Zielona Góra i oklice-łączmy się - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-29, 11:29   #931
biiibiii
Zakorzenienie

Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się

Isi nie jestem pewna, czy Anyżek jeszcze jest. zdaje się że chyba już go nie ma.
A olejek rycynowy używam na włosy może i na paznokcie się przyda z tego co wiem, jest w każdej aptece w Sul, bo już w kilku kupowałam i nie miałam w żadnej problemu

Kartkę oczywiście zamawiam, jeśli tylko będziesz miała czas ją zrobić, byłoby super! naprawdę jestem oczarowana Twoimi zdolnościami i jestem pewna, że jakbyśmy dołączyli taką kartkę to z pewnością wywarłaby wrażenie nie tylko na nas ale i na wszytskich gościach
Wesele jest w ostatni weekend sierpnia

U mnie humor dziś średni, jadę do Tzta popołudniu ale jakoś nie bardzo mi się chce. No i nawet nie wiem w co się ubrac bo ta pogoda nie wiadomo jaka ;/ niby gorąco ale jak zawieje to chłodno. Już estem przeziębiona a nie chce się jeszcze bardziej zaprawić.

A wy jakie plany ?
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 12:20   #932
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

My już po obiadku Zamówiony dziś A pewnie bedziemy si enudzic ja przynajmniej ksiazke poczytam

Isis ja też by zamówienie na taka karteczkę złożyła na 26 lipca na wesele idziemy z tż i fajne cos takiego Jakbyś znalazła czas to fajnieby było

Ide teraz sie położyć bo się najdłam a dalej wkurzona jestem
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 12:48   #933
biiibiii
Zakorzenienie

ja też po obiedzie, Tz własnie dzownił i zakomunikował mi żebym wziela prawo bo on na wczorajszym spotkaniu z kolegami sie 'struł'
jesli mysli ze będę go wozić to chyba całkiem rozum postradał.
nic, szykuję się.

miłego
Stary 2008-06-29, 13:35   #934
Isis23
Zakorzenienie

dziewczyny z kartkami nie ma sprawy znajde czas to nadziergam... tylko prosze o małą pomoc... najlepiej jakbyście wybrały życzenia jakie chcecie miec na kartce, i jak mam kartke podpisać... że od kogo... no a potem przedstawie wam jak ja to widzę

u mnie rodziców dzisiaj nie ma.. pojechali na imieniny... obiadu nie chce mi sie robić... moze tylko pieczone ziemniaczki zaraz zrobie i sosik czosnkowy ...a potem moze film jakiś albo spacer potem... no się zobaczy.... a wieczorem wizażowanie pewnie jak zwykle :P

i moje wypocinki fotograficzne

mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010

Isis23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 21:46   #935
biiibiii
Zakorzenienie

Isi kurcze, nie wiem jakie życzenia dla pary mlodej poszukam czegoś na necie podpisać to poprostu moim imieniem i nazwiskiem i Tzta, dane oczywiście wszelkie podam

Już powiedziałam dziś Tżtowi że zamówiłam kartke i że nasza będzie najpiekniejsza
Stary 2008-06-30, 08:47   #936
biiibiii
Zakorzenienie

Dzien dorby

Co się dzieje? wszystkie śpią jeszcze?
Stary 2008-06-30, 09:10   #937
oliwka__
Zakorzenienie

Dobry

Ja własnie niedawno wtsałam tyle co zdarzylam sie wykapac i nalożyć maseczke na głowe i teraz tak z nia siedze Ide herbatke zrobic

Miłego dzionka kochane niedlugo zaglądne

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-30, 13:13   #938
biiibiii
Zakorzenienie

ja wlasnie wrocilam z miasta i zaczyanam oficjalne obijanie
Stary 2008-06-30, 13:20   #939
Isis23
Zakorzenienie

hello. ja wczoraj załapałam dołkowy humor po południu (przez moją ciekawosc zakichaną) i wogóle wieczorem dośc szybko poszłam spac a dzis juz nie spię od 4 rano . praca dzisiaj ... klientka na 5 była... skonczyłyśmy dośc szybko... i na koniec sama tez sobie zrobiłam warkoczyki na boku ..AŻ 8 sztuk hehe... jak wakacje to i troche szaleństwa.

co do kartek to nawet już mam wene w myślach juz tworza mi sie kartki albo z białymi rózami albo z białymi storczykami .... własnie: jakies zyczenia co do kartek?? konkretne kwiatki maja być?? czy zdajecie sie całkowice na mnie i moją wene twórczą??

Stary 2008-06-30, 13:45   #940
oliwka__
Zakorzenienie

Isis całkowicie twoja inwencja twórcza nie będe ingerować a jak życzonka poszukam to przekarze
Stary 2008-06-30, 13:49   #941
Isis23
Zakorzenienie

i jeszcze pytanko: sorki ze tak pytam wogóle... czy prezent w postaci pieniążków tez zamierzacie dołączyć?? bo jeśli tak to moze zrobie przy kartce takie małe tuby na to..... czy dac se siana z tym??

Stary 2008-06-30, 13:50   #942
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Isis całkowicie twoja inwencja twórcza nie będe ingerować a jak życzonka poszukam to przekarze

ja też pozostawiam Ci dowolność. Prezentowałaś nam juz swój talent, więc co ja się będę odzywac
Stary 2008-06-30, 13:58   #943
Isis23
Zakorzenienie

ok to cos podziałam... na razie musze spadac, lece pozbierac kase za zamówienia... jak coś to bede za troche

Stary 2008-06-30, 14:08   #944
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isis23 Pokaż wiadomość
i jeszcze pytanko: sorki ze tak pytam wogóle... czy prezent w postaci pieniążków tez zamierzacie dołączyć?? bo jeśli tak to moze zrobie przy kartce takie małe tuby na to..... czy dac se siana z tym??
ja właśnie miałam Ci mówić i pytać czy dałoby radę jakoś fajnie za kartką czy gdzieś umieścić pieniądze
super by było
Stary 2008-06-30, 15:46   #945
Isis23
Zakorzenienie

biiibiii no to załatwione.. coś wymyślę a Oli Ty jak chcesz??

Stary 2008-06-30, 16:59   #946
biiibiii
Zakorzenienie

Super! już jestem Ci bardzo wdzięczna !
Stary 2008-06-30, 17:07   #947
Isis23
Zakorzenienie

tylko teraz podsuncie mi pomysła z czego mozna taką tubke zrobic hehe... ja po sklepach jutro polatam i zobacze co sie nada...
aha.. i laseczki, od razu mówię zeby potem nie było... bede was prosiła o zwrot kosztów zakupu materiałów... ale to bedzie koszt MAX do 10 zł... za robocizne nie biorę nic , wystaczy ze wyzyje sie artystycznie może byc tak??

Stary 2008-06-30, 17:27   #948
oliwka__
Zakorzenienie

A ja własnie doatrłam do domku od tż oczywiśc przed wyjazdem znowu się obraził normlanie maskara

Isis mi też możesz zobicewentualnei coś aby pieniążki ukryć koszty ok i takby trzeba bło płacić i tak hehe dzięki śliczne kochana
Stary 2008-06-30, 20:54   #949
biiibiii
Zakorzenienie

Isis oczywiście, że tak! nie ma co do tego żadnych wątpliwości.
a co do tej tuby to ja pojęcia nie mam zielonego. Ja wogóle najpierw, jak ty pokazałaś tą ostatnia kartkę tak fajnie zawiniętą w folię pomyślałam żeby poporstu kopertę za tą kartką położyć.
Na tube czy inne wynalazki bym nie wpadła :P

Oli za co tym razem się obraził ?
Stary 2008-06-30, 21:13   #950
Isis23
Zakorzenienie

spoko damy rade... jak nie tuba to taka mała otwierana kopertke przytwierdzę... orginalnie przynajmniej bedzie

Oli a za co tym razem foch ??

Stary 2008-06-30, 21:34   #951
biiibiii
Zakorzenienie

Isis powinnaś iść na ASP, albo chociaż brać udział w jakiś konkursach plastycznych !
będziemy Cię promować !
Ale moje droga to jednak poświęcenie i dużo czasu Ci zajmuje stworzenie takiej ślicznej kartki więc powiedz, ile za robociznę
Stary 2008-06-30, 21:58   #952
Isis23
Zakorzenienie

postawicie mi zimnego redsa jabłkowego i bedziemy kwita żarcik taki... dla was bedzie bez robocizny... jak ktos inny bedzie chciał to juz bedzie drożej.. macie u mnie fory
a czas czasem.... jak mi sie bedzie nudzić to przynajmniej pozytecznie wykorzystam

a teraz idę spać. jutro pobudka i lece do zg zawieźć podania o przedlużenie terminu oddawania mgr... ehhh....

Stary 2008-06-30, 23:29   #953
oliwka__
Zakorzenienie

Ja też jutro do zielonej musze jechać odebrać paszport i strój kąpielowy kupić a foch waśnie o strój kapielowy bo si epytam który a on fochem strzelił ze jak jak dla niego to w tej turcji to nago moge chodzic no normlanie rozwalił mnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-01, 07:40   #954
Isis23
Zakorzenienie

Oli co tego twojego tz ugryzło?? tez by mnie taki tekst rozwalił.. tak bym wygladała--->.... zapytaj go o co mu kaman i czemu ostatnio ciagle ma jakies wąty....moze ma jakies problemy??hmmm...

ja własnie wstałam, teraz sie ogarne i pomału do zg trza sie bedzie zbierac....ide dzisiaj do hurtowni, popatrzec na materiały do ksiąg... jeszcze jedną księge popełnię chyba do konca tygodnia, bo w sobote imieniny koleżanki

zycze wam laski miłego dzionka i do poczytania potem

edit: tak własnie zapomniałam zapytac jeszcze: do turcji jedziesz??;>

Stary 2008-07-01, 08:16   #955
oliwka__
Zakorzenienie

Isis tak jade w poniedziałek ale dziś mam od rana takiego nerwa bo poprstu wszyscy na przekor mi robia ze juz mi sie niechce a tz on ma takie zagrywki ale ostatnio sie nasiliły w zwiazku z tym wyjazdem do Turcji no bo jade bez niego ale za przeproszneiem to nie moja wina ze on mowi ze pojedziemy pojziemy i nigdy nie jedziemy pozniej mowi jedzcie sobie same do mnie jego siostry no to jedziemy to teraz wielkie pretensje ja a do tego doszło teraz (bo ja nie pracuje co pewnie zauwazyłsyćie) kwestia pieniedzy i poprstu juz mi sie niechce dosłownie on najpierw powiedzial ze da to jego siostra zapłaciła teraz mowi ze nie da ja musze jej oddac przed wyjzadem chcoiaz polowe zeby miala wymiec na euro a mi jeszcze dzisiaj przelew przyszedł zamiast 1000 zł dostałam 500 bo mama miała cos tam i mi ucieła o połowe no normlanei mnie juz ****... chwyciła i chyba jej zaraz napisze ze ma znalesc kogos innego na moje miejsce bo to jest poprstu koszmar i juz od rana sie pobeczałam bo nie mam siły na nic ... jeszcze musze dzis do zg odebrac paszport stroj kapielowy kupic po poludniu fryzjerka i ciekawe za co ja euro kupie maskar poprstuu jestem totalnie "rozwalona" juz nie wspominając ze musze zapłacic za kolejny kurs prawka dokupić godziny a jeszcze 26 mam wesele gdzie muze kupic nowa sukienke bo to rewia mody ehhh normlanie ryczec tylko
Stary 2008-07-01, 08:21   #956
oliwka__
Zakorzenienie

A miałam jechac z samego rana do zielonej ale najpierw musze sie doprowadzić do normlanego stanu bo cala zaryczana jestem i juz dzisiaj od rana ja zaczełam bo napisałam tż na gg to mi napisał "a tobie co znowu?" jakbym to ja miała cały czas problemy fochy itp. itd pojechałam mu delikatnie w jednym 10 wyrazowym zdaniu
Stary 2008-07-01, 08:39   #957
Isis23
Zakorzenienie

a teraz wdech i wydech, wdech i wydech.... jeszcze się ułozy.... moze jak ci złośc juz troche minie, to pogadaj z tz jak ty to widzisz... ze powiedział ze jedzcie same, a teraz co... moze jak pogadacie na spokojnie to zobaczy sytuacje z twojej strony... powiedz mu to co nam tu napisałas... ogólnie jak sie sytacja ma... moze zmieni zdanie i da ci kase na wyjazd.. a jak nie to chociaz moze pozyczy ... nie wiem... oj troche cięzko tam masz.... a o której jedziesz do zg?? bo ja przed 11.. 10: 33 <-- tym busem z sulechowa

ok. ja pomykam .. do póxniej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-01, 09:01   #958
oliwka__
Zakorzenienie

Isis ja nawet na te nie zdarze bo on odjerzdza z głównego to bym musiała już wychodzić z domku ... a tż właśnie dzownił i sie pyta co jest to mu powiedziałam i mówie że nie jade na wakacje i szukam kogos w zastępstwie to sie pyta dlaczego to mu powiedziałam o on "o boooozeee" i skonczył a pozatym Kochana co ja mam mu powtarzać jak on pewnie to już tu czyta, chociaz moge sie mylic ale kiedys tz w styczniu przerył wszytskie moje wiadomosci to co pisałam na wizazu dlatego tez staram sie pisac wszytsko tutaj ale nie zawsze moge bo juz była taka sytuacja ze sie do mnie nie odzywął pare dni przez wizaz bo napisałam ze byłam gdzies z kolezanka i przyjechalam poziej do niego to oczywscie 3 dni ciezko urazony byl ale nieee lepiej zebym na dworcu w poznaniu wtedy czekala 3 godziny niz poszla na ciasto i kawe z kolezanka i milo i pozytecznie ten czas spedzic to mialam z pijakami zimna na dworcu czekac na pociag brak słów

Ja pewnie z rana pojechać to pewnie po południu pojade albo jutro ak mi nerw przejdzie ;/ ale jak bedziesz miec czas moge wysiasc w Cigacicahc na papieroska heheh

A w ogóle to do mojej sąsiadki czesto gęsto przyjerdza chyba ktoś z cigacic bo ostatnio jak jezdziłam to widziałam tam ten samochód takie czerwone mini z dodatkami srebrnego poczatek tablic ZK o ile dobrze pamięta hehe
Stary 2008-07-01, 09:03   #959
biiibiii
Zakorzenienie

Oli Twój tz jest zwyczajnie zazdrosny o to, że ty jedziesz a on zostaje. Kochana,miałam taką samą sytuacje ze swoim tztem zeszlego roku. Dokładnie rok temu wyjedzałam do Anglii... eh byłam w samolocie chyba albo już na w Londynie... Całkiem sama w tym wielkim świecie, wsród obcych ludzi...
A moj? fochy strzelał, że ja sobie jade, że to tamto, no ale w zimie się poklocilismy i rozstalimsy. W tedy podjełam decyzję o wyjezdzie. Za kilka dni się zeszliśmy, ale nie zamierzałam już tej decyzji zmieniać. Marzyło mi się zwiedzenie Londynu i nie chciałam zmieniać planów, kiedy już byłam tak blisko tego.
Byłam tam, to nie chciał zdjęć oglądać, nie chciał rozmawiać na gg.. nerwy miałam na niego że masakra! zachowywał się jak palant! No, ale w końcu do niego doszło.
Twój tez zrozumie.
Ale z tymi pieniędzmi to chamstwo Ci robi! Naprawdę! ja bym zabiła chyba.
Ale nie denerwuj się, miejmy nadzieje że mu przejdzie. A ty kochana, spędź cudowne wakacje!

Ja też jadę do zielonej dziś czekam na Tzta, ale nie mam pojęcia o której się zjawi.
Stary 2008-07-01, 09:08   #960
biiibiii
Zakorzenienie

Ja swojemu nie mówię że siedze na wizażu tzn wie, że siedze na jakiś forum, ale nie zna adresu. Wolabyym żeby nie czytał tego co tu pisze, chociaż myślę że jakby przeczytał to by więcej zrozumiał..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości