Mamusie majowe 2018 cz. 5 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-01-22, 08:54   #2551
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 5

Cytat:
Napisane przez skorpio87 Pokaż wiadomość
co Ty opowiadasz?!?!?!?!?!?!? no ona jest chyba nienormalna... już wcześniej po Twoich opowieściach mi się tak wydawało, ale nie komentowałam... nie no... serio?! co ona sobie myślała, że Wy dzieci jesteście i będzie Waszym "kieszonkowym" rozporządzać.....? takich rewelacji jeszcze nie słyszałam jak żyję, żeby czyjaś teściowa wpadła na taki pomysł... różne rzeczy słyszałam, że chce mówić co młodzi mają robić, jak dzieci wychowywać, ale żebyście jej pieniądze oddawali?! ciekawe czy musielibyście się o nie prosić na kolanach czy wystarczyłoby podanie....
PS. wcześniej łatwo mi się szukało Twoich postów po avatarze a teraz mi "giniesz"

to dobrze ma z Tobą
ja kiedyś Mężowi też kanapki robiłam do pracy, ale jak w większości przypadków ich nie zjadał, bo on w pracy to czasu przecież nie ma bo robota (:/), przynosił z powrotem do domu i jadł na kolację to powiedziałam mu któregoś razu, że bez sensu wstaję i się staram jak zjada dopiero wieczorem albo całkiem się marnuje jedzenie bo zapomni, że miał... W pracy jak zgłodnieje to sobie coś ewentualnie kupi
W takim wypadku jakby nie zjadal to tez bym nie robila mu jedzenia do pracy 😊 moj raczej wraca z pustymi pudelkami, chyba ze ktos w pracy postawi jakies ciasto np. to cos tam przynosi z powrotem niezjedzone.
Powiem Wam, ze nie chce mi sie nic a to, ze mam wizyte bez usg nie motywuje mnie wcale do wychodzenia na ten mroz ❄ mam nadzieje, ze tym razem polozna szybciej znajdzie serducho i obedzie sie bez mojego mini zawalu

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-22, 08:58   #2552
rybcia34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maalinkaaaa Pokaż wiadomość
Ja też nie mam za fajnej babci. Nawet nie chciało mi się dzisiaj do niej iść ( A mieszka obok mnie). Jest tak fałszywa że się odechciewa nawet z nią rozmawiać
Druga babcia lepsza o wiele.
A dziadków juz nie mam.

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Czasem mi troche przykro , ze nie mam takiej babci jak to wiecie z opowiadań że idziesz do niej , możesz jej wszystko powiedzieć , robi pyszne obiadki , ciasta, jest kochana
( chyba za dużo bajek się naogladalam ) . Chociaż mój Tz tak właśnie wspomina swoją babcie, opowiada jak smażyła mu naleśniki takie jak lubi , jak zawsze pocieszala , lelała zazdroszczę
Jedna babcię mam cudowną. Właśnie taka której o wszystkim mogę powiedzieć. Druga ma mnie gdzieś..woli inne wnuki co widać gołym okiem. Jest to mama mojego taty, czego kompletnie nie rozumiem bo tatę mam cudownego, kochanego, uczuciowego.. stąd mam żal do babci, że zwyczajnie nawet nie próbowała mnie pokochać..

Dziadka mam jednego, jedynie do niego zadzwonię bo jedziemy do nich w ten weekend nie udało nam się wczoraj.

Tżtowi została już tylko 90letnia babcia, był u niej i jest co tydzień więc dzień jak codzień generalnie

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
Napisane przez polasia Pokaż wiadomość
Moja mama łamie stereotyp babci już teraz, więc o ile jej mama była super babcią, tak moja mama jest kiepską.. Dobrze ze moja córka (a zaraz córki) ma jeszcze drugą babcię
Moja mama jest świetna babcia ale ma tylko jedną wnuczke i będzie miała kolejna teraz za to mama tżta jest dziwna babcia ... kocha na swój sposób.. ale jednak kocha.

Stary 2018-01-22, 08:58   #2553
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Za 2 dni wizyta wiec na pewno lekarz cos Ci doradzi 😘
Mi twardnieje brzuch glownie po przytulaniu z mezem tak w ciagu dnia chyba sie nie zdarza, albo nie zwrocilam uwagi. Biore magnez 3x1, po ostatnich badaniach krwi tak gin zalecila. Ciekawe jak teraz wyniki.
Ostatnio jak cos dzialalismy z mezem to po wszystkim maly zaczal kopac i poczulam, ze nie jestesmy sami troche to bylo dziwne
A co do problemow jelitowych ostatnio mialam dwudniowa przerwe, ale nie zauwazylam zeby brzuch stwardnial.

Mi sie mloda ostatnio ruszala w trakcie przytulanek i tez jakos tak niezrecznie sie zrobilo tym bardziej ze my teraz musimy uwazac z 2 stron, z jednej strony mloda mnie kopie, musimy uwazac zeby jej nie zgniesc , na lozku obok spi chodzaca antykoncepcja i co zaczynamy cos dzialac z mezem to on sie wtedy wierci, przekreca, smieje przez sen, albo budzi bo chce sie mu pic, siku albo jeszcze cos innego

Cytat:
Napisane przez sollina Pokaż wiadomość
Ufff... Już myślałam, że tylko ja nie wstaję rano, żeby zrobić mężowi śniadanie do pracy. Jak się go wczoraj w sklepie zapytałam co chce na wynos dzisiaj, to powiedział, że kupi sobie kanapki, już się przyzwyczaił.

Moja teściowa mówi, że mam za bardzo nie rozpieszczać TŻ, bo się przyzwyczai, a jemu ręce wyrosły z tego samego miejsca, co mnie.

Zazdroszczę.
My planujemy się wybrać w marcu, ale zobaczymy co z tego będzie, tzn. jak się będę czuła i w ogóle.

Dzisiaj ma być u mnie kurier z fotelikiem.
Gdzie znalazlas taka tesciowa? 😁 nie chcesz sie zamienic? Jeszcze Ci do mojej doplace
Cytat:
co Ty opowiadasz?!?!?!?!?!?!? no ona jest chyba nienormalna... już wcześniej po Twoich opowieściach mi się tak wydawało, ale nie komentowałam... nie no... serio?! co ona sobie myślała, że Wy dzieci jesteście i będzie Waszym "kieszonkowym" rozporządzać.....? takich rewelacji jeszcze nie słyszałam jak żyję, żeby czyjaś teściowa wpadła na taki pomysł... różne rzeczy słyszałam, że chce mówić co młodzi mają robić, jak dzieci wychowywać, ale żebyście jej pieniądze oddawali?! ciekawe czy musielibyście się o nie prosić na kolanach czy wystarczyłoby podanie....
PS. wcześniej łatwo mi się szukało Twoich postów po avatarze a teraz mi "giniesz"

to dobrze ma z Tobą
ja kiedyś Mężowi też kanapki robiłam do pracy, ale jak w większości przypadków ich nie zjadał, bo on w pracy to czasu przecież nie ma bo robota (:/), przynosił z powrotem do domu i jadł na kolację to powiedziałam mu któregoś razu, że bez sensu wstaję i się staram jak zjada dopiero wieczorem albo całkiem się marnuje jedzenie bo zapomni, że miał... W pracy jak zgłodnieje to sobie coś ewentualnie kupi
Kilka dni i do awataru sie przyzwyczaisz tamten juz mi sie znudzil, za dlugo go mialam
Zawsze powtarzam ze moja tesciowa jest nienormalna, ma swoje zagrania i niestety baaaaaardzo rzadko sie zdarza zebym zgadzala sie z jej zdaniem przez to jestem zla synowa oczywiscie wprost mi tego nie powie tylko obgaduje za plecami. Wczesniej sie tym przejmowalam teraz olalam sprawe bo chocbym nie raz na rzesach stawala to i tak jej cos nie pasowalo i tak musiala wtracic swoje 3 grosze i jej zdanie musialo byc "na wierzchu". Tak samo jak z imieniem dla corki, my z mezem mowimy ze bedzie Iga a ona rozpowiada wszystkim ze Alicja 😐 mysli ze jak corkami cale zycie rzadzila i narzucala im co maja robic to i z nami tak robic moze, niestety nie ze mna te numery 😎

domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-22, 08:59   #2554
rybcia34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Dzien dobry!
Kciuki za dzisiejsze wizyty

Druga noc z rzedu nie wstalam na siku mogloby juz tak zostac

Super avatar

Stary 2018-01-22, 09:00   #2555
amarela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak Wasza hemoglobina? Z każdym badaniem mi spada i się zastanawiam jaki wynik jest wskazaniem do brania tabletek.

Ja miałam 11,5 i dostałam żelazo. Zobaczymy ile dziś mi wyjdzie.

Ja z mężem nie wstaje, i kanapek nie robię. Kilka raz zrobiłam to nie zjadł, bo nie było czasu, więc trochę to bez sensu.

Stary 2018-01-22, 09:00   #2556
rybcia34
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie stresuje fakt ze codziennie twardnieje mi brzuch, nospy nie biore bo zauwazylam ze po nospie wymiotuje i bardzo zle sie czuje. Magnez w domu mam ale nie wiem ile mam tego lykac wiec czekam do wizyty... A przeciez takie twardnienia chyba nie sa dobre dla maluszka

W ogole mam straszne problemy ze zbieraniem sie gazow w jelitach. Chodze do wc regularnie a na wieczor i tak robie sie wielka i brzuch sie robi twardy

Też zdarzają mi się takie dni.. będę pytać gin o co chodzi.

Stary 2018-01-22, 09:01   #2557
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Amarela a w jakiej jednostce to 11,5?

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-22, 09:01   #2558
niud
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Aa musze Wam napisac hit wczorajszego dnia szwagierka zapraszala tesciow i swoich rodzicow na obiad z okazji dnia babci i dziadka. I wiecie, w zwiazku z tym, ze za rok u nas tez bedzie dzidzius, co prawda jeszcze nie bedzie ogarnial o co chodzi z tymi swietami, ale zaprosila ich juz tez na przyszly rok. Zebysmy czasem w kolejke sie nie wbili

Cytat:
Dzien dobry!

Druga noc z rzedu nie wstalam na siku mogloby juz tak zostac

Druga noc z rzędu zazdro.
Ja dziś 4 razy ))

Tż z synkiem wyprawieni do pracy/żłobka, muszę ogarnąć finanse i znaleźć cybex balios s w Wawie - co się okazało na szybko nie jest takie proste
Co oglądam jakiś wózek to odpada i moja lista sukcesywnie się skraca - no nie ma ideałów :/
niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-22, 09:02   #2559
rybcia34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amarela Pokaż wiadomość
Ja miałam 11,5 i dostałam żelazo. Zobaczymy ile dziś mi wyjdzie.

Ja z mężem nie wstaje, i kanapek nie robię. Kilka raz zrobiłam to nie zjadł, bo nie było czasu, więc trochę to bez sensu.

Miałam tak samo

Stary 2018-01-22, 09:03   #2560
niud
Wtajemniczenie

Mirabilka chyba się nie odezwała ??
Stary 2018-01-22, 09:05   #2561
rybcia34
Zakorzenienie

A mój tzt wraca o 11 na śniadanie do domu (ma blisko i ma 30min na śniadanie, woli coś na ciepło już kanapki więc korzysta) także nie bawię się w kanapkowanie dla niego ale np.nie przeszkadzaloby mi to i zapewne bym wstawala bo to bardzo miłe doceniać czyjąś pracę gdy się samej siedzi w domu

Teraz on gotuje częściej, sprząta, pracuje. Ja zajmuje się uczelnia i lezeniem ale wyrzuty sumienia mam.. staram się jednak wychodzić z psem i myć naczynia czy też robić nam kolację dzielimy się w miarę po równo choć on ewidentnie wszystko mi zabierać chce.. Ale to ze względu na ciążę.

Stary 2018-01-22, 09:06   #2562
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Ja mam 7,7 ale w innej jednostce
IMG_20180122_090344.jpg

Wygląda na to, że jeszcze nie jest chyba tak źle.
IMG_20180122_090519.jpg

W pierwszej chwili się wystraszyłam, a potem ogarnęłam, że są różne jednostki.

Zresztą w czwartek wizyta to wszystkiego się dowiem.

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2018-01-22 o 09:09
Stary 2018-01-22, 09:09   #2563
amarela
Zakorzenienie

Cytat:
Amarela a w jakiej jednostce to 11,5?

Mam 11,5 g/dl, wcześniej miałam 12,1 i nie brałam wtedy żelaza.

Stary 2018-01-22, 09:10   #2564
niud
Wtajemniczenie

Odnośnie żelaza własnie wpadł mi w ręce fajny przepis i lista produktów bogatych w żelazo - na 1 miejscu drożdże piwne
http://qchenne-inspiracje.pl/wegetar...esnego-obiadu/
Stary 2018-01-22, 09:13   #2565
amarela
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam 7,7 ale w innej jednostce
Załącznik 7399911

Wygląda na to, że jeszcze nie jest chyba tak źle.
Załącznik 7399916

W pierwszej chwili się wystraszyłam, a potem ogarnęłam, że są różne jednostki.

Zresztą w czwartek wizyta to wszystkiego się dowiem.

Jakbyś miała 7,7 g/dl to byś miała taką anemie, co się kwalifikuje pod przetaczanie krwi i na pewno byś się bardzo źle czuła. A jaki masz hematokryt? Mi spadło do 32,6% i to trochę mało :/

Stary 2018-01-22, 09:17   #2566
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

To jest HCT?
IMG_20180122_091712.jpg

2014

Stary 2018-01-22, 09:19   #2567
edzka1104
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość
Hej hej
Witam się po leniwym weekendzie..

Jeszcze pracuję..ale postanowiłam że tylko do 2 lutego..wtedy biorę dłuższe l4 popracowałabym jeszcze ale mega męczą mnie dojazdy zapchaną komunikacją miejską..ledwo da się oddychać plus to że trzeba uważać na brzuch bo oczywiście nikt nie ustąpi miejsca..a w sumie nawet na to nie liczę..

Aaaa i 8 lutego jedziemy na 4 dni do Karpacza! bardzo się cieszę bo to będzie mój pierwszy raz zimą w górach nie pojeżdzę na nartach ale sam fakt że tam będę...ach..

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Super, zazdroszczę.

Cytat:
Dziewczyny a jak Wasza hemoglobina? Z każdym badaniem mi spada i się zastanawiam jaki wynik jest wskazaniem do brania tabletek.

Moja gin dopiero jak spada poniżej 11 suplementuje. W poprzedniej ciąży jak mialam chyba 10.7 to kazała brac, póki co teraz mam 11.

Ja czasami robię kanapki mężowi, ale generalnie robi sam. Jak chodzilam do pracy to mąż wychodząc do pracy skrobal szyby i mi i sobie.

Mirabilka halo halo!

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
edzka1104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-22, 09:21   #2568
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4
Konto usunięte

Treść usunięta
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-22, 09:23   #2569
amarela
Zakorzenienie

Cytat:
Tak to to Czyli masz 36,3% czerwonych krwinek. Myślę, że jak na ciężarną z wymiotami to nie jest zły wynik.

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Ktoś wie co u Mirabilki?

Stary 2018-01-22, 09:24   #2570
skorpio87
Rozeznanie

Cytat:
Kilka dni i do awataru sie przyzwyczaisz tamten juz mi sie znudzil, za dlugo go mialam
Zawsze powtarzam ze moja tesciowa jest nienormalna, ma swoje zagrania i niestety baaaaaardzo rzadko sie zdarza zebym zgadzala sie z jej zdaniem przez to jestem zla synowa oczywiscie wprost mi tego nie powie tylko obgaduje za plecami. Wczesniej sie tym przejmowalam teraz olalam sprawe bo chocbym nie raz na rzesach stawala to i tak jej cos nie pasowalo i tak musiala wtracic swoje 3 grosze i jej zdanie musialo byc "na wierzchu". Tak samo jak z imieniem dla corki, my z mezem mowimy ze bedzie Iga a ona rozpowiada wszystkim ze Alicja 😐 mysli ze jak corkami cale zycie rzadzila i narzucala im co maja robic to i z nami tak robic moze, niestety nie ze mna te numery 😎
całe szczęście, że Mąż bardziej za Tobą niż za mamusią ja przypuszczam, że też miałabym jakieś zatargi z teściową gdybym z nią miała mieszkać
Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Mirabilka chyba się nie odezwała ??
nie odezwała się niestety... mam nadzieję, że po prostu Mały wymaga tyle uwagi a z Nią wszystko w porządku
skorpio87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-22, 09:26   #2571
rybcia34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 4d88b8945be75952c39c61b9b 17b2a8019c982be_5fd16501d e8d4 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Obcielam raz kiedyś włosy dość mocno bo miałam do połowy pleców a scielam do ramion - czego żałuję trochę choć teraz rosną zdrowsze i grubsze. Ale..ja mam proste włosy więc problemów jako takich nie mam. A kręcone tak jak piszesz, mogą nie chcieć się kręcić ladnie. Zagadaj z fryzjerka, ona coś doradzi

Stary 2018-01-22, 09:30   #2572
sollina
Rozeznanie

Cytat:
U mnie w normie. Nie mam teraz wyników obok siebie, więc nie napiszę dokładnie ile. Z tym, że ja mam zawsze idealne wyniki co do hemoglobiny, ku zdziwieniu wszystkich lekarzy. Mam nadzieję, że mi się to utrzyma.

Teraz jak będę robić glukozę, to chcę przy okazji zrobić dokładne badania ile jakich witamin itd. mam, żeby w razie czego uzupełnić ewentualne niedobory.
Stary 2018-01-22, 09:31   #2573
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
całe szczęście, że Mąż bardziej za Tobą niż za mamusią ja przypuszczam, że też miałabym jakieś zatargi z teściową gdybym z nią miała mieszkać

nie odezwała się niestety... mam nadzieję, że po prostu Mały wymaga tyle uwagi a z Nią wszystko w porządku
Niestety na poczatku nie bylo tak kolorowo. On bardzo byl za mna ale mamusia miala na niego sposob, jak mnie bronil albo stawal po mojej stronie to zaczynala plakac i lamentowac ze ona go wychowala, cale zycie dla niego poswiecila a on sie jej tak odwdziecza... Po niezliczonej ilosci awantur z mojej strony w koncu dojrzal do tego ze mamusia nim manipuluje i zaczal sie jej stawiac. Teraz nie ruszaja go jej lzy i jej stala gadka

domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-22, 09:31   #2574
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e
Konto usunięte

Mój mąż z domu wyniósł bardzo kiepski model rodziny z kobietą, która po pracy do nocy gotuje, pierze, prasuje, sprząta itd. a facet zmęczony po pracy chrapie na kanapie przed telewizorem.
Żeby jeszcze kasa za ten drugi etat była jak u domii

Teściowej oczy z orbit wychodzą jak słyszy, że np. synuś obiad ugotował.
Ale pretensji do mnie nie ma.
Sama widzi jaki sobie sznur na szyję ukręciła

Moja hemoglobina rośnie grzecznie teraz już do 13 skoczyła, zaczynałam z 11,6, ale już mam po kokardki pogryzania pestek dyni itd.
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-22, 09:33   #2575
sollina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 4d88b8945be75952c39c61b9b 17b2a8019c982be_5fd16501d e8d4 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ja obcięłam po maturze radykalnie. Miałam za łopatki, a po wizycie do ramion i byłam bardzo zadowolona. Też mam kręcone włosy i po ścięciu skręt się poprawił, były takie zdrowe, mięciutkie, ładnie się układały. Z tym, że musisz pamiętać, że nie każdy fryzjer potrafi sobie poradzić z kręconymi włosami, bo to nie wystarczy ciachnąć nożyczkami, tylko trzeba obciąć tak, żeby poprawić skręt.
Stary 2018-01-22, 09:34   #2576
rybcia34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sollina Pokaż wiadomość
U mnie w normie. Nie mam teraz wyników obok siebie, więc nie napiszę dokładnie ile. Z tym, że ja mam zawsze idealne wyniki co do hemoglobiny, ku zdziwieniu wszystkich lekarzy. Mam nadzieję, że mi się to utrzyma.

Teraz jak będę robić glukozę, to chcę przy okazji zrobić dokładne badania ile jakich witamin itd. mam, żeby w razie czego uzupełnić ewentualne niedobory.
Też się zastanawiam czy nie zrobić sobie na magnez i te inne witaminy. Ale to zapytam gin, narazie tylko morfologie kazała robić a czuje się na tyle zle..ze obstawiam,że nie tylko żelaza mi trzeba.

Jem dużo owoców i warzyw, ale za to mało ryby...i najczęściej mięso typu drób. Muszę się wziąć za siebie znowu!
Ciekawa jestem ile moja córa teraz waży kopniaczki intensywniejsze. A i waga mi podskakuje

Dzisiaj mam wizytę u diabetolog tam się ważę zawsze, zobaczymy ile przybrałam na jej wadze

Stary 2018-01-22, 09:36   #2577
skorpio87
Rozeznanie

Cytat:
Niestety na poczatku nie bylo tak kolorowo. On bardzo byl za mna ale mamusia miala na niego sposob, jak mnie bronil albo stawal po mojej stronie to zaczynala plakac i lamentowac ze ona go wychowala, cale zycie dla niego poswiecila a on sie jej tak odwdziecza... Po niezliczonej ilosci awantur z mojej strony w koncu dojrzal do tego ze mamusia nim manipuluje i zaczal sie jej stawiac. Teraz nie ruszaja go jej lzy i jej stala gadka
to ona jest ładnie cwana manipulantka! dobrze wie co robi, nie wygląda to wszystko na przypadkowe gadanie niezrównoważonej wariatki tylko szeroko zakrojone i przemyślane akcje kurczę... dobrze, że Twojemu TŻ udało się przełamać i pójść swoją drogą, przypuszczam, że musiało mu być ciężko na początku

EDIT
Rumianek to dobrze, że teściowa widzi swoje błędy - mogłoby być równie dobrze tak, że chciałaby wszystkim udowodnić i wpierać, że ma być tak jak ona całe życie robiła...
kiedyś miałam takiego chłopaka, co jak pojechałam do niego do domu na weekend i zobaczyłam jak to wygląda to od razu powiedziałam mu, żeby sobie nie wyobrażał, że jak będziemy razem to u nas w domu tak będzie - on z bratem i tatą przed tv i nogi do góry a mama z siostrą sprzątają i w kuchni żarcie tylko im szykują i donoszą...... ale i tak był dziwny, nie robił prawka, bo twierdził, że jego kiedyś będą limuzyną wozić

Edytowane przez skorpio87
Czas edycji: 2018-01-22 o 09:44
Stary 2018-01-22, 09:36   #2578
skorpio87
Rozeznanie

.

Edytowane przez skorpio87
Czas edycji: 2018-01-22 o 09:38
Stary 2018-01-22, 09:38   #2579
sollina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rybcia34 Pokaż wiadomość
Też się zastanawiam czy nie zrobić sobie na magnez i te inne witaminy. Ale to zapytam gin, narazie tylko morfologie kazała robić a czuje się na tyle zle..ze obstawiam,że nie tylko żelaza mi trzeba.

Jem dużo owoców i warzyw, ale za to mało ryby...i najczęściej mięso typu drób. Muszę się wziąć za siebie znowu!
Ciekawa jestem ile moja córa teraz waży kopniaczki intensywniejsze. A i waga mi podskakuje

Dzisiaj mam wizytę u diabetolog tam się ważę zawsze, zobaczymy ile przybrałam na jej wadze
U mnie różne dziwne rzeczy działy się w ciąży, mdłości i wymioty od 4 tygodnia do 20, nie mogłam nic zjeść, wypić, brać witamin, bo było jeszcze gorzej, potem szpital, przeziębienie, antybiotyk, infekcja. Cały czas jest mi słabo, ciężko mi wyjść gdzieś samej, jak nawet po mieszkaniu muszę siadać co chwilę. Ogólnie słabo znoszę ciążę i boję się, żeby nie było tak, że Fasolka zabiera sobie wszystko czego potrzebuje, a mój organizm zostaje z niczym.
Stary 2018-01-22, 09:38   #2580
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4
Konto usunięte

Treść usunięta
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości