|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
witam
kurcze czemu ja się non stop niewyspana budzę??![]() Rav oo grzywka i sama ja tak sciachałas?? ja chyba tez bede musiala sama się nauczyc, bo kurcze mi tak szybko rosnie, ze 3 tyg a ja juz nic na oczy nie widzę a jak pojade do Holandii to nie bedzie mi sie chciało po fryzjerach latac![]() Haniu czyli na sierpien polecasz Chorwację?? a ja muszę zacząc robic listę rzeczy które wezme do Holandii jakies pomocne rady i sugestie co wziąć ze sobą koniecznie?? |
|
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
witam
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
oo to choc czas ci minie szybciej
|
|
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
nie musis szbko mijać nie myślę o "tym" po prostu korzystam z życia
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
myslałam, ze chcesz aby szybko minął i aby TZ juz wrócil
|
|
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
no niby chcę, ale teraz mam czas dla siebie też dla przyjaciół
ale mam to gdzieś
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
jejku a czym on cię zdązył wkurzyc wczoraj??
![]() dziewczyny kurde mam problem bo nie wiem jak jest z Yasminem w Holandii. czy tam spokojnie go kupię (z receptą czy bez??) czy lepiej brac zapas z Polski?? |
|
|
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
No w sumie tak, ale brac tam ze soba zapas az na 10 miesięcy??
|
|
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na świeta przecież będziecie w Polsce
|
|
#3191 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść!
Cytat:
![]() Chcesz, żeby Twój TŻ miał Twoje nazwisko? Eh, ja bym chciała, żeby TŻ miał swoje, i ja też swoje Już wiem, że wszędzie, gdzie tylko można, będę się przedstawiać moim nazwiskiem panieńskim. TŻ-owym tylko w miajscach publicznych i w pracy ![]() Cytat:
Do TŻ hydraulik przychodzi jutro, musi inaczej poprowadzić odpływ do zlewu w kuchni. Już się nie mogę doczekać, aż wszystko będzie gotowe ![]() Cytat:
Choć i tak najchętniej chodziłabym w dżinsach.Dokładnie, nogi są najjaśniejsze strasznie mi to przeszkadza. Na razie stosuję wspomniany już kiedyś balsam brązujący Lirene, ale jest chyba bardzo delikatny, bo nie widzę na razie różnicy (biorę pod uwagę jednak, że się mylę).Ja akurat opalać się w miarę umiem. W Chorwacji miałam chyba filtr 25 lub 30 (wiem, że mały, nie interesowałam się jeszcze tą tematyką), smarowałam się co godzinę chyba i opalilam się na brązowo. Z tym że było to leżenie na słońcu, czego nie trawię A taka bladość, o jakiej marzyła Poemi, jest estetyczna, gdy się ma bardzo szczupłe i gładkie, jędrne ciało, bez widocznych żyłek, plam, siniaków itp. Ja się nie kwalifikuję ![]() Cytat:
![]() Poszłaś dziś do pracy, na kacu, w upał? Wstałaś już w ogóle?? ![]() Cytat:
![]() I ja polecam Widoki przepiękne Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
ech... moja mama powiedziała, ze pewnie tam z miesiąc max wytrzymam bo ja jeszcze nigdy nie pracowałam a tam tak cięzko pewnie. no zobaczymy
![]() a co do tabletek to bede sie musiała przejsc do rodzinnego niech mi wypisze choc do grudnia recepty kurcze ale ile to kasy bedzie bo ja zawsze w Olsztynie za 33zł kupowałam a tu u mnie po 45 są![]() edit: asiuk ale w sierpniu w Chorwacji da sie wytrzymac?? nie ma jakis mega upałów?? |
|
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty masz iść na badanie co pół roku trzeba robić biorąć hormony
|
|
#3194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam w sierpniu i było ok (porównywalnie, jak u nas w te gorące dni ). Mieliśmy nawet trochę deszczu (wręcz małą trąbkę powietrzną). W porównaniu z Turcją na przełomie sierpnia i września to w Chorwacji jest zimno
|
|
|
|
|
#3195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() asiuk ja też się nie kwalifikuję do apetycznej bladości... ale nie poradzę nic na to, wolę być blada niż mieć jakieś problemy skórne za kilka lat. Osoby z taką karnacją jak ja, są o wiele bardziej narażeni na np. raka skóry...wolę tego uniknąć. Ja stosuje zazwyczaj kremy z filtrem dla dzieci, są delikatniejsze, a lepiej działają. Teraz mam 40
|
||
|
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wlasnie wtedy sie wybieram tylko pojawil sie problem mielismy tam mieszkac w domku chłopaka naszej dobrej kolezanki... I ona wlasnie sie z nim rozstała . Wiec musimy znalezc inny nocleg... A juz sie nastawilam ze na tym noclegu sie oszczedzi... Jak jest z campingami w Chorwacji? podobno sa calkiem niezłe... Druga opcja to znalezienie noclegu dopiero na miejscu. Z tym podobno też nie ma problemu, ale wole dopytac wiecej osob.
|
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tabletki mi przepisuje lekarz rodzinny (ale dopiero od czasu jak dostałam receptę od gina). mam z tym o tyle dobrze, że u gina bym musiała za wizytę jeszcze placic a tu mam za darmo, pozostawione w recepcji, wiec tylko wpadam i odbieram ![]() co do Chorwacji to w takim razie bardzo sie ciesze, że nie są tam takie upały naszym marzeniem było tam zawsze pojechac i pewnie sie spelni slub mamy 1 sierpnia, potem sesja w plenerze i mysle, ze w połowie sirpnia bysmy lecieli
|
|
|
|
|
#3200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3201 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wy tu o bieli skóry a ja próbuje swoją choć trochę zbrązowić a jak na razie udaje mi się ją zburaczyć Niestety zostaje mi tylko solarium bo całe dnie w pracy ale to tylko do ślubu, żeby było mnie widać w kiecce bo mam tak białą skórę że jak założę coś jasnego to nie widać gdzie się kończy kiecka a zaczynam ja Do tego blondynka i znika ![]() Ciekawe jak Dorinki sukienka. Jestem bardzo ciekawa czy po wczorajszej przymiarce wszystko w porządku. Pozdrawiam
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#3202 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia87 - sliczny avatar!! Czy kiedykolwiek wklejalas tu swoje inne zdj?
|
|
|
|
#3203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to super. Jedziemy samochodem, chcemy sporo zwiedzic, wiec rozważamy możliwość nocowania codziennie w innym miejscu dlatego te campingi są takie ważne. Tylko troche sie boje, bo ja mam zaledwie półtoraroczny staż kierowcy, przyjaciolka podobnie, TŻ to praktycznie w ogole nie ma doświadczenia mam nadzieje ze cała ta trasa do Chorwacji nie jest trudna . Chyba jak sie już wyjedzie z Polski to potem tak jakby z górki (inny stan dróg itd.)?.
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
moi znajomi byli w podrózy poslubnej do Chorwacji wlasnie samochodem i mówią, że super
ale to było z 5 lat temu
|
|
|
|
#3206 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i we wrześniu niby jest załamanie pogody czyli, że może padać przez kilka dni. Nam się akurat tak trafiło, że wiało niemiłosiernie i chyba jeden dzień padało a przez 4 następne była taka szarówa. Natomiast temperatura była w porządku, nie za gorąco i nie za zimno. A po tych kilku dniach z powrotem słoneczko i zabawy na plaży |
|
|
|
|
#3207 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, dobrze by było natrafic na pogodę jakąs znosną. aby choc własnie nie padało, to wtedy mozna pozwiedzac
![]() Dorinka byla dzis rano ale nic nie pisała. mam nadzieje, ze wszystko z suknia u niej ok |
|
|
|
#3209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam na nk to zdjęcie w powiększeniu
|
|
#3210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Za to za rok wybierzemy się chyba do jakiegoś spa w Polsce, bo w lipcu w krajach środziemnomorskich jest nie do wytrzymania. Ale za to trochę się rozpieścimy i wybierzemy się na kilka zabiegów. Skoro zostaniemy w PL to nie będziemy sobie żałować w naszej podróży, a co! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

kurcze czemu ja się non stop niewyspana budzę??

Już wiem, że wszędzie, gdzie tylