Lubelskie Panny Młode cz. III - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-30, 21:59   #1651
Joasia***
Rozeznanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III

Cytat:
Napisane przez kaska-buba Pokaż wiadomość
a ile zomer bierze za ślub i plener?
Cena z maja/czerwca to 2000PLN za pakiet maxi, czyli wszystko, przygotowania, blogosławieństwo, ślub, wesele i 4 godz pleneru, za plener nocny extra 200/300zł, w zaleności ile zdjęć by się chciało

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
My umowę podpisywaliśmy w styczniu 2007 na sierpień 2008 ślub, wesele + plener dzienny 1600 zł
Teraz podejrzewam, że ceny się trochę zmieniły
Oj pozmieniały się i to OGROMNIE, nie tylko ceny fotografa, ale WSZYSTKO dosłownie WSZYSTKO jest dużo droższe....
Żałuję teraz, że się nie zdecydowaliśmy na ślub w zeszłym roku bo koszt były duuużo mniejszy....

Cytat:
Napisane przez czarnula76 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ratujcie - zaczynam mieć wątpliwości co do koszuli mojego TŻ.
Ja mam suknię "jasne ecru" - więc dla niego dobraliśmy też koszulę w takim kolorze. Ale moja przyszła teściowa mówi, że powinien miec białą i już, i że wymyślam, że powinna być pod kolor sukni. Przeglądam internet i właściwie nigdzie wyraźnie nie widzę, że kolor koszuli powinien współgrać z kolorem sukni. Raczej piszą, że biała - bo to elegancja.
I ja już zgłupiałam - pomocy!!!!!!
Moim zdaniem bardzo ładnie wygląda koszula tż pod kolor sukni, naprawde spoko, moim zdaniem powinnaś wybrać to co ty/twój tż chcielibyście a nie słuchać się teściowej czy innej osoby, w końcu to wasz dzień...i wasze pomysły na to żeby wyglądać najpiękniej w tym WIELKIM DNIU
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 22:24   #1652
skrzatek24
Rozeznanie

Mam do Was pytanko. Otóż sporo osób z pracy/uczelni zapraszam tylko na ślub i zastanawiam sie czy na zaproszeniu wypisywac tylko nazwiska osób z którymi pracuję czy tez ich małżonków. Nie chciałabym, żeby ktos poczuł sie urażony i w sumie nie wiem jak bardziej wypada. Z drugiej strony nie wszystkich mężów/żony znam i niektórych nie widziałam na oczy - poradzcie coś...
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 22:33   #1653
chanel77
Raczkowanie

zdjęcia p. Zomera bardzo ładne

Edytowane przez chanel77
Czas edycji: 2008-06-30 o 23:43
chanel77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 22:35   #1654
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skrzatek24 Pokaż wiadomość
Mam do Was pytanko. Otóż sporo osób z pracy/uczelni zapraszam tylko na ślub i zastanawiam sie czy na zaproszeniu wypisywac tylko nazwiska osób z którymi pracuję czy tez ich małżonków. Nie chciałabym, żeby ktos poczuł sie urażony i w sumie nie wiem jak bardziej wypada. Z drugiej strony nie wszystkich mężów/żony znam i niektórych nie widziałam na oczy - poradzcie coś...
ja wypisałam na jednym zaproszeniu tylko osoby z biura(u mnie to były 3 osoby) i nie pisalam żadnych osób towarzyszących a jeśli będą chcieli z kimś przyjśc to przecież w kościele się zmieszczą ja zrobiłam tak
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 22:39   #1655
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje- przynajmniej ty mnie utwierdzasz w tym, że to nie jest zły pomysł Ale mnóstwo ludzi mówi, że ślub to biała koszula ( I wpadam w lekki popłoch i niepewność
Ślubuje tydzień po Tobie?? To Ty juz w tą sobotę? A ja w następną???!! Do mnie to wciąż nie dociera) Ratuuuunku !!!!!!!!
Będziesz na pewno śliczną i przeszczęśliwą Panną Młodą, a słoneczko będzie pięknie świeciło tego dnia!!!
och aby tak było

a co do tej białesj koszuli, że slub to biała phi to co do ecru sukienki kupisz biale buty chociaz ecru beda bardziej pasowac? bo slub to białe i juz? ja ci mówie ze juz nie pierwszys raz sie spotkalam z sukienka i koszula w tym samym kolorze i to nie byl bialy

a ja jutro ostatni dzień w pracy a od środy bierzemy sie za wystrój sali
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 22:47   #1656
skrzatek24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
ja wypisałam na jednym zaproszeniu tylko osoby z biura(u mnie to były 3 osoby) i nie pisalam żadnych osób towarzyszących a jeśli będą chcieli z kimś przyjśc to przecież w kościele się zmieszczą ja zrobiłam tak
Dzięki w takim razie i ja tak zrobię. Miałam też problem kogo zapraszac na wesele, a kogo tylko na slub i stwierdziłam, że "najbezpieczniej" będzie zaprosić ludzi z pracy tylko na ślub, mimo, że z niektórymi mam lepszy i bliższy kontakt. Chcę uniknąć rozmów po kątach, że jednych zaprosiłam, a innych nie.

Malpko jeszcze raz dzieki za namiary na p. Olę. Znalazłam kilka zdjęc z miakijażem w jej wykonaniu i jest ok Widać, że do każdego podchodzi bardzo indywidualnie i dobiera makijaż do urody. A juz za tydzień, no może z małym kawałkiem, bo będziesz musiała odetchnąć pewnie pochwalisz się swoimi zdjęciami i efekty jej pracy (i nie tylko) będziemy mogły pooglądać
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 08:01   #1657
niebieska.lwica
Rozeznanie

Cytat:
Ja mam suknię "jasne ecru" - więc dla niego dobraliśmy też koszulę w takim kolorze. Ale moja przyszła teściowa mówi, że powinien miec białą i już, i że wymyślam, że powinna być pod kolor sukni. Przeglądam internet i właściwie nigdzie wyraźnie nie widzę, że kolor koszuli powinien współgrać z kolorem sukni. Raczej piszą, że biała - bo to elegancja.
mój mąż miał koszulę ecru. w każdym salonie słyszeliśmy, że do kamizelki ecru musi być taka koszula, biała nie pasuje. poza tym, gdyby tak się tej bieli trzymać to powinnaś i ty mieć białą suknię tak więc nie dajmy się zwariować
niebieska.lwica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 09:15   #1658
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chanel77 Pokaż wiadomość
a jaką masz florystkę?
P.Anna Smolińska-Wieczorkiewicz

Cytat:
W sumie kiedyś było nie do pomyslenia,że Panaa Młoda miała inną suknię niż biała,ale na szczęscie czasy się zmieniły.A skoro suknie mogą być np ecru to i koszula też,a nawet koniecznie w kolorze sukni.Ja sobie nie wyobrażam jak może pan młody miec koszulę innnego koloru niż kolor sukni PM Mój Tz jeszcze nie ma koszuli,ale bedę dotąd szukać takiego odcienia ecru jak moja suknia,aż go w koncu znajdę Hehehe nie ma to jak być upartym

A laski mam pytanie czy ta opłata za zaświadczenie o braku przeciwskazań ,te 84zł to jest na nas dwoje czy kazde z nas musi osobno płacic po 84zł????
Stary 2008-07-01, 09:55   #1659
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
A laski mam pytanie czy ta opłata za zaświadczenie o braku przeciwskazań ,te 84zł to jest na nas dwoje czy kazde z nas musi osobno płacic po 84zł????
Razem płacicie 84 zł

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 10:17   #1660
tola3804
Zakorzenienie

czarnula76! Nie wyobrażam sobie, żeby Panna Młoda miała suknię ecru, a Pan Młody białą koszulę. Beznadziejnie by to wyglądało, tak jak któraś z wizażanek pisała, że miałabyś suknię ecru i białe buty. Koniecznie weźcie koszulę ecru!
Stary 2008-07-01, 10:19   #1661
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Razem płacicie 84 zł
O dziekuję slicznie za wyjasnienie
Stary 2008-07-01, 10:59   #1662
Joasia***
Rozeznanie

Kurczę w ten piatek po pracy jadę do Lublina, ale sama i muszę sama załatwić dwie rzeczy, kamerzystę i godzinę ślubu... mam nadzieję, że mi się to uda już w końcu zamknąć z ważnych załatwień na teraz...tż niestety nie może, a ja biorę swój samochodzik, bo muszę zabrać rower od rodziców, żeby wreszcie móc na nim pojeździć, pogubić moje zbędne kilogramy a mam fajny park niedaleko gdzie można pojeździć....
Stary 2008-07-01, 11:03   #1663
lenka79
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam upięcie próbne za sobą,ale ....
i tu proszę o pomoc Moje upięcie ślubne na długich włosach to kok, z włosami wypuszczonymi na szyję (fryzjerka zastosowała treskę też) - ślicznie mi to zrobiła, ale jakoś wewnętrznie marzę o rozpusczonych pofalowanych, a przynajmniej w dużej mierze rozpuszczonych, a trochę podpiętych. Może któras z Was ma jakiś pomysł - dodam, że włosy mam długie, ale cieniutkie. Łatwo się modelują, ale potem równie łatwo i szybko się rozpada skręt i bardzo przylegają do skóry głowy.Macie jakieś propozycje na fryzurę ??
Kochana mam identyczny problem i identyczne chyba włosy a co za tym idzie obawy też te same, nie chce koka chciałabym fryzure cos ala hiszpanskie grube loki a gora upieta lub cos w tym stylu...

lenka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 11:31   #1664
Amira_2007
Rozeznanie

Na weekend jedziemy z TŻem do Lublina - odwiedzić dentystkę (oby skończyło sie na przeglądzie ), w końcu posłuchać zespołów i podpisać umowę z właścicielem zajazdu. Może tez zdążę ponadrabiać imprezowe zaległości i wybiorę się poszaleć na parkiecie z koleżankami.
Amira_2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 11:47   #1665
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Amira_2007 Pokaż wiadomość
Może tez zdążę ponadrabiać imprezowe zaległości i wybiorę się poszaleć na parkiecie z koleżankami.
mam to samo w planach lecz bez tż , dwa babskie wieczorki w pt i w sob
Stary 2008-07-01, 11:49   #1666
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Na weekend jedziemy z TŻem do Lublina - odwiedzić dentystkę (oby skończyło sie na przeglądzie ), w końcu posłuchać zespołów i podpisać umowę z właścicielem zajazdu. Może tez zdążę ponadrabiać imprezowe zaległości i wybiorę się poszaleć na parkiecie z koleżankami.
o amirka mam pytanko,bo pisałas cos o pokrowcach na siedzenia w kmicicu czy oni maja takie pokrowce?Bo ja tez bym chciała,a srednio mi sie usmiecha płacic 5-6zł na sztuke...
Stary 2008-07-01, 12:12   #1667
Amira_2007
Rozeznanie

Nie maja na razie, mieli mieć. Nie wiem czy i na kiedy się z tym wyrobią, ale przynajmniej mają wygodne te krzesełka - usadowiłam się oczywiście podczas robienia zdjęć i sprawdzałam przyjazność siedzeń dla pośladków - test wypadł pomyślnie.
Na drugiej sali stało na około mnóstwo krzeseł, nie wiem po co chyba dla zmęczonych gości.
Ciekawe czy dekoracja stołów żywymi kwiatami będzie w cenie czy coś zmienią, zgodnie z zasada, że warto starać sie tylko na początku a potem już niekoniecznie.
Stary 2008-07-01, 12:28   #1668
Joasia***
Rozeznanie

U mnie jest wielki bukiet z kwiatów żywych przed Młodymi.... i małe bukieciki co jakis czas na stołach dla gości, więcej kwiatów muszę załatwiać na swój koszt jeśli miałabym takie życzenie, tylko kurcze nie dopytałam się czy wybór bukietu w cenie mogę dokonać sama czy to już ich decyzja...bo jak byliśmy dwa razy to bukiety owszem były piękne, ale nie w takiej tonacji kolorystycznej jakbym chciała...muszę się koniecznie dopytać....
dziewczyny a co myślicie o takim torcie: cały biały z zewnątrz, z jakimiś takimi małymi perełkami i innymi białymi ozdobami, jakiś piętrowy oczywiście a w środku cały czekoladowy???ewentualnie z dodatkiem wiśni do masy???jakieś może na bazie alkoholu takie....taki tort własnie mi się marzy
Stary 2008-07-01, 12:53   #1669
Amira_2007
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość
U mnie jest wielki bukiet z kwiatów żywych przed Młodymi.... i małe bukieciki co jakis czas na stołach dla gości, więcej kwiatów muszę załatwiać na swój koszt jeśli miałabym takie życzenie, tylko kurcze nie dopytałam się czy wybór bukietu w cenie mogę dokonać sama czy to już ich decyzja...bo jak byliśmy dwa razy to bukiety owszem były piękne, ale nie w takiej tonacji kolorystycznej jakbym chciała...muszę się koniecznie dopytać....
dziewczyny a co myślicie o takim torcie: cały biały z zewnątrz, z jakimiś takimi małymi perełkami i innymi białymi ozdobami, jakiś piętrowy oczywiście a w środku cały czekoladowy???ewentualnie z dodatkiem wiśni do masy???jakieś może na bazie alkoholu takie....taki tort własnie mi się marzy
Ja się zrobiłam głodna od samego opisu
Stary 2008-07-01, 13:05   #1670
stokrothka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
A tak się spytam - gdzie jest duży wybór garniturów i nie są jakieś strasznie drogie? Coś słyszałam o ul. Mełgiewskiej - poleci mi ktos jakiś sklep?
Z góry dziękuję.
My kupowaliśmy garnitur na Mełgiewskiej. Szyty na miarę z najlepszej jakości tkaniny jaką mieli w sklepie kosztował chyba 700 czy 800 zł już nie pamiętam. A dodam, że mój TŻ ma 197 cm wzrostu. Ta cena był już razem z ozdobną kamizelką i krawatką i jeszcze dostał pasek do spodni gratis A jakby ktoś koszul szukał to tanie i dobre są w sklepie na Peowiaków (Michael się chyba nazywa) - ślubną można dostać już ok 80-100 zł. Pozdrawiam wszystkie niedługo ślubujące wizażanki

stokrothka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 13:09   #1671
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
Ja się zrobiłam głodna od samego opisu

Ja też

My w Lublinie byliśmy w zeszły weekend ale ze spraw ślubnych nie załatwiliśmy nic... tylko troche poszaleliśmy wypad tu wypad tam. W ten weekend też się wybieramy w Lbn się tłok zrobi hehe

Dziewczyny znalazłam na zdjęciach sukienkę która mi się straaasznie podoba. Może wiecie w którym salonie można by znaleźć coś w tym guście?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kkk.JPG (27,6 KB, 83 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kkkkk.JPG (23,0 KB, 90 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kkkkkk.JPG (42,0 KB, 79 załadowań)
Stary 2008-07-01, 13:10   #1672
stokrothka
Raczkowanie

Cytat:

Dokładnie taki tort będę miała. Zamawiałam w Pracowni Cukiernictwa Artystycznego Zbyszko na Leszczyńskiego: będzie piętrowy, biały, a w środku czekoladowo-wiśniowy, tylko jedno piętro będzie miał czekoladowo-gruszkowe Mniam

stokrothka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 13:25   #1673
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
Ja też

My w Lublinie byliśmy w zeszły weekend ale ze spraw ślubnych nie załatwiliśmy nic... tylko troche poszaleliśmy wypad tu wypad tam. W ten weekend też się wybieramy w Lbn się tłok zrobi hehe

Dziewczyny znalazłam na zdjęciach sukienkę która mi się straaasznie podoba. Może wiecie w którym salonie można by znaleźć coś w tym guście?
Suknia przepiękna, ahhh cudna
Ja już nie moge sie doczekać kiedy będę chodzić za swoją, najpierw chcę przymierzyć te trzy które już sobie na necie wybrałam...wszystkie w jednym salonie a potem zrobic runde w pozostałych. Choć marzę że ta pierwsza będzie akurat na mnie i będę cudnie wyglądać w niej

Cytat:
Napisane przez stokrothka Pokaż wiadomość
Dokładnie taki tort będę miała. Zamawiałam w Pracowni Cukiernictwa Artystycznego Zbyszko na Leszczyńskiego: będzie piętrowy, biały, a w środku czekoladowo-wiśniowy, tylko jedno piętro będzie miał czekoladowo-gruszkowe Mniam
Ja mam odgórnie dwie cukiernie z lokalu bo w cenie za osobę, Zbyszek i Markizę (myślałam, że Ninę, jakos mi sie pomyliło) i dowiadywałam sie tu co dziewczyny myślą o Zbyszku i Ninie, ale o Markizie nic nie słyszałam (więc to wielki pliz do dziewczyn czy coś słyszłyście??), i najgorsze że nie pamiętam z czego tort a z czego ciasta, fajnie byłoby, żeby Zbyszek tort skoro ty masz taki to mogłabym zobaczyć na twoich zdjęciach jak wyglądał jakbyś mi wysłała po weselu i powiedziałabyś mi czy w smaku pyszny....
Stary 2008-07-01, 14:29   #1674
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Nie maja na razie, mieli mieć. Nie wiem czy i na kiedy się z tym wyrobią, ale przynajmniej mają wygodne te krzesełka - usadowiłam się oczywiście podczas robienia zdjęć i sprawdzałam przyjazność siedzeń dla pośladków - test wypadł pomyślnie.
Na drugiej sali stało na około mnóstwo krzeseł, nie wiem po co chyba dla zmęczonych gości.
Ciekawe czy dekoracja stołów żywymi kwiatami będzie w cenie czy coś zmienią, zgodnie z zasada, że warto starać sie tylko na początku a potem już niekoniecznie.
te krzesła na sali tanecznej to akurat mi pasują,bo z racji tego,ze sa oddzielne sale to przynajmniej starsze osoby jak juz przyjdą na sale taneczną to będą mogły sobie usiąśc jakby co...
Co do dekoracji kwiatowej,to jak ja gadałam z tym menagerem,który nota bene doprowadza mnie to pasji...to mówil,ze on przez dekoracje rozumiebrusy,naktycie,c ostamcostam i pojedyncze kwiaty na stole...Z związku z tym,ja zaproponuje mu ze zamiast tych"pojedynczych kwiatow"chce cos innego,nie wiem co,moze jakis dotatkowy posiłek,a dekoratorkę bedę mieć swoją,bo pojedyńczy habuźdź na stole mnie nie interesuje zbytnio

Cytat:
Przepiękna ta suknia,ale niestety nie wiem jaka to firma,moze watro by było popytac jakiejs krawcowej
Stary 2008-07-01, 14:33   #1675
Ana844
Raczkowanie

Cytat:
Wiesz Ana, masz rację w 100%. Tyle, że to nieodpowiednie forum, bo tutaj są osoby, które organizują
Ja również organizuję weselę na 16. 08 tego roku więc to jak najbardziej trafne forum.

Cytat:
Masz zupełną rację, ludzie czasem nawet nie wiedzą ile potu i łez kosztuje organizacja tych 'kilku godzin' dla nich....żeby dobrze się bawili, mieli dobre jedzenie i jeszcze ktoś ich zabawiał, a oni i tak obmówią że to nie takie a tamto siakie... tacy są ludzie...
Miejmy nadzieję, że nasi goście będą OK i jeśli będą mieć uwagi, to my ich nie usłyszymy
Joasia z tym słyszeniem uwag to też jest różnie. Właśnie na tym weselu znalazł się jeden z gości który podszedł do pary młodej i powiedział ze mają beznadziejny zespół (a nie było naprawdę źle a on to tak powiedział że aż nie wierzyłam w to co słyszę), akurat całe zajście widziałam bo dzieło się to przy stole państwa młodych. Podszedł jak ludzie siedzieli i tak sobie to powiedział (dodam że wcale nie był pijany, tak po kilku kieliszkach, więc nie ma mowy o tym że nie wiedział co mówi) . Naprawdę różni są ludzie...
Ale miejmy nadzieję że nam się tacy goście nie przytrafią .

Edytowane przez Ana844
Czas edycji: 2008-07-01 o 15:06
Ana844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 17:03   #1676
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrothka Pokaż wiadomość
My kupowaliśmy garnitur na Mełgiewskiej. Szyty na miarę z najlepszej jakości tkaniny jaką mieli w sklepie kosztował chyba 700 czy 800 zł już nie pamiętam. A dodam, że mój TŻ ma 197 cm wzrostu. Ta cena był już razem z ozdobną kamizelką i krawatką i jeszcze dostał pasek do spodni gratis A jakby ktoś koszul szukał to tanie i dobre są w sklepie na Peowiaków (Michael się chyba nazywa) - ślubną można dostać już ok 80-100 zł. Pozdrawiam wszystkie niedługo ślubujące wizażanki
Dziękuję za odpowiedź. A ile trwa uszycie takiego garniaka?

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 20:44   #1677
kajka270
Raczkowanie

[quote=katia0117;8061237]P.Anna Smolińska-Wieczorkiewicz

Mamy ta samą florystkę
Jeśli chodzi o odcień koszuli, to w każdym salonie ślubnym powiedzą Ci, że kolor koszuli dobiera się do koloru sukni. Kamizelka moze byc o ton ciemniejsza, ale koszula niestety nie, ponieważ suknia wyglądała by wtedy jak brudna. Ja specjalnie jeździłam po skrawek materiału mojej sukni, żeby znaleźć identyczny odcień koszuli

Edytowane przez kajka270
Czas edycji: 2008-07-06 o 19:06
kajka270 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 20:46   #1678
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Dziewczyny chyba odnalazłam tą suknie (ale nie jestem pewna) maggio ramatti model bizet. Jednak na tych zdjęciach już mi się tak nie podoba nie chciałabym mieć takiego długiego gorsetu (to dobre dla dziewczyn o wąskich biodrach).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg maggioramatti bizette.jpg (56,5 KB, 90 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 353619497_3.jpg (39,7 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 353619497.jpg (20,2 KB, 79 załadowań)
Stary 2008-07-01, 21:06   #1679
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kajka270 Pokaż wiadomość

Mamy ta samą florystkę
No widzisz,się wie co dobre

Miira ta suknia na tych zdjęciach co teraz wkleiłas faktycznie podobna,ale ten gorset jakos chamsko sie układa,szczególnie na pierwszym zdjęciu Moze jakby był krótszy to byłoby lepiej
Stary 2008-07-01, 21:52   #1680
Kama24
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny chyba odnalazłam tą suknie (ale nie jestem pewna) maggio ramatti model bizet. Jednak na tych zdjęciach już mi się tak nie podoba nie chciałabym mieć takiego długiego gorsetu (to dobre dla dziewczyn o wąskich biodrach).
Ja znalazłam taką suknię trochę jest podobna do tej co ci się podoba:
http://www.reginadiamante.pl/suknie-...e-slubne_5.xml
Kama24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości