|
|
#1681 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Przepraszam Wizażanki, że tak długo nie dawałam oznak życia, ale nie było mnie. ^^
Opisy ;
A ja proszę o opisy, że wyjeżdzam, że zapomnę o tym całym smutnym, szarym świecie. ;> No i że po powrocie zaczne wszystko od nowa! ^^ . Albo wesołe, takie wiecie, że jest fajnie i wgl ? .
|
|
#1682 |
|
Raczkowanie
|
I coś ode mnie
![]() Z powodzeniem mogę mieć, co podyktuje mi pragnienie. Kasaneta te to te no kana ni Chiisana mirai ga mietara (Gdy przez złączenie naszych dłoni, moglibyśmy ujrzeć choć fragment naszej przyszłości) Też coś. Miłości mi się zachciało!? Uzależniona od niezależności. Nie obchodzi cię, czy ustoję, czy upadnę. Odkrywam to, czego świat nie widział... Czy ja to wina? Nie wiem... wodzi nas za nos przeznaczenie. Wróciła do mnie moja cisza... Behind blue eyes... W oczach tkwi siła duszy. Jest we mnie morderca, ukryty pod mym uśmiechem. Doświadczenie dowiodło, ze kto nigdy nie ufa, będzie oszukany, Pocałuj noc, najwyższą z gwiazd. Zapomnij się i tańcz. Chemiczny świat, pachnący szarością z papieru miłością. Ja w twoich ramionach, nieistotny dysonans... Mówił, że nie ma po co żyć... Był jak mgła...niewidzialny, tajemniczy. Olewam rząd, mandaty drogowe, dilerów, maklerów... Pewien starszy pan, co miał dom i sad.... Czasem potrzebny jest tylko nowy plan... Płakac trzeba w spokoju. Tylko wtedy ma sie z tego radość. Szczęście...jakie to pojemne słowo. Tak bardzo się boję. Ale głównie tego, ze pragnę go za bardzo. Życie przeważnie jest smutne. A zaraz potem się umiera... ![]()
|
#1683 |
|
Rozeznanie
|
*Wyswobadzam myśli i w słoikach zamykam. Przed Tobą.
*Trzeba mi magii. Odrealnienia. Zaczarowania. *Błądzące uśmiechy, zaciekawione spojrzenia, przypadkowe słowa. Między nami. *I tylko tak trochę żal. Kilku chwil... *Słabość do swoich pokus mam. *Czas wyrzucić pudło niepotrzenych myśli. *Świadomie mogę wiele. Nieświadomie jest tylko przy Tobie. *Czekam ciągle. Jak zawsze. Na wszystko. *Wygryza mnie kosmate coś siedzące w środku. Głupie i naiwne Ty. *I tylko strach, żeby przypadkiem nie nazwać uczuć. *W środku głównie ciepło. Muzyka otula a lato robi swoje
|
#1684 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
świetne. wierność trudna jest widocznie. zdrada krótkowzroczna boli tak okropnie. laaato. zwariowało. oszalało. moje serce. pokochać. potęsknić. w to lato. chcę. uwolnić się od świata. zaufanie. to taka czarna świnia.
|
|
|
#1685 |
|
Rozeznanie
|
tak wiem można zmusić się do snu..
kiedyś kolana zdarte, lata beztroski.. chciałbym wierzyć, że my to coś więcej niż upadki, klęski, szpetne blizny nie ma co tracić sił.. wierzyć, że my to coś więcej, że ja i Ty to coś więcej. ![]() miłość często od pieniędzy jest zależna.. więc dlaczego czasem tak cholernie boli? ![]() prawda, miłość, nadzieja, szczęście.. życie jest tylko minutą,wiesz? i w tej minucie chcę być w pełni człowiekiem ja żyje tak: nic albo wszystko teraz nie ma nieba, jest tylko zimny wiatr ![]()
|
#1686 |
|
Wtajemniczenie
|
^There's nothing I wouldn't do,
To hear your voice again.. Nie ma nic czego bym nie zrobiła, By usłyszeć znów Twoj głos. ^Sometimes I wanna call you, But I know you won't be there.. Czasem chce zadzwonić, ale wiem że Ciebie nie będzie.. ^Some days, I feel broke inside but I won't admit.. Są dni kiedy jestem załamana w środku, Ale nie przyznam się.. ^And it's so hard to say goodbye.. I tak trudno się pożegnać.. ^I would tell you how much that I've missed you, ince you've been away... Powiedziałabym Ci jak bardzo tęsknię.. odkąd odeszłes.. ^To look into your eyes And see you looking back.. By spojrzeć w Twe oczy, I zobaczyć Cię patrzącego na mnie.. |
|
|
|
#1687 |
|
Zadomowienie
|
Kochane, mam pytaniee.
Czy macie jakieś ospisyy o tym, że kończę ten dział w życiu, chce zacząć nowy? Być szczęśliwą .. Być szczęśliwą chociaż nie mam chłopaka, ale za to przyjaciół? Będę bardzo wdzięczna ;**
|
|
#1688 |
|
Raczkowanie
|
potrzebuje opisy do takiej sytuacji :
poznałam ostatnio super chłopaka , przetańczyliśmy całą noc , świetnie się razem bawiliśmy ale mogę go już nigdy nie spotkać ; ) lub coś o wspomnieniach ; ) liczęę na was ; * ________________________ Podejdź. Złap mnie za rękę i pomóż namalować nadzieją nowe szczęście. Wspominać mile będę te chwile. ; )) Czemu każde szczęście musi się gdzieś kończyć [?] Po prostu przytul ; > Jednak w sercu był ten, który kiedyś to szczęście. Chcę pamiętać jak najwięcej chwil bo dla mnie coś znaczą ,wiesz? A dla Ciebie to nie była miłość ..
|
#1689 |
|
Raczkowanie
|
r0zunia ciesze się, że podobały się
![]() ![]() ![]() ~~ Byłoby szczęściem móc uszy i inne zmysły tak zamykać jak oczy. ~~ Marzenia ożywają o zachodzie słońca.. Gasną w nadziei na spełnienie ~~ Można oczy zamknąć na rzeczywistość, ale nie na wspomnienia. ~~ Od słowa do słowa idzie człowiek czasem całe życie... ~~ Przez chwilę będzie ciszej... ~~ Fabryka myśli ~~ między spojrzeniami stoi cisza, której słuchamy... ~~ Czasem wolno tylko być. ~~ Dotknąć dłonią wartkiego strumienia marzeń... ~~ Jesteś dla mnie szeregiem zielonych liter dźwięczących miło... ~~ niektóre dni to piękny papier... pełen obietnic ~~ Czarna kawa. Czarny chleb. |
|
|
|
#1690 |
|
Wtajemniczenie
|
^ Odgłos Bicia Twego serca..Nagle sprawił,że wszystko rozumiem..
^ Miłość nie jest ślepa,ale cierpi na daltonizm. ^ Przyjdę do Ciebie naga i stane przed Toba, abys mógł się mną nacieszyć ![]() ^ Mówić można z każdym. Rozmawiać z mało kim.. ^ Być odważnym znaczy powiedzieć komus ze się go kocha,zanim on to zdąży zauważyc. ^ Znowu rozbierasz mnie tym niebieskim spojrzeniem ![]() ^ Nasze dusze połączyły sie w tej chwili.. ^ Lubie Twoje gorące ciało,gwałtowność i siłę z jaką kochasz się ze mną. ^ Drogie Bravo Girl.! Mam na imię Kasia i mam 14 latt ![]() ^ I mając w pamięci tamto przytulenie.. ^ Tysiące myśli na sekundę,a wśród nich tylko jedna osoba.. ^ "Strzeż się miłości,bo miłość zabija.." |
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
Dziki uniesie Cię wiatr, upuści Cię nagle, uderzysz. Ufałeś mu tak...
