|
|
#2371 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 5
Cytat:
![]() Cytat:
Oj płyteczki to są ciężkie smoki ... zawsze jest z nimi problem ![]() Też mi się "drewniane" marzą jak dojdę do tego okropnego remontu kiedyś ![]() Niud o tej dokładnie Twojej szarej myślę, bo w razie czego TŻ też zarzuci
|
||
|
|
|
#2372 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
![]() Mam ostatnio generalnie takie czarne myśli ![]() Jednak nie jestem w stanie za Wami nadążyć. Jak mam chwilę to nie idzie nadrobić. Teraz też zostało mi jeszcze 10 stron, próbuję odpisywać to widzę, że potem już o tym pisałyście. Miałam teraz chwilę i znów nie mam czasu bo muszę iść na zakupy a za 2h goście goście ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
My pokoju nie robimy narazie - mam duża sypialnie to tam wstawię fotel, komodę z przewijakiem, łóżeczko i co tam trzeba. Akurat jest wolny kąt
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#2374 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8067788 1]Po trochę
![]() Miałam! spoko, spoko! Oj płyteczki to są ciężkie smoki ... zawsze jest z nimi problem ![]() Też mi się "drewniane" marzą jak dojdę do tego okropnego remontu kiedyś ![]() Niud o tej dokładnie Twojej szarej myślę, bo w razie czego TŻ też zarzuci [/QUOTE]Ja jestem bardzo zadowolona. Droga ale wtedy kupiłam ja sobie w ramach jakieś okazji i w jakieś niewielkiej promocji. Chyba sobie tłumaczyłam, że to w końcu coś ładnego dla mamusi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
moje ala drewno się też sprawdzają - mam porcelanosa i zero mazów itp.
Stokrotka u mnie fugi albo jasno szare albo białe -każde mają swój kolor już 6 rok, ale myję na bieżąco parownicą karcher + cif z wybielaczem
Edytowane przez Mirabilka Czas edycji: 2018-01-20 o 15:14 |
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotka spoko, ja mam biały gres polerowany w kuchni i jasne fugi, także tego
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama często tak robię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
Przewijal sie gdzies tu kisiel dzis w postach. Ja dla odmiany wlasnie zjadlam budyn smietankowy z jezynami ze sloika od mamy
![]() Aa i wyciagnelam z zamrazalnika filet z kurczaka, wieczorem zrobie gyrosa to jutro sobie zjemy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez _St0kr0tka Czas edycji: 2018-01-20 o 15:44 |
|
|
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ?nat super zakupy ![]() Bylam w biedronce ale nie urzekly mnie te kocyki,pytalam w dzieciecym to pani mi pokazala cos jak minky,z ta wytłoczką,grubawe taki,z poduszeczką 59zl,bez poduszeczki 44zl,100% poliester no i produkt polski ale to podrobka wiec nie wiem jak z oddychaniem materialu ![]() Dzis mężu zabiera mnie na kababa wieczorkiem
|
|
|
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz zabrałam mojego męża do knajpy i czekamy na zamówienie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jeszcze na jutro mamy wiec jutro obiadu nie robie 😎Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy isc na 18 do kolegi na 30 urodziny. Po pierwsze nie chce mi sie isc, po drugie nie mamy jeszcze prezentu
|
|
|
#2384 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Skorpio wiem wiem widziałam też inne kolory ale wiśniowy z tych wszystkich podobał się mi i mężowi najbardziej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
ale mam niestety zakaz zakupów do końca miesiąca ;( która sama na siebie nalozylam a raczej stan konta do tego mnie zmusił xDWysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Nat cudowne te rzeczy <3 gdzie zamawialas ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Groszku śliczna będziecie mieć łazienkę. Bardzo w moim guście Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
|||
|
|
|
#2385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze że jestem najedzona to spokojnie mogę czytać o tych wszystkich pysznosciach o których piszecie ;p
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
ale w sumie fajnie. Kupiliśmy piękny świecznik dla niej w home&youWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
Caly dzien dzis u nas na zmiane deszcz albo snieg pada. Chcialabym juz wiosne
![]() Moj dziadek nadal w szpitalu, nadal ma nadmiar wody w organizmie. Chcielismy go odwiedzic, ale stwierdzil ze lepiej jak wroci do domu bo w szpitalu pelno zarazkow a na Adasia trzeba uwazac 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2388 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2389 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dziś prawie umieram. To że obudziłam się z bólem gardła to nic. Doszedł ból głowy i ogólne osłabienie. Położyłam się spać, obudził mnie mąż o 14 na zupę i znowu zaległam w łóżku. Teraz raptem usmazylam córce kilka naleśników (mąż mi wszystko przygotował, ja tylko smazyłam). Co wstaje z łóżka, to mi ciemno przed oczami jakbym miała zemdlec... I tak cały dzień. Mam nadzieję że jutro będę się lepiej czuć.
|
|
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i do tego humor jakiś taki , brak sił. Zdrówka
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
No u nas to by nie przeszło bo płytki są rektyfikowane i z taką fugą ciemną wyglądało to kiepsko w wizualizacji. A na żywo nie będę ryzykować
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
może niech Ci mąż jakiś koktajl zrobi warzywno-owocowy albo sałatkę owocową? I pij koniecznie dużo wody bo czasem takie atrakcje występują przy odwodnieniu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2392 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana dużo zdrowia w takim razie 😚 na podejrzewam u siebie niskie ciśnienie
Cytat:
|
|
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki 💖 Odpoczywaj 😗
|
#2394 |
|
Konto usunięte
|
Mam nierówno pod sufitem.
Zaklikałam sobie kiecę w kwiaty, ciekawe gdzie ja w tym będę chodzić w ciągu najbliższego półtora roku ... dresik sobie powinnam najwyżej kupić. Terapia rumianka, który przestaje się mieścić we własne bluzki Powiedzcie, że ktoś też tak ma
|
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
Grosiu fajne płytki, ja z jednej strony zazdroszczę ci.remontu. tez już chcialabym miec inną łazienkę i kuchnię (nie robilismy tego sami tylko zostało po poprzednich wlascicielach) bo najlepiej już nie wyglądają, ale na razie kasy brak.
My bylismy w macu i dlugim spacerze. Zjadłam loda z polewą toffi.
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiadomo na razie, przez weekend na pewno nie wyjdzie a czy w przyszlym tyg to nie wiem.
Cytat:
My przed chwila bylismy na zakupach spozywczych + cos na dzien babci i dziadka. Wzielismy zeztawy kosmetyczne + czekolady, bo juz nie wiadomo co tu kupowac. Jak sie nie spodoba to trudno, liczy sie pamiec. No i dla tych babc i dziadkow, ktorych juz z nami nie ma kupilismy znicze 😳 za tydzien bedziemy jechac na urodziny w tamte strony to podjedziemy na cmentarz. Powiem Wam, ze podoba mi sie ten system duzych zakupow raz w tygodniu i dokupowania na biezaco pieczywa, czy co tam sie skonczy. Duzo czasu sie zaoszczedza, nie trzeba ciagle do sklepu biegac 👍 Tymczasem zabieram sie za robienie gyrosa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale to nie znaczy, że wszystko będzie różowe![]() [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8068374 1]Mam nierówno pod sufitem. Zaklikałam sobie kiecę w kwiaty, ciekawe gdzie ja w tym będę chodzić w ciągu najbliższego półtora roku ... dresik sobie powinnam najwyżej kupić. Terapia rumianka, który przestaje się mieścić we własne bluzki Powiedzcie, że ktoś też tak ma [/QUOTE]pokaż jaką też chcę sukienkę, w kwiatki również, tylko te co mi się podobają pewnie będą dobre jak zrobię formę
|
||
|
|
|
#2398 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że dorzuciłam ją do jednorożcowych body i tak czy tak bym musiała się pofatygować po odbiór
|
|
|
|
|
#2399 | ||
|
Rozeznanie
|
Nat, fajne zakupy!
![]() Grosia fajnie, że wizja zakończenia remontu szybsza od planowanej! płytki ładne zresztą wizualizacja też bardzo mi się spodobała ![]() Polasia zdrówka _St0kr0tka Kochany Dziadzio, że się tak martwi o Was pomimo tego, że sam nie jest w najlepszym stanie.... dużo zdrówka i sił również dla niego Cytat:
![]() Cytat:
![]() a teraz relacja z wizyty w sklepach wózkowych: mieliśmy pojechać tylko do dwóch większych, w pierwszym nie dość, że nikt się nami nie zainteresował, nic wizualnie mi się nie podobało to jeszcze nie było cen na wózkach, a ja nie lubię się pytać co ile kosztuje... wyszliśmy i byłam taka rozbita, że nic mi się nie podoba i że ja nie wiem co chcę, że mieliśmy nie jechać do drugiego, ale że po drodze do szwagierki na kawę to wstąpiliśmy (pomimo tego, że w mieście opinia, że to najdroższy sklep). W ogóle ciekawostka, że w pierwszym sklepie Anexów cały rządek, a w drugim powiedzieli, że wycofali ze sprzedaży (dla koleżanki pytałam, bo ją interesuje ten model) bo mieli tyle reklamacji, że całkowicie zrezygnowali ze sprowadzania do siebie na sklep. W drugim sklepie pochodziliśmy, pomacaliśmy, cena na każdym i akurat jak przy jednym zatrzymaliśmy się dłużej bo nam pasował (Bebetto Vulcano) to miła Pani do nas podeszła, zapytała czego szukamy i jak wymieniłam wszystko co chciałam + limit cenowy to się zaśmiała, że właśnie stoję przy moim wyborze wszystko nam w zasadzie pasowało, ale TŻ poszedł alejkę dalej sobie pooglądać i spodobała mu się tapicerka innego wózka - okazało się, że ma też to wszystko co chciałam tylko trochę droższy, ale prowadził się o niebo lepiej niż Bebetto Vulcano. A jest to BEXA IDEAL - fajny, zgrabny, naprawdę super się prowadzi, leciutki, amortyzatory porządne, extra zabudowana budka i w gondoli i spacerówce, materiał wydaje się porządny, spacerówka rozkładana na płasko, montowana przodem i tyłem, duża gondola, wstawki z ekoskóry (np. kosz na zakupy w razie chlapy przetrzeć wystarczy). Generalnie wcześniej myślałam o bebetto holland, ale straszna krowa w porównaniu do tego bexa ideal. No i cena w sklepie po rabacie taniej niż na necie, a używki są niewiele tańsze od nówek, a tu z gwarancją, więc nie było się co zastanawiać. Jednym słowem się zakochałam w znalezisku Męża i więcej już nawet nie chcieliśmy oglądać innych modeli, zarezerwowaliśmy go sobie, będzie na nas czekał w magazynie u nich przez 3 miesiące a później zabierzemy do domu dokupić można też bez problemu adaptery do fotelika z Empiku o taki o dokładnie w tej kolorystyce co na zdjęciu głównym: http://allegro.pl/bexa-ideal-new-2w1...76779323.html# jejku..... przepraszam, że się rozpisałam, ale taka jestem szczęśliwa, że mamy to za sobą.... to była moja zmora.... i powtórzę to co dziewczyny - szkoda tracić czas na oglądanie na necie jak się pójdzie do sklepu i się okazuje, że niewiele to wniosło, trzeba pójść i pomacać ja się osobiście zawiodłam na Bebetto Holland, ale wiadomo, że każdy wybór jest subiektywny i to nam musi pasować a nie komuś z opinii w internetach ![]() PS. a w nagrodę w drodze do domu "zła madka" zjadła dwa cheeseburgery i lody w Macu, jeśli już Domi zaczęła znowu temat o jedzeniu
|
||
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
Skorpio super, ze macie wybrany wozek 👍
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.

odebraliśmy płytki do łazienki i siedzę sobie właśnie pod obi na połowie z nich bo tylko tyle się do samochodu pomieściło 

i do tego humor jakiś taki , brak sił.
może niech Ci mąż jakiś koktajl zrobi warzywno-owocowy albo sałatkę owocową? I pij koniecznie dużo wody bo czasem takie atrakcje występują przy odwodnieniu 

ale to nie znaczy, że wszystko będzie różowe