Mamusie majowe 2018 cz. 5 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-01-21, 11:05   #2461
edzka1104
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 5

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Jak tak dalej pójdzie to będę musiała zakupić wkładki laktacyjne wstaję dzisiaj, patrzę a tu na koszulce plama jak ta lala którejś z Was już piersi szaleją?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Mi jeszcze nie, ale w poprzedniej ciąży też się nic nie działo.

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
jenyy mój Młody ma twarz w kropki i szyję... szczepiony na ospę i różyczkę ale ja sie boje ze to jedno z dwóch
"Stary" właśnie z nim jedzie na świąteczną opiekę lekarską bo ja ospy nie miałam na różyczkę mam przeciwciała dość wysokie ale i tak chyba coś sie w ciązy bierze oby to nie te gówno....
☠☠☠☠a mać
O kurde... może jakiś inny wirus skoro wymiotowal.

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
edzka1104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-21, 11:06   #2462
Mirabilka
Zakorzenienie

oby, oby - najgorzej, że od twarzy go wysypało i zeszło trochę na szyję.
Jeny no oby nic wirusowego - jeszcze nam tego brakowałoby

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-21, 11:22   #2463
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Qazsew Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Ja w miare wyspana,siku tylko dwa razy w nocyale obudzilam sie juz ok 9 bo moje dzicie poranną gimnastyke urządzało i usnąc juz nie moglam,no chyba ze takie glodne i dlatego ta pobudka mamusi
Chcialam Was zapytac czy korzystacie z przywileju "mamy mają pierwszeństwo" w rossmannie?Wczoraj weszlam i akurat to pudelko na chusteczki bylo w promocji,wyszlo z apką 5,32zl no i kolejka ze ho ho,ale poczekalam grzecznie,a jak doszlam do kasy to zapytalam pania jak to jest z tą kolejką i byciem w ciazy,bardzo mila pani mi powiedziala ze oczywiscie jak najbardziej mam poza kolejka podchodzicwiec zadalam jej oczywiste pytanie czy ludzie z kolejki nie zabija mnie wzrokiempowied ziala ze nieno coekawa jestem czy faktycznie by sie nie rzucali,moze kiedys sprawdzebo tak jak mowilam do pani ze czasem nie ma problemu ze sobie postoje ale czasem ta kolejka jest naprawde dluga a w sklepie duszno i gorąco co niekoniecznie dobrze na mnie dziala
mi wczorajw kappahlu podszedł facio z obsługi do kolejki i kazał podejść do kasy obok, wiec miło z jego strony, bo kolejna na pół sklepu

Cytat:
oby lepiej nie
Ladymama85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-21, 11:43   #2464
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Bez linka się nie liczy!

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Skoro w poprzedniej tak miałaś to jestem nieco uspokojona. A jeszcze wczoraj mąż proponował zakup wkładek jak mu powiedziałam, że coś zaczyna się dziać oczywiście mu odpowiedziałam, że mam jeszcze czas gupia ja

Kolezance juz w 15 czy 17 tyg zaczelo cos z piersi leciec i to w drugiej ciazy a w pierwszej nie. Az dzwonila do gin czy to normalne 😁
Cytat:
jenyy mój Młody ma twarz w kropki i szyję... szczepiony na ospę i różyczkę ale ja sie boje ze to jedno z dwóch
"Stary" właśnie z nim jedzie na świąteczną opiekę lekarską bo ja ospy nie miałam na różyczkę mam przeciwciała dość wysokie ale i tak chyba coś sie w ciązy bierze oby to nie te gówno....
☠☠☠☠a mać
Zdrowka dla mlodego. Daj znac co powiedzieli 😘

_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-21, 11:44   #2465
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maalinkaaaa Pokaż wiadomość
Mi nie. W ogóle nic nie wycieka

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Ja jeszcze nie korzystałam, bo jak mam kurtkę to aż tak nie widać.
I nie wierzę że ludzie krzywo patrzeć nie będą kobieta kobiecie.... 😂😂
No wlasnie teraz zima i w kurtce tak nie widac i tez cos nie wierze ze bedą mnie z usmiechem na ustach przepuszczacwogo le w tych wiekszych sklepach mam wrazenie ze ludzie zyja jakby to byl ich ostatni dzien,kazda sekunda mniej przy kasie to zbawienie,a jak otworza nowa kase to juz wogole jestem w szoku jak widze co sie dzieje
Cytat:
☠☠☠☠a mać
Moze nie ospa ani rozyczka bo to by chyba nie od twarzy szlo,tylko najpierw sa na tulowiu kropki,oby tylko jakas wysypka czy uczulenie,moze cos zlapal jak wymiotowal jeszcze do tego,trzymam kciuki zeby nic groznego i Ty tez uwazaj teraz na siebie
Qazsew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-21, 12:08   #2466
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
☠☠☠☠a mać
O masz. Ospa chyba na całym ciele wychodzi i to na początek pojedyncze kropki. Kciuki aby mu szybko przeszło i Ciebie nie zaraził.

niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-21, 12:16   #2467
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Odwiedzacie dzisiaj babcie?
2019:26
2020:13
Maalinkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-21, 12:21   #2468
nalesnikona
Zadomowienie

Cytat:
☠☠☠☠a mać
u nas w przedszkolu panowała bostonka...
nalesnikona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-21, 12:24   #2469
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

skorpio Zazdroszczę, że już zapadła decyzja, co do wózka. Nam może uda się niebawem podjąć decyzję, jak jeszcze obejrzymy Romana, Vulcano i Bexa. Chociaż Bexa mi pewnie nie podejdzie, bo nie lubię tych żelowych kół, lepiej mi się prowadziło pompowane, więc na razie Holland faworytem, ale co na żywo to na żywo Tak samo było z Anexem super super, a na żywo zupełnie zmieniłam zdanie.

Malinka, ja już nie mam babć ani dziadków od wielu lat niestety.

Mirabilka, ja też co chwilę słyszę, że ktoś w otoczeniu ma bostonkę.

Drugi dzień bez wymiotów, kocham 25. tydzień, czułam, że kiedyś ten czas nadejdzie!

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2018-01-21 o 12:27
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-21, 12:31   #2470
polasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam drugą ofertę zdjęć pakiet ciążowa 10 zdjęć i noworodkowa 15 zdjęć za 650 zł

Oo i tu cena spoko 😊 decydujesz się?
Cytat:
zamawiała któraś z Pań otulacze babusowe z ali? właśnie oglądam chyba kliknę na próbę - na feedbackach są ok a nie kosztują miliony monet
Jak już będziesz mieć link to pokaż 😊 może też zamówię 😉
Cytat:
Oby nic wirusowego. Zdrówka 😚 i melduj nam co lekarz powiedział.
Cytat:
Ja nie mam już babci. A moja mama i teściowa jako babcie to są zaproszone na występ do przedszkola. Ja źle się czuję, żeby z domu dziś wychodzić.

Głowa już tylko delikatnie mnie boli, ale katar mam i kicham co chwilę. Spałam w nocy głową przy nawilżaczu to nawet nosa nie miałam zawalonego.
polasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-21, 12:33   #2471
domii29
Zakorzenienie

Magdalenka super! Oby tak dalej

Mirabilka oby to zadne powazne chorobsko! Zdrowka dla synka
Daj znac co powiedzial lekarz

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Zamowilam na probe pieluszki muslinowe
Teraz mnie nosi po ali, zaczynam sie siebie bac

domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-21, 12:35   #2472
domii29
Zakorzenienie

Yyyy no chyba nie! 😎😎😎

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Screenshot_20180121-123347.jpg (38,1 KB, 43 załadowań)
Stary 2018-01-21, 12:42   #2473
skorpio87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nalesnikona Pokaż wiadomość
to u mnie w okolicy te ceny są jednymi z niższych zaczynają się od tego, co napisałaś... mamy znajomą, którą rozkręciłą przepiękny biznes fotograficzny. Ciążowy, rodzinny, dziecięcy. Uwielbiam jej zdjęcia sami zrobimy u niej rodzinne już po porodzie.
Jakby któraś chciała z okolic Warszawy, mogę polecić
co Ty mówisz?! jak dobrze, że nie mieszkam w stolycy... tam wszystko tyle droższe... niepojęte jak się cenią my raczej nie chcemy sesji - Małż nie da się namówić a i ja niespecjalnie lubię... na większości zdjęć z wakacji/wyjazdów to jestem tylko sama ja, za każdym razem tylko kilka wspólnych
Cytat:
Heloł
ja na siusiu nie wstaję za leniwa jestem wytrzymuje do 8
w nocy słyszalam, że młody chyba wymiotował ale udawałam, ze twardo śpię "stary" ogarniał pół nocy temat bo podobno lazienka do mycia, łóżko do przebrania i podłoga od łóżka do wc
no nic w każdym bądź razie wyspałam się
Cytat:
â˜â˜☠â˜â˜☠â˜â˜☠â˜â˜☠a mać
dobra jesteś tylko się nie przyznawaj Mężowi Dziewczyny dobrze piszą, jak ospa to pierwsze wykwity na ciele się pojawiają i raczej bez wymiotów, oby to było coś innego i niezaraźliwego.... trzymaj się, obyś nie złapała od Młodego
Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
Miałam w koszyku w Empiku ten fotelik w kolorze wiśniowym, dzisiaj sprawdzam-nie ma, poszukałam- jest za 529zl, ale inne kolory w promocji... dlaczego tak
o kurczę... widocznie się promocja skończyła... szybko, ale nie wiadomo w sumie odkąd była :/może wybierzesz coś z tych pozostałych kolorów, przecena naprawdę korzystna...
Cytat:
Mam drugą ofertę zdjęć pakiet ciążowa 10 zdjęć i noworodkowa 15 zdjęć za 650 zł
ta cena już akceptowalna, do przeżycia
Cytat:
Wiedz, że ja czekam
Mirabilka i ja też
Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
skorpio Zazdroszczę, że już zapadła decyzja, co do wózka. Nam może uda się niebawem podjąć decyzję, jak jeszcze obejrzymy Romana, Vulcano i Bexa. Chociaż Bexa mi pewnie nie podejdzie, bo nie lubię tych żelowych kół, lepiej mi się prowadziło pompowane, więc na razie Holland faworytem, ale co na żywo to na żywo Tak samo było z Anexem super super, a na żywo zupełnie zmieniłam zdanie.

Drugi dzień bez wymiotów, kocham 25. tydzień, czułam, że kiedyś ten czas nadejdzie!
gratulacje! oby już nie wróciły i żebyś sobie mogła do tej ikei pojechać
również od dawna nie mam już babć i dziadków
apropos wózka - ja też chciałam koniecznie pompowane kółka, ale jak zobaczyłam jak bexa się prowadzi i jakie ma amortyzatory, jak ten wózek "chodzi" to przestały mnie interesować pompowane, no i w razie przebicia nie trzeba wymieniać dętki, choć to chyba żaden argument, bo rzadko się zdarza tak sobie dziś na spokojnie przemyślałam, że może w Vulcano nie miałam przednich kółek odblokowanych do końca, że kiepsko robił zwroty ale nieważne, zostaje bexa, jestem pewna życzę powodzenia w podejmowaniu decyzji

Edytowane przez skorpio87
Czas edycji: 2018-01-21 o 12:47
skorpio87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-21, 12:49   #2474
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Ja juz nie mam ani babć ani dziadków,tz ma jeszcze babcie wiec pewnie podjedziemy na chwile no i trzeba moich i tz rodzicow odwiedzic z wnuczką
Cytat:
oby tak zostało
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Yyyy no chyba nie! 😎😎😎

No rejczel ze nie
Stary 2018-01-21, 12:59   #2475
domii29
Zakorzenienie

Przepadłam... najpierw na ali, teraz na allegro.. póki co pocieszam oko jest tyle pięknych rzeczy że brałabym wszystko po kolei... A do 10 lutego jeszcze tyyyyyyyyyyle czasu . Mógłby mi ktoś zrobić prezent (tak bez okazji) i przesłać na konto chociaż z 500zł
Stary 2018-01-21, 13:00   #2476
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Heloł

ja na siusiu nie wstaję za leniwa jestem wytrzymuje do 8
w nocy słyszalam, że młody chyba wymiotował ale udawałam, ze twardo śpię "stary" ogarniał pół nocy temat bo podobno lazienka do mycia, łóżko do przebrania i podłoga od łóżka do wc
no nic w każdym bądź razie wyspałam się

ojj nie umiałabym nie wstać do dziecka w takim przypadku... ale zdrówka dla mlodego

Cytat:
Jak tak dalej pójdzie to będę musiała zakupić wkładki laktacyjne wstaję dzisiaj, patrzę a tu na koszulce plama jak ta lala którejś z Was już piersi szaleją?

juz? mnie nie zdarzyło się jeszcze
Cytat:
Napisane przez Qazsew Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Ja w miare wyspana,siku tylko dwa razy w nocyale obudzilam sie juz ok 9 bo moje dzicie poranną gimnastyke urządzało i usnąc juz nie moglam,no chyba ze takie glodne i dlatego ta pobudka mamusi
Chcialam Was zapytac czy korzystacie z przywileju "mamy mają pierwszeństwo" w rossmannie?Wczoraj weszlam i akurat to pudelko na chusteczki bylo w promocji,wyszlo z apką 5,32zl no i kolejka ze ho ho,ale poczekalam grzecznie,a jak doszlam do kasy to zapytalam pania jak to jest z tą kolejką i byciem w ciazy,bardzo mila pani mi powiedziala ze oczywiscie jak najbardziej mam poza kolejka podchodzicwiec zadalam jej oczywiste pytanie czy ludzie z kolejki nie zabija mnie wzrokiempowied ziala ze nieno coekawa jestem czy faktycznie by sie nie rzucali,moze kiedys sprawdzebo tak jak mowilam do pani ze czasem nie ma problemu ze sobie postoje ale czasem ta kolejka jest naprawde dluga a w sklepie duszno i gorąco co niekoniecznie dobrze na mnie dziala
teraz jeszcze nie zdarzyło mi się nic takiego, ale w pierwszej ciąży zawsze jak była kolejka w Superpharmie to kasjerki prosiły mnie pierwszą do kasy
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-21, 13:20   #2477
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nalesnikona Pokaż wiadomość
u nas w przedszkolu panowała bostonka...
też własnie o bostonce pomyślałam

Cytat:

Mirabilka, ja też co chwilę słyszę, że ktoś w otoczeniu ma bostonkę.

oby tak zostało
Ladymama85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-21, 13:48   #2478
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Przepadłam... najpierw na ali, teraz na allegro.. póki co pocieszam oko jest tyle pięknych rzeczy że brałabym wszystko po kolei... A do 10 lutego jeszcze tyyyyyyyyyyle czasu . Mógłby mi ktoś zrobić prezent (tak bez okazji) i przesłać na konto chociaż z 500zł
Od maja bedziesz miala co miesiac 500+
Cytat:
ojj nie umiałabym nie wstać do dziecka w takim przypadku...
Tez bym chyba latala co chwile ale jak tata wstal to dziecku sie krzywda nie dziala
Stary 2018-01-21, 13:57   #2479
blaira
Wtajemniczenie

Dzień dobry !

My dzis rano skorzystaliśmy z pogody i pospacerowalismy. Fajnie biało i pruszy cały czas

Mirabilka, trzymam kciuki by to jednak było coś przejściowego a nie ospa.

Jak Cię odblokują daj linka.

Co do fotelika mam cały czas wrażenie ze sporo się korzysta fotelik+wózek oczywiście nie myśle tu o długi spacerach.
Szwagierka więcej korzysta z lupinki niż gondoli, bo dzieciak nie chciał w niej już jeździć bo nie widział świata.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
blaira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-21, 14:05   #2480
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wczoraj byłam na cmentarzu

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-21, 14:20   #2481
edzka1104
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blaira Pokaż wiadomość
Dzień dobry !

My dzis rano skorzystaliśmy z pogody i pospacerowalismy. Fajnie biało i pruszy cały czas

Mirabilka, trzymam kciuki by to jednak było coś przejściowego a nie ospa.

Jak Cię odblokują daj linka.

Co do fotelika mam cały czas wrażenie ze sporo się korzysta fotelik+wózek oczywiście nie myśle tu o długi spacerach.
Szwagierka więcej korzysta z lupinki niż gondoli, bo dzieciak nie chciał w niej już jeździć bo nie widział świata.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja skorzystalam z opcji fotelik + wózek dosłownie kilka razy a gondoli uzywalismy przez 7 m-cy. Dopiero jak młody usiadl przerzucilismy się na spacerowke.

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
edzka1104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-21, 15:03   #2482
sweetmedi25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Sliczne

Cytat:
Dzień dobry

Miałam w koszyku w Empiku ten fotelik w kolorze wiśniowym, dzisiaj sprawdzam-nie ma, poszukałam- jest za 529zl, ale inne kolory w promocji... dlaczego tak
Pewnie dlatego że duże zainteresowanie nim było

sweetmedi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-21, 15:07   #2483
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Yyyy no chyba nie! 😎😎😎

Haha 🤣🤣

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
O mi też 😀 ja już mam STOP na zakupy w tym miesiącu czekam na kolejną wypłatę 🤣

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Magdalenka- super że Cię nie męczy. Oby już tak było
Stary 2018-01-21, 15:19   #2484
rybcia34
Zakorzenienie

Cześć wam

Nat gratuluję synka, piękne imię Mirabelka a Tobie córeczki

Wczoraj skończyliśmy składanie łóżka, już stoi i nawet zostało wypróbowane jeszcze tylko materac nowy musimy kupić i zaczniemy kącik dla naszej córy

Ostatnie dni na wyczerpaniu, stąd mnie tu tak mało. Zgaga męczy, sesja i planowanie wesela...za dużo na głowie.

Co do sesji ciążowej - my też mamy znajomych, któryś zrobią nam zdjecia. Chyba raczej w 30tc zacznę o tym poważniej myśleć, aktualnie nie wyglądam i się nie czuje na takie rzeczy

Stary 2018-01-21, 15:35   #2485
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybcia34 Pokaż wiadomość
Cześć wam

Nat gratuluję synka, piękne imię Mirabelka a Tobie córeczki

Wczoraj skończyliśmy składanie łóżka, już stoi i nawet zostało wypróbowane jeszcze tylko materac nowy musimy kupić i zaczniemy kącik dla naszej córy

Ostatnie dni na wyczerpaniu, stąd mnie tu tak mało. Zgaga męczy, sesja i planowanie wesela...za dużo na głowie.

Co do sesji ciążowej - my też mamy znajomych, któryś zrobią nam zdjecia. Chyba raczej w 30tc zacznę o tym poważniej myśleć, aktualnie nie wyglądam i się nie czuje na takie rzeczy

Kiedy macie wesele ?
Stary 2018-01-21, 15:49   #2486
Sunset89
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny

Ja się dopiero powoli wygrzebuję z pracy, wpadła mi spora rzecz do napisania, a jest tak koncertowo skopana sprawa, że spędziłam nad tym cały weekend i końca nie widać :/

Dopiero Was nadrobiłam, pędzicie jak szalone

Co do sesji ciążowej, my planujemy i ciążową i noworodkową i pewnie później rodzinną (może przy okazji chrzcin). Mamy swojego ulubionego fotografa - Andrzeja ze Słodko-Gorzko, robił nam sesję narzeczeńską, ślubną i poślubną i teraz mamy u niego rabat na inne zlecenia więc grzech nie skorzystać Swoją drogą bardzo go polecam, bo jest świetny
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-21, 18:18   #2487
rybcia34
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedy macie wesele ?
Maj 2019 roku

Stary 2018-01-21, 18:32   #2488
blaira
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez edzka1104 Pokaż wiadomość
Ja skorzystalam z opcji fotelik + wózek dosłownie kilka razy a gondoli uzywalismy przez 7 m-cy. Dopiero jak młody usiadl przerzucilismy się na spacerowke.
No właśnie.
W sumie muszę się zorientować w temacie, jakie są zalecenia i jak to wygląda w praktyce.
Gorzej jakby się okazało, że dzieć będzie buntownikiem i nie będzie jeździł w gondoli

Domi, dziękuję za przepis kurczaka z warzywami zapiekanego serem, u nas dziś był na obiad i w sumie będzie jeszcze na jutro
blaira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-21, 18:57   #2489
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez polasia Pokaż wiadomość
Oo i tu cena spoko 😊 decydujesz się?
Zobaczę jeszcze oferty pozostałych, ale póki co ta jest wysoko w rankingu

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
juz? mnie nie zdarzyło się jeszcze
No właśnie już

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-21, 19:17   #2490
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edzka1104 Pokaż wiadomość
u nas też fotelik plus stelaz kilka razy, tylko spacerówka weszła jak Młody skończył 5 miesięcy
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości