![]() |
#661 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Ojej, była niedoszła mojego Kamila chce się rozwieść, niecałe 2 lata po ślubie, z miesięczną córeczką
![]() Jak to jest że tak krótko po tym pięknym dniu czlowiek nie umie sie dogadac? Ps. Z tymi butkami to możesz spróbować potrzec podeszwe papierem ściernym, kiedyś tez widziałam takie nalepki na podeszwy zapobiegające ślizganiu... jak znajdę dam ci znać
![]() ![]() Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2008-07-01 o 21:13 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem ze swoim TZ 6 lat, ale nadal jestem zakochana, jak na poczatku, mimo ze uczucie jest juz dojrzalsze i napewno mocniejsze. Mam nadzieje ze u nas i w waszych zwiazkach nic takiego sie nie wydarzy i ze zawsze sobie ze wszystkim poradzimy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#663 |
Wtajemniczenie
|
katey oto link przykładowy
http://www.kappa-medyczny.pl/go/_info/?id=752
#664 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() znajoma opowiadala mi taka sytuacje z mojego kosciola ze ksiadz poradzil jej przykleic na podeszwie plastry(najzwyklejsze z opatrunkiem)wlasnie zeby sie nei slizgac i ona zapomniala je odkleic w drodze na sale i jak ja maz wnosil to pozniej na filmie widac te plastry ![]() ale jakby co to z papierem sciernym wyprobuje ![]() ![]() ![]() a z tymi rozwodami to rzeczywiscie dziwnie...przeciez nikt nie zmusza czlowieka do slubu a wiadomo ze sprzeczki zawsze sie zdarzaja nawet w najlepszych zwiazkach a najwazniejsze to umiec ze soba rozmawiac, wybaczac i sluchac drugiej osoby! eeetam nam sie takie rzeczy nie przytrafia w koncu jestesmy SPECJALNE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zadomowienie
|
Ja mysle,ze dzieje się tak,bo ludzie niepoznają sie dostatecznie,bo po pierwsze za mało rozmawiają,a po drugie często ukrywają przed druga osobą swoje wady,które przeciez powinnismy poznawac i akceptowac przed decyzją na małzeństwo...Poza tym też czesto sie zdarza,ze ludzie nie są zbyt dojzali do małzeństwa i myslą,ze to jedna wilka sielanka,a potem jak sie okazuje,ze wcale tak nie jest to wtedy klops...Innym powodem moze byc tez zachłysniecie magią slubu czy wesela,bo to takie piekne,modne i w ogóle,a nie liczą się ludziska z tym,że slub i wesle to tylko jeden dzien(chwila)potem zaczyna sie normalne życie z osobą,której slubowało sie to o owo(teoretycznie na całe życie).No i tak to jakoś wychodzi potem...
#666 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#667 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też mam na takiej sali i napisaliśmy na zaproszeniach "sala wiejska w D" Kumpela też tak miała i jakoś nikt sie nie obrazil:P Nie piszcie tak duzo bo nie mam siły czytac ![]() I umiem wielocytowac ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Wtajemniczenie
|
Hmm. Mój przyjaciel- świadek TZ tez jest rozwodnikiem. Po 3 latach małżeństwa jego luba zrobiła sobie dzidziusia z innym- on w tym czasie byl 500km od domu na szkoleniu w straży.
Jego żona była dziwna- 5 lat od niego starsza- powinna byc rozsądniejsza a tu lipa. Najbardziej cierpi ich wspólna córeczka- J. nie widział jej od stycznia, nie da się z nim o niej pogadac bo ma łzy w oczach. Teraz czeka na sprawę ktora ma uregulować jego widzenia z Wikusia. Widziałam jego starania o ten związek,to jak potrafił jej WSZYSTKO wybaczyc... Kochał ją jak ślepiec. Ona też o niego walczylapamiętam jak zabraniala mu spotykać się z paczką przyjaciół bo były tam 4 dziewczyny, jak mi groziła ze mnie pobije bo na kartce urodzinowej napisałam "kochany J. życzymy Ci"... Jak jednego dnia mówiła ze chce się ze mną zaprzyjaźnić a następnego wyzywała że jestem taka brzydka że kijem mnie nikt nie tknie a mój TZ jest ze mną z litości... Z tym że ja wychowywał tylko tata bo mama też ich zostawiła... Moze to dlatego nie umie stworzyc normalnego domu
#669 |
Wtajemniczenie
|
przykro się robi na serduszku jak na tym wszystkim cierpią dzieciaczki
![]() ale jestem ciekawska i wścibska ![]() ![]() ![]()
![]() |
#670 |
Wtajemniczenie
|
Prawdziwy detektyw
![]() No no no- uwaga uwaga inspektor Dżasta na tropie ![]() A mnie znajdziesz? :P
#671 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() oczywiście moja wizyta nie była w złym celu ![]() oj chyba Cię nie znajdę ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Wtajemniczenie
|
Rozumien cię doskonale- ciekawość ot i tyle
![]() Ja też chodze sobie po naszej klasie,fajna zabawa patrzeć jak ktos sie zmienił. Ale ponoc ten portal uruchomił lawinę zdrad, hmm myslę ze to przez sentyment. Czasem ludzie kolorują wirtualną rzeczywistość...
#673 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a ja się teraz wstydzę zaglądać do nawet znajomych profili ![]() ![]() dobrej nocki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Wtajemniczenie
|
Agata R
całym serduchem jestem z Wami ![]() Milibili najważniejsze, że nikomu nic się nie stało ![]() Idę spać, bo jutro jest pogrzeb ojca Tz'ta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry śpiochy! Pobuuuuudka wstaaaać, koooooooniom wody daaaaaać !!!
Jadę z moimi wypocinami do Promo- hehe tylko jeszcze streszczenie napiszę ![]() Ładne słonko świeci za oknem, może warto byłoby skorzystać i się opalić chociaż wczoraj woskowałam nogi więc raczej niewskazane :/ Pochodzę po sklepach, w aptekach poszukam sztyftu przeciw pęcherzom, może rozejrzę się za sukienką na poprawiny... Miłego dnia złotka ![]()
![]() |
#676 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej już wstałam i kawusie popijam, dzisiaj bez drożdżówki.
Dziewczyny jak tak piszecie o tych rozwodach to aż mnie ciary przechodzą. Z moim TŻ-em kłócimy się jak idioci od dwóch dni i to o głupoty. Normalnie mam już dość, nie wiem z czego to wynika a ślub za trzy dni. Wiem, że jestem okropna i moje zawsze musi być na wierzchu, ale cóż...chyba musze sie troche zmienić, tak dalej być nie może. Jak narazie zanosi się na to, że do ołtarza pójdziemy "obrażeni". |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam straszny problem. Nie wiem co robić. Ja pracowałam wczoraj do 21 a mój Łukasz poszedł z kolegami na piwo. Po 21 pisał mi żebym przyjechała na Starówkę, bo tam jadą, ja odpisałam że nigdzie nie jadę. Ostatni kontakt, telefon mieliśmy po północy, odebrał strasznie pijany, bełkotał coś i nie wiedział nawet gdzie jest. Ja dzwoniłam co chwilę z pytaniem gdzie jest, w końcu wymamrotał że w centrum to się na niego wydarłam, że ma brać taxi i wracać do domu.
I do tej pory go nie ma. Komórkę gdzieś od 2 ma poza zasięgiem sieci. Jego koledzy nic nie wiedzą. Dzwoniłam do paru szpitali, ale tam go nie ma. Na Izbie Wytrzeźwień telefonicznie nie udzielają informacji, na policji o ewentualnym zatrzymaniu też nie. Cała noc nie spała, strasznie boli mnie brzuch i ciągle płaczę. Zadzwoniłam do jego rodziców, mama powiedziała, że jak będzie miała jakieś info to zadzwoni, ale oni są w Przasnyszu a ja w Warszawie i naprawdę nie wiem co mam zrobić już. O 8 zadzwonię do niego do pracy i jak go nie będzie to nie wiem już co zrobię. Przepraszam za takiego smutngo posta. |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Wtajemniczenie
|
Kurde, Sory ale Twój TZ zachował sie bardzo głupio. Jak wróci to najpierw go przytul a potem
![]() Moja mama zawsze tak robiła jak ja się gdzieś gubiłam!!! Trzymaj się dziewczyno a Twego Tz to bym osobiście opierniczyła z góry na dół!!!
#679 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Trzymaj się kochana i daj znać jak coś się wyjaśni ![]()
#680 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Moze taki plaster bez opatrunku bylby najlepszy w razie czego moze znajdziesz bialy ( wydaje mi sie ze sa ) Cytat:
![]() A ja miala zareczyny na dwa razy pierwszy raz to ktorejs nocy przed zasnieciem ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
O qrka mam nadzieje ze juz sie wyjasnilo , to naprawde faceci nie zdaja sobie sprawy z tego ze sie czlowiek martwi czekam na info ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewuszki
![]() Biricchina ![]() ![]() Lulu, a ja Cie znalazlam ![]() ![]() milego dnia Kochane ![]() ps. ja juz wypilam tradycyjna poranna kawke ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja myśle,ze te kłótnie to troche wynik stresu,podswiadomego,ale jednak...to normalne i na pewno nie będziecie szli do ołtarza obrażeni,bo jak Tż Cię zobaczy taką piękna to będzie ![]() ![]() Cytat:
Miejmy nadzieje,ze nic mu się nie stało.Jeszcze jak utknał u kumpla to pół biedy wytrzeźwieje i wróci,dostanie omłot od zony i tyle,ale wiadomo,że Warszawa nocą nie jest zbyt bezpieczna...oby się znalazł jak najszybciej w nienaruszonym stanie i od razu wybił z głowy tego typu wybryki!!!
![]() |
#683 |
Raczkowanie
|
kina 2807 no jasne ze mozesz
![]() ![]() Edit no juz jestes .. Karolcia ale z ciebie sliczne dziewcze ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Słoneczka
![]() Biricchina ![]() czasem Facet wykazuje sięzupełnym brakiem wyobraźni-niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że będzie ok. Najgorsze jest to, że ja czuję taki gniew, że normalnie bym go stłukła. Zawsze troche sie kłócilismy ale teraz to juz jest masakra. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
właśnie wysłałam zaproszenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy to któraś z Was kryje się pod profilem Kobiety-Anioły?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 |
Zadomowienie
|
Hoho widze,że naszą-klasą powiało
![]()
#689 |
Raczkowanie
|
to samo pytanie sobie zadalam bo dostalam akurat zaproszenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Rozeznanie
|
Cze dziewczyny. Ja tylko na chwilke. Zaraz uciekam z tesciami do katowic do TŻ... co sie okazalo ten ala guz w brzuchu troche sie powiekszyl ale powiekszyly sie tez wezly chlonne co nie jest dobrym objawem bo moze sugerowac chlonniaka... czeka go operacja laparaskopowo najprawdopodobniej zeby wyciac kawalek tego czegos i zbadac... i to przed slubem a jesli beda chcieli go kroic calego to po slubie... jejku dziewczyny trzymajcie kciuki zeby to nie bylo nic powaznego zeby to nie bylo zadne paskudztwo zeby mi TŻ z tego swiata nie zabralo
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.