|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 5
Dzien dobry!
Podczytalam ale polowe zapomnialam bo ledwo zyje, wrocilismy w srodku nocy ![]() 30 kolegi baaaaardzo udana, jego dziewczyna chciala zrobic mu niespodzianke wiec poprosila kolegow zeby wyciagneli go z domu a w tym czasie w domu zgromadzili sie goscie. Pozniej zadzwonila ze musi natychmiast przyjsc do domu bo dziewczyna jednego z kolegow z ktorym byl potrzebuje pilnie sukienki dla siostry ktora za pol godziny wyjezdza. Wszedl do domu i byl w takim szoku ze az sobie usiadl ![]() Skorpio gratuluje wyboru wozka ![]() Co do sesji ciazowej, robila mi kolezanka ktora uczyla sie robic profesjonalne zdjecia, zaplacilam wtedy 50zl i dostalam naprawde ladne zdjecia (bardzo w moim stylu) pozniej poprosilam ja o sesje roczkowa dla syna i bardzo lubie wracac do tych zdjec 😍Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2432 |
|
Konto usunięte
|
Aaaaaj chyba mała miała czkawkę, tak mi podskakiwała rytmicznie ❤
Śmiesznie ; ) Oczywiście tatuś przegapił, bo się kąpał 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje się wątkowe zombie. Futra miały cudowną noc więc od 8 łażą mi po głowie. To będzie ciężki dzień
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry 🌼
Ja sie przebudzilam przed 7 na siusiu i oczywiscie jeszcze zasnelam, dopiero jakies 20min temu wygrzebalam sie z lozka 😝 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ja też coś spać nie mogłam, mąż się kręcił, a ja się co chwilę budziłam. Także to będzie pewnie ciężki dzień, raczej pewnie dopiero jutro się wyśpię. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Miałam w koszyku w Empiku ten fotelik w kolorze wiśniowym, dzisiaj sprawdzam-nie ma, poszukałam- jest za 529zl, ale inne kolory w promocji... dlaczego tak
|
|
|
|
#2437 |
|
Zadomowienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8068540 6]Raczej zero inspiracji z tego, też się nie nada za szybko do niczego i pewnie ją oddam no ale ... jedni jedzą mcflurry inni klikają kiecki
Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że dorzuciłam ją do jednorożcowych body i tak czy tak bym musiała się pofatygować po odbiór [/QUOTE]przymierzysz, zobaczysz ![]() jeszcze teraz się w nią wbijesz, a jak ma rozciągliwy materiał, to i jeszcze trochę ponosisz ja sukienki lubię i noszę często. Tą zamówiłam na zalando ![]()
|
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Az wstyd mi pisac ale ja tej nocy spalam jak zabita, ani chec oddania moczu mnie nie obudzila 😁
Pierwszy raz od niepamietnego czasu przespalam nocke bez pobudki 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() ja na siusiu nie wstaję za leniwa jestem ![]() w nocy słyszalam, że młody chyba wymiotował ale udawałam, ze twardo śpię "stary" ogarniał pół nocy temat bo podobno lazienka do mycia, łóżko do przebrania i podłoga od łóżka do wc ![]() no nic w każdym bądź razie wyspałam się
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Moj synus pierwszy raz od sylwestra stwierdzil ze dzis przespi cala noc wiec pobudka byla dopiero ok 6.30 a wstalismy o 8 oby juz mu tak zostalo bo wstawanie do niego teraz jest dla mnie meczace :/ Dzis mamy zamiar poodwiedzac dziadko, synus porozdaje slodycze no i dzis powiedzial ladnie ze w brzuszku jest dzidzia Jaś Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
Mam drugą ofertę zdjęć pakiet ciążowa 10 zdjęć i noworodkowa 15 zdjęć za 650 zł
|
#2442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie moge sie nacieszyc tym Waszym "Jasiem" 😍😍 jak dla mnie najpiekniejsze imie, same dobre skojarzenia z tym imieniem mam 😁❤️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tak dalej pójdzie to będę musiała zakupić wkładki laktacyjne
wstaję dzisiaj, patrzę a tu na koszulce plama jak ta lala którejś z Was już piersi szaleją?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
zamawiała któraś z Pań
otulacze babusowe z ali? właśnie oglądam chyba kliknę na próbę - na feedbackach są ok a nie kosztują miliony monet
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja w miare wyspana,siku tylko dwa razy w nocy ale obudzilam sie juz ok 9 bo moje dzicie poranną gimnastyke urządzało i usnąc juz nie moglam,no chyba ze takie glodne i dlatego ta pobudka mamusi![]() Chcialam Was zapytac czy korzystacie z przywileju "mamy mają pierwszeństwo" w rossmannie?Wczoraj weszlam i akurat to pudelko na chusteczki bylo w promocji,wyszlo z apką 5,32zl no i kolejka ze ho ho,ale poczekalam grzecznie,a jak doszlam do kasy to zapytalam pania jak to jest z tą kolejką i byciem w ciazy,bardzo mila pani mi powiedziala ze oczywiscie jak najbardziej mam poza kolejka podchodzic wiec zadalam jej oczywiste pytanie czy ludzie z kolejki nie zabija mnie wzrokiem![]() powied ziala ze nie no coekawa jestem czy faktycznie by sie nie rzucali,moze kiedys sprawdze bo tak jak mowilam do pani ze czasem nie ma problemu ze sobie postoje ale czasem ta kolejka jest naprawde dluga a w sklepie duszno i gorąco co niekoniecznie dobrze na mnie dziala
|
|
|
|
#2448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w pierwszej ciazy tez mi dosc szybko cos cieklo w nocy,chyba jak sie piers jakos przycisnela we snie bo w dzien nie mialam tak,ale raz sie obudzilam ze sporą zaschnieta plama na pizamie a teraz jak narazie nic nie leci tylko przy samych sutkach jakby jakas wydzielina tłusta czy cos widze na staniku taka malą plamke doslownie
|
|
|
|
|
#2450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
oczywiście mu odpowiedziałam, że mam jeszcze czas gupia ja ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2451 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeżeli chodzi o wzięcie w stelaż to na mega szybkie akcje sprawdziłabym czy mieści się w gondoli którą masz, a ja w 99 % przypadków przeglądałam bąbla do gondoli. W foteliku im krócej tym lepiej. Chyba że masz taki fotelik, który rozkłada się na płasko poza samochodem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2452 | |
|
Zadomowienie
|
SKORPIO- gratuluję wyboru wózka. oby dobrze się jeździło!
BLAIRA- im więcej czytasz i szukasz, tym mniej wiesz w Krakowie 8* współpracuje z Bobowózki i Centrum Fotelików ( to chyba Gromadzka). Myślę, że ogarnięci sprzedawcy powiedzą więcej i szybciej ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
A na krótkie wyjście do przychodni- kółka od fotelika i rączka dawały radę. Nie wiem, ile też, czy jeżdżenie z fotelikiem w stelażu to dłuższa sprawa- maluszki widziałam, ale już takie półroczne to rzadziej. Ale to tylko obserwacja- nie sprawdziłąm na sobie
|
|
|
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
Grosia link będzie jak tylko odblokują mi konto
inteligentnie źle wpisywałam milion razy hasło
|
#2454 |
|
Zadomowienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8068860 1]To poproszę relację
![]() Wstaję i wychodzę Tesco pozbawiło mnie siatek i zmuszona byłam poczynić zakup dzieciowy - klikłam worki na zużyte pieluszki, będę jutro testować na puszystych [/QUOTE]doskonale sprawdzają się też siatki na rulonie, jak w biedronce na owoce za 3-4 złote chyba 200 sztuk. W makro, selgrosie, ale i na allegro, sklepach z rzeczami do pakowania itd.
|
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2456 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zaczynają się od tego, co napisałaś... mamy znajomą, którą rozkręciłą przepiękny biznes fotograficzny. Ciążowy, rodzinny, dziecięcy. Uwielbiam jej zdjęcia sami zrobimy u niej rodzinne już po porodzie.Jakby któraś chciała z okolic Warszawy, mogę polecić ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- DOMII, POLASIA- właśnie czasem mam wrażenie, ze lepsze oko mają Ci, którzy się nie trudnią fotografią zawodowo U mnie kilkoro znajomych właśnie zaczynało od pasji i tylko dwójka po założeniu firmy dalej utrzymuje się na rynku. Jak dla mnie są dobrzy w tym, co robią, bo po prostu to lubią i czują. Mój Mąż robi zdjęcia hobbystycznie i uwielbiam jego fotki... bo są pełne emocji, zero pozowania. Jednak żeby na nich był i on, to ze statywem nie to samo
|
|
|
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2458 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja wiem że wyśpię się dopiero za półtora roku, jak dobrze pójdzie ![]() Mam mega płytki sen i jak tylko się przenoszę muszę iść do kibelka. Cytat:
Tego jest tyle że nie umiem wybrać.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
I nie wierzę że ludzie krzywo patrzeć nie będą kobieta kobiecie.... 😂😂
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
jenyy mój Młody ma twarz w kropki i szyję... szczepiony na ospę i różyczkę ale ja sie boje ze to jedno z dwóch
"Stary" właśnie z nim jedzie na świąteczną opiekę lekarską bo ja ospy nie miałam na różyczkę mam przeciwciała dość wysokie ale i tak chyba coś sie w ciązy bierze oby to nie te gówno.... ![]() ☠☠☠☠a mać
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

ja też coś spać nie mogłam, mąż się kręcił, a ja się co chwilę budziłam. Także to będzie pewnie ciężki dzień, raczej pewnie dopiero jutro się wyśpię.

którejś z Was już piersi szaleją?

oby to nie te gówno....