|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część 3.
a co masz?
|
#4172 |
|
BAN stały
|
firmowe probki ktore mam to:
Cavalli Black pelna Clarins Eau Ensoleillante ta jest ogromna 5ml Esprit Connect robione: Hypnotic Poison Alien Black XS Escada Magnetism Chopard Wish Pink Sugar Gosh Kaos Cavalli Serpentine Paco Rabane Elle Elen Tracy Imagine Shimmer Moschino I love love Sephora Brown i Prncess o ktorej juz wspomnialam |
|
|
|
#4173 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#4174 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4175 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuję Chocolovers
![]() W zamian mogę zaproponować Juicy Couture, firmowa, bez psika, z kartonikiem Shiseido Feminite Du Bois, firmowa, ale mało zostało na 3 psiki Cerruti Image, robiona Obsession Night CK, na 3 psiki, firmowa Moshino, Happy Fizz, firmowa Escada Sunset Heat, 65% firmowej fiolki HC Givenchy EDT, robiona.
DOSTęP DO NETA BARDZO NIEREGULARNY zA WSZELKIE OPóźNIENIA Z GóRY PRZEPRASZAMSzukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post11031510 Kramik wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=301620 |
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, szukam odlewki Smoka EDP
![]() . Tak z 5 , 10 ml. Wszystko przez Aragonte! ![]() W zamian odpsikam z własnych flakoników do wyboru: - HdE -Cristobala - żółtą Ninę - Theoremę Esprit - Słonia - Ambrę Zary - Eternity CK - albo mojego ukochanego Dzinga! A wszystko przez Aragonte. Musiałam powiedzieć to drugi raz! ![]()
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
Skleroza... przypomniało mi się czego jeszcze szukam
![]() Stella Sheer 2007 nadal pożądana, ale jeszcze Celine Oriental Summer... Poratuje mnie ktoś?
|
|
|
|
#4178 |
|
Zadomowienie
|
rozpaczliwie poszukuję kropelki do spróbowania
Salvador Dali męski czarny Dużo na wymianę. Plizzz Edit: Kropko, ja mam Celine Oriental Summer i mogę Ci przesłać próbkę.
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
Mam czarnego Daliego.
|
#4180 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo bardzo poszukuje do testów próbki Eau des Merveilles Hermesa, tak najlepiej ok. 2 ml.
Odwdzięcze się czymś w miarę moich skromnych możliwości ![]() Listę swoich próbek, postaram się jeszcze dziś zrobić. |
|
|
|
#4181 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuję:
- Dune Dior - Let me play the lion - Hermes - Un Jardin Apres La Mousson - Hermes - Ogródek Nilowy i Śródziemnomorski - Jennifer Lopez - Deseo - Fleur Defendue LL - wszystkich, których nie znam,a które mnie intrygują - śmiało,proponujcie Moja oferta wzamian jest bardzo uboga, ale za interesujące mnie próbki mogę oddać Demeterki ( wątek w podpisie ). Oddam: - Eau de Star TM - Angel Innocent - spora, 2 ml - Caramel Demeter - atomizer - Belle de Minuit Mogę przepsikać: - Amour de Cacao CsP - Holy Water Demeter - Grapefruit Tea Demeter - Baby Doll YSL - Showtime Kylie Minogue Serdecznie pozdrawiam P.S. Wątek zaktualizowany
Edytowane przez Nadia_12 Czas edycji: 2008-07-04 o 13:28 |
|
|
|
#4182 |
|
Zadomowienie
|
|
#4183 |
|
Zadomowienie
|
W dobre ręce oddam próbki następujące
![]() V. Westwood Let it Rock v. Westwood Anglomania Bond No. 9 Chelsea Flowers YSL Paris Jardins Romantiques Mauboussin Historie d'eau Moschino Cheap & Chic Lacroix Tumulte Angel Angel la Rose Chopard Wish L. Biagotti Roma Versace Bright Crystal Agent Provocateur Penhaligon's Malabah N. Ricci Belle de Minuit Guerlain Insolence YR Rose Absolue W zamian poszukuję wszelkich zapachów których jeszcze nie znam, a nawet i znanych na dokładniejsze testy Bardzo chętnie przetestuje różne niszowe ciekawostki
|
|
|
|
#4184 |
|
Przyczajenie
|
witam
mam do odpsikania: 1.aliena (klasyk) t.mugler; 2.elle ysl; 3.midnight poison dior; 4.jado're dior; 5.code armani; 6.black kenneth cole; 7.daisy marc jacobs; 8.michael michael kors; 9.crystal noir versace; 10. hypnose lancome; 11. narcisio rodriquez edp. gratis oddam ralpha laurena -próbka oryginalna z Douglasa ![]() proszę o ewentualne propozycje np. próbki lalique i choć o kroplę osławionych molekuł...(może ktoś ma? mogę się dogadać...) pozdrawiam a.
jutro też jest dzień Edytowane przez anavera Czas edycji: 2008-07-01 o 22:03 |
|
|
|
#4185 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bardzo interesuje mnie u Ciebie Tumulte, Moschino Cheap & Chic, v. Westwood Anglomania, Angel, Penhaligon's Malabah. Znajdziesz cos u mnie? |
|
|
|
|
#4186 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
moze coś u mnie za te? lista w podpisie
|
|
#4187 |
|
Raczkowanie
|
Paulinko, mam go malutko, a bardzo lubię, więc myślę, że ok. 1 ml. Wystarczy?
|
|
|
|
#4188 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
Nadal szukam Stelli Sheer 2007 i może czegoś czego jeszcze nie znam
![]() Chętnie też L'Artisan Premier Figuier oraz Premier Figuier Extreme... i inne figi W zamian mam: Nothing Gosh Lolita edt 5th Avenue Pure Poison J'adore EDP Lacoste PF Pure Poison Stella Sheer 2008 Zielona Herbatka YR The Parfum EdM Agent Provocateur Narciso Rodriguez EDT Narciso Rodriguez EDP Celine Dion Celine Dion Belong CK In2U Marousia Escada Magnetism DKNY woman Gucci Rush 2 Gaultier 2 Euphoria Blossom Rouge Hermes Aqua Allegoria Mandarynka Must Cartier 212 C. Herrera L Lempickiej True Star Dazzling Gold EL Miss Dior Cherie Incanto Shine Incanto Charms Iceberg Liberte Rykiel Rose (mała) Coco Chanel EDP Boss Intense Splendor EA L’eau par Kenzo Extravagance Visit Azzaro Stella Sheer 2004 Lolita Midnight Sunflowers EA Miss O Le Feu Darling K. Minogue Lacoste Touch of Pink Burberry Summer Pina Colada Demeter Heart Breaker Dalissime S. Dali Lacoste Touch of Spring La Perla Creation (rezerwacja) Love in Paris Rococco Joop Duende JdP Lotos Tesori Intuition Allure EDP L’instant Magic Esencia Femme Loewe Stare Burberry London Lilly of the Valley Demeter Ocean Sun G. Sabatini Flowerbomb EDP Glow J. Lopez Beyond Paradise EL Noa Perle Light Blue Neonatura L’or I love love (mała) Puma Woman Giordani Gold Cat deLuxe at Night Be my Valentine Demeter Casmir Diesel ++ Diesel Zero Plus Oriental Flower Kenzo Rosamor Kashaya Kenzo Cat Deluxe EDP 24F Aegyptus Tesori Cherry Blossom Demeter (rezerwacja) Heiress P. Hilton Sander no 4 Innocent Summer Obsession Sheer Pink Sugar Chocolato Bianco Rockin'Rio Bulgarian Rose Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2008-07-03 o 07:59 Powód: dokładka |
|
|
|
#4190 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Kropko, moze cos u mnie? Lista w podpisie
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, nie znalazłam niczego czego nie znam, a chciałabym znać.
|
|
|
|
#4192 |
|
Wtajemniczenie
|
Szukam choćby kapki:
Burnt Sugar CdG Nomad Tea CdG Vanille Exquise Annick Goutal Yuzu Ab Irato PG Teint de Neige Villoresi Podzielę się: Black Tourmaline O. Durbano Rock Crystal O. Durbano Tam Dao Diptyque Zagorsk CdG Harmatan Noir PG L'Eau Rare Matale PG Aomassai PG Piment Brulant L'Artisan Parfumeur Safran Troublant Poivre Piquant AA Anisia Bella Guerlain Theorema Esprit d'Ete Aroma Tonic Lancome Simply Clinique Gloria Cacharel Un Jardin sur le Nil Hermes Perles Lalique Eau Parfumee au the vert extreme Bvlgari Yerbamate Villoresi Palazzo Fendi |
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś poratuje próbką Cedru Yves Rocher
Szukam i oddam poza tym: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4098
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Cię poratuję!
|
|
#4195 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Szukam Anna Sui Sui Love aquolina toffi i jabłko Proponuje: Flowerbomb extreme, edp, i edt amour de cacao l'ocittane cherry Cacharel liberte Nina ricci, Nina Princess Vera Wang Gucci Eau de parfum II |
|
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
chcialabym przetestowac
#black russian # cinnamon bun # sex on the beach czy znajdzie sie jakas dobra dyuszyczka od ktorej moglabym uzyskac próbki? |
|
|
|
#4197 |
|
BAN stały
|
SZUKAM:
Lutensy ( La Myrrhe, Rose de Nuit, Santal de Mysore, Sarrasins, Un Lys, ) Chaos, Donna Karan Clive Christian, wszystkie dla mężczyzn Comme des Garcons, wszystkie poza seriami Sherbet, Incense i Energy oraz CdG2Men, 888, Odeur 71. Figa Miller Harris IO Capri, Carthusia ODDAM: Nieniszowe: Adidas, Active Bodies, 1,1ml (r) Alexander Mc Queen,Kingdom, 0,6ml (ciężko ocenić) (f) Aramis, Always for Her, 0,5ml (f) Boris Becker for Men, 2ml (f) Bvlgari Pour Homme, 0,5ml (f) Carolina Herrera, 212 Men, 0,7ml (f) Celine Dion, Notes, 0,6ml (f) Chanel, Allure Homme, 0,2ml (r) Chanel, Chance Eau Fraiche, 3,5ml (r) Christian Dior, Dune Women, 0,6ml (r) Christian Dior, Higher, 0,2ml (r) Cristobal Balenciaga, Pour Homme, 1 ml (f) Davidoff, Cool Water Men, 0,7ml (f) Davidoff, Cool Water Men, 0,3ml (f) Fendi, Fantasia, 0,7ml (r) Giorgio Armani, Emporio White (Women), 0,2ml (f) Givenchy, Organza edp, 0,4ml (f) Givenchy, Very Irresistible Men, 0,3ml (r) Gucci, klasyk dla kobiet, 1ml Hermes, Un Jardin Sur le Nil, 1,1ml (r) Hugo Boss, Selection, 3ml (r) Joop, Jette, 0,7ml (f) Joop, Pour Homme, 0,6ml (f) Laura Biagiotti, Acqua di Roma Uomo, 0,3ml (f) Paco Rabanne, Ultraviolet Men, 1,2ml (f) Puma, Flowing Man, 1,3 ml (f) Trussardi, Inside For Woman 0,6ml (f) Mogę odlać dowolną ilość z: Bvlgari, Black Cacharel, Nemo Christian Lacroix, Tumulte For Men Givenchy, Organza Indecence Hermes, Eau d`Orange Verte Hermes, Concentre d`Orange Verte Kenzo, Jungle Homme Kenzo, Tiger Kenzo, Pour Homme Thierry Mugler, Angel YSL, M7 YSL, Opium Homme, edp Niszowe: Amouage Ciel Men, 0,3ml (f) Amouage Gold Men, 0,5ml (f) Black Phoenix Alchemical Laboratory, Anne Bonny, 0,3ml Black Phoenix Alchemical Laboratory, Baobhan Sith, 0,3ml Black Phoenix Alchemical Laboratory, Blockbuster, 0,3ml Black Phoenix Alchemical Laboratory, Delirium, 0,3ml Black Phoenix Alchemical Laboratory, Goblin, 0,3ml Black Phoenix Alchemical Laboratory, Haunted, 0,3ml Black Phoenix Alchemical Laboratory, Kabuki, 0,3ml Black Phoenix Alchemical Laboratory, Lear, 0,3ml Black Phoenix Alchemical Laboratory, Miscatonic University, 0,3ml Black Phoenix Alchemical Laboratory, Nemesis, 0,3ml Black Phoenix Alchemical Laboratory, Odin, 0,3ml Black Phoenix Alchemical Laboratory, Tweedledum, 0,3ml Black Phoenix Alchemical Laboratory, Wilde, 0,3ml Black Phoenix Alchemical Laboratory, Veil 0,3ml Bond No.9, Central Park, 1,7ml (f) Bond No.9, Coney Island, 0,7ml (f) Bond No.9, New Haarlem, 0,4 ml (f) Bond No.9, Riverside Drive, 1,95ml (f) Bond No.9, Wall Street, 0,8ml (f) Costes, Hotel Costes, 0,6ml (r) Creed, Bois du Portugal, 2ml (f) Etro, Ambra, 1,4ml (f) Idole de Lubin, 0,3ml (f) Jean Charles Brosseau, Jasmin-Lilas, 0,4ml (f) Jean Charles Brosseau, The Brun, 1,95ml (f) L`Artisan Parfumeur, Ananas Fizz, 0,7ml (f) L`Artisan Parfumeur, Dzongkha, 0,95ml (f) L`Artisan Parfumeur, Mure and Musc Ext, 0,8ml (f) L`Artisan Parfumeur, Premier Figuier, 1ml (f) L`Artisan Parfumeur, Tea For Two, 0,5ml (f) L.T Piver, Cuir de Russie, 1,5ml (f) Lorenzo Villoresi, Incensi, 1ml (f) Lorenzo Villoresi, Piper Nigrum, 0,6ml (f) Lorenzo Villoresi, Yerbamate, 0,6ml (f) Maitre Parfumeur et Gantier, Baime, 1ml, (r) Maitre Parfumeur et Gantier, Centraure, 1ml (r) Maitre Parfumeur et Gantier, Fraiche Badiane, 2ml (f) Maitre Parfumeur et Gantier, Fraiche Badiane, 0,4ml (f) Maitre Parfumeur et Gantier, Ogródek Nilowy, 0,5ml (r) Maitre Parfumeur et Gantier, Racine, 1ml (r) Montale, Sweet Oriental Dream, 0,6ml (r) Montale, Intense Tiare, 0,8ml (r) Penhaligon`s, Opus 1870, 1,5ml (f) Penhaligon`s, Endymion, 1,1ml (f) Serge Lutens, A La Nuit, 1,1 ml (f) Serge Lutens, Datura Noir, 0,9ml (f) Stephanie de Saint-Aignan,Tobacco Mucho 0,3ml (r) Stephanie de Saint-Aignan, Voleur de Ciels, 0,35ml (r) Mogę odlać dowolną ilość z: Andy Tauer, Incense Extreme Ava Luxe, Figuier edp Ava Luxe, Figuier ekstrakt (po kapce bo mam go mało) Ava Luxe, Green Tea Comme des Garcons, Avignon Comme des Garcons, Cinnamon Comme des Garcons, Jaisalmer Comme des Garcons, Ouarzazate Diptyque, Philosykos Editions de Parfums Frederic Malle, French Lover Etro, Etra Etro, Messe de Minuit Heeley, Figuier L`Artisan Parfumeur, Premier Figuier Olivier Durbano, Rock Crystal Edytowane przez meta43 Czas edycji: 2008-07-06 o 16:21 Powód: aktualizacja1 |
|
|
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lutensy: Bois de Violette, Cherqui CdG: odour 71, 8 88 no i mam theoremę.
|
|
#4200 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

chyba ze interesuja Cie tez zapachy z poza listy?

zA WSZELKIE OPóźNIENIA Z GóRY PRZEPRASZAM
. Tak z 5 , 10 ml.