|
|
#31 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 542
|
Dot.: Ch這pak w d逝gich w這sach chce je 軼i望, ale nie wie jak ;)
Masz pi瘯ne, g瘰te w這sy, tylko "troch" podniszczone
Ja bym 軼iel do tego miejsca co na zdj璚iu No i usu br鏚k. Wyd逝瘸 Ci twarz i wygl康a to nieciekawie. Tu: http://www.fotka.pl/profil/cobza/alb...album/95290004 by這 ok
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 263
|
M鎩 facet jak zaczynali鄉y chodzi mia d逝gie, kr璚one w這sy za ramiona. Jaki czas temu 軼i掖 je na tradycyjn m瘰k fryzur - boki kr鏒sze, g鏎a d逝ga - wygl康a bosko
Ja te moje w這sy po pas 軼i窸am na 3-4cm. Zmiany bywaj potrzebne i daj fajne, nowe do鈍iadczenia. A co do proponowanych fryzur - to ja uwa瘸m, 瞠 dobrze b璠ziesz wygl康a w kr鏒kich w這sach albo jak nie chcesz zupe軟ie ich obcina to zostaw sobie u g鏎y d逝gie, wygol boki, i g鏎 豉p w kitk. Lubie d逝gie w這sy u facet闚, ale kucyk u do逝 g這wy mnie odstrasza ;p Co do ubioru to je郵i trenujesz wio郵arstwo to na pewno masz niez陰 figur. Zacznij nosi ciemne koszulki z wci璚iem na kszta速 litery V i w篹sze spodnie. Od razu podkre郵isz sylwetk ![]() Ah, i zmnieni豉bym okulary na bardziej na czasie je郵i to nie za du穎 na raz
|
|
#33 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 17
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 15
|
Jutro id do fryzjera...
...a dzi wygl康am tak: |
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 263
|
Czekamy na efekty ^^.
Na jak fryzur stawiasz?
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 6
|
Nie 軼inaj w og鏊e albo o po這w. Szkoda takich w這s闚 ch這pie.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 328
|
Mam nadziej 瞠 w這sy ju zci皻e
Dawaj fotk!
|
|
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 13
|
bez radykalnych krok闚 zetnij po這we i zobaczysz czy dalej b璠ziesz chcia ci望
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
Temat ucich ju dawno temu, ale dzisiaj powraca. Jakie trendy si zmieni造, czy co? ;p Tym razem jest to bardziej moja decyzja, zaczyna mi si wydawa, 瞠 ju nie chc mie d逝gich w這s闚, a przynajmniej nie a tak d逝gich. Chcia豚ym jako spoko wygl康a, ale nie chc hipsterzy, chc po prostu dobrze wygl康a i wygodnie si czu. Jakie propozycje? |
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 593
|
Propozycje wci捫 aktualne, przyhipsterzy豚y ze zgolonymi bokami, ja bym dalej lecia豉 w zadbanie o w這ski, ci璚ie do ramion i jakie fajne ciuchy.
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 348
|
dawaj fotke jak teraz wygl康asz
|
|
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Fryzury, kt鏎e mi wcze郾iej przytoczy造軼ie s niby spoko, ale mam wra瞠nie, 瞠 jako do mnie nie pasuj, m鎩 wygl康 nie koresponduje z osobowo軼i ;p
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 339
|
Cytat:
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 593
|
C騜, do odwa積ych 鈍iat nale篡.
Ja ca貫 篡cie mia豉m d逝gie a z ko鎍em wrze郾ia postanowi豉m je obci望. Wygl康 m鎩 obecny te nie koresponduje z moj osobowo軼i, a zapuszczanie tego to wielki b鏊 upy. Ale skoro nie pasuj Ci p馧d逝gie, to co Ci zosta這?
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 8 338
|
autorze, naprawd 豉dnie Ci w d逝gich w這sach, ja jeszcze w m這dszym wieku uwielbia豉m facet闚 w d逝gich w這sach !
a sama mam poni瞠j pasa.zetnij tak do ucha mo瞠.?
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 8 338
|
mo瞠 co w ten dese ?
|
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
Wygl康aj sensownie i "spo貫cznie akceptowalnie", wi璚 przemy郵 ;p
Generalnie lubi d逝gie w這sy, ale zaczynaj by nieco upierdliwe w niekt鏎ych sytuacjach - podczas trening闚, co rano (lub co drugie rano) gdy musz je my, w warsztacie, gdy osadza si na nich wszelki py dooko豉 nawet gdy mam czapk itd. Pomijam fakt, 瞠 r騜ni ludzie r騜nie na to patrz.
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 261
|
圭i望 jak na zdj璚iu ladydiablicy (zw豉szcza foto nr 1) i absolutnie nie za這wa. I pochwali sie efektem.
|
|
|
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 14
|
A ja si wy豉mi i powiem, 瞠 nie widz Ci w kr鏒kich. Nie mo瞠sz po prostu spina w kitk, to chyba do嗆 wygodne?
|
|
#50 |
|
Interleukina Druga
Wiadomo軼i: 1 818
|
Wed逝g mnie d逝gie w這sy s spoko i je瞠li Ci takie odpowiadaj i czujesz si z nich dobrze, a z kolei w kr鏒kich czujesz si 幢e to zosta w d逝gich. Mo瞠 co do ramion/lekko za ramiona?
Chc tylko podkre郵i, 瞠 d逝gie w這sy wygl康aj dobrze je郵i s zadbane. Niestety wielu ch這pak闚/m篹czyzn decyduje si zapuszcza w這sy zupe軟ie bez refleksji nad ich piel璕nacj. Regularne podcinanie zniszczonych ko鎍闚ek i jakie 豉dne strzy瞠nie, stosowanie od篡wki, cz瘰tsze mycie ni przy kr鏒szych (ale jak to, przecie teraz schn dwie godziny zamiast 20 minut!), noszenie przy sobie grzebienia w ci庵u dnia... Zupe軟e podstawy podstaw, ale dla wieeeelu jest to abstrakcja i pedalstwo (tak, spotka豉m si z takim gadaniem ze strony pan闚 o d逝gich w這sach oraz z prze鄉iewczymi komentarzami otoczenia typu "ooohhhh, znowu si poprawiasz, cz窷ciej ni moja dziewczyna"). I potem cz瘰to widuje si masakr na g這wie zamiast porz康nej fryzury - gdzie d逝gie w這sy naprawd potrafi by spektakularne.
|
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Metamorfozy
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.

Ja bym 軼iel do tego miejsca co na zdj璚iu

(tak, spotka豉m si z takim gadaniem ze strony pan闚 o d逝gich w這sach oraz z prze鄉iewczymi komentarzami otoczenia typu "ooohhhh, znowu si poprawiasz, cz窷ciej ni moja dziewczyna"). I potem cz瘰to widuje si masakr na g這wie zamiast porz康nej fryzury - gdzie d逝gie w這sy naprawd potrafi by spektakularne.