Zagubiona w wielkim świecie. Kiedy wiem, że słońce świeci tylko dla nas. Lato. W poszukiwaniu gorącego romansu :P Założę okulary przeciwsłoneczne, bo wtedy nie będzie widać moich spuchniętych od łez oczu. Tak sobie myślę po co Ty w ogóle pojawiałeś się w moim życiu. |
|
|
|
#1692 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak myślę że od 53 będzie albo poszukaj od 50, bo nie pamiętam jak to tam dokładnie było ![]() Pozdrawiam ![]() Są wstrętni ludzie, mimo zalet... a inni cudni, mimo wad...
|
|
|
#1693 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
... a ja drugi raz ... przetańczyć z Tobą chcę całą noc ... Cała noc pięknych wspomnień, ale czy jeszcze jakieś chwile przed Nami? Wspomnienia które iskrzą jeszcze dziś...
|
|
|
#1694 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:The memory won't escape me. / Wspomnienia mnie nie opuszczą Powróciły wspomnienia tych dni... In the memory you'll find me./ Znajdziesz mnie we wspomnieniach. Są osoby, które się pamięta i osoby, o których się śni. ![]()
|
|
#1695 |
|
Raczkowanie
|
Chwile jak krople łez płyną jedna za drugą I wiesz czuję już myśli warte są słów zanim rozegra się ta walka dusz, ta walka o miłość, kto nie wyszedł na pełne morze w czasie sztormu i nawałnicy, ten wie zbyt mało, co to serce prawdziwej kobiety. Moje poszukiwnie ciebie i twoje poszukiwanie mnie to poszukiwanie czegoś , co nie może być znalezione. Tylko niemozliwe jest warte wysiłku :P Każdy człowiek, który przychodzi na świat,przez całe swoje życie poszukuje ciepła i miłości. Szuka ludzi, którzy by go pokochali... Nie bój się kochać. Wspomnienia pozostaną na zawsze. Oddałbym wszystko by zobaczyć Cię znów Oddałbym nawet swoje życie mój pistolet, moje buty i moją wiarę Dlatego w okopach mojej samotności... Twoje oczy są moim światłem i Twoja wspaniałość moim sercem I gdyby nie Ty nie mógłbym życ W pustce tych niepewnych dni I gdyby nie Ty nie byłbym szczęśliwy Tak jak jestem gdy widzę jak mnie całujesz przed odjazdem wiem że gdy wróce Ty będzisz na mnie czekać moje serce zaczyna bić szybciej Jedyne czego chcę to móc wrócić Chcę móc ominąć wszystkie kule i przeżyć Twoja miłość jest moją nadzieją, a Ty jesteś moją amunicją Dlatego powrócić do Ciebie jest moją jedyną misją W pustce tych niepewnych dn |
|
|
|
#1696 |
|
Raczkowanie
|
Banderoza , Asieczek0411
dziękuję ; *** : ) tak w ogóle to świetn macie wszystkie opisy ; D zaczynam wchodzić tu codziennie ; P KRADNE ! ; DD ; *
|
#1697 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkie wzloty, każdy dół
dzielę z tobą, pół na pół. <3 czytanie, czekanie, kochanie jest pół na pół. życie - scena tak mała, tak niemistrzowsko zrobiona. Z tobą sprawdzam, jak to jest kochać mimo wad. Jak ktoś się dzieli to tylko fourty-fourty.
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś chciał o wspomnieniach tylko to mi przychodzi do głowy :
Pokój tak intensywnie pachnący wspomnieniami. Wszystko minie, ale wspomnienia pozostaną na zawsze. Po Tobie zostało mi kilka pamiątek, zdjęcia i wspomnienia. Zamykam oczy i powracam to tamtych chwil spędzonych razem. |
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
'A gdybyśmy nigdy się nie spotkali
Minęli na życia tle?' 'Cisza na skronie, na powieki słońce..' 'Skleić się da życie, co pękło na pół?!?' 'Ja nie proszę, nie płaczę. Ja kocham, Codziennie inaczej.' 'Ślady po tobie widzę wciąż Choć tak się staram tęsknić mniej' 'błąd za błędem nikt naprawić ich nie chce każdy z nas ma przecież zdanie najważniejsze..' |
|
|
|
#1700 |
|
Przyczajenie
|
Życie jest jak pudełko czekoladek... Nigdy nie wiesz na co trafisz....
Nie ma większej samotności niż ta, którą się odczuwa śpiąc przy boku kogoś niekochanego... Pozdrawiam serdecznie wszystkie Wizażanki ! |
|
|
|
#1701 |
|
Raczkowanie
|
New cuts cover where the old ones are/Nowe cięcia przykrywają stare
Remove the broken parts you know were wrong / Usuń zepsute części, wiesz że są niedobre your insides bruised .. / twoje wnętrze jest potłuczone Memories concern/Wspomnienia interesują Like opening the wound/ Jak otwieranie rany I try to catch my breath again.../Próbuję znów złapać oddech I hurt much more than anytime before /Zraniłam znacznie więcej, niż kiedykolwiek przedtem I'm my own worst enemy.../Jestem swoim największym wrogiem Is there nothing you can say?/ Nie masz nic do powiedzenia? Take this all away Zabierz to wszystko I'm suffocating!/ Duszę się Tell me what the fuck is wrong with me!/ Powiedz mi, co do cholery jest ze mną nie tak! Put me out of my fucking misery!/Uwolnij mnie z mojego cholernego nieszczęścia. ja nie wiem, ktokolwiek z tego korzysta? bo jeżeli nie, to nie ma sensu.... te podkreślone, mogą się przydać jako opisy o wspomnieniach...., one nie są typowe, bo to zależy od sytuacji, a sytuacji nie znam... pozdrawiam ![]()
|
#1702 |
|
Rozeznanie
|
.... wszyscy chcemy dojść w to miejsce
Odkryłam ze zdziwieniem, że zniewolenie to wolność... i nagle widzisz jakieś światełko... Bliskość... Oddanie... Wolnosć... Jasność pod zamknietymi powiekami I wiesz, ta Jego pewność w głosie... Jak ktoś ma pecha, to przez całe życie...
|
#1703 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki potrzebuje na gwałt czegoś na przeprosiny... mój Tż przeczytał w archiwum mojego gg jak pisałam przyjacielowi że on "ma coś z głową"
wiem,głupie to jest strasznie nie powinnam tak napisać ale cóż...ja zawsze coś walne a potem mam nauczke,chciałabym coś na przeprosiny...niby jest ok ale mi jest strasznie głupio i przykro że go zraniłam pomożecie? opisy: -A te dni ciszy które dzielą nas, podpowiadają mi złe obrazy... -"Ile Cie trzeba dotknąć razy żeby sie człowiek poparzył..." -Don`t worry, don`t cry ! take exstasy and fly ! -Skrzydła me porozrywał wiatr, moje serce pękło na pół.. -Wszystko Co Robię Ma Oblicza Dwa..Tak Pragnę Być Dobra a Staję Się Zła -Wybacz jeżeli jakimś cudem będę w Tobie zakochana. Zdarza się -Pozwól mi Boże nie tęsknić do tego,co być już nie może... ;( -Kolejny dzień przeżyłam sama, Nie liczę dni bo szkoda łez.. -Szkoda że moje serce nie może zapomnieć -Pamiętam każde Twoje słowo, gest, uśmiech... -Jesteś moim niespełnieniem... tym na co czekam wiedząc co mam... -Pokazałeś mi sny. Chciałabym, żeby stały się rzeczywistością. -Od kiedy Cię pokachałam moja samotność zaczyna się dwa kroki od Ciebie. -Na tym świecie nic nie ma znaczenia kiedy nie ma Ci przy mnie. |
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
to ja się do Was dołączam
'Patrzę na Twoją uśmiechniętą twarz, bo takiego Chcę Cię zapamiętać' 'Wyruszę na koniec świata, jeżeli Ciebie znajdę tam...' 'Niech ten dzień nie minie nigdy mnie...' 'Niech stanie się to co Nam pisane, teraz- na zawsze...' 'Nic, na prawdę nic nie pomoże, jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości' 'Kochaj Mnie... Mimo wszystko...' 'Weź mnie za rękę, chodź weź mnie za rękę, no przytul mocno tak' 'Płacz, płacz... Niech popłyną strumieniami Twoje łzy. Płacz, płacz... Za te wszystkie noce, za te wszystkie dni...' 'Bo to co dla Mnie miało sens, odeszło razem z Tobą...' 'Z kimś, kimś takim jak Ty na koniec świata mogę iść' 'Zostań bo na Tobie kończy się mój świat...' ![]()
|
#1705 |
|
Raczkowanie
|
na przeprosiny,
U say, I broke your heart /Mówisz ze złamałam Ci serce But I didn't mean to lead u on / ale nie miałam tego na myśli. Tell me what did I do? / powiedz, co zrobiłam? I didn't try to I didn't wanna hurt U /Nie probowałam, nie chciałam Cię zranić Words can hurts... I'm sorry.... / słowa potrafią ranić, przepraszam... Don't resent me... / nie chowaj urazy do mnie... No matter how far we've come/ Nieważne jak daleko zaszliśmy
I can't wait to see tomorrow with you./ Ja nie mogę doczekać się, by ujrzeć jutro z tobą
|
#1706 |
|
Raczkowanie
|
A coś o obgadywaniu za plecami
?? <prosi> ![]() - Nie chcę wszystkiego. - A co chcesz? - Nic. Tylko mnie kochaj. |
|
|
|
#1707 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mi tylko jeden na mysl przychodzi; Koncze pierwszy dzial mojego zycia,przekraczając prog nowego ![]() 1-A ja prosze o opisy po angielsku ze tesknie za nim. ![]() 2- i tez po angielsku, ze jestetem szczesliwa i wgl. jest cudnie? :PP My - z Miłością na koniec świata! ![]() morze niewypowiedzianych słow. i tylko wspomnienia pozostana. olewać wszystko i jeść ile sie chce ![]()
|
|
|
#1708 |
|
Zadomowienie
|
_ich jezyk lata, lata jak łopata
_wiec opluj, plotkuj, zbesztaj kotku! ja i tak sie bede śmiała!! _Plotki nikogo jeszce nie zabiły... To tylko cena jaką płaci się za sukces.. _znasz mnie lepiej niż ja siebie? _zobaczyłam to wreszcie ze dwulicowych ludzi jest od ch*ja w tym miescie. _to mi starczy bo przeciez nie musisz mnie kochac!! la vida loca _zawisc i zazdrosc ktorych tak nie lubie _Z kazdym dniem rosnie liczba osób które mogą mnie pocałować w d*pę.! _Banda hipokrytów, jak mi Was szkoda.. _make up a few false rumor or two.. _skąd ty mozesz wiedzieć jakie mam horyzonty? _Najgorszy ból sprawia nawet kilka prostych słów. _kazdy ponad każdym. Sku*wysyn!! _to słodkie kłamstwa!nie pozwól im sie zwieźć.. _jedyna obrona jest atak.. _prawda w lamusach wciąz wzdudza trwoge.. _ups! znow chybiłeś śmieciu.. _rozwijam skrzydła i slysze kark złam.. _dobrze pamietam te wszystkie nieszczere twarze, ukryte za przyjazni kamuflazem
|
|
#1709 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo fajne te opisy po angielsku |
|
|
|
|
#1710 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) ja sobie właśnie kradę ten czerwony jeśli mogę ;> ... ;*_________ Ktoś chciał o obgadywaniu , może się coś nadaa .... w oczach przyjaciele za plecami s k u r w i e l e powiedz mi w twarz co o mnie myślisz ! Fałszywość ?! Włączam czerwone światło dla Ciebie ! wiesz co to szczerość ? zapomniałam,że Ty nie masz tego w słowniku Powiedz w twarz nie chowaj się ! ;*
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.

. 

?? <prosi>