![]() |
#301 |
Rozeznanie
|
Dot.: Może ktoś coś potrzebuje-wielkie sprzątanie!!!
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Rozeznanie
|
hop siup
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Rozeznanie
|
Czy nikt nic nie chce?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
oddam zarówno zarę jak i vero modę ( stan idealny, miałam raz na sobie ) i dwie spódniczki za wszystko co chciałam tj:
Yves Rocher błyszczyk deligloss Luminelle.Kolor transparentny,z drobinkami truskawkowa czerwień.Cały,nigdy nie używany.10ml.Data ważności 12.2010. Yves Rocher tusz do rzęs Couleurs Nature czarny.Nowy,cały,zafoliow any. Mascara Extra-Volume Extremi Cils.Nie widzę daty,ale dostałam go w prezencie już w maju od YR,więc na 100% świeży. Próbka kremu nawilżającego Moisturising Botanical Day Cream Linden honey &Neroli essential oil.z Sanoflore laboratories bio.Made in France 1 ml.- 3 szt. . Eveline Kuracja powiększajaca biust - próbka 7ml.Data ważnosci 05.2009r. Yves Rocher Intensywne Serum Przeciwzmarszczkowe,Riche Creme koncentrat z NNKT Omega 3 6 9,nowe zapakowane 2ml.Data ważności 08.2010r. http://www.yves-rocher.com.pl/index.php?k =253 ESTEE LAUDER 03 pale i 11 brown sugar Dwa cienie Pale ubytek 70%,natomiast brąz ubytek 20%.róż jasny perłowy,brąz ciepłe kakao mat.Brak wydrukowanej daty wg mnie napewno jest jeszcze na terminie ,ja kupiłam w grudniu. VICHY próbka podkładu NORMA TEINT,podkład do skóry z niedoskonałościami,skóra czysta,matowa i jednolita .Kolor 25 NUDE.Pojemność 1,5ml. Ziaja maska liftingująca -ekspresowe wygładzanie,100 procent pielęgnacji na twarz,szyję i dekold.Zawiera proteiny ryżowe,wit C,wit E,prowit.B5.Wzmacnia włókna kolagenui elastyny,stymuluje syntezę kw.hialuronowego,doskonal e wygładza i aktywnie spłaca zmarszczki,wyraźnie poprawia napięcie naskórka,przyspiesza proces jego odnowy. 60ml ubytek .Data 04.2008. Rival de Loop Berlin-błyszczyk 019(sprzedawany przez Rossmann)delikatny niekryjący różyk,usta błyszczące delikatnie różowe,bardzo soczysty efekt!!! .Dostałam go w wymiance i niestety nie moge powiedzieć jaki jest ubytek,aale stawiam na 10-20%maximum. Dead Sea Mineral Care - aromatyczna sól do kąpieli z minerałami z morza martwego.Rewitalizująca z kwiatem pomarańczy,zawiera 40 minerałów,odmładza skórę,pozostawia naturalny film tłuszczowy na skórze,zapobiega utracie wilgoci,wygładza i przywraca elastyczność.Opakowanie 500g,nowe,całe,nie uzywane.Data ważności 02.2010r |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Rozeznanie
|
Ja się pytałam czy oddasz za pierwszą wersję kosmetyków odemnie vero i zarę bez spódniczek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
mogę jeszcze dorzucić do tego czarny pasek - mniej więcej taki jak na zdjęciu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Z tym ze dzis przylukalam ze na tym szamponie w saszetce Nivea data waznosci to 06.07, nie wiem jak wczesniej moglam nie zwrocic uwagi ![]() W zwiazku z tym moze jakas inna probke z tych saszetkowych dobierz do tego i powiedz czy mimo wszystko chcesz zebym ci wyslala ten szampon. Buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
nie pasuje mi tamta wymianka, ponieważ w pierwszej weersji kosmetyków jedynie jeden krem jest prawie cały, a reszta to dosłownie po parę ml każdy. Zarai Vero moda są łącznie warte grubo ponad 400 zł. więc druga wersja jest w zasadzie jedyną możliwą.... bo za Vero Modę wcale nie muszę się wymieniać, ona jest w stanie idealnym, jak ze sklepu i naprawdę chciałam za nią coś ekstra. ja i tak uważam, że drugfa wersja jest dla Ciebie bardzo korzystna...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W takim razie się nie dogadamy... ![]() Ale nic,dzięki za współpracę,pozdrawiam...: ehem: |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Rozeznanie
|
siup
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
ewentualnie tak jak mówiłam, mogę coś dołożyć do mojej wersji. Bo zary i Vero Mody na pewno nie oddam za pierwszą wersję
![]() ja od Ciebie chcę to wszystko: 1)Yves Rocher błyszczyk deligloss Luminelle - cały 2)Yves Rocher tusz do rzęs Couleurs Nature -cały. 3)Mascara Extra-Volume Extremi Cils.Nie widzę daty,ale dostałam go w prezencie już w maju od YR,więc na 100% świeży. 4)Próbka kremu nawilżającego Moisturising Botanical Day Cream Linden honey &Neroli essential oil.1 ml.- 3 szt. . 5)Eveline Kuracja powiększajaca biust - próbka 7ml 6)Yves Rocher Intensywne Serum Przeciwzmarszczkowe - nowy. 7)ESTEE LAUDER - 20 i 80% 8)Ziaja maska liftingująca - ubytek 60 ml - z ilu? 9)Rival de Loop Berlin - ubytek ok 15 % 10)Dead Sea Mineral Care - cała w zamian mogę dać jak mówiłam te cztery rzeczy + coś jeszcze. czekam na Twoją propozycję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gorset niestety jest w negocjacjach - misia chętnie dołożę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
coś za:
Yves Rocher błyszczyk deligloss Luminelle.Kolor transparentny,z drobinkami truskawkowa czerwień.Cały,nigdy nie używany.10ml.Data ważności 12.2010. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nic nie znalazłam.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Rozeznanie
|
siupa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
i jak ? znalazłaś coś w miejsce gorsetu ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się : http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1214211434, ale troche boję się tego rozm.12 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za ten łańcuszek z serduszkiem?
Odp u mnie...
![]() |
![]() |
#326 |
Rozeznanie
|
Łańcuszek z serduszkiem już poszedł... ![]() Jak znajdę coś podobnego to napiszę ![]() Ale za co? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
za:
Yves Rocher Hamamelis deo w kulce - bezalkoholowy,24 godzinna ochrona.50ml,nowy,nie używany.Data ważności 09.2008r KillyS żel do skórek-nowy ,raz maźniety na próbę.Brak widocznego ubytku.Zakupiony w styczniu. Żel pod prysznic Tamore Red Passion o soczystym zapachu owocowym.300 ml,cały,nowy ,nie używany.Niemiecki.Brak na nim daty ważności,wg mnie dobry,dostałam w prezencie. Yves Rocher błyszczyk deligloss Luminelle.Kolor transparentny,z drobinkami truskawkowa czerwień.Cały,nigdy nie używany.10ml.Data ważności 12.2010. Yves Rocher tusz do rzęs Couleurs Nature czarny.Nowy,cały,zafoliowany. Mascara Extra-Volume Extremi Cils.Nie widzę daty,ale dostałam go w prezencie już w maju od YR,więc na 100% świeży. Mięciutka gąbka do mycia,nowa zafoliowana - niebieska. Dead Sea Mineral Care - aromatyczna sól do kąpieli z minerałami z morza martwego.Rewitalizująca z kwiatem pomarańczy,zawiera 40 minerałów,odmładza skórę,pozostawia naturalny film tłuszczowy na skórze,zapobiega utracie wilgoci,wygładza i przywraca elastyczność.Opakowanie 500g,nowe,całe,nie uzywane.Data ważności 02.2010r i pasek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Rozeznanie
|
kali 765 odpisane
![]() Mirelkaaa niestety nic ![]() Nebula to chyba nie ma sensu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.