Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-30, 12:56   #3181
ewccik
Zadomowienie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II

za 2 godzinki mam monitoring
oj jak mi się nie chce
madziwnia a Ty dzisiaj rano miałaś ?
ewccik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 12:57   #3182
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

[quote=ewa2803;8052272]Pocieszę Cię Olivka...moja siostra ma 16 lat a już od 14 roku życia ma rozmiar 95B

A ja kurna nosze cyckonosz 80 DD czasem F zalezy jaka firma ale maz nie narzeka ))))
Stary 2008-06-30, 13:20   #3183
olivka_7
Zakorzenienie

a co tu tak cicho? ja dziś jestem do 15tej i dopiero jutro zaglądnę i oczywiście przekażę wam albo dobre albo złe

Kornelcia

ZĘBALE
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 13:21   #3184
Kathi75
Zakorzenienie

O prosze na rozmiroweczki przeszlysmy to u mnie bylo tak mialam 75 jedrne B w ciazy osiagnelam rozmiar 85 E a po ciazy mam mniej jedrne ale 80C lubD zalezy od firmy hihi Maz najmjiej narzekal przy srodowej rozmiarowce ale niby oni wszyscy lubia male tatataa

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 13:22   #3185
olivka_7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
O prosze na rozmiroweczki przeszlysmy to u mnie bylo tak mialam 75 jedrne B w ciazy osiagnelam rozmiar 85 E a po ciazy mam mniej jedrne ale 80C lubD zalezy od firmy hihi Maz najmjiej narzekal przy srodowej rozmiarowce ale niby oni wszyscy lubia male tatataa
no właśnie

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-06-30, 13:27   #3186
ewa2803
Raczkowanie

GG do ewa2803

Ja już też muszę kończyć, nie wiem kiedy się pojawię ale na pewno przeczytam wszystkie zaległe stronki. Olivka czekam na twój wynik, pa dziewczynki

ewa2803 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 13:28   #3187
kasia03222
Raczkowanie

Pa pa Ewa, milutkiego dnia
kasia03222 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-30, 13:32   #3188
olivka_7
Zakorzenienie

czytałam właśnie o objawach ciąży sama już nie wiem co myśleć. Drażnią mnie niektóre zapachy a dawniej przed @ pożerałam wszytko tonami ale to może być działanie leków i mojej psychiki. Dziś np jak zobaczyłam w sklepie śledzie pomyślałam że chętnie bym zjadła z majonezem no i kupiłam mały słoiczek, ale jak tylko je odkręciłam odechciało mi się. Zjadałam może 4 takie małe koreczki śledziowe ale z obrzydzeniem i czuję je cały czas na żołądku

Kornelcia

ZĘBALE

Edytowane przez olivka_7
Czas edycji: 2008-06-30 o 13:40 Powód: edycja
Stary 2008-06-30, 13:35   #3189
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia03222 Pokaż wiadomość
Myslicie jak dac maluszkowi na imie jak sie już urodzi???
Bo ja z moim już mamy imiona, dziewczynka Nikola a chłopiec Norbert
My już od dawna mamy wymyślone, ale w międzyczasie juz sie nasz wybór zmienił.
Nie wiem czemu tak jest ale ilekroć wymyślę sobie jakieś imię, nagle w koło wszyscy tak nazywaja swoje dzieci.
na początku dla chłopca podobał mi sie Igor (ukłon w strone Ukrainy), a tu 3 moje koleżanki dały tak na imie swoim dzieciom.
itp...
Teraz nikomu nie powiem co wymyśliliśmy i może sie uda

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 13:40   #3190
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
ja na swój też nie narzekam broń boże Ja mam 174 cm wzrostu ale miło jak się za Tobą oglądają faceci nie
miło, miło...i jak Ci w dekold zaglądają i udaja, że niby nie...

Bruno już w domku
dafreen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 13:42   #3191
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
No no zarzekaja sie ze male piekna a potem fajnie ze masz takie ))

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-30, 13:43   #3192
olivka_7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dafreen Pokaż wiadomość
miło, miło...i jak Ci w dekold zaglądają i udaja, że niby nie...
albo jak ktoś rozmawia z tobą a tak naprawdę rozmawia z nimi, bo jego wzrok jest skierowany właśnie tam

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-06-30, 13:46   #3193
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
albo jak ktoś rozmawia z tobą a tak naprawdę rozmawia z nimi, bo jego wzrok jest skierowany właśnie tam
Skad ja to znam, choc bardzo wysoka nie jestem nie raz odczulam
Stary 2008-06-30, 13:48   #3194
olivka_7
Zakorzenienie

no płakać nie ma nad czym wręcz przeciwnie choć czasem to wkurzające ale powiedzmy sobie prawdę zawsze nas to dowartościowuje

to ja zmykam- do jutra

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-06-30, 13:55   #3195
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

Cytat:
no płakać nie ma nad czym wręcz przeciwnie choć czasem to wkurzające ale powiedzmy sobie prawdę zawsze nas to dowartościowuje

zdecydowanie , na plus nie na minus... więc śmiało Kobietki biusty do przodu, małe, duże.... a nich się ślinią chłopaki

Bruno już w domku
Stary 2008-06-30, 13:57   #3196
olivka_7
Zakorzenienie

a jak

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-06-30, 13:58   #3197
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez dafreen Pokaż wiadomość
zdecydowanie , na plus nie na minus... więc śmiało Kobietki biusty do przodu, małe, duże.... a nich się ślinią chłopaki
Dokladnie ja z moich 122 jak zjechalam i wreszcie widze 9 sprzodu to normalnie moj nie chce mnie w obcislej koszulce nigdzie puszczac. I w ogole ja jestem duza ale moj misiek to wielki dopiero wysoki prawie 190 i duzy ale nie gruby jak ja hahahah ja 98 niecale a on moze z 80 wiec jeszcze musze zrzucic troche min 75 )
Stary 2008-06-30, 13:59   #3198
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Ewcik ja juz byłam na monitoringu ale \nie chciałam wam tu zanudzać... eh no tak jak gin przypuszczał to tylko pecherzyki PCO ale tez powiedział że dopiero za 3 cykle moze co działąć bo powiedziła że mozliwe ze akurat trafilismy na cykl bezowulacyjny, że nawet najbardziej płodka kobieta ma przynajmiej 2 cylke w roku bezowulacyjne a po 3 miesiącach bezowocnych moje kochanie czyt. TŻ na badanie nasionaka bedzie musiał iśc bo od tego sie zaczyna ponoc.. jestem chyba dobrej mysli

Ewcik a co u ciebie ztym monitoringiem?
Olivka ja bym test robiła od razu

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 14:23   #3199
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Ewcik ja juz byłam na monitoringu ale \nie chciałam wam tu zanudzać... eh no tak jak gin przypuszczał to tylko pecherzyki PCO ale tez powiedział że dopiero za 3 cykle moze co działąć bo powiedziła że mozliwe ze akurat trafilismy na cykl bezowulacyjny, że nawet najbardziej płodka kobieta ma przynajmiej 2 cylke w roku bezowulacyjne a po 3 miesiącach bezowocnych moje kochanie czyt. TŻ na badanie nasionaka bedzie musiał iśc bo od tego sie zaczyna ponoc.. jestem chyba dobrej mysli

Ewcik a co u ciebie ztym monitoringiem?
Olivka ja bym test robiła od razu
nie możesz inaczej...trzeba być dobrej myśli, mieć wiarę, nadzieję i moc pozytywnej energii w sobie; będzie dobrze, musi być...uda się każdej z nas... bez wyjątku!!! już czarownica Ania to wie...wyczarowałam fasolke zance, olivce, to i Tobie i innym dziewczynkom wyczaruję ; tylko żadnych czarnych myśli do siebie nie dopuszczamy, a nawet jak się pojawia na chwile to pukamy na wizaż i już my się tu wszystkie z nimi rozprawimy, żadnych łez ani smutków; tylko pozytywna energia

Bruno już w domku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-30, 14:23   #3200
Darianna25
Zakorzenienie

Witam dziewczyny.
Czy któraś z Was brała luteinę i jakie miała objawy. Ja biorę luteinę od 16dc. Dziś jest 3 dzień po owulacji i brzuch mam nadęty, sutków dotknąć nie mogę taki dziwny ból mam, z boku piersi pobolewają , jajniki czasami kłują.. No i sex nie sprawia mi żadnej satysfakcji bo tak jakby macica mi się obniżyła i podczas......mnie w środku boli. Najważniejsze, ze zaczęły mi sie brązowe plamienia. Może to związane z nadżerką?

proszę o odpowiedź.
Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 14:37   #3201
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny.
Czy któraś z Was brała luteinę i jakie miała objawy. Ja biorę luteinę od 16dc. Dziś jest 3 dzień po owulacji i brzuch mam nadęty, sutków dotknąć nie mogę taki dziwny ból mam, z boku piersi pobolewają , jajniki czasami kłują.. No i sex nie sprawia mi żadnej satysfakcji bo tak jakby macica mi się obniżyła i podczas......mnie w środku boli. Najważniejsze, ze zaczęły mi sie brązowe plamienia. Może to związane z nadżerką?

proszę o odpowiedź.
Nie pomoge Ci w tej kwestii bo luteiny jeszcze nie bralam. Moze Olivka cos podpowie
Stary 2008-06-30, 14:40   #3202
kasia03222
Raczkowanie

Olivka dopiero jutro chyba będzie, ja też niestety nie pomogę nie miałam styczności z luteiną
kasia03222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 14:53   #3203
Darianna25
Zakorzenienie

Biorę luteinę już drugi cykl i wcześniej miałam tylko plamienia 3 dni przed miesiączką a teraz takie znikome 10 dni przed@.
No i te piersi mnie zastanawiają. Moze to jednak fasolka sie zagnieżdża skoro macicę mam tak nisko.
Albo to tylko taka mała nadzieja, ze tym razom sie udało.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-30, 14:55   #3204
Kathi75
Zakorzenienie

Slonko plamienia na tym etapie moze to byc zagniezdzanie sie fasolki zwlaszcza ze macica jest jak piszesz nisko i inne objawa sa takie a nie inne ale dokladnie ci nie moge dac gwarancji bo z luteina sama nie mialam stycznosci

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 15:00   #3205
Imbruglia
Raczkowanie

jeju jak trudno było się przebić przez Wasze ostatnie rozmówki Pół dnia czytałam.
Więc tak: bez zmian, trzymam kciuki za wszystkie. I bardzo liczę, że te, którym pojawiły się objawy, są zafasolkowane i już. Olivka, wierzę, że się udalo. I nie przejmuj się, jeśli jutro rano wyjdzie jedna krecha (tak Cię tu namawiają, a jeszcze wcale nie musi się nic pojawić), jak się nie powstrzymasz przed testem

Kasiu encyklopedio, mocniej będę ściskała za Ciebie kciuki przy kolejnych starankach.

Co tu zrobić, żeby nikogo nie pominąć... Mam Was wszystkie w tym trzymaniu kciuków. Aż mi kostki pobladły

Co do biustków: mój maleńki i cieszę się z tego ogromnie. W zasadzie to u mnie rodzinne i śmiejemy się że mamy depresje zamiast pagórków. Moje 70B mi w niczym nie przeszkadza Chociaż dziś lewa jakby spuchła lekko
Ale jeśli chodzi o piersi, to od tygodnia sutki mnie bolą. Dodatkowo od 3 dni mi niedobrze bywa. Dziń już w zasadzie cały dzień.
Z testów owu wyszło mi, że dopiero co miałam owulację, ok 22dc, a dziś 27dc i taaaaak mnie kusi test ciążowy, który mam na półce, że strach.

Aha, i jeszcze imiona: ja mam Julkę i Antosia (mój TŻ powiedziałby, że Antoś jeszcze niepewny, ale ja jednak wierzę, że się przekona)
Stary 2008-06-30, 15:06   #3206
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Imbruglia Pokaż wiadomość
jeju jak trudno było się przebić przez Wasze ostatnie rozmówki Pół dnia czytałam.
Więc tak: bez zmian, trzymam kciuki za wszystkie. I bardzo liczę, że te, którym pojawiły się objawy, są zafasolkowane i już. Olivka, wierzę, że się udalo. I nie przejmuj się, jeśli jutro rano wyjdzie jedna krecha (tak Cię tu namawiają, a jeszcze wcale nie musi się nic pojawić), jak się nie powstrzymasz przed testem

Kasiu encyklopedio, mocniej będę ściskała za Ciebie kciuki przy kolejnych starankach.

Co tu zrobić, żeby nikogo nie pominąć... Mam Was wszystkie w tym trzymaniu kciuków. Aż mi kostki pobladły

Co do biustków: mój maleńki i cieszę się z tego ogromnie. W zasadzie to u mnie rodzinne i śmiejemy się że mamy depresje zamiast pagórków. Moje 70B mi w niczym nie przeszkadza Chociaż dziś lewa jakby spuchła lekko
Ale jeśli chodzi o piersi, to od tygodnia sutki mnie bolą. Dodatkowo od 3 dni mi niedobrze bywa. Dziń już w zasadzie cały dzień.
Z testów owu wyszło mi, że dopiero co miałam owulację, ok 22dc, a dziś 27dc i taaaaak mnie kusi test ciążowy, który mam na półce, że strach.

Aha, i jeszcze imiona: ja mam Julkę i Antosia (mój TŻ powiedziałby, że Antoś jeszcze niepewny, ale ja jednak wierzę, że się przekona)
Antos ladnie, przekonaj Go
Stary 2008-06-30, 15:09   #3207
Darianna25
Zakorzenienie

Cytat:
Slonko plamienia na tym etapie moze to byc zagniezdzanie sie fasolki zwlaszcza ze macica jest jak piszesz nisko i inne objawa sa takie a nie inne ale dokladnie ci nie moge dac gwarancji bo z luteina sama nie mialam stycznosci
Wiesz, będę sie trzymać Twojej opinii. Jestem 3 dni po owu wiec moze coś zaczyna sie dziać. Oby.
Przez 2 tygodnie po @ staraliśmy sie co 2 dni a czasem codziennie.

Co do imion to u nas bedzie Mateusz albo Martyna. Druga opcja to Natan i Marta.
Stary 2008-06-30, 15:42   #3208
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Ja jednak mam nadzieję, że tym razem nie tylko Ci się wydaje ale tak jest i że jutro będą piękne II kreseczki na teście.

Ja kurcze niestety ale zaczynam mieć coraz większy apetyt Pomimo wszystko staram się jakoś to ograniczać bo później będę w namiotach chodzić ale to nie takie proste....czasem mam na coś ochotę i już No ale nie chcę przesadzać bo wiadomo, że nie je się za dwoje tylko dla dwojga a to różnica....W ogóle to tak sobie pomyślałam ostatnio, że po urodzeniu będę się musiała streszczać z pozbyciem kilogramów bo 4 lipca (za rok) mamy wesele męża siostry ciotecznej.....trzeba jakoś wyglądać
dziewczyny ja normalnie jadłam w pracy max dwie bułki a dziś zjadłam 4

Cytat:
Czý to ja jestem ta kolezanka ??

Nie musisz miec zadnych objawow tylko niektore kobiety ciagnie na wymioty i maja mdlosci moze bezobjawowa ciaze edziesz miala a to byla by wygrana w toto Hmm wiec to co blondynkapounan i ja pisalysmy o tesciku pewnie okaze sie prawda moze temin bedzie luty a nie marzec

JA wierze ze jednak sie udalo widzisz jak ciotka KAska powie to tak ma byc hihi Z nerkami moze byc coas czesto w pierwszym trymestrze ciazy dochodzi do roznego rodzaju zapalen a pecherza bardzo czesto

A u mnie tak Maximilian wczoraj goraczkowal wiec noc mam kolejna do tyluale kawke moge juz wypic bo kac przeszedl hihi
Postanowienie na ten miesiac nie pomagam naturze w zaden sposob w zaaaaden ( no temp bede mierzyc ale to uzaleznienie) Czekam do 11 zobacze ile kaski na konto wplynie i jak sie da juz w polowie miesiaca ide na prweczko a dzidzia bedzie chciala to przyjdze nie to nie trudno
Oczywiscie ide do gina z tym moim mleczkiem ale kazal mi za tydzien przyjs dopiero bo chce dokladne badania zrowic wiec czekam do poniedzialku
Ciekawe czy mi sie to uda
czemu się uparłyście że zaszłam wcześniej, przecież Alkamor miała na drugim teście taką samą kreseczkę jak ja a robiła w dzień @ chyba. Nie rozumiem Was

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 16:09   #3209
Aliszcze
Zakorzenienie

Obroniłam się mogę już pisać mgr przed nazwiskiem Ale się cieszę Poszło całkiem, całkiem. Losowałam pytania poprzez rzut kostką do gry

Po obronie mój mąż zabrał mnie do kawiarni na małe co nieco, a potem poszliśmy na zakupy, kupiliśmy sobie czapeczki z daszkiem i okulary przeciwsłoneczne na nasz wyjazd na Kretę

Widzę, że coraz więcej potencjalnych mamuś na naszym wątku, no ja czuję, że za dni parę (u Olivki może nawet jutro) dwie kreseczki trzymam za Was (i za siebie) kciuki

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 16:11   #3210
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Obroniłam się mogę już pisać mgr przed nazwiskiem Ale się cieszę Poszło całkiem, całkiem. Losowałam pytania poprzez rzut kostką do gry

Po obronie mój mąż zabrał mnie do kawiarni na małe co nieco, a potem poszliśmy na zakupy, kupiliśmy sobie czapeczki z daszkiem i okulary przeciwsłoneczne na nasz wyjazd na Kretę

Widzę, że coraz więcej potencjalnych mamuś na naszym wątku, no ja czuję, że za dni parę (u Olivki może nawet jutro) dwie kreseczki trzymam za Was (i za siebie) kciuki
gratuluję pani mgr hhee
no ciekawe kiedy u Ciebie ujawni się fasolka? nie w tym tygodniu?

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości