|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1832 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w Lidlu i myślałam że może coś jeszcze zostało z ciuszkow ale totalnie pusto 😔
|
|
#1834 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez trzymam kciuki, żeby wszystko gladko poszlo, nie jak u mnie 😂 Ale zeby miec takie "szczęście", to male prawdopodobieństwo, nawet mi sie taki pech nie zdarzal wcześniej. Chociaż pierwszy raz lecialam bez tz. A Wy będziecie wszyscy razem, wiec musi byc dobrze 😘 Cytat:
Faceci nie sa tacy wrazliwi i uczuciowi jak my. A dojda kopniaki, to tez sie sytuacja u Was moze zmienić. Będzie mogl sam poczuc, ze wielkimi krokami nadchodzi bejbi 😉 Rob swoje i sie nie przejmuj 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1835 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozmawialiśmy rano trochę jeszcze dziś, bo mnie przeprosił że tak się zachowuje ale powiedział właśnie to ci piszesz..że to takie nierealne dla niego jeszcze jest i mój stan też jest dla niego nie pojety. Także muszę chyba poczekać aż się oswoji chłopak😉 i na razie radzić sobie tak jak jest Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ło matko to się nazywa przygoda podróżna w negatywnym tego słowa znaczeniu ![]() oby nic Was już nie spotkało tego typu, ani nawet mniejszego typu ![]() to musiało być mega trudne z rocznym dzieckiem. ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
mam nadzieję, że dziś jest Ci już lepiej.
|
||
|
|
|
#1838 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jestem pewna, ze limit pecha wyczerpany! Nic sie nie boj 😘 Cytat:
||
|
|
|
#1839 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wózki może niekoniecznie tańsze niż gdzie indziej, ale np. łóżeczka mają fajne ceny A jaki wybór! W sklepie w Tarnowie mają dwa spore piętra, na parterze całe mnóstwo wózków, a wyżej pół piętra to łóżeczka, reszta ubranka, wanienki itp. Wyprawkowy zawrót głowy Hej goldika! marmoladkazjablka śliczna sukienka, świetnie że da się z nią coś zrobić pacia91 na pewno jak już Maleństwo przyjdzie na świat to dziadkowie wczują się w rolę ![]() triolka fajnie, że porozmawialiście sobie. Jak już się wczuje to na pewno się rozkręci ![]() Ja na mojego męża też nie mam co narzekać. Przejmuje się chłopak, czyta, interesuje się, na mnie też chucha, czasem do przesady Na początku co prawda miałam wrażenie, że się nie cieszy z tej ciąży i długo nie chciał na poważnie rozmawiać o wyprawce itd. Ale się rozkręcił Jeśli chodzi o kolejki to ja też się nie wpycham. U nas w laboratorium wisi kartka, że ciężarne mają pierwszeństwo, ale zawsze siadam grzecznie na końcu kolejki, tym bardziej jak widzę kobiety w bardziej zaawansowanej ciąży niż ja, które też cierpliwie czekają w kolejce. Czasem ktoś uprzejmy przepuści jakąś ciężarną albo kobietę z dzieckiem, ale z reguły jak się nie poprosi to mało kto się kwapi do przepuszczania, z resztą jak się poprosi to tak samo. Wolę już poczekać i nie narażać się na złowrogie spojrzenia, czy to w analityce, czy w sklepie Co do wychowania to ja też się stresuję jak to będzie. Zrobimy z mężem wszystko co w naszej mocy, żeby wyszło nam to jak najlepiej. I też uważam, że nie ma różnicy jeśli chodzi o płeć. Nieraz dziewczynki/dziewczyny są sto razy gorsze od chłopaków. Fajna sprawa z tymi warsztatami. Może jeszcze coś się napatoczy w mojej okolicy ![]() U mnie dziś kijowy dzień. Wstałam rano z bólem brzucha, już wczoraj lekko mnie pobolewał, więc tryb "olabogacosiedzieje" włączony. Poleguję więc i odpoczywam na polecenie męża. Już jest lepiej. Na dodatek chyba jakaś infekcja mi się przypałętała, będę musiała w czwartek wspomnieć o tym gince. W ogóle jakiś mam depresyjny nastrój od wczoraj. Najchętniej wtuliłabym się w TŻa i płakała... co w sumie od czasu do czasu robię W ogóle zapomniałam wspomnieć ostatnio, a wczoraj była powtórka. Olcia mnie łaskocze od środka Wczoraj akcja miała miejsce akurat jak byłam na cmentarzu u babci, znów łaskotki i śmiech |
|||
|
|
|
#1840 | |
|
Zakorzenienie
|
Natinatka piękne imię dla córki
Co do nastrojów wczorja tez miałam placzliwy. Do 2 w nocy sobie płakałam ![]() Pisałam dziś z kolesiem ze sklepu z wózkami i mówił, że w lutym Bebetto podnosi ceny wszystkich wózków ciekawa jestem ile w tym prawdy.Jak tak to się wkurzę bo dziś zobaczyłam, że Ikea podniosła ceny komody która musimy kupic z 399zl na 479zl 80zł więcej to dużo dla mnie... w grudniu była jeszcze niższa cena ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
co za przygody...
|
|
|
|
|
#1841 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nadal mam milion czarnych myśli i wózek chciałam kupować dopiero na początku maja. Miejsca tez nie mam żeby go trzymać. Ale każda stowka się liczy. Może po polowkowym będę "odważniejsza" w podejmowaniu zakupowych decyzji. |
|
|
|
|
#1844 |
|
Zadomowienie
|
Natinatka, no właśnie mysle, ze portale społecznościowe sa o tyle dobre do składania skarg, ze ludzie czytają i firma chce wypasc dobrze
![]() Chcialam dzis to zrobić, ale byla w pracy i nie dalam rady ogarnąć tematu. A mnie nosi, zeby strzelac do nich z armaty. 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
choć staram z tym walczyć i być dobrej myśli bo przecież musi być dobrze. Ale za wyprawkę na poważnie zabiorę się pewnie dopiero na l4 jak będzie na to czas. Chociaż wczoraj siostra wspominała że ma jeszcze jakieś wory z ubrankami (jej syn ma 10 lat 😁 ) I mają łóżeczko, trzeba by tylko materac więc może coś nam odpadnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1846 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
mam nadzieję ze ten dzień bedzie lepszy od wczorajszego wczoraj moje hormony osiągnęły apogeum, poklocilam się z tz sama nie wiem o co i ryczalam jak głupia a im bardziej tz chciał wiedzieć dlaczego płacze tym bardziej ryczalam o matko co ta ciąża robi ze mną Dziś mam intensywny dzień pakowania się, jutro wyruszamy w moje strony juz przyjechali wszyscy z moich bliskich na czwartkowe urodziny babci. Mam nadzieję ze krawcowa ogarnęła tą sukienkę, bo jak nie to chyba pójdę w worku po ziemniakach lub czymś podobnym ![]() Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Lady widzę ze dziś tylko Ty wizytujesz Kciuki za wizytę ![]() Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1847 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się w poniedziałkowy poranek
Ja od wczoraj znów nos mega zawalony, uszy zatkane i tak się męcze, a wydawało mi się, że już jest lepiej. Nic nie pomaga...zaraz na chusteczki nie wyrobie W ogóle wczoraj miałam swój debiut kulinarny jeśli chodzi o rosół do tej pory zawsze robiła mama albo teściowa a mój mąż uwielbia rosół. I bałam się czy mi wyjdzie ale mówił, że dobry i nawet pozjadał prawie wszystkie warzywa z rosołu Kciuki za wizytę Lady i dawaj znać po Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1848 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Lady powodzenia na wizycie Ja się zaraz zbieram do labo. Mam nadzieję że o 9 już nie będzie takiej kolejki bo z małym jadę. |
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bardzo proszę o kciuki
znów krwawilam i znów jestem w szpitalu. A dopiero co tydzień temu wyszłam. Czekam na badanie.
|
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pacia biedna jesteś. choć ja miałam zawalone zatoki na początku stycznia, a też czasem jeszcze czuje jakby mi coś do gardła jeszcze z tego splywalo. Przeziębienie w ciazy to never ending story 😃Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez Natus276 Czas edycji: 2018-01-22 o 08:25 |
|
|
|
|
#1851 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dawaj znac co i jak, chociaz to pewnie tylko niepotrzebny alarm ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1852 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam dziewczyny że się wtrąciłam , jestem z lipcówek i pomyliłam wątki, posta nie można usunąć, jedynie edytować, więc juz uciekam i nie przeszkadzam
Edytowane przez fioletowe okulary Czas edycji: 2018-01-22 o 08:33 Powód: . |
|
|
|
#1853 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
|
|
|
#1854 |
|
Zadomowienie
|
Ej! Ja też dziś wizytuje! Mam jakiegoś stresa w ogóle...
Mam nadzieje, że jeśli te podwyżki to prawda, to na używki nie wpłynie ![]() Ja wczoraj dwa razy krew z nosa, już mnie denerwuje to. Mimo wszystko byłam potruchtać trochę w smogu ![]() Pacia biedaku, co za felerne leki!? Gratuluje rosołu, ja tylko zupki warzywne na pewno był pyszny! Nie postawił Cię na nogi trochę? Goldika ![]() ![]() ![]() czekamy na wieści, to na pewno nic poważnego ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry mamusie
![]() Dziękuję za kciuki za dziś i pamięć wizyta niestety dopiero 18.15 więc na wieści musicie poczekać.. ![]() Ale miałam dziś noc... Krew mi się z nosa lała, aż chusteczek zabrakło... A ja głupia nie wiedziałam że to krew bo było ciemno i zamiast ten krwotok hamować to smarkalam z całej siły bo myślałam że to katat alergiczny ![]() ![]() mam mistrza głupoty.. Ale wkurza mnie to, że codziennie smarkam krwią i mam krwotoki co jakiś czas. Zgłoszę to dziś lekarzowi na wizycie. Dostałam też dziś w nocy takiego skurczu w łydce, że myślałam że się posram z bólu... Cóż za pechowa noc. Goldika, daj znać co u ciebie.. Wiadomo z czego te krwawienia? mam nadzieję że wszystko będzie dobrze! Tanzanka też masz dziś wizytę? Dopisać cię do listy? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Zobacz, ja też co rusz krwawię i wszystko jest ok. Głowa do góry! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1857 |
|
Zadomowienie
|
Goldika kciuki i dawaj znać😘😘
Lady kciuki😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny pytanie o test obciążenia glukoza. Wyczytałam, że należy zrobić między 24 a 28 tygodniem, a dostałam skierowanie już teraz, a jestem w 18... W piątek idę do lekarza skontrolować ciśnienie i wezmę urlop to od razu myślałam żeby zrobić to badanie, ale czy to nie za szybko? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny dzieki za ciepłe słowa i kciuki. Dam znać po usg. 3ci raz jestem w tym samym szpitalu (nawet ten sam pokój i łóżko ciągle to samo) i za każdym razem codziennie inny lekarz. Dziś poznałam juz szóstego. Nie myślałam, że aż tylu ich jest. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

to się nazywa przygoda podróżna w negatywnym tego słowa znaczeniu
mam nadzieję, że dziś jest Ci już lepiej.

Na początku co prawda miałam wrażenie, że się nie cieszy z tej ciąży i długo nie chciał na poważnie rozmawiać o wyprawce itd. Ale się rozkręcił
ciekawa jestem ile w tym prawdy.
80zł więcej to dużo dla mnie... w grudniu była jeszcze niższa cena 

mam nadzieję ze ten dzień bedzie lepszy od wczorajszego
wczoraj moje hormony osiągnęły apogeum, poklocilam się z tz sama nie wiem o co i ryczalam jak głupia a im bardziej tz chciał wiedzieć dlaczego płacze tym bardziej ryczalam
o matko co ta ciąża robi ze mną
juz przyjechali wszyscy z moich bliskich na czwartkowe urodziny babci. Mam nadzieję ze krawcowa ogarnęła tą sukienkę, bo jak nie to chyba pójdę w worku po ziemniakach lub czymś podobnym 

na pewno był pyszny! Nie postawił Cię na nogi trochę?
wizyta niestety dopiero 18.15 więc na wieści musicie poczekać.. 

mam nadzieję że wszystko będzie dobrze!