzinach nieobecnosci
![]() Folinka proszę o wpisanie mojej wizyty na 17 stycznia, dobrze że tak szybko mam wizytę bo zaniepokoiłam się tą tarczyca, że nikt mi jej nie badał. Boże weszłam na wagę, czy to normalne że przybieram dokładnie 0.5kg co tydzień? Byliśmy na urodzinach brata i się tak napchałam że się ruszać nie mogę.. ![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |||
Zadomowienie
|
Dziękuję bardzo za wszystkie pochwały!
![]() ![]() Aaa, i najważniejsze... Nie zdążyłam Was zapytać o zdanie w sprawie usunięcia z listy osób, które się nie odzywają. Cztery takie znalazłam, każda przynajmniej miesiąc lub nawet dwa nie pisała: Ka_na Princes 18 patiXx09 Metka_89 Może zauważyłyście dopisek pod listą... Jak większość zadecyduje inaczej, to zmienimy, więc proszę o opinie. Lub wymienione dziewczyny, jeśli czytacie, to zapraszamy do udzielania się ![]() A za resztę aktualizacji już się z przyjemnością biorę! Odnośnie płci dzieciaczków, jeśli chcecie, żeby zaznaczać na liście, to proszę napiszcie, że chcecie. Na razie nie zaznaczałam poza Blanką, która poprosiła, bo prawie każda z Was dodawała "prawdopodobnie" lub że na ileś tam procent lekarz powiedział. Koniec ogłoszeń parafialnych! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewentualnie zrobić można "Zaginione mamusie" i tam przenosić dziewczyny jak przestaną się udzielać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Hello,już nie śpię,za to wieczorem o 22 to padam jak mucha. Miałam dziś Młodą wczesniej obudzić,ale nie mam serca tego zrobić. Taki się z niej przytulasek zrobił,całą noc jest we mnie wtulona.
My dzis zaczynamy 13 tydzień,oby szczęśliwy,czekam na ten piątek bardzo i jednocześnie bardzo się boję. Co do usuwania mamuś,to ja jestem za pomysłem Blanki- zaginione mamusie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ug. Dzień dobry. Poniedziałek... dziś podobno najbardziej depresyjny dzień roku. A ja zaczęłam go z okropnymi Mdłościami od rana. Wczoraj bulo troszkę lepiej. Dziś znowu jazda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Kropka powitamy ok 23.04.2015 ![]() Edytowane przez violka848 Czas edycji: 2018-01-16 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Uff, ile do nadrobienia, a pomyśleć, że przecież jestem na zwolnieniu i na brak czasu nie narzekam
![]() Kitosa, gratulacje. Agrafka, Bursztynek - witajcie ![]() Zua - trzymaj się i daj znać, czy rozmawiałaś z kimś o wyniku. Folinka - pierwsze strona to pełna profeska ![]() Blanka, to beagle?? Szaleństwo, piękny psiak i piękny brzuch. Co ty tam masz? Małą armię?? ![]() ![]() A propos jedzenia - ja wczoraj wyżerałam do południa naszą tajską ogórkową :P, a pod wieczór zapiekanka makaronowa. Użyłam do niej lazura, bo miałam straszną ochotę na pleśniaka, a potem go dobiłam podgrzewając do 200 stopni w piekarniku ![]() ![]() Zaraz jadę na badania - morfologia, mocz i TSH a jutro w końcu wizyta!! Już nie mogę wytrzymać aż mnie skręca. Szkoda tylko, że jadę sama, więc zamiast bujać w obłokach będę musiała wziąć się w garść i być rozważnym kierowcą ![]() P.s. wczoraj u nas zaczął się 16. tydzień ![]() Edytowane przez summer_overture Czas edycji: 2018-01-15 o 06:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Ja jem normalnie na surowo ser pleśniowy z mleka pasteryzowanego
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Witaj!
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Witam sie z pracy ![]() Zua, pamiętaj że Pappa to statystyka. Postaraj się nie denerwować i możliwie szybko skonsultować z lekarzem celem ustalenia jakiś dalszych kroków. Może faktycznie luteina zaburza przynajmniej częściowo wynik? Bursztynek, witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
hej bursztynek😊
co do dziewczyn, które się nie udzielają zgadzam się z Blanką😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny, witam się i ja w kolejnej części
![]() Witam również nowe koleżanki Z racji tego, że od dziś jestem na zwolnieniu liczę na to że będę już teraz z Wami bardziej na bieżąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
O matulu - nowy wątek a już tyle naklikane, na prawdę dziewczyny jestem pod wrażeniem 😸
folinka pierwsza strona full wypas 👍mam prośbę: w wolnej chwili dopisz że u nas córeczka, bo po genetycznych mamy już pewność kto mieszka w brzuchu, jeszcze tylko imię musimy wybrać. Początkowo miała byc Łucja ale coś mąż wymyśla że może jakieś inne 😀 zUa, tak jak Dziewczyna pisały skontaktuj się z genetykiem. Nie martw się na zapas- bo pappa to tylko statystyka, trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo 👍👍 Blanka: w 100% się z Tobą zgadzam jeżeli chodzi o rodzenie dzieci obciążonych chorobami 👍 a swoją drogą piękny brzusio 😻 Dziewczyny Wy tak ciągle o tych smakołykach piszecie, że aż ślina cieknie 😀 A ja wczoraj miałam chleb upiec ale nie wyszedł taki jak powinien 😤 w związku z czym poryczałam się nad chlebowym zakalcem 😿 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wiecie że są organizowane bezpłatne warsztaty dla ciężarnych w ramach funduszy europejskich ? Fajna sprawa, koleżanka była na takich 3 spotkaniach, z każdego wyniosła masę próbek i gazetek, a jedną osoba z publiczności na koniec zostaje wylosowane i odbiera prezent - ostatnio była to elektroniczna niania więc fajna sprawa. Ja chyba się na to wybiorę, tutaj jest link
http://bezpiecznymaluch.pl/warsztaty
#83 |
Zakorzenienie
|
Radena gratuluję kolejnego tygodnia
![]() ![]() Blanka, ale piłka już ![]() ![]() U mnie jest już okrągły, ale na leżąco jeszcze za mały i się chowa ;-)
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
O u mnie tez będą organizowane
![]() ![]()
#87 |
Zakorzenienie
|
Właśnie teściowie nas zaskoczyli-przywieźli gołąbki i kajmaki.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Blanka,dopiero teraz zauważyłam zdjecie brzuszka 😍 mój na razie tak20180110_115326_Film3.jpg
Cytat:
Jejuuuu,dlaczego to napisałaś? Teraz ja będę musiala zrobic gołąbki! I kajmaka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Radena, ale już wypukły
![]() ![]() ![]()
#90 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj dzien zaczelam od wymiotow ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Tez dostalam ochote na golabki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.