|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za pocieszenie dziewczyny
![]() EwelkaaS - nie tylko... ![]() ![]()
#4533 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór...
w sumie nie wiem czy taki dobry - coś nie za dobrze się czuję ;( jedzonko z KFC, zupka chińska i są efekty : bolący brzuch, osłabienie ![]() Yh, z TŻ-em dzisiaj juz kupiliśmy bilety do GDA ![]() Nic kochane, lecę, cały zcas podczytuję, ale wiecie jak jest! Dobranoc ![]()
#4534 |
Zadomowienie
|
normalnie idę spać.........
![]() Dobranoc ![]()
#4535 |
Wtajemniczenie
|
Malinko, aj przestań
![]() ![]() Nefre dlategoż ja zrezygnowałam z fast food'ów bo zawsze coś mi po nich było i teraz tylko jadam domową pizzę, o ile ją jadam ![]() Dobranoc Mercy ![]() zaraz chyba też pójdę spać, bo wykończona jestem..
#4536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
to jest właśnie chyba najsmutniejsze w wyjazdach za granicę... nieobecność TAKICH osób ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() bawta się dobrze ![]() Właśnie wróciłam z "randki" i czuję się w obowiązku poinformować ze jestem skandalicznie zakochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jutro rano może nad wodę pojedziemy.... się zobaczy ![]() a teraz do łóżeczka ![]() dobranoc ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Wtajemniczenie
|
ooo pierwsza dzis
![]() dzien dobry i milego dnia zycze Pol tygodnia prawie za nami, pojutrze piatek.. ![]() buzka ![]()
#4539 |
Zakorzenienie
|
Cześć i Czołem
![]() Byłam wczoraj w krk, złozyłam papiery na AP na stosunki miedzynarodowe i pedagogike, zobaczymy czy sie przyjmę ![]() ![]() Za kazde takie podanie 85 zł ![]() ![]() Kupiłam tez sobie krótkie spodenki,bluzeczke w panterke i spodnie dzinsowe za 37 zł przecenione ze 120 ![]() Potem wrocilam do domku i poszlam do TZ-ta( chwała ze mieszkamy kilka domów od siebie ![]() ![]() Potem pojechalismy zawiezc rowerek mojej bratanicy bo Tz cik jej naprawił ![]() A wieczorkiem kolo 20 jak juz nie bylo nikogo na rzeczce, poszlam z Tz tem i ......................... ....................... nauczył mnie plywać ![]() ![]() ![]() ![]() Ale sie ciesze potem z półtorej godziny z tej radosci ze umiem plywalam sobie ![]() ![]() ![]() Dzisiaj tez pojdziemy nad rzeczke i juz sie ciesze niezmiernie ![]() ![]() ![]() ![]() Nie moge tylko znalezc gory od stroju kąpielowego ![]() Milego dnia Kochane ![]() ![]() ![]() ![]()
#4540 | |
Zakorzenienie
|
no właśnie jakaś cisza dziś
![]() ![]() Cytat:
![]() za wszystkie Dziewczyny startujące na studia trzymam ![]() i gratuluję nauki pływania ![]() piękne słońce świeci wiec jedziemy z Siss i TŻ-em nad wodę ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia Kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |||
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny przegięcie, znów wrócilam o 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie bez zmian jest, tzn. sympatycznie ![]() Chyba cos zjem ![]() Milego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Ewusiu, ale Ci zazdroszczę
![]() ![]() Wczoraj nie zdążyłam tutaj napisać, jedynie "poczytałam Was" ![]() Przed chwilą zadzwonił domofon, byłam przekonana, że to sąsiadka, bo miała rano złożyć wizytę. Odbieram... "Angelika... zejdziesz na dół?" - "Nie jestem ubrana" - "A jak się ubierzesz?" - "...A po co?" - "Chciałem porozmawiać..." - " ![]() ![]() ![]() Zeszłam, jego mina była pełna cierpienia, złości... Prawie odskoczyłam ze strachu... ![]() ![]() ![]() -"...gdy G. oznajmił mi, że w środę spotkałaś się z R." -"...gdy cię przytuliłem, jak tutaj na dole chciało ci się płakać... taką... hmmm... troskę o ciebie" (zwróciłam uwagę, że nie podoba mi się takie wypominanie...:/) Patrzyłam na niego tak z góry (stałam na schodach, zamierzając iść do domu), wiedziałam, że mówi prawdę prosto z serca, ale nie robiło to na mnie wrażenia. Jego oczy przeszklone od łez (oczywiście nie rozpłakał się) nie wzbudzały we mnie litości, współczucia, żadnego najdrobniejszego uczucia. Nigdy nie czułam się tak bezdusznie. Miałam ironiczną minę, wyglądałam na zupełnie niezainteresowaną, w nerwach nazwał mnie nawet "popieprzoną", że nie wierzę ![]() Koniec tej historii ![]()
![]() |
#4543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No no, ale chodzi o to, że o dziwo poznałam fajnego faceta, nie tam nie wiąże zbytnich nadzieji na coś więcej, jeśli ma coś być będzie.... widzieliśmy sie już 2 razy ![]() ![]() tutaj notka z niedzieli po spotkaniu z nim ![]()
![]() |
#4544 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Popatrz na to z innej strony- skoro się z nim spotykasz i tyle esemesujesz, to napewno coś musi być ![]() ´ i cały czas mam wrażenie tzn. takie wewnętrzne przeczucie, że jestem gruba, że mu się nie podobam itp. ´ oj, narażasz mi się ![]() I wcale nie o dziwo go poznałaś, tylko jesteś wartościową i pikną kobitką, która zasługuje na fajnego faceta ![]() sama siebie dołujesz. Mango brutalu, serca nie masz ![]() Takie ciepło, a tu nawet nie ma z kim na basen iść ![]()
![]() |
#4545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() narażam? ![]() ![]() ![]() śliczna? ja tam nie wiem nie mnie to oceniać, napewno... no może i zasługuje, ale czy będę mieć tego, którego naprawdę chcę? no wiem, że się dołuje chyba niedługo będę miec okres ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 |
♥
|
dzisiaj jestem padnieta - zmeczona po pracy i zakwasy po wczorajszym treningu siłowym.
