![]() |
#3061 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2019 cz. 2
My mamy stoły w literę E i winietki będą na pewno
![]() Myślałam żeby jeszcze jakoś ponumerować te stoły ale TŻ mówi że nie trzeba ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
#3062 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem bezrobotna ;D w końcu ten dzień nadszedł
![]() ![]() U mnie też będą winietki. Sama byłam w takiej sytuacji, że poszłyśmy na wesele we 3 dziewczyny, nie pchalysmy się do stołów i zostały nam pojedyncze miejsca. Ojciec młodej musiał wszystkich przesadzać. A co do wodki to nie planuję robić żadnych zawieszek. Mam nadzieję że nie zmienię zdania ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Konto usunięte
|
u nas winietki też będą, bo jakoś nie wyobrażam sobie, żeby ich nie było
![]() ![]() noemi pisałaś, że miałaś dietę od Food gym girl: powiedz mi, byłaś z niej zadowolona? Jak dawałaś radę ze skomponowaniem posiłków? Poważnie zaczęłam zastanawiać się nad współpracą z nią, ale nie wiem czy poradzę sobie z układaniem posiłków sama itd. Powiedz jak Ci się z nią współpracowało? |
![]() ![]() |
![]() |
#3064 |
Zakorzenienie
|
n0emi, korzystaj i wypoczywaj
![]() Ja sobie właśnie szukam biletów na urlop w maju ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
#3065 |
Wtajemniczenie
|
N0emi zazdroszcze
![]() U nas będą winietki i zawieszki na wódkę też, wszystko w takim stylu jak zaproszenia ☺ A właśnie w jakim programie można samemu zaprojektować zaproszenia? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3066 |
Zadomowienie
|
Ktoś tu wrzucał kilka stron temu chyba jakiś program? Chociaż pewnie kilkanaście stron zważając na tempo
![]() Wracamy właśnie od wizyty u foto i kamerzysty, jestem zachwycona ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
All you need is faith, trust and a little pixie dust ![]() 34/2018 ![]() W tym roku przebiegłam : 108,6 km ![]() Edytowane przez PixieDust Czas edycji: 2018-01-18 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
Zadomowienie
|
Ja nie wiem jak to z naklejkami na wódkę, bo mamy alkohol z sali nieograniczony. A winietek chyba nie, ale ponumerowane stoły i na wejściu bedzie tablica kto przy którym stole i wtedy mogą goście zdecydować jak sie usadzić przy danym stole. W sierpniu byłam na ślubie gdzie tak zrobili i wyszło dobrze. Tylko przemyśle kto z kim przy stole bedzie, a stoły na 99% okrągłe.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3068 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3069 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Co do zawieszek na wódkę, to my raczej zrezygnujemy. Fakt, wiele jest ładnych lub zabawnych, ale są dość niepraktyczne. Winietki - must have. U mnie w rodzinie jeszcze ich nie było na weselu, co jest dla mnie do pomyślenia, zwłaszcza że wszystkie były na 200-300 osób, więc można sobie wyobrazić, co się działo na sali. Jeszcze nie wiem, jak będzie ze stołami, czy długie czy pojedyncze prostokątne, ale jeśli pojedyncze to możliwe, że tylko przypiszemy gości do stołu, a już sami się tam usadzą. Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Zakorzenienie
|
Maria ojej oby Ci przeszło
![]() U nas też winietki będą ![]() ![]() Zarezerwowaliśmy godzinę w Kościele na 16 ![]() ![]() Niby proboszcz mówił, że możemy przyjść od maja jakoś, a teraz się okazało, że już jest kalendarz i zapisują na 2019, a w naszym Kościele dużo przyjezdnych ślubów.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3071 |
Zakorzenienie
|
Mariamarysienka zdrowka!
Noemi odpoczywaj ![]() Agus ciesze sie ze udalo sie Wam dogadac z urzedniczka ![]() Ale jestem w tyle z postami tutaj 😱 ide troche podczytac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3072 |
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;80621676]u nas winietki też będą, bo jakoś nie wyobrażam sobie, żeby ich nie było
![]() ![]() noemi pisałaś, że miałaś dietę od Food gym girl: powiedz mi, byłaś z niej zadowolona? Jak dawałaś radę ze skomponowaniem posiłków? Poważnie zaczęłam zastanawiać się nad współpracą z nią, ale nie wiem czy poradzę sobie z układaniem posiłków sama itd. Powiedz jak Ci się z nią współpracowało?[/QUOTE] Z samej współpracy jestem zadowolona bo jeszcze mi rozpisała trening siłowy w domu. Tylko na początku zleca ona dużo badań (morfologia krwi, lipidogram + frakcje, próba wątrobowa, elektrolity, kreatynina, tsh ft3, ft4, anty TPO, anty TG), glukoza, insulina, prolaktyna, kortyzol, wit. D) i wysyłasz jej szczegółowy kwestionariusz. Odpowiada na wszystkie pytania, tylko jak wspominałam chyba z miesiąc czekałam na rozpiskę ![]() Co do posiłków to niestety miałam trudności z komponowaniem. Musiałam na własną rękę szukać pomysłów. Trzeba być na prawdę mocno zmotywowanym. Mi to jeszcze z większym trudem przychodziło bo nie lubię gotować. Na śniadanie i kolację przeważnie jadłam kanapki. A ona rozpisuję tak: śniadanie - białkowo tłuszczowe (z tym miałam największe trudności), 2 posiłki białkowo-weglowodanowe, kolacja- węglowodany ( z tym nie miałam problemu bo można owsiankę, ryż na słodko, frytki z piekarnika itd. ). 2 razy podchodziłam do diety i nie umiem utrzymać tej rutyny... teraz na wolnym mam kolejne podejście. Dzięki dziewczyny, mam zamiar cały miesiąc robić NIC ![]() Ale wiecie co potrzebowałam zmiany. Nawet gdybym nie wyjeżdżała to już czas najwyższy znaleźć coś innego. Pracy nie żałuję, jedynie ekipy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
Wtajemniczenie
|
N0emi gratuluje bezrobotności!!!
![]() ![]() U nas będą okrągłe stoły i przypiszemy ludzi do stołu ale kto przy kim niech siadają sami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3074 |
Zadomowienie
|
Hmmm, chyba takie ustawienie, jacy goście przy którym stole jest dobre, zamiast winietek
![]() ![]()
#3075 |
Zadomowienie
|
My również koniecznie chcemy mieć winietki
![]() Co do zawieszek na alkohol, jeszcze nie podjęliśmy decyzji ![]()
![]() |
#3076 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny które zamierzaja projektowac papeterie w canvie czy jest tam możliwość użycia polskich znakow?
Czy ktoras orientowała sie jaki byłby koszt druku takiego zaproszenia z wlasnego projektu? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Zadomowienie
|
Asiulka są polskie znaki, tylko trzeba je dodawać z tyldą chyba i ja np. wolałam zwyczajnie kopiować, bo szybciej było. Właśnie jeszcze się nie orientowałam jak z kosztem druku, ale chyba napiszę do jakiejś firmy z allegro czy robią własne projekty i popytam w drukarniach
|
![]() ![]() |
![]() |
#3078 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Najszybciej dla nas przez normalnie skopiowanie ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]() |
#3079 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny, też popytam w drukarniach jaki to byłby koszt. Tylko w ogóle nie jestem w temacie i tych pytań będzie więcej, rodzaj papieru, druk np na złoto czy to jest mozliwe
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3080 | |||
Zakorzenienie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;80572421]Hej dziewczyny! Dołączam do Was! Ślub w maju 2019. Sale, zespół i fotografa już zarezerwowaliśmy, ale o reszcie to jakoś na razie nie chce mi się myśleć, wydaje mi się, że to jeszcze tyyyyle czasu przecież. W ogóle pewnie będę fatalną PM z moim podejściem.
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobry wieczór! ![]() Dzisiaj mamy 16 miesięcy do ślubu! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#3081 |
Wtajemniczenie
|
My myśleliśmy o okrągłych, bardzo mi się podobają, jednak prawie wszyscy nam odradzają, chyba w moim rejonie to się jeszcze nie sprawdza
![]() U mnie też biało ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3082 |
Rozeznanie
|
Ja mam nadzieje ze u nas beda okragle stoly. Numeracja i winietki tez chce. Na wszystkich weselach na ktorych ostatnio bylam goscie byli usadzeni i super sie sprawdzilo
![]() ![]() |
![]() |
#3083 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Piątek! ![]() Co do stołów to mi się bardzo podobają okrągłe, ale w naszej sali i na naszą liczbę gości właścicielka odradziła ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3084 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() W mojej niby są okrągłe stoły, ale menagerka coś mówiła, że chyba z nich rezygnują. Za to w ten dzień ustawiała stoły w jodełkę i fajnie to wyglądało ![]() Budzę się, a mój pierścionek leży na szafce. Musiałam przez sen zdjąć, ale nie mam pojęcia w czym mi przeszkadzał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3085 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny musze dziś zrobić jakieś szybkie przekąski, co polecicie?
![]() ![]() |
![]() |
#3086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakaś imprezka się szykuję ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3087 |
Wtajemniczenie
|
Lekka urodzinowa z przyjaciółmi, moja i kumpla
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz urodziny dziś? Wszystkiego najlepszego! ![]() A jako przekąski polecam mini tortille jak zawsze ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Duzo znajomych robi humus z warzywami dookola, ja za nim nie przepadam wiec nie robie. Dziewczyny, mam 'problem' z TZ. Zaczęłam myślec o założeniu aparatu na górny łuk, bo mam małą wadę. Powiedziałąm o tym TZowi i on uważa, że to zupełnie zbędne, że mam naturalne ładne zęby i że przesadzam. Sama się nad tym zastanawiam, bo wiem, że na jeden łuk będzie to koszt około 5 tysięcy. No ale chyba na konsultacje moge sie zapisac? Zapytam się ile musiałabym aparat nosić w moim przypadku (widzę na ich stronce fb że dużo osób ze średnimi wadami nosiło 8-10 miesięcy aparat), czy mogłabym w moim przypadku tylko na górny łuk no i czy u mnie byłaby jakaś widoczna zmiana. Jeśli tak, to wydaje mi się, że 10 miesięcy szybko by minęło i wreszcie nie myślałabym na zdjęciach jak mi zęby wyszły -.-' No i... nie wiem jak TZa przekonac do moich racji. Wiadomo, że za wszystko płacę sama, ale chciałabym, żeby nie był do tego tak negatywnie nastawiony. Zamiast się cieszyc że narzeczona dba o siebie itp to ten mi mówi że wymyślam. Edytowane przez mila1122 Czas edycji: 2018-01-19 o 08:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3090 |
Wtajemniczenie
|
Urodziny mam w poniedziałek ale dziękuję
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.