|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
|
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
anula moja suknie widzial tz i im dluzej o niej opowiadam io sie nia zachwycam tymbardziejc mu sie podoba.. ale sam powiedzial ze mnie w niej niechce widziec... dopiero w dniu slubu
gratuluje pracy ![]() strippi piekna sukienka, bede trzymac kciuki na rozmowi ![]() sambamoze pani przyszla do pracy i zaczela przegladac ponownie cv i zadzwonila a taka pora - bo pamietaj 3 zmiany
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() w ogole wczoraj...czyli 1 lipca mielismy z tż 50 miesiecy jak jestesmy razem heheh
|
|
#3244 |
|
Raczkowanie
|
uff dobrelam do konca dziewczyny wy to normalnie produkujecie te strony!!!!
martuch suknia naprawde taka swierza sie wydaje zwiewna piekna samba i anulaa gratuluje pracy!! a ja ostatnio chcialam wam wkleic zdjecia mojej sali ale nie moglam moze dzis mi sie uda nie patrzcie na wystroj tylko sale ![]() edit: kurde wiecej nie mogo moze jutro sprobuje
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
mała - ciekawe jak wygląda w pełnej weselnej krasie
Bukowa podłoga fju fju, a jaka wydeptana od tańców Co do tematu nadżerek - u mnie ponoć stwierdzona już kilka lat temu, gin jeszcze w rodzinnym mieście przepisał mi okropne globulki, które i tak nie wyleczyły, a normlanie folia wyłaziła ze mnie po tych globulkach, ble. Oczywiście chciał żebym przyszła na zabieg, krzyknął cenę 300-500 [nie pamiętam] ale powiedziałam mu, że sory ale nie mam tyle kasy na taki zabieg. ![]() U mojej obecnej Pani ginekolog, nadżerka jest pod kontrolą [choć muszę się spytać o takie badanie jak jaga miała] w sensie, że jest wielkości jednogroszówki, i od dwóch lat się nie zmienia. a że dzieci planuję niebawem to po co leczyć ![]() Przy porodzie nadżerka może się wznowić a nie wyleczyć ![]() Tyle, uf. Widzę, że się fotencja na nk podoba ![]() Fotka jak połowa z nich, wykonana samodzielnie! Buziole! gratuluję dostania pracy! strippi no a piłkę teraz możesz sprzedać na allegro ![]() Ja wczoraj pokazałam Tż. suknię, o którą pytałam w sukniach, no i mu się bardzo spodobała. ![]() Tez mnie zobaczy w niej dopiero w dniu ślubu.
|
|
|
|
#3246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ale wy agentki jesteście. Parę godzin i normalnie 2 strony
Dziewczyny gratuluję pracy! A ja normalnie jestem dziś wściekla . Jakiś sąsiad przed 7 rano zacząl kosić trawę. Jakbym go znalazla, niestety nie wiem który to, to bym naslala policję. Do której jest cisza nocna?? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3247 |
|
Rozeznanie
|
bardzo ładna sukienka strippi
![]() anuulaa i samba gratuluje pracy wczoraj był jakiś szczęśliwy dzień bo moja przyjaciółka też dostala prace ![]() zmykam do swojej pracy choć mi się strasznie nie chce bo jestem u TŻ'ta.. no ale on za 2 godziny też wychodzi do pracy..miłego dnia Wam życze
|
#3248 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
Rosette - no te globulki jak się w nocy rozpuszczały to tworzyły taką 'filiową', białą powłokę w pochwie
i ona potem jakoś się musiała wydostać.
|
|
|
|
#3250 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Anulaa no walsnie mój chce dopełnic tradycji i nie wiedziec mnie ani sukni przed slubem i mi sie to bardzo podoba. on tez nie wie jaki mam gust bo... ja sama jeszcze nie wiem jaki styl bym chciala to będzie dlanaszych TZ mega niespodzianka. kiedys mu powiedziałam, ze moze chco raz sie przejdziemy i tak popatrzymy ale stwierdził, ze generalnie w sukni slubnej chce mnie zobaczyc w dniu slubu. i to mi sie podoba
|
|
|
|
#3252 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
no co Ty! kobieto.
przeca nawet o tym nie pomyślałam, że mogłaś pomyśleć że zaaplikowałam sobie nierozpakowaną globulkę Ale to dobrym trzeba być
|
|
|
|
#3254 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj pojechaliśmy do naszej restauracji pogadać coś jeszcze. Trochę mnie dziwi, że się nie spisuje jako takiej umowy teraz tylko 2 tygodnie przed ślubem. No ale znajomi też tak mieli i mieli super weselicho więc chyba zawierzę. Dostaliśmy menu i dopiero za rok mamy się tam pojawić. Dzisiaj natomiast idziemy do księdza, żeby dał nam skierowanie na nauki przedślubne. W Sosnowcu odbywają się w takim jednym kościele w pierwszy weekend miesiąca i są to 3 spotkania, więc pomyślałam sobie, że fajnie by było to "odbębnić" już teraz.
|
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
u nas nie trzeba mieć skierowania na nauki
![]() a my mieliśmy robić w sierpniu albo we wrześniu - jak nie zapomnimy
|
|
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
my tez juz w marcu zrobilismy te nauki przedmałzenskie to były 3 spoykania po ok. 2 godziny
i kazde z kim innym (ksiądz, psycholog i babka z poradni rodzinnej) było super
|
|
|
|
#3257 |
|
Wtajemniczenie
|
To u was lepiej. Nie rozumiem tej biurokracji...
|
|
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny ja mam dzisiaj super humor
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
u nas tez nie trzeba skierowania a co wiecej nie trzeba nawet w swojej parafii robic tych nauk. my bylismy w innej parafii bo tam był ten kurs przyspieszony
|
|
|
|
#3260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc nie narzekajcie![]() ![]()
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na szczęscie takich paranoi nie ma
![]() a mój TZ dopiero miesiąc temu sobie bierzmowanie zrobił, powiedział"czego sie nie robi dla slubu "
|
|
|
|
#3262 |
|
Wtajemniczenie
|
To chyba tylko tutaj tak gmatwają. A w naszej parafii raczej się nie zrobi tego kursu, bo bardzo mała i zdecydowana większość to staruszki.
|
|
|
|
#3263 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się bierzmowałam w lutym, ale raczej z potrzeby ducha niż dla ślubu
|
|
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
jamiałam ierzmowanie w wieku 15 lat w 3 klasie gimnazjum
|
#3265 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wtedy jeszcze nie dojrzałam do bierzmowania. Za to teraz trochę to przeżyłam. Była odnowa duchowa, spowiedź (pierwsza od 10 lat?) a potem to nawet z raz poszłam do kościoła
. Teraz jak zmienił się ksiądz to już chodzę nawet regularnie, tj. aż 2 niedziele pod rząd byłam i chyba tak zostanie. Ale i tak żyję w grzechu, bo mieszkam z TŻtem.
|
|
|
|
#3266 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3268 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiara nie ma wad. Instytucja owszem. Ale nie przeszkadza mi to.
|
|
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie kilkareczy zastanawia
|
#3270 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

Zazdroszcze 

Dziewczyny gratuluję pracy! A ja normalnie jestem dziś wściekla
. Jakiś sąsiad przed 7 rano zacząl kosić trawę. Jakbym go znalazla, niestety nie wiem który to, to bym naslala policję. Do której jest cisza nocna??
choć mi się strasznie nie chce bo jestem u TŻ'ta.. no ale on za 2 godziny też wychodzi do pracy..

. Teraz jak zmienił się ksiądz to już chodzę nawet regularnie, tj. aż 2 niedziele pod rząd byłam i chyba tak zostanie. Ale i tak żyję w grzechu, bo mieszkam z TŻtem.