|
|
#1651 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Ty miałeś być moim życiem! spełnieniem moich marzeń...!
Smutna rzeczywistość... Ciągła cisza... Byliśmy nieśmiertelni... byliśmy Mieliśmy żyć wiecznie... mieliśmy Nadzieja nieustająca Czasami nie da się tak po prostu zaszyć rany... Kochaj mnie mimo wszystko.!
|
#1652 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1653 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymaj się! Faceci są beznadziejni. Wszyscy tacy sami.. Eh. ![]()
|
|
|
#1654 |
|
Zadomowienie
|
macie moze te taki dłuugaśne życzenia urodzinowe , które któraś z Was tu kiedyś wstawiła ?
bo ja ich nie mogę znaleść ... ; ( to na serio pilne... ...lata i daleko stąd (...) zobacz blask, co nie migocze...
|
|
#1655 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Z okazji urodzinek życze ci : Szczęścia w życiu osobistym, sukcesów w pracy, dobrego zdrowia, domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwycięstw, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień , drogi usłanej różami, satysfakcji z pracy, genialnych pomysłów, słodkiego, miłego życia, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń, świeżości spojrzenia, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, pomyślnych wiatrów, gorącej miłości , wygodnych butów, cudownych wakacji, szczęścia, punktualnych pociągów, świętego spokoju, jachtu, żadnych trosk, powodzenia u płci przeciwnej, wysokich lotów, rześkich poranków, pomyślności, trafnych decyzji, intuicji w interesach, prezentów od losu, dużego łóżka, pękatego portfela, szerokiej drogi, miłego szefa, jasności umysłu, niebanalnych wyzwań, miłych snów, pewności siebie, wielkiej fortuny, wielu uśmiechów, bogatego wujka, błyskotliwych ripost, romantycznych wieczorów, udanych łowów, pasjonującej pracy, szansy na sukces, dużo słodyczy, pozycji lidera, szampańskiej zabawy , mocnego dachu nad głowa, samych pozytywnych wibracji, pełni życia, wielu niezapomnianych chwil, dużo słońca , olimpijskiej kondycji, pomyślności, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, uwielbienia u podwładnych, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego światła, czystego nieba, stu lat życia, końskiego zdrowia, sławy, pokaźnego konta, manny z nieba, wysokich wygranych, ciągle nowych rekordów, wielu ciekawych znajomości, wygranych przetargów, sumiennych dłużników, taaaakiej ryby, najwyższego miejsca na podium, dobrego fryzjera, radosnych świat, serca jak dzwon, pewnej ręki, komfortowych warunków, przyjemnych doznań, wielu wzruszeń, mocnej głowy, powodzenia, stopy wody pod kilem, otrzymania najwyższych odznaczeń, osiągnięcia wyznaczonych celów, pełnego sejfu, szczęścia w kartach, sprzyjającej pogody, dobrych zbiorów, kolorowych chwil, twórczego podejścia do pracy, połamania pióra, góry pieniędzy, mnóstwa prezentów, udanych negocjacji, serdecznych przyjaciół, grzecznych dzieci, udanych wakacji, miejsca w Ksiedze Rekordów Guinessa, większości w parlamencie, miłego wypoczynku, wesołego towarzystwa, dobrego apetytu , szczęśliwej podróży, złotej jesieni, poczucia humoru, wiecznej młodości, licznego potomstwa, niewieszajacego się komputera, sławy i chwały, lekkości bytu, pokojowego rozwiązania wszystkich konfliktów, szybkiego rozwoju gospodarczego, hojnych sponsorów, korzystnego układu gwiazd, miłosnych uniesień , czytelnych instrukcji, cichych wielbicieli, mistrzowskich zagrań, dobrej nocy, wielkiej przygody, słodkich snów, zgranej ekipy, pomyślności na nowej drodze życia, pociechy z pociechy, lojalnych współpracowników, bujnej wyobraźni, interesujących przeżyć, rodzinnej atmosfery, pomyślnych wieści, radości życia, dobrego serca, pełnego szkła, syto zastawionego stołu, złotej rybki, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, gry fair play, nieomylnych decyzji, miejsca w historii, głównych ról, kreatywności, podróży dookoła świata , udanych szkoleń, efektywnych poszukiwań, pakietu kontrolnego, bogatej kolekcji, dużo wolnego czasu, beztroskiego życia, dobrej passy, celnych strzałów, zdobycia Mount Everestu, wolności, trafnych wyborów, gradu prestiżowych nagród, spokoju ducha, oddechu od codzienności, samych piątek w szkole, godnych przeciwników, szczerych komplementów, wszelkiej pomyślności, codziennych atrakcji, świetlanej przyszłości, hossy na giełdzie, korzystnego horoskopu, zdjęcia na okładce, miłych sąsiadów, wiary w sukces, mocy zawsze z Wami, wielu alternatyw, przychylności bogów, tolerancji, własnego odrzutowca, gorączki sobotniej nocy, piwniczki pełnej wina, silnej woli, wyrozumiałego spowiednika, zamku w Szkocji, ambitnych planów, kilku odkryć i kilku wynalazków, owacji na stojąco, zniewalającego uśmiechu, szczęśliwego trafu, płomiennych uczuć, pomocnej dłoni, niezawodnej pamięci, nieprzemijającej urody, asa w rękawie, nadzienia w pączku, strumieni szampana, kominka, rozbicia banku, recepty na szczęście, zabawy do białego rana, odwagi cywilnej, dobrej prasy, ptasiego mleczka, przygód z happy endem, długich wakacji, dużo rodzynek w cieście, zmysłowych nocy, gwiazdki z nieba, wiernego psiaka, celnego oka, sportowego wozu, różowych okularów , ruchu w interesie, zgrabnej figury, siły perswazji, zdolności nadprzyrodzonych, ostatniego słowa, dobrego smaku, własnego sposobu na życie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, właściwych wniosków, widoków na przyszłość, podzielnej uwagi, czterolistnej koniczyny. prosze..
|
|
|
|
|
#1656 |
|
Raczkowanie
|
nie liczy się długość rozdzki, lecz umiejętność czarowania
![]() Tak, życie bywa przewrotne, a moja dusza sie zauroczyła ![]() zycie to bajka-tylko ksieciunio cholernie daleko ;P
|
#1657 |
|
Raczkowanie
|
Hej, macie moze opisy pasujace do sytuacji: otoz mam "przyjacioke" z ktora mi sie ostatnio nie za dobrze uklada. Ja za 2 tyg wyjezdzam na stale na drugi koniec polski i niestety sie juz chyba nigdy nie zobaczymy... Chcialabym z nia spedzic jak najwiecej czasu przez te 2 tyg ale niestety ona woli sie spotkac z byle jakim fagasem :/ Bardzo mi jest przykro z tego powodu... prosze o opisy zeby daly jej do myslenia ze psuje nasza przyjazn...... zaden pajac nie jest wazniejszy od przyjaciela!!!
PILNE
|
#1658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękujee.! ;** jaki dźwięk wydaje kolor żółty?
|
|
|
#1659 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny PILNe
![]() ptrzebuje opsow to tym ze nie bede sie widziec z moim chlopakiem przez tydzien i prosze o opisy o tym ze bede tesknic! BŁAGAM! ![]() My- z kazdym dniem cie trace ![]() płakac przy zachodzacym sloncu. z miłoscia dazyc przez swiat ![]()
|
|
#1660 |
|
Rozeznanie
|
Wizażanki Kochane... ehh właśnie odkryłam ze Ktos nie powiedział mi do konca prawdy...
potrzebuje opisu nie dosłownego o tym że pewien Pan uważajacy sie za starszego,mądrzejszego i zapewne inteligentniejszego... okazał sie niedojrzałym chłopcem uwazajacym sie za niewiadomo kogo i patrzacym z góry... ehh ten złudny testosteron![]() Będe bardzo wdzięcznamałe co nieco: porozrzucane puzle z brakującymi elementami... wciąż wierze... tylko czy warto Nim upłynie noc rozstaną się... czy ten kruchy świat jest miłości wart ? i patrze na kolejny dzień jak na nowe szanse... I wanna take you there...
|
#1661 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Opisy: Złota droga do szczęścia.! <3 Była zawsze tylko chwilą,zawsze nieobliczalną.! Po pierwsze: mam serce.! x3 Śniło mi się, że się w Tobie zakochałam. Obawiam się tylko, że to nie był sen.! Mam dziurę w serduszkuuu.! </3 I znowu. Znowu na Ciebie spojrzałam.!
|
|
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcę żebyś wiedział, żę myślę o Tobie. A myślę dużo i często. Tęskno i smutno, cicho i ciemno... A wiesz dlaczego? Bo nie jesteś ze mną! Kiedy nie ma Ciebie, Smutno płynie czas. Chodź tak oddzieleni - czujemy swa bliskość. Wyrywa się serce, oczy tęsknią. tęsknię, bo... jesteś całym moim wszechświatem. noce bezsenne, czekam i wołam Cię. Tak bardzo tęsknię... Tęsknie już choć wiem ,że spotkamy się znów. Serce me nie śpi, bo myśli o Tobie nocami. Może coś się spodoba, pozdrawiam (;
|
|
#1663 |
|
Raczkowanie
|
ZAZI18 i ELLIANNIA :
Dziękuję bardzo! Super opisy i opis i BARDZO, BARDZO mi sie przydadzą Dzięki![]() * Będzie lepiej, daje słowo... |
|
|
|
#1664 |
|
Raczkowanie
|
Bierz życie jakim jest i pomyśl, że na drugie nie masz szans
![]() Popatrz jak czas szybko ich zmienił. Dzisiaj są już nie do poznania. gdybym była tobą też chciałabym być taką jak ja ;] Najjaśniejsza z gwiazd w moich rękach. "...Młodzi okopują ławki, mają ostre zabawki..." ''Nie poznamy prawdy, nie znając przyczyny." |
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
a ja poprosze takie śmieszneee ..
jedna wizażanka wkleja super ... |
|
|
|
#1666 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje dziekuje dziekuje! ;D poprostu kocham ciE! MACIE MOZE WIECEJ O TESKNOCIE?! PILNE ;((((( my - w zaciszu smutku
As you do mine Edytowane przez xxedkaaxx Czas edycji: 2008-06-30 o 23:01 Powód: dadatek ;D |
|
|
|
|
#1667 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Przepraszam, że pierwszy post i od razu proszę o opisy.. ale uwierzcie mi to jest naprawdę trudna sytuacja dla mnie. Mogę prosić o jakieś ze nie dostałam sie do wymarzonej szkoły i z tego powodu nie mam na nic siły? Jestem załamana i ze potrzebuje kogoś kto mnie z tego wyciągnie? Bo moi przyjaciele sie podostawali gdzie chcieli i jakoś nie bardzo sie przejmują ze ja sie nie dostałam.. Liczę na Was. ;*
|
|
|
|
#1668 | |
|
żona
|
Cytat:
zapisuje w razie jakby kiedys sie przydały
|
|
|
|
|
#1669 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ponawiam . pilne, dziewczęta. ;* / kee , Elliannia dziękuję. ;* może ktoś coś jeszcze? ;> sznur pereł uwiera mnie.
You're no Jesus Yeah, you're no fucking Elvis. / nie jesteś Jezusem. yeah, nie jesteś pieprzony.m Elvisem. Trzeba nauczyć odbijać się od dna. . bardziej od pieniędzy, potrzebujesz miłości.. you're paper hero . / jesteś papierowym bohaterem .
Edytowane przez happysadowa Czas edycji: 2008-06-30 o 23:24 |
|
|
|
|
#1670 |
|
Przyczajenie
|
trochu odemnie :p :
"...mow do mnie -TWÓJ GŁOS- jest jak śpiew-magiczną ma moc..." ![]() "...Smutno mi, licze gwiazdy kiedy śpisz . i czekam na Ciebie..." oddychaj dla mnie... spojrz czasem w oczy me...;] "... Kocham nawet Twój szept ..." "... Dla Ciebie zrobie wszystko - powiedz tylko ... "... Powiedz coś , zabij cisze , Niech twój głos przebudzi sie znow " _________________________ _________________________ __________ Uwaga dzisiaj w nocy bedzie ciemno If you love me then Thank you ! If you hate me then Fuck you ! ![]() albo rade damy...albo jak tynk odpadamy ![]() What`s Your name, what`s Your number ... ![]() IMiećChcęCiebie INieMogęMieć... IChciećChcęCiebie INieMogęChcieć... Wiesław, wyjdź za mnie za mąż! - Taaa... i co jeszcze mam za ciebie zrobić?! ![]() Jestem zegarem - mam wskazówki od psychiatry A; Jest w ogole jakas miara szczęścia ? B: Tak , promile ;]
|
|
#1671 |
|
Przyczajenie
|
Kolezanki, a coś o tym, ze spotykam się z chłopakiem, ale w przeciwieństwie do niego nic nie czuje? Zadnych motylków, nic?
Z gory dzy
|
#1672 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A dziękuję Przepraszam, że dopiero teraz, ale wczesniej miałam sesjowo-imprezowy czas ![]() i mnie tu nie było Już coś myślę :1. I tak potrzebuje nowego kursu w życiu nwych wiatrów, nieznanych lądów 2. Wplotłam w buty nowe sznurówki znalazłam w życiu inne ścieżki ![]() 3. W poszukiwaniu swojego własnego oryginalnego pomysłu na życie ![]() 4. I tak chodzę i szukam ścieżki dla mnie doskonałej 5. I chcę żeby nadeszły zmiany. Zmiany mojego życia po mojej myśli 6. I tak wyśnić chcę sobie nowy plan.. ![]() 7. I tak spotkałam kogoś, za kogo nieobecnością biegną moje łzy ![]() 8. I choć było to krótko, to w duszy zostaniesz na zawsze ![]() 9. I szkoda, że może już wspaniałego Ciebie nie zobacze już nigdy więcej ![]() 10. I żal, płacz i troski serca... Że juz Cie nie będzie ![]() 11. Mam cicha nadzieję, że kiedyś przez przypadek się spotkamy ![]() 12. Może kiedys przypadkiem, w sklepie, na ulicy przy przystanku, obok bloku Cię zobaczę ![]() mam nadzieję, że coś wybierzesz buźka
|
|
|
#1673 |
|
Raczkowanie
|
A macie coś zamku? (budowla) Bede wdzieczna...
Nie znoszę siebie samej za to,że nie mogę Cię nie znosić Może kobieta udaje czasem orgazm, ale to mężczyźni są mistrzami udawaniu związku ! jestem taka jak wszystkie...
|
|
#1674 |
|
Raczkowanie
|
analogia. czysta esencja.
wiele mam wad. oddałabym świat. by nigdy nie było cię tam. coraz bardziej obca. bo tylko raz kocha się tak. dziękuję wam za to, że nie boję się życia. oni najwierniej wspierali zawsze mnie. zapominam. że pod skórą gdzieś chowamy lęk. wierze. że jeszcze jakaś jest okazja. żeby móc powiedzieć to co najważniejsze. w swe siły zbyt ufna. zgubiłam drogę. będę tęczą gdy otworzysz swe oczy. zabierz mnie ze sobą. a znajdą się jakieś o tym. że strasznie tęsknię. a nie wiem do końca za czym.
|
|
#1675 |
|
Rozeznanie
|
.. dobrze wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać ..
Przecież znam Twoje myśli... ![]() .. czasem czuję niepewność .. lecz wiem, że zupełnie niepotrzebnie .. ktoś prosił o śmieszne: przychodzi mi do głowy jeden... Ludzie którzy piją są dla mnie niczym ... niczym bracia !! ![]()
|
|
#1676 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a ma może któraś o tym ,że pewnien Pan potrzebuje trochę czasu ... a to czekanie jest najgorsze... Byłabym bardzo wdzięczna.
Twojebłękitnecudowneoczy Mająwsobiemnóstwomocy Wystarczywnietylkoszybkospojrzeć Ionichwięcejniemożnazapomnieć
|
#1677 |
|
Rozeznanie
|
świetne te opisy
![]() a macie jakies bardziej radosne ??? kilka ode mnie *Przeszłosci przyszłość miedzy nimi rzeczywistość.. *Nie przejmuj się jutrem - nie wiesz co zdarzy się dziś *Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś, bo nie mogłeś. *Odczekać 6 godzin, Albo kilka Dni, pare Miesięcy, Rok. Potem znów zaświeci słońce ... *żeby cały trud miał mocny grunt, nie poszedł na marne *Zakazany Chlopak Ciagle Krazy Mi Nad Glowa.. *Miły start z pozycji uprzywilejowanej. *Jestem nieprzeciętna... a mężczyźni chcą zwyczajności *Mężczyzna to jest mężczyzna, ale przystojny mężczyzn to całkiem co innego.. *Mężczyźni wolą kobiety ładne niż mądre,ponieważ łatwiej im przychodzi patrzeć niż myśleć ; ] *Przypadek.. znajomość... ? *przypadek... pocałunek... ? *przypadek... miłość... ? *przypadek... para...? *przypadek ? czy aby na pewno? *Godziny slow, minuty milczenia *Królewicz bacznie rozejrzał się po chatynce. Po kochanku ani śladu.. *właściwy człowiek na właściwym miejscu zupełnie nie w porę.. *w każdym roku jest 31 mln sekund. Te nieliczne, które warto zapamiętać, wzruszają nas i ranią bez końca
|
#1678 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() najlepsze, najlepsze, najlepsze. mm. ;* Cytat:
opisy cudne. <3 . a może coś dla Ciebie znajdę. ; > tęsknota z znikąd? brak mnie. tęsknię. zajęta. tęsknię. zamiast bułek na śniadanie mam porcję tęsknoty. tęsknie za czymś czego nie ma. tęsknię za czymś co nie istnieje. nieokrzesane uczucie tęsknoty. tęsknota na szybko. no nie wiemm . one takie na szybko, bo śpieszę się.;]
|
|
#1679 |
|
Rozeznanie
|
... to ten Upał i Skwar!! ... działają na Mnie - wykańczająco ![]()
|
|
#1680 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ^^i żeby nie było trochę ode mnie ;DD `.Siedzę znów sama, wokół płyną moje myśli... `.Tych kilka chwil... `.Znów czekam na znak, wciąż drogę swą znam... `.Za oknem ktoś szuka swego miejsca... `.Znów milczę jak głaz, znów lecę jak ptak... `.Gdy nie ma Cię... `.To było jak krótki sen, kochałam tak mocno raz... `.W jego oczach widziałam raj... `.Lecz nie jest tak jak miało być... `.Jestem tu lecz czy Ty tego chcesz.?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

Będe bardzo wdzięczna