|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Czesc dziewczynki
![]() Ja dzis pierwszy raz od jakis 2 tygodni obudzilam sie bez Tż ale to smutne i niefajne uczucie ![]() Kasianic sie nie martw, czas szybko mija i ani sie obejrzysz bedziecie znow razem z Tż Fajnie ze bedziecie sobie codziennie gadac przez skype - my tez gadalismy i to na prawde duzo daje przynajmniej jestes na biezaco i czas szybko leci Rosetteprzykro mi z powodu kolegi ![]() Zielony motylkuzaraz wysle Ci namiary na mnie |
|
|
|
#3032 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przynajmniej widać czarno na białym jaki człowiek kiedyś był, no i jak się zmienił przez lata. Teraz się czuje bezpieczniej wiedząc, że wszystkie te kartki poszły z dymem Cytat:
Cytat:
Myślę, że twój Tż zmieni swoje dotychczasowe przyzwyczajenia finansowe, gdy zamieszkacie razem. Będzie się czuł odpowiedzialny za was dwoje, teraz tego nie czuł, bo nie musiał sam utrzymywać mieszkania, miał swoje pieniądze to się nimi rządził jak chciał, teraz będziecie mieć wspólną kasę. Cytat:
jestem kreatywna co nie![]() zaraz wyśle swoje namiary ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no chyba, że Tż chrapie, to wtedy się nie wyśpisz za dobrze
|
|||||||
|
|
|
#3033 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3034 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) i umówilibyście się, że wyciągacie tylko w razie np. kupna pralki/tv/remontu itd. no wiadomo rzeczy na które się oszczędza skoro TŻ chce brać z ciebie przykład myśle, ,że było by to dobre rozwiązanie ![]() a my za rok będziemy już małżenstwem
|
|
#3035 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3036 |
|
Zakorzenienie
|
jakieś fatum czy co? brak słów, kiedy się ta zła karta odwróci...
|
|
|
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co? dziwnię się czuję bo niby tęsknię za TZ ale nie jest mi tak strasnie smutno bo cał czas mi sie wydaje, że on jest gdzieś blisko
dzisiaj ma jeszcze zadzwonić jak doleci tylko
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
od razu po ślubie będziecie się starać? to chyba ja tylko taki dziwak jestem bo ja chcę nacieszyć się TZ
póki co to on zagląda w wózki i się cieszy do tych małych potworków
|
#3039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az mi usmiech na twarzy pojawil nie, nie mój nie chrapie. zawsze przy nim mm taki spokojny sen. czuje sie bezpieczniea co do kwiestii finansowej, to mam nadzieje, ze bedzie tak jak piszesz. ze zmieni sowje dotychczacowe przyzywczajenia Cytat:
nie pomyslałam o tym
|
||
|
|
|
#3040 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No u nas w piątek będzie dokładnie rok do ślubu, jejku ciągle tak daleko... |
|
|
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
oj ja też bym chciała od razu po ślubie zabrać się do roboty
ale mój TŻ chce jeszcze z rok poczekać..... ale wiadomo...różnie to w życiu bywa...
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
mój TZ zawsze mówi, że ja mu kołdrę zabieram(bo czasem u mnie przyśniemy albo u niego)
kurcze no następna coraz bardziej mnie przekonujecie, że jestem jakas dziwna bo nie chce dzieci przynajmniej do 30
|
#3043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wytrzymacie rozłąkę, na pewno wyjdzie wam to na dobre, umocni związek ten czas szybko zleciCytat:
też się chcę mężem nacieszyć no ale jak będzie szybciej to się będziemy bardzo cieszyć
|
||
|
|
|
#3044 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3045 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem pewna, że zmieni przyzwyczajenia. Mój TŻ też marzył o konsoli i grach i innych tego typu pierdołach. Jak mieszkaliśmy w Anglii, zgodziłam się na jej zakup, pomyślałam sobie po prostu, że my babeczki kupujemy ubrania i kosmetyki a facet lubi się zabawić. Niedawno chyba trochę dorósł, bo stwierdził, że chce ją sprzedać (strzelam trochę focha jak za często chce grać), ale powiedziałam, że i tak sporo straciła już na wartości, żeby ją tak po prostu oddawać. Teraz sobie gdzieś tam stoi, jest używana raz na jakiś czas a TŻ bardziej się skupia na wspólnych potrzebach niż swoich.
|
|
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
ja może jestem młoda ale TZ jest 3 lata starszy i przeraża mnie czasem jak on do tych wózków zagląda
no jak ja bym miała się starać 2 lata po ślubie to bym miała 25 lat sasa noł łej "toż to jeszcze dziecko" ![]() jak gadamy o remoncie domu to ja zawsze mówię, że tutaj będzie szafa tutaj to tam coś innego a on "no i dzidzia będzie się na ogródku bawiłą" a ja z przerazeniem odpowiadam "Tadzik ale nie przed moją 30-stką" on już nawet wie gdzie dziecku plac zabaw zrobi
|
#3047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grałam w kabarecie kiedyś, a to zobowiązuje![]() a ty chcesz mieć dzieci w przyszłości? ja uwielbiam dzieci, gdybym miała własne mieszkanie to od razu bym po ślubie dziecko chciała, ale nie mam więc troszkę czasu minie aż się na dziecko zdecydujemy. Narazie cieszę się, że przyjaciółka spodziewa się bobasa i że będę mogła się czasem nim zająć |
|
|
|
|
#3048 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
yyy nie wiem dlaczego ale mi się wydawało, że Ty masz 23 lata
że jeste rocznik 85 ja to jestem głupek![]() Baja kiedyś chciałam mieć, później miałam jakąś awersje do dieci a jak ostatnio sobie myślałam to chcę mieć ale tak jakoś koło 30 chcociaz nie wiem czy będe tak odważna by się zdecydować bo chceieć to jedno a mieć i być odpowiedzialnym to drugie
|
#3050 |
|
Wtajemniczenie
|
My też nieśmiale rozmawiamy o rozpoczęciu starań w podróży poślubnej
Ja w przyszłym roku kończę 26 lat i moje jajniki już zaczynają coś nawalać, więc chyba trzeba będzie się zdecydować
|
|
|
|
#3051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo np mojej przyjaciólki siostra była u lekarza i powiedział, że jeszcze z 2 lata ma czasu
|
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
kaska87 chcesz dziecko po 30 zrobić?
Teraz tak mówisz, bo młoda jesteś ja rok temu też aż tak o dziecku nie myślałam - będzie za jakiś czas. A teraz - już bym chciała Po drugie zazdroszczę koleżankom, które powpadały pod koniec LO - teraz już mają odchowane cudne dzieciaczki. A ja dopiero będę się ładować w pierwsze pieluchy, jak one będa się starać o drugie ![]() My zaczynamy starania o bobasa też zaraz po ślubie, aczkolwiek to chyba nie będzie takie proste odzwyczaić się od zabezpieczeń Ponadto, jeśli nie zrobimy do końca remontu to nie ma mowy, nie będę się w ciąży denerwować, że stolarz źle zrobił zabudowę pod parapetem, ani nie będę wdychać pyłów z wylewki do podłogi Więc to może nie będzie takie od razu po ślubie ![]() W dniu śłubu będę mieć skończone 24, zanim zajdę w ciążę - może być 2009 lub już 2010, więc czas leci... a zanim urodzę to hoho |
|
|
|
#3053 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3054 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam po prostu cysty na jajnikach, podobno trudniej jest zajść w ciążę z takim problemem. Czytałam, że im wcześniej zajdzie się w ciąże tym lepiej no i łatwiej. |
|
|
|
|
#3055 |
|
Zakorzenienie
|
a ja myslałam, że ślub będę mieć w wieku 25 lat a tutaj znk będe miec 23 i to niecałe
|
#3056 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeważnie wyjeżdża ode mnie bardzo późno (np. około 3 )... ale to jest tak 'nielegalnie'... jak była kiedyś u mnie impreza, tż miał zostać, bo wiadomo chcąc trochę wypić autem już nie pojedzie no i mama wtedy mówi, że rozkładamy łóżko w gościnnym w efekcie i tak nie został bo nie pił, ale tu już inna sprawa. Dziwne jest to, że mama wie, że "śpimy' razem z M. ale jest to takie tajemnicze...Po tym jak teściowka zaproponowała mi wyjazd i pokój z siostrą tż, śmiałam się do mamy, że każy niby wie, że tż ode mnie tak późno wraca i chyba zdaje sobie sprawę co się dzieje No ale legalności wszyscy się boją![]() Strippi dobrze, że zrozumiał swój błąd Cytat:
i super w Niej wyglądasz a to kiedy kto nabywa odzież ślubną to nie ważne!![]() Cytat:
tyle niby o tym czytam, a i tak jestem ich przeciwniczką... bo co z tego, że ktoś usadzi mnie przy najbliższej rodzinie, kiedy ja własnie chciałam przy tej dalszej, żeby porozmawiać i później goście będą mieć do mnie jakieś 'ale' , że im miejsce wybierałam a tak, jakie sobie zajmą takie będą mieć. Zresztą rozmawiałam z kilkoma osobami, które zamierzamy zaprosić, i stwierdzili, że jak Młodzi mają im nakazywać, gdzie siadać to wolą na takie wesele nie iść Jedyne za czym jestem to podpis 'stolik dla dzieci' albo coś w tym stylu (o ile oczywiście takowy stolik ma być ).Cytat:
|
||||
|
|
|
#3057 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezłe przeboje mieliście![]() Cytat:
taka subtelna...![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
heh.... oj pamietam jak jeszcze niedawno dopisywalam sie do tego watku, zaraz sluby beda a pozniej dzidziusiami bedziemy sie chwalic
![]() tez macie wrażenie, ze ten czas to pedzi jak szalony.....
|
#3059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

ale to smutne i niefajne uczucie
Fajnie ze bedziecie sobie codziennie gadac przez skype - my tez gadalismy i to na prawde duzo daje 

Przewiozlam różne graty z domu rodzinnego i tak sobie pomyślalam, że straszna siara by byla jakby TŻ znalazl
W ogóle ktokolwiek 

).