![]() |
#481 |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Biricchina widac ze pobyt udany
wszystkiego dobrego!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Zakorzenienie
|
5 dni to juz niedlugo! ![]() ![]() ![]() U mnie w sobote szykuje sie wieczor panienski, ale poki co bardziej mnie interesuje co takiego bedzie sie dzialo na kawalerskim ![]() ![]() A ogolnie to duzo jeszcze zostalo do zrobienia... jestem na etapie szukania fryzury, bukieciku, piosenki na pierwszy taniec (ktorej jeszcze nie wybralismy! ![]() A macie jakies pomysly juz jakie zabawy chcialybyscie miec na oczepinach? wlasnie staram sie tu cos wymyslic zabawnego ![]()
#483 |
Wtajemniczenie
|
katey
spóźnione życzenia imieninowe dla Tz'ta ![]() ![]() gosia1007 to miałaś niezapomniany wieczór panieńskie ![]() ![]() Biricchina Egipt? Ach rozmarzyłam się ![]() ![]() Taska ten link do tych dzieci ![]() ![]() ![]() ![]() Kobietki zmykam do pracy, więc proszę nie pisać za dużo, żebym nadążyła za Wami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć, dziewczyny!
![]() Cytat:
![]() Myślę jednak, że po weselu padniemy trupem na łóżko i tyle będzie z upojnej nocy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Na razie mam lekki zastój z przygotowaniami do ślubu. Teraz bardziej myślimy o naszej kuchni - jutro przychodzi hydraulik ![]() Wczoraj dostałam zaproszenie na ślub kuzynki. Coś mi się wydaje też, że dostaniemy z T. jeszcze jedno zaproszenie, od znajomych ![]() Za niedługo chcę załatwić zaproszenia i kupić buty ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki! Ja was tylko podczytuje, bo rzadko mam czas zeby cos naskrobac..
A teraz to sie boje az, bo bede bez neta przez miesiac, dopiero jak do Polski wroce i wlasnie sie boje ze jak wlacze wizaz to bede miala z 200 stron do nadrobienia!! Ale ten czas leci - zostalo jeszcze poltorej miesiaca, ale juz nie moge sie doczekac. Ja tez mam buty z odkrytymi palcami i pietami, kupilam juz wkladki takie zelowe , ale ja musze miec ponczochy i pewnie plaster na wszelki wypadek przyklejony, bo ja z kazdych butow mam odciski i otarcia, najgorzej na pietach z tylu, moje nogi wygladaja jak wielka blizna w tym miejscu, i chocby nie wiem jak wygodne buty to i tak kazde daja o sobie znac.. ![]() A rajstop nie lubie, to kupilam ponczoszki samonosne, ale nie biale, bo jakos mi sie nie podobaja biale. Zostalo nam jeszcze : -przymiarka sukni -zakup alkoholu -spowiedz przedslubna -ustalenie jaki bukiet i stroik auta -makijaz probny i fryzura -najwazniesze- odbior obraczek -potwierdzenie ilosci gosci i zrobienie winietek na stol(ale to juz przed samym weselem mysle) Życze wszystkim Pannom, które wychodzą za mąż w lipcu, aby ten dzien byl tym jedynym ,wymarzonym i szczesliwym! To Wasz dzien!! Do zobaczenia za miesiac na wizazowym kobiercu ! Pozdrawiam Wszystkie Panny Mlode!
#486 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mowisz ze nie ma sie czego bac hehe zacisne zeby i musze dac rade boje sie wiadomego - spadku na ziemie hehe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do partnera, współczuje, że się na moment odrywacie od siebie. Ja za swoim tęsknie nawet kiedy jest w kuchni a ja w łazience. Ech ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#488 | |
Rozeznanie
|
Cześć kobietki
![]() gosia1007 ale szalony wieczór, naprawdę gratuluję pomysłowych kumpeli ![]() ![]() Biricchina powiało wakacyjnym klimatem z Twoich zdjęć i opowieści ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() co do kabrioletu - to miałam taką opcję, ale taki ciasny samochodzik a będziemy dużo jeździć ;] w najgorszym wypadku nawet 200 km przez cały dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przy każdym napisanym poście, w dolnym prawym rogu masz do wyboru: Edytuj / Cytuj / Wielo cytuj ten post / Odp Przy każdym poście, który chcesz zacytować wybierz tę 3 funkcję (kliknij na "plusik"), wówczas zamieni się on na "minus". /jeśli się pomylisz lub zrezygnujesz z już zaznaczonego posta-kliknij na "minus" a powróci stan pierwotny "plus"/ Ostatnim krokiem jest wciśnięcie przy ostatnim minusie dodatkowo Cytuj. Otworzy się wtedy nowe okno z zacytowanymi wszystkimi postami i pomiędzy nimi możesz dodawać swoją wypowiedź. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#490 | ||
Wtajemniczenie
|
Jeszcze raz dzięki wszystkim dziewczynom. Wasze wieczory też będą niezapomniane. Myślę, że wszystkie macie super kumpelki, a jak super to się przekonacie...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W pierwszej fazie tort miał być "murzyński", żeby było tak egzotycznie, ale w końcu stanęło na białym, jakoś tak bardziej europejsko. A tak na marginesie to wczoraj nieźle się naśmiałam, kiedy dziewczyny opowiadały mi swoje pierwotne plany. Otóż spod domu na imprezę miałam pojechać: - radiowozem w kajdankach, ale wtedy trzebaby wpisać interwencję i byłby wpis w papierach, więc dziewczyny oszczędziły moich rodziców ![]() - starą syrenką - okazało się, że facet właśnie rozebrał ją na złom - ogromnym, nowoczesnym ciągnikiem - pojechał na wystawę - skuterem mojej kumpeli - jak go myła to go zalała i nici z jazdy...tak więc napracowały się moje dziewczyny. Widzicie, że wcale nie jest łatwo wszystko zorganizować, ale z drugiej strony dla chcącego nic trudnego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#491 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gratuluje wyjazdu. A powiedz ile tam byliście dni, tygodni? ![]() O łał ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny zauważyłam że jesteście skarbnicą wiedzy na każdy temat...
Czy któraś zna się na kredytach? Mam problem z BIKIEM i potrzebuje natychmiastowej pomocy!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Wtajemniczenie
|
nie
![]() ![]() w takich samych butach jakie mam do ślubu tylko w innym kolorze chodzę na codzień-także wiem na co się decyduję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Rozeznanie
|
a mi jakoś szczególnie białe rajstopy/pończochy nie przeszkadzają. Ot część ślubnego stroju - będą pasować do całej reszty - z delikatną opalenizną i białą bielizną mogą wyglądać nawet ponętnie
![]() ![]() Wracają bracia z akademika dzisiaj i jutro ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Raczkowanie
|
Wystarczy że człowiek trzy dni nie zaglądał i juz biedna nie wyrabiam z czytaniem. Nie ładnie tak dużo pisać.
![]() Gosia1007 miałaś super imprezę tylko pozazdrościć takich kumpeli i ich fantazji. Moja światkowa tez mi cos przygotowuje aż sie boje bo ona jest do wszystkiego zdolna. W ten weekend zareszczie mój Marcinek zakupił reszte brakujacej garderoby czyli kamizelkę , spinki do koszuli i samą koszule. Próbowolismy w sobote dostać sie do księdza po wydanie nam licencji ale ksiądz nie otworzył nam kancelarii. ![]()
#496 | |||||
Zakorzenienie
|
Witajcie moje królewny kochane!!!
![]() Dalej nie mam za rewelacyjnego humoru, bo mój kotek się na mnie foszy, no ale cóż... przejdzie mu... Przydałoby się zacząć leczyć chyba... ostatnio jestem straszliwie nadpobudliwa i zachowuję się okropnie!!! ![]() Cytat:
![]() Świetnie to wygląda... ale ja mam tak obcisłą sukienkę, że wszystko sie pod nią odznacza... Muszę mieć body bez dwóch zdań... Tyle, że zawsze mozna kupic taki komplecik na poprawiny... ![]() Cytat:
same wiecie jakie to trudne!! Zazwyczaj jest tak, że zanim pomyślę... to już zrobie coś głupiego!!! W dodatku jestem upartym osłem, który za wszelką cenę chce postawić na swoim. Wrrrrrrrrrrrrrrrr... i po co on się ze mną żeni?? Cytat:
![]() Ale nie potrafię wziąć się w garść i przestać tak robić! ![]() To jest strasznie trudne!!! Jestem jednym wielkim chodzącym nerwem.- tak mnie nazywa Uki. ![]() Cytat:
A jak jestem zmęczona, to jestem jeszcze gorsza ![]() Ostatnie zdanie- wyjęte z ust mojego Ukaszka. Cytat:
Ale superowo!!! Gratuluję i ogromnie zazdroszczę takich koleżanek!!! Pomysły genialne!!! A torcik... wygląda smakowicie ![]()
![]() |
#497 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaka Ty jesteś opalona! fiu fiu ![]() W ogóle piękna para z Was!!!! Przepiękne widoki... ja już nie mogę się tego doczekać ![]() Jeszcze 3 miesiące niecałe!!! Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do kabaretek... dla mnie kabaretki do ślubu <podobnie jak kozaki w lato> to kicz. No ale to moje zdanie... ![]() Cytat:
Przemyślcie to dobrze... w Polsce jest czasem o wiele drożej niż np. w Turcji czy Chorwacji... Przekalkulujcie sobie to dobrze ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie bijcie mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Nie ruszyłam nawet paluchem!!! <zaproszenia> Jestem leniem śmierdzącym <wiem>! Poprawię się - obiecuję!! ![]()
![]() |
#498 |
Raczkowanie
|
Ja równiez zamierzam załozyć pończoszki samonośne. Miałam je ostatnio na dwóch weselach i nie miałam żadnego problemu i nawet wygodne są.
#499 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj wybrałam się na mały spacerek. Byłam kupić papier do zaproszeń i umówić się do fryzjerki i wróciłam... z małym bonusem
![]() ![]() Kasienka, kalkulowaliśmy ceny wyjazdu i chyba na Karpacz się skusimy (a to dzięki wizażowi ![]() Wklejam foty bucików ![]()
#500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama chciałabym cos podobnego. Te, które kupiłam są z odkrytymi paluszkami... A jeśli będzie zimno??? ![]() Trza mieć zabezpieczenie!!! A co do Karpacza- to ile planujecie wydać??? <jeśli można spytać?>
![]() |
#501 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A do Karpacza naprawde polecam tez tam sie wybieramy w podróz poslubna, bo na zagraniczna wycieczke niestety nas nie stac. Trzeba poznać nasze piekne krajobrazy a później sie w świat wypuszczać.
![]() |
#502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na podróż poślubną planujemy wydać około 1000zł, to tak mniej więcej bo nie liczyliśmy jeszcze aż tak dokładnie wydatków.
![]() |
#503 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo, bardzo ładne!!!!
Buciki rewelacyjne, wydaje mi się że bez problemu skorzystasz z nich po ślubie. Aż mam ochotę też wyjść do obuwniczego chociaż nie powinnam bo jestem na odwyku ![]() A wakacje w Polsce są tańsze niż wyjazdy zagraniczne jeśli ma się łeb na karku. Chociaż 2 lata temu byłamw Pradze i kosztowało to 350 zł na 4 dni ( dojazd pociągiem z Ostravy, 3 noclegi, jedzonko w restauracjach) Czechy i Słowacja są super tanie ( nocleg ze śniadaniem w *** hotelu ok 150 zł za dobę/2 osoby) Tyle że trzeba szukać na własną rękę. Powiem Wam że kuzyn TZ z żoną w podróży poślubnej byli w Nepalu i wydali na to 2000zł (tydzień za 2 osoby łącznie), z tym że nie mieli luksusów |
![]() ![]() |
![]() |
#504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#505 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mowcie co chcecie ja tez jestm uparciuch i jak tylko nadarzy sie okazja i bedzie z czepka chociaz te 2 tys to wyruszamy do egiptu ![]()
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki raz jeszcze
![]() ![]() Aha, i jeszcze z dobrych wiadomości, to byłam u mojej fryzjerki podpytać co i jak z fryzurką ślubną. Nie ma to jak iść do fryzjerki, u której tnie się od dawna. Zna moje włosy na wylot, i od razu jak zaczęłam przedstawiać koncept fryzury zrozumiała mnie w lot, dopowiadała za mnie po prostu to co chciałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#507 |
Zakorzenienie
|
czesc.
nie dosc ze sesja to i chora jestem ![]() mam takie techniczne pytanie. wypisuje zaproszenia, duzo gosci jest z dziecmi do 4-5 lat. chyba nie musze takich szkrabow wypisywac na zaproszeniu? nie mam nic przeciwko ich obecnosci na weselu wiec wystarczy jak powiem w trakcie rozdawania zaproszen ze oczywiscie dzieci sa mile widziane?
#508 |
Zakorzenienie
|
Ja wypisywałam wszystkich imiennie i tak: Kobietę, jej męża i dzieci (od najstarszego do najmłodszego).
![]()
![]() |
#509 |
Rozeznanie
|
agunia82 piękne te Twoje butki
![]() a ja jeszcze o pończochach... zamówię dopiero jak dojdzie bielizna ![]() ![]() kupię 2 albo 3 pary ;] i skoro jest możliwość to różne - ale od jednego sprzedawcy, więc w grę wchodzi: http://allegro.pl/item391548925_ponc..._2_.html#photo http://allegro.pl/item392014626_ponc..._ss.html#photo http://allegro.pl/item389325352_ponc...dss.html#photo lub http://allegro.pl/item391316246_drea...ale.html#photo http://allegro.pl/item387849329_fior...ale.html#photo Te z koronkowym wykończeniem straszniemi się podobają, ale koronka chyba nie pasuje do mojego kompletu? ![]() I na niektórych zdjęciach mają inny kolor niż biały - ale wzięłam pod uwagę tylko te które mają opcję w tym kolorze, no to który zestaw? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wg mnie wszystko zalezy od "normalności" rodziców tych dzieci! Jeżeli przejdzie Ci przez myśl, że kogoś mogłoby urazić nie wpisanie dzieci na zaproszenie... to radzę wpisać. ![]() A jeśli ludzi w rodzinie masz normalnych to myślę, że nie musisz tracić energii na wpisywanie ich imion. Albo jeszcze prostsze rozwiązanie na każdym zaproszeniu napisz: np. Katarzyna i Łukasz Kowalscy z dziećmi. I po kłopocie! ![]() Piszę o normalności, bo mam jedną ciocię, która na śmierć by się obraziła gdybym nie wypisała jej dzieci na zaproszeniu. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.