wiecej napisze wieczorkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a pewnie, że narażasz ![]() ![]()
![]() |
#4548 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
szkoda że nie mam w Kato auta bo bym Cię chętnie gdzieś przetransportowała ![]() heheh, okrutnaś ![]() ale jak nic nie czujesz to bardzo dobrze robisz, bo po co ma sobie koleś nadzieje robić ![]() Cytat:
![]() tylko dołująca dość... najlepiej to nie myśleć i pozwolić się sprawom toczyć, a dystans jest dobry żeby w razie czego nie wpaść jak śliwka w kompot ![]() korzystaj z życia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wróciłam znad wody, chyba się trochę opaliłam nawet ![]() idę się umyć i chyba pójdę do ogródka z książką (póki mam ogródek, bo w Kato to jedynie balkon ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja byłam nna basenie super się pływało chociaż kompleksy troche mnie zżerały ale trudno. Później pojechaliśmy do Złotego osła (nie pamiętam dokładnie) a żeby dobić obiadek to jeszcze McFlurry ![]() ![]() ![]() ![]() Malinko ty jesteś urocza i nie wszyscy faceci patrzą tylko na t jak dziewczyna wygląda ![]() ![]()
![]() |
#4550 |
♥
|
ja juz po cwiczeniach
Ewus heh wiesz mi upał nie przeszkadza ![]() Krytia hehe o 14.00 to ja juz w domu byłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4552 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no własnie nie myślę ![]() ![]() ![]() ![]() I tak tęsknię za tym palantem moim ![]() Cytat:
![]() Mango - mocnaś ![]() Już w PT/SOB jadę do moich Kielców, wybawię się wytańczę itp. I potem wakacje z siostrą ![]() ![]() PS. Wczoraj o 15.30 urodziła się Majeczka ![]() ![]() A Filip ten co się w maju urodził już ma 6 tyg. i jest przesłodki - od 23 jest tutaj w Staszowie i napatrzeć się nie mogę ![]()
![]() |
#4553 |
♥
|
wpadaj wpadaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Właśnie z miasta wróciłaam ![]() ![]() Malinko - a co z Twoim TŻ-tem,że tak zapytam? Orzeszku - super,że fajny dzień miałaś ![]() Aniu - a Ty nadal na redukcji? Miłego wieczorku ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
agness nie mam TŻ-ta
![]()
#4556 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie dziwię Ci się, że się tak zachowałaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ewusiu, zazdroszczę... i zakochania i wooody ![]() a wiecie, wiecie wieciiieeee wszystkim się podobała moja fryzura! nawet facetom, ale się zdziwiłam! powiedzieli, że mnie nie poznali i że się zmieniłam na lepsze i że super i że bardzo ładnie i w ogóle ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
Izuś, ale ja tak tylko facetów (i tylko tych kandydujących na partnerów) traktuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I masz rację - melodramatyczny bardzo ![]() ![]() Z innej beczki coś dodam ![]() ![]() ![]() Malinko, nie przejmuj się tak facetami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monisiu moja ![]() ![]() ![]() Aniu! Wpadam na lody ![]() ![]()
![]() |
#4559 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() hej kochane, wrocilam z pracy, wsciekla jak osa, spedzilam ponad godzine stojac w korku i normlanie myslalam,ze oszaleje w tym aucie.. Teraz TZ mnie wyciaga do kina na nowy film z Willem Smith'em, komedia Hancock czy jakos podobnie, przyda mi sie dzis taka luzna rozrywka ![]() mielgo wieczorka!
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
Agolku, spokojnie nie nerwowo
![]() ![]() ![]() ![]() Izuś, a właśnie! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.