|
|
#841 | |
|
Wiedźma
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Cytat:
"W szufladzie mojej szafy znalazłam"! ![]() Jakranykota! Ależ znalezisko! ![]() Homyczku... Że kolekcja olśniewająca, że zapachy niezwykłe, że zarówno zdjęcia, jak i ich zawartość po prostu piękna... Tego pisać nie trzeba. Po tym wszystkim, co napisały dziewczyny powyżej nie trzeba tym bardziej. Ja zauważam w Twoich zapachach pewną wspólną nutę, czy styl raczej. Zachwyca mnie konsekwencja Twoich wyborów (może z wyjątkiem Molecules, ale w sumie nie wiem, jakim blaskiem one na Tobie lśnią). Twoje zapachy mają w sobie taką przyprawową, pełną zmysłowo aksamitnego charakteru elegancję. Nie wiem, jak to określić, ale mam wrażenie, że są szlachetne, starannie zbalansowane jak cenne wino. Pasują mi bardzo do tego, jak Cię postrzegam. Nie znam Red Ginger. Czy mogę prosić o parę słów? O porównanie do czegoś?
|
|
#842 |
|
Raczkowanie
|
_
Edytowane przez mmmmarta Czas edycji: 2009-01-20 o 14:11 |
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
No nie, znowu to samo. Za używanie słowa "skromny" w tym wątku powinnam rozdawać bany. Co za kokieteria...
Marto, fajna, słodka ale różnorodna kolekcja
|
#844 |
|
Wtajemniczenie
|
to teraz czas na mnie
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Kolmanko, widoczność słaba - prosimy o rozpiskę!
|
#846 |
|
spin doctor
|
Jako że wątek trochę podupadł podnoszę i przy okazji wklejam zdjęcia swojej aktualnej kolekcji:
zdjęcie 1: "Szanele" ![]() Coco Mademoiselle edp 50 i 100ml oraz wkład 60ml edt ![]() Allure edp i edt Chance edp zdjęcie 2: Escada Magnetism, Boss Intense Boss Deep Red Stella zdjęcie3: Truth CK Stella Sheer Contradiction CK Addict Eau Fraiche Kenzo Amour Amor Amor Light Blue zdjęcie 4: Jungle Elephant ![]() Celine Oriental Summer dwie miniatiuki YR W najbliższym czasie planuję rozstanie z Magnetism, Stellą i Moschino(ładne lecz nietrwałe )
|
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
Małgosiu piękna kolekcja.
Zwłaszcza Chanel robią wrażenie. Stadko Słoni urocze Gratuluję
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Małgosiu,bardzo piękna i "moja" kolekcja
|
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
Małgosiu, kolekcja absolutnie nie moja, ale bardzo sympatyczna
Rodzinka Słoni urocza |
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Och Małgosiu, piękne stadko Słoni i Chanelek
Stella Sheer to który rocznik? A Stella klasyk to miniaturka czy coś większego? Trudno mi złapać proporcje Pięknie u Ciebie i jak zwykle z klasą
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2008-07-04 o 11:19 Powód: Jak mogłam pomylić imię?! |
|
|
|
#851 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się u Ciebie
|
|
|
|
#852 | |||
|
spin doctor
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() agnysko, Stella to Sheer 2008, a klasyczna to pojemnośc 50ml
|
|||
|
|
|
#853 |
|
Zadomowienie
|
Malgosia791 - piekna kolekcja, duzo moich zapachow.
Zazdroszcze szczegolnie Coco- krucho ostatnio u mnie z kasa, a taka mam na nie ochote.
|
#854 |
|
Zadomowienie
|
Małgosiu,ależ kobieca ta Twoja kolekcja,coś pięknego
Ten zbiorek Coco M. i Słonia robi wrażenie - oba zapachy lubię a na Coco mam ostatnio ogromną ochotę ale funduszy brak więc ten zbiorek cieszy moje oczy reszta też bardzo fajna. Po prostu KLASA.
|
|
|
|
#855 | |
|
Wiedźma
|
Bardzo ładna, radosna, "soczysta" kolekcja.
Kolmanko, Twoja kolekcja robi na mnie niesamowicie pogodne wrażenie. Tak ułożone buteleczki kojarzą mi się ze zbiorem zabawek, zbiorem ukochanych skarbów jakiejś małej Królewny, która niepostrzeżenie dla siebie samej stała się kobietą. Może to mylne wrażenie, ale nie mogę się nie uśmiechać patrząc na te zdjęcia. ![]() Cytat:
Powiem szczerze - korci mnie, żeby zobaczyć kiedyś na własne oczy Kobietę (celowo z dużej litery), która wyraża się takimi zapachami.
|
|
#856 | |||
|
spin doctor
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję za przemiłe słowa |
|||
|
|
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fotki z Chanelami i Słoniami - super. Kolekcja w sam raz, bardzo sympatyczna i na każdą okazję. Gratuluję. Ps. Co chcesz zrobić ze Stellą? (pyta nieśmiało) |
|
|
|
|
#858 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
----------------------------------------------------------------------------------------------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#859 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
Stellę na razie wystawiam na wizażowym Targowisku, choć z bólem serca, ale ucieka ze mnie w zawrotnym tempie i prawie jej na sobie nie czuję
|
|
|
|
|
#860 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=Sabbath;8010892]Bardzo ładna, radosna, "soczysta" kolekcja.
Kolmanko, Twoja kolekcja robi na mnie niesamowicie pogodne wrażenie. Tak ułożone buteleczki kojarzą mi się ze zbiorem zabawek, zbiorem ukochanych skarbów jakiejś małej Królewny, która niepostrzeżenie dla siebie samej stała się kobietą. Może to mylne wrażenie, ale nie mogę się nie uśmiechać patrząc na te zdjęcia. ![]() hmm chyba coś w tym jest ![]()
|
|
#861 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, przepiękne są Wasze kolekcje.
Małgosiu, zazdroszczę Szaneli , szczegolnie Allure i Coco M. Homyku, jakże chciałabym mieć szafę z taką szufladą, a najlepiej szafę z samymi szufladami, wypełnionymi po brzegi takimi cudami ![]() Gratuluję !!!
|
#862 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
Oglądam wasze boskie zbiory i pieję z zachwytu![]() Ja tak naprawdę dopiero zaczynam i dlatego zdecydowałam się zaprazentować moją skromniutką kolekcję troche mi wstyd, bo w porównaniu z Waszymi wypada naprawde blado, no ale pocieszam się faktem, że każdy kiedyś zaczynał Mam cichą nadzieję, że w niedalekiej przyszłości do moich zbiorów dołączy jakiś Angelek i Pink Sugar ![]() P.S. Wybaczcie jakość fotki - robiona na szybkiego komem:P
|
#863 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() Bardzo mi się podoba ![]() Nie ma co, świetne początki |
|
|
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładna kolekcja, smakowita taka.
|
|
|
|
|
#865 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Twoja kolekcja jest lepsza jakościowo od wielu tych, które mają po kilkadzisiąt zapachów, ale pasujących do siebie jak piernik do wiatraka. Idealnie początki. |
|
|
|
|
#866 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#867 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz wiem już, że nie ma zwykłych zapachów, ani małych kolekcji. Nie mówiąc już o powodach do wstydu! Najpiękniejsze zapachy to te, które nam się podobają, najwspanialsza kolekcja to ta, która kochamy. Twoja kolekcja jest ciepła i słodka. Kobieca, delikatna i zmysłowa jednocześnie.
|
|
#868 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wybaczcie, że przegapiłam Wasze posty i nie podziękowałam wcześniej za komplementy od Was. Głupio mi teraz strasznie Kiedy czyta się takie miłe słowa na temat pachnącej kolekcji to jest naprawdę budujące i bardzo miłe. Dziękuję więc, kochane dziewczyny za wszystkie Wasze słowa Aszku, fotograf ze mnie amator Mój sprzęt fotograficzny też nie jest wyszukany Wyjełam flaszki z szuflady, ustawiłam bez większego przemyślenia, spontanicznie i pstryknęłam kilka zdjęć. Zajęło mi to może kwadrans ![]() Tym bardziej cieszę się, że napisałyście tyle miłych słów o tych zdjęciach Sabbath Red Ginger to słodziak Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Niech kolekcje się rozrastają |
|||||||||
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Przegapiłam jakoś...
Homyku, gratuluję tego dna szafy. Dla mnie zupełnie magiczne, poza TfT wszystko całkiem mi obce ale wygląda uroczo. ![]() Ps. Piękne fotki. |
|
|
|
#870 | |
|
Zadomowienie
|
Kobietki, bardzo Wam dziękuję za ciepłe słowa
![]() Cytat:
Kocham słodziaki, ubóstwiam i uwielbiam aż do bólu...(głowy u niektórych ) Nie mogę inaczej. I nie chcę inaczej. ![]() Może z czasem mój gust pod tym względem się zmieni ![]() Jeszcze raz dziękuje Dziewczyny
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

Maniaaa wizazowaniaaa

)