|
|
#2761 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 5
Treść usunięta
|
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
u nas zależy kto jechal bo jak tż to ja z tyłu siadałam jak fotelik był tyłem do kierunku jazdy - ale jak jechałam sama z młodym to fotel odsuwałam całkiem do tyłu i przednią poduszkę wylączałam.
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
Domima kupiłaś jakiś kocyk zamiast tego z color stories ??
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
Sollina trafiłaś na naprawdę podłą babę. Rób badania i dbaj o siebie. To normalne,że mała wszystko z Ciebie co najlepsze zabiera ale to tylko świadczy o tym, że dwa razy bardziej musisz się na sobie skupić
takich lekarzy powinno nie być.. naprawdę współczuję kochana..Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2766 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cudownie ❤️ |
|||
|
|
|
#2767 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasu z dzieckiem nie da się kupić.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Moje libido w normie na wysokim poziomie .Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Mam to samo z córą! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Polecam La Roche - Posay punktowy kremik, mi ratuje tyłek w ciąży. A raczej twarz Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
nie wiem skąd to się wzięło ale mam zakaz siedzenia na telefonie i czytania książek podczas jazdy... :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
okropnie swędzi mnie dekolt i pod piersiami
posmarowana jestem biooil już długo stosuję bo po maśle z hipp miałam pełno syfów. Czy któraś też takie swędzenie odczuwa i jak sobie radzicie?
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- ![]() ![]() super Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Też melduję wizytę u diabetolog. Na wadze już +3 kilo. Cukier piękny jak zawsze bez zarzutów mogę jeść jak jem i sobie nie żałować Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2770 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2771 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Obawiam się, ze to po tym hipp się zaczęło + podrapałam kilka razy i się zaczęło.
|
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My juz po koledzie. Szybko poszlo, mlody ksiadz byl to za wiele nie zagadywal. Dowiedzielismy sie, ze 2x w mcu chrzciny u nas sa. Zdziwilam sie ze tak czesto. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotka super że wszystko w porządku
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Super ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2776 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2777 | |
|
Zadomowienie
|
![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
np. cetaphil baby, albo oilan krem. On ma bardzo kapryśną skórę, więc w składzie żadnych parabenow, silikonów, dodatkowych składników- jeszcze mnie te nie uczuliły bardziej.A i kąpię się też jego płynem, bo po zwykłym to miałam bardzo suchą. |
|
|
|
|
#2778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
super ze tak sobie radzisz z tymi cukrami
|
||
|
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
Za to zgaga mnie tak męczy
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2780 | ||||
|
Rozeznanie
|
a ja dziś widziałam papier toaletowy w kolorowe jednorożce
![]() Cytat:
![]() eeeeee to na bank musiała być popsuta przecież a jakoś filmu kiepska, że ze względu na łożysko na przedniej ścianie? miło, że tak zaproponowała ![]() Cytat:
a my się ostatnio z księdzem minęliśmy, czekaliśmy i czekaliśmy i musieliśmy jechać do endokrynologa na wizytę, sąsiadka mówiła, że ledwo wyjechaliśmy a on przyszedł do naszej klatki (a my pierwsze mieszkanie, także na milimetry jak to się mówi) extra! gratulacje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8073326 1]Możliwe, że przekwitłam i mam dziwną fazę. Nigdy w życiu nie byłam fanką różu, koników i innych słodkich rzeczy. Całe życie w błocie się taplam, nawet w pracy Gałganica mi się rzuciła na móżdżek [/QUOTE]mam tak samo jak Ty! ale usprawiedliwiam się tym, część zakupów z różowymi elementami to z konieczności, no bo jak do wyboru różowy albo niebieski, no to niech już będzie też róż... a mi odwołali Szkołę Rodzenia wysypała się grupa i trzeba czekać, aż będzie wymagana ilość osób do rozpoczęcia... wstępnie druga połowa lutego dopiero
|
||||
|
|
|
#2781 |
|
Wtajemniczenie
|
Scorpio a czemu się posypał skład?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2783 |
|
Rozeznanie
|
zadzwoniła dzisiaj Pani, że wszystkie chętne były z terminem na maj i że pierwszy raz ma taką sytuację, że już drugi raz jej się grupa rozwaliła
w czwartek miały być pierwsze zajęcia jedna dziewczyna zrezygnowała a druga musi leżeć... SR darmowa, ale jakieś koszty są na pewno z nią związane dla szpitala, zarząd wydał przykaz, że można ruszać z kursem jeśli będzie min. 10 osób.
|
|
|
|
#2784 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2785 |
|
Wtajemniczenie
|
Cały dzień w ruchu....w końcu posadziłam 4 litery na kanapie.
Dziękuję wam kochane z kciuki i gratulację Kinia, Gratuluję udaje wizyty...ale chłopak już duży Wyczekuję fotki ![]() Stokrotka, Super że wizyta udana...choć pewne tęsknisz już za zobaczeniem szkraba Skorpio, dziękuję za pamięć. U nas też były nalepki...niestety nie było tej na którą polowałam tj. starego "ogórka". Miałam też nadzieję że może poduszka z lisem będzie, niestety nie. O muffkach marzyć już nie mam co. Krótka relacja z dnia. O wizycie wam już pisałam, że udana i nasze maleństwo rozwija się prawidłowo. Na następną wizytę też mam już przynieść wyniki OGTT (mniam glukoza ) i jeszcze TSH i toxo.Następnie pojechaliśmy do Centrum fotelików. I powiem wam, że bardzo dobrze że tam pojechaliśmy, fachowa i rzetelna obsługa zrobiła na mnie ogromne wrażenie, a merytorycznie troszkę się przygotowałam wcześnie czytając by nie wypaść blado. Duży plus dla nich ![]() Mierzyliśmy Klippana oraz Cybexa Aton z baza i to wielki zonk...bo okazuje się że ten ostatni w naszym aucie ma taki sobie kąt ustawienia fotelika więc za duże prawdopodobieństwo że będzie leciała główka małemu, a podkładanie wałków i koców jets dla mnie troszkę bez sensu wydając taką kasę ![]() Natomiast wielkie Wow dla Klippana, mąż zachwycony, a ja w szoku że tak "siedział" znakomicie w naszym aucie. Mąż początkowo nie rozumiał, bo cena jednak spora ... ale teraz sam mówi że będziemy brać na 99% jego, jest zachwycony, poza tym to wydatek na ok 4 lata. O 16:00 byliśmy umówieni z położną...na którą byłam nastawiona jak pies do jeża. Na żywo ogólnie bardzo kompetentna osoba, choć z lekkim dystansem. Mój mąż lubi rozładować czasem atmosferę jakimiś lekkimi żarcikami widać było że Pani nie łapała choć próbowała ![]() Ogólnie okazuję się że będziemy mieć indywidualny tok nauczania szkoły rodzenia w teorii i minimalnie w praktyce przy obsłudze "lalki" także powiem wam, że chyba nasz problem się sam rozwiązał. Dziś rozmawialiśmy o tym co trzeba zabrać do szpitala z pkr praktycznego, nawet mąż usłyszął by sobie wałówkę przygotował. poza tym mocno go zaskoczyła, bo zapytała go czy zamierza być przy porodzie...na co stwierdził ,że chyba będzie bardziej przeszkadzał a ta mu wytłumaczyła że właśnie nie Także brawo dla tej Pani ![]() Daje mu teraz czas do przemyśleń i zobaczymy jaka będzie decyzja czy jednak może się odważy. Ależ się rozpisałam. dziewczyny ten kombinezon ciemnoszary to warto? W sumie teraz znów z kodem jest -15% + darmowa dostawa. |
|
|
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie majowe 2018 cz. 5
Blaira ja wzięłam kombinezon na 68 żeby na wrzesień - październik był na spacery
Przy czym nie wiem czy na przecenę kod -15% zadziałał. Nalesnikona no właśnie kapie się tylko w dzieciowych ale ten hipp masło mnie pokusiło i to chyba jego sprawka bo od 2 dni wróciłam do biodermy i biooil i teraz po prysznicu ciut lepiej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotka dobrze ze z maluchem wszystko w porzadku, szkoda tylko ze wizyta bez usg
![]() Rumianek zarazasz tymi jednorozcami bo tez mi sie zaczely podobac ![]() Mirabilka widze ze wiekszosc ciuszkow juz ciut wieksza bo rozmiar 62 ![]() Nalesnikona serio przed 22 przyszedl? 😱😱 chyba stracil poczucie czasu 😨 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Skorpio, szkoda że taka sytuacja, ale w lutym pewnie się uda. Na liście już jesteś pewnie
![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
A ja się zastanawiałam nad 74. W takich bawełnianych można też wozić w aucie, bo nie są śliskie i dlatego się zastanawiam. Edytowane przez blaira Czas edycji: 2018-01-22 o 20:36 |
|
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wolę już ta zgage... Ale pali skubana Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2790 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Super! 😍 ale Wam zazdroszcze ze macie potwierdzona plec w 100%, ja mam jakis dziwny niepokoj ze tak bardzo sie ciesze i nastawiam na core ze w srode sie okaze ze corka jest jednak synem
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciesze sie ze wizyta udana i mlody ma sie dobrze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

takich lekarzy powinno nie być.. naprawdę współczuję kochana..
ale niestety znam takie przypadki i to dość blisko takie mam ...
cos czuje ze wroce zryczana jak nienormalna 😏
dobrze ze zauwazyl ze masz racje
czasu z dzieckiem nie da się kupić..
na wysokim poziomie .

to co dzieje się ostatnio u mnie to tragedia 

od 19.12 pokazalo, ze przytylam 3,7kg