PM 2017, cz. 58 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-01-20, 15:42   #3511
krasulka7399
Zakorzenienie

Dot.: PM 2017, cz. 58

Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
Najgorsza jest taka nieproporcjonalność... Ja mam za szeroką talię i/lub za małe cycki do większości standardowych ciuchów Jak już mam małe cycki to mogłabym chociaż być drobniejsza

Generalnie nie narzekam

Tylko kupowanie spodni jest irytujące, ale ogólnie lubię ten tyłek No i cieszę się, ze nie mam płaskodupia

Cycki tez mi urosły jak przytyłam i jak schudnę to pierwsze znikną...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-20, 15:46   #3512
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Ej, jak zdradzam? Tu też jestem Jestem wszędzie

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

W ogóle własnie, a propos tematów PMkowych to miałam zadać pytanie ale zapomniałam jakie Własnie mi się przypomniało - obrączki. Pierścionki miałam zawsze chyba 11 ale były dość luźne. A jak ostatnio z Tżem oglądaliśmy sobie obrączki i mierzyliśmy, to wyszło mi że powinnam mieć rozmiar 10-11. I teraz nie wiem, lepiej wziąć mniejszą czy większą?
No CIebie to pełno. A tylko przypadkiem natrafiłam na to, że napisałaś w tym wątku, bo akurat weszłam na główną forum i przewijając wątki była Twoja odpowiedź w Pm 2018

Wiesz co, ja mam zarówno obrączkę i zaręczynowy 11 i uważam, że to też dużo zależy od profilu pierścionka. Zaręczynowy czasem mi trochę latał na prawej dłoni (na lewej do już w ogóle), a obrączka nosi się świetnie, w ogóle jej nie czuję

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Poliamid-dziewczybo o czym mowa? :d ja biorę swYTr w rękę jak miły materiał to biorę,składów nie czytam

A wiesz że uwielbiam formę Malgoniu? Tz czasem tak do mnie mowi i jak pracowałam to była jedna Pani Małgosia która mówiła mi Malgoniu

A tam,jedne nas zdradziły na mamusiach,inne na przyszłorocznych Pannach Młodych

Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka
Wiesz ile poliestrów i poliamidów musiało zginąć żebyś mogła nosić te piękne sweterki? A tak serio to się nabijam, bo ekoświry mają teraz swoje 5 min
Czuję jednak jak sweter jest cały w sztucznościach, bo szybciej się pocę pod pachami

Myślałam, że nie lubisz Małgonia
I fajne te jegginsy/jeansy. Może sama sobie zamówię. Tylko jaki rozmiar
A propos woskowanych to mierzyłam takie super w Lavard, ale 34 za małę, a 36 za duże w udach

Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
Hejo ja szykuje sie i lece do fryzjera, a wieczorem do teatru

Super. Muszę wyhaczyć bilety jakieś, ale nie lubię tego czekania 2 miesiące na sztukę żeby sensowne miejsca zaklepać

Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Hej

Eunice, ja mam grubsze kostki i od zawsze pierścionki mi latają nieco, a przez kostkę przechodzą ciasno. Obrączkę chciałam rozmiar albo pół mniejszą, ale zostałam przegadana Zaczynam się zastanawiać nad jej zmniejszeniem Zaręczynowy i inny codzienny pierścionek okropnie mi latają i się przekręcają, przez co praktycznie ich nie noszę ostatnio To samo z moim ulubionym zegarkiem
A w temacie pierścionków, kupiłam pozłacane na alie, weszłam w jednym z trzy razy do wody i jest srebrny

Kupiłam niedawno płaszczyk ze sporą ilością wełny, ale jak dla mnie pic na wodę, że jest w nim cieplej

Pluskotka, zapomniałam się odnieść do sauny Sto lat nie byłam Myślisz, że wygrzałabym się na dłużej? I nie schudła?
Pierścionki kameleony

Nie byłam nigdy w saunie, bo ja źle znoszę cieplejszą kąpiel, za bardzo mi serducho wali. Gdyby nie to, to chętnie bym się wybrała Kąpiel mnie mega rozgrzewa to co dopiero taka sauna.

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
Może jest wełna i wełna? taki zmarzluch to w kożuszku powinien chodzić
Wy się śmiejcie, ale damskie wełniane płaszcze są cienkie. Męskie mają podpinki i są dużo cieplejsze, cięższe. Mam wełniany ale poniżej 5 stopni na plusie nie zakładam. Teraz śmigam w puchowym.

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
no właśnie zauważyłam też, że jak śmigam w sukienkach to dostaję dużo komplementów
Kupiłam sukienkę w Promod, ale zdałam sobie sprawę, że nawet jeśli wyrąbiście wygląda do moich muszkieterek, to przecież nie będę cały dzien popylać w pracy muszkieterkach Mam takie sfatygowane baleriny, które nie pasują

Cytat:
O matko, udzielam się też na fb! Muszę z czegoś zrezygnować bo mi się chyba wszystko miesza

Byłam w opiece świątecznej bo po 3 dobach antybiotyku angina mi się rozwinęła i jest coraz gorzej... Lekarka mnie zjechała ale na szczęście jak zobaczyła gardło to zmieniła zdanie o 180 stopni i przepisała mi nowy antybiotyk Teraz jem jajecznicę bo to jedyne co przechodzi mi (dosłownie) przez gardło.
Zdrówka dla Ciebie i Luny. Chętnie walnęłabym sobie l4, ale chwasty się trzymają Teraz zaczęłam się suplementować witaminą D3 to już w ogóle.

Tż znowu chrząka, a mi się włacza mizofonia
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-20, 15:51   #3513
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
To mój jest chyba z team i cycki Musi być jedno i drugie, żeby powiedział, ze laska jest fajna
Mojemu wystarczy tyłek

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Wiesz ile poliestrów i poliamidów musiało zginąć żebyś mogła nosić te piękne sweterki? A tak serio to się nabijam, bo ekoświry mają teraz swoje 5 min
Czuję jednak jak sweter jest cały w sztucznościach, bo szybciej się pocę pod pachami

Nie byłam nigdy w saunie, bo ja źle znoszę cieplejszą kąpiel, za bardzo mi serducho wali. Gdyby nie to, to chętnie bym się wybrała Kąpiel mnie mega rozgrzewa to co dopiero taka sauna.

Wy się śmiejcie, ale damskie wełniane płaszcze są cienkie. Męskie mają podpinki i są dużo cieplejsze, cięższe. Mam wełniany ale poniżej 5 stopni na plusie nie zakładam. Teraz śmigam w puchowym.

Co do sauny to ja nigdy nie byłam ale nie cierpię zbytniego gorąca a w gorącej kąpieli i parze mi słabo.

Co do męskich płaszczy to ogólnie mi się wydaje że męskie ciuchy są grubsze, zawsze mnie to wkurzało.
Stary 2018-01-20, 16:03   #3514
luna_laula
catwoman

Cytat:
Mojemu wystarczy tyłek

Co do sauny to ja nigdy nie byłam ale nie cierpię zbytniego gorąca a w gorącej kąpieli i parze mi słabo.

Co do męskich płaszczy to ogólnie mi się wydaje że męskie ciuchy są grubsze, zawsze mnie to wkurzało.
Tyłek bardziej przydatny

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
No CIebie to pełno. A tylko przypadkiem natrafiłam na to, że napisałaś w tym wątku, bo akurat weszłam na główną forum i przewijając wątki była Twoja odpowiedź w Pm 2018

Wiesz co, ja mam zarówno obrączkę i zaręczynowy 11 i uważam, że to też dużo zależy od profilu pierścionka. Zaręczynowy czasem mi trochę latał na prawej dłoni (na lewej do już w ogóle), a obrączka nosi się świetnie, w ogóle jej nie czuję

Myślałam, że nie lubisz Małgonia

I fajne te jegginsy/jeansy. Może sama sobie zamówię. Tylko jaki rozmiar

A propos woskowanych to mierzyłam takie super w Lavard, ale 34 za małę, a 36 za duże w udach

Super. Muszę wyhaczyć bilety jakieś, ale nie lubię tego czekania 2 miesiące na sztukę żeby sensowne miejsca zaklepać

Pierścionki kameleony

Kupiłam sukienkę w Promod, ale zdałam sobie sprawę, że nawet jeśli wyrąbiście wygląda do moich muszkieterek, to przecież nie będę cały dzien popylać w pracy muszkieterkach Mam takie sfatygowane baleriny, które nie pasują

Zdrówka dla Ciebie i Luny. Chętnie walnęłabym sobie l4, ale chwasty się trzymają Teraz zaczęłam się suplementować witaminą D3 to już w ogóle.

Tż znowu chrząka, a mi się włacza mizofonia

Dzięki
Ja mimo wszystko nie chce iść na L4, bo trochę mniej $ w kieszeni Oczywiście nic na sile, mam nadzieje, ze w poniedziałek będzie po bólu

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-20, 16:04   #3515
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Tyłek bardziej przydatny

Dzięki
Ja mimo wszystko nie chce iść na L4, bo trochę mniej $ w kieszeni Oczywiście nic na sile, mam nadzieje, ze w poniedziałek będzie po bólu

Ja też bym wolała nie iść ale niestety, trzeba będzie raczej przedłużyć Ale mam nadzieję że po nowym antybiotyku szybko mi się polepszy.

Stary 2018-01-20, 16:07   #3516
Laura Rose
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też!!!

Mnie kąpiel czy sauna rozgrzeje, ale na chwilę Ogólnie to baaaaardzo gwałtownie reaguję i albo zamarzam, albo się pocę, gdy się zgrzeję
Jestem takim przegrywem. Dziś już wszyscy wkoło chodzą na krótko, a ja w kurtce Chwilę się zrobiło cieplej to się rozebrałam, a teraz znowu trzęsę się z zimna

A w udach już nie mam nawet 50cm. Cycki też mi zmalały. No wszystko
Stary 2018-01-20, 16:08   #3517
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:
Szerze mówiąc, nie powiedziałabym, ze któraś z was ma jak J.Lo Ja swojej nie uważam za ogromna, ale pewnie jakbym wam podała wymiary to byście stwierdziły, ze jest duża Mnie u siebie raczej najbardziej przeraża brzuch, który absolutnie wyklucza obcisłe sukienki (chyba, ze zacznę udawać, ze to 6-miesięczna ciąża) i boczki, które uciekają ze spodni Tradycyjnie tez uda, które nie wchodzą w większość spodni, ale przywykłam, bo nawet jak byłam 20 kg szczuplejsza to były ogromne

To się wyżaliłam Skoki maja obsuwę to nie mam co robić

Ja tak samo, uda mam duze nawet jak jestem lżejsza

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-01-20, 16:19   #3518
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Matko jak mnie te dzieci wymęczyły
Strach pomyśleć co będzie jak już będą swoje skoro już nie mam siły
Jeszcze Biedronkę zaliczyłam i Rossmana.
Oczywiście w biedrze musiałam kupić kubek, bo taki samotny stal
I kupiłam sobie czekoladę do picia z nutą mięty i chili.
Zobaczymy czy dobre

Edytowane przez Dorotti666
Czas edycji: 2018-01-20 o 16:21
Dorotti666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-20, 16:24   #3519
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
Motylku, każda śmierć w młodym wieku jest straszna Nigdy nie wiadomo czy nie zachorujemy, nie zginiemy w wypadku. Dlatego ja jestem z tych co cieszą się tym co tu i teraz. Tym bardziej po śmierci taty mnie to ubodło, bo jakoś nie zdawałam sobie wcześniej sprawy, ze naprawdę coś takiego może się stać. Tak naprawdę do paru dni przed jego śmiercią byłam pewna, że go wyleczą... I nagle go nie ma i mama została sama mimo że jest jeszcze młoda, jest tyle rzeczy o których się nie pomyślało. Dlatego teraz, załatwiając mieszkanie itd., staram się pomyśleć o każdej ewentualności.
A ja właśnie po śmierci taty TZ mam mysli, ze teraz każda inna tragedia może nam się przytrafić. Zwłaszcza, ze zmarł tak nagle bez chorowania.
I tak jak Ty ciesze się z każdego dnia ale myśl, ze mogłoby zabraknąć mnie lub TZ i ze przecież istnieje taka możliwość to serce mnie boli i czuje taki niepokój. Niepokój, który co jakiś czas do mnie wraca.

Cytat:
Miałam takie myśli jak oglądałam film o tsunami z 2004 r. o którym wam rano pisałam. Szczególnie mnie poruszył, bo opowiada o prawdziwej historii pewnej rodziny, która to przeżyła.

Tez ryczałam na tym filmie

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-20, 16:31   #3520
oljaa
Zakorzenienie

Cytat:
dalej waga spada?

Jesteśmy po wizytacji teściów ponad 2 godziny przesiedziałam z mamą tża sam na sam

Nasza lampa już wisi i świeci. Piękna jest!

oljaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-20, 16:36   #3521
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
Pytanie roku: mam kapsułki tassimo Milka. Sprzedać czy jak zeleje mlekiem/woda w kubku będą dobre?

A ta znowu do testowania się dostała

malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-20, 16:37   #3522
luna_laula
catwoman

Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość
dalej waga spada?

Jesteśmy po wizytacji teściów ponad 2 godziny przesiedziałam z mamą tża sam na sam

Pokaz

luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-20, 16:40   #3523
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
Ja tak samo, uda mam duze nawet jak jestem lżejsza

A ja jestem jak lizak-duza dupa na szczupłych nogach

Stary 2018-01-20, 16:47   #3524
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też!!!

Mnie kąpiel czy sauna rozgrzeje, ale na chwilę Ogólnie to baaaaardzo gwałtownie reaguję i albo zamarzam, albo się pocę, gdy się zgrzeję
Jestem takim przegrywem. Dziś już wszyscy wkoło chodzą na krótko, a ja w kurtce Chwilę się zrobiło cieplej to się rozebrałam, a teraz znowu trzęsę się z zimna

Mam tak samo jak ty z tymi temperaturami

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
A ja właśnie po śmierci taty TZ mam mysli, ze teraz każda inna tragedia może nam się przytrafić. Zwłaszcza, ze zmarł tak nagle bez chorowania.
I tak jak Ty ciesze się z każdego dnia ale myśl, ze mogłoby zabraknąć mnie lub TZ i ze przecież istnieje taka możliwość to serce mnie boli i czuje taki niepokój. Niepokój, który co jakiś czas do mnie wraca.

Tez ryczałam na tym filmie
Niestety ale tak to jest Wiem co czujesz, ja nigdy nie myślałam o śmierci bliskich, było to dla mnie nierealne, ale za to przez parę lat (i czasami nadal) mam wrażenie a wręcz przekonanie że prędzej czy później poważnie zachoruję i nie dożyje dorosłości, starości. Wszystko przez moje choroby które wtedy mnie meczyly, a bardziej niepewne diagnozy które mogłyby być wyrokiem. Jak człowiek doświadczy czegoś ciężkiego w życiu to potem ciężko się uwolnić.

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
dalej waga spada?

Wow, podziwiam! Ja bym chyba nie dała rady, parę minut to dla mnie za dużo Właśnie mi przypomniałaś że Tż chce zaprosić swoich rodziców i moją mamę do nowego mieszkania Nie dość że się poznają to jeszcze będę musiała zrobić jakieś jedzenie i dobre wrażenie

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Olja, w ogóle poka lampę

Stary 2018-01-20, 16:48   #3525
oljaa
Zakorzenienie

Pokażę jak będę na kompie, bo z tel nie mogę wrzucić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-01-20, 16:49   #3526
rubbim
City of Bones

Widzę, że trafiłam na temat wielkości Ja do swojej mam jedynie to, że jak w spodnie są dobre tak już w tali mi odstają
Stary 2018-01-20, 16:55   #3527
micia00
Wtajemniczenie

Cytat:
Mojemu wystarczy tyłek

Ale za to damskich więcej się zmieści w szafie
Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
A ta znowu do testowania się dostała

Nie. Dostałam z pół roku temu "świetny" prezent i tak lezy

micia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-20, 16:57   #3528
oljaa
Zakorzenienie

Mistrzem zdjęć nie jestem, ale:
KLIK
KLIK 2
Stary 2018-01-20, 17:01   #3529
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
Napisane przez rubbim Pokaż wiadomość

Widzę, że trafiłam na temat wielkości Ja do swojej mam jedynie to, że jak w spodnie są dobre tak już w tali mi odstają
Ja ostatnio zamówiłam sobie fajne spodnie z H&M ale się nie dopięłam

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Olja super wygląda ta lampa !

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-01-20, 17:06   #3530
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
Ale za to damskich więcej się zmieści w szafie Nie. Dostałam z pół roku temu "świetny" prezent i tak lezy
O kurde, wreszcie rozwiązałaś ten mój dylemat, dlaczego tak jest

Cytat:
Mistrzem zdjęć nie jestem, ale:
KLIK
KLIK 2
Wow, super to wygląda
Stary 2018-01-20, 17:28   #3531
micia00
Wtajemniczenie

Olja woooow. Brawo dla tz

micia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-20, 17:37   #3532
Dorotti666
❤ bee happy ❤

A co do sauny to mogłabym w niej siedzieć i siedzieć

Stary 2018-01-20, 17:46   #3533
paulinunia
Zakorzenienie

Olja Wy macie swoje mieszkanie że tak urzadzacie? ☺

Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-01-20, 17:53   #3534
rubbim
City of Bones

Olja fajna ta lampa Postarał się Tż
Stary 2018-01-20, 17:59   #3535
oljaa
Zakorzenienie

Dziękuję! jestem bardzo zadowolona, nawet miałam swój mały wkład chyba zaczniemy z Tżem seryjną produkcję lamp
Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
Olja Wy macie swoje mieszkanie że tak urzadzacie? ☺

Mieszkanie należy do moich rodziców ale przy urządzaniu mieliśmy swój mały wkład i mamy pozwolenie na modyfikacje pod siebie

Edytowane przez oljaa
Czas edycji: 2018-01-20 o 18:03
Stary 2018-01-20, 18:01   #3536
motylek825
Zakorzenienie

PM 2017, cz. 58

Cytat:
Napisane przez rubbim Pokaż wiadomość

Mam ten sam problem czasami spodnie są Oki w pupie ale kolan nie zegne

Skończyłam oglądać the originals

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-20, 18:03   #3537
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Też jestem bardzo zadowolona, nawet miałam swój mały wkład chyba zaczniemy z Tżem seryjną produkcję lamp Mieszkanie należy do moich rodziców ale przy urządzaniu mieliśmy swój mały wkład i mamy pozwolenie na modyfikacje pod siebie

A a a to wszystko rozumiem myślałam że wynajmujecie i komuś takie prezenty robicie

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-20, 18:03   #3538
_GlamourGirl_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Mam ten sam problem czasami spodnie są Oki w pupie ale kolan nie zegne

Skończyłam oglądać the originals

Wiadomość Ci na insta napisałam.

2.04.2018

_GlamourGirl_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-20, 18:06   #3539
oljaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
A a a to wszystko rozumiem myślałam że wynajmujecie i komuś takie prezenty robicie

No w sumie od rodziców, chociaż nie powiem trochę bardziej opłacalny wynajem niż od obcych aż tacy dobrzy nie jesteśmy,a nawet jakby to zabieralibyśmy ze sobą

Stary 2018-01-20, 18:10   #3540
malgosiaw123
Zakorzenienie

Ja już nawet bez montażu mówiłam że mi się lampa bardzo podoba,w moim klimacie więc nic nowego nie powiem

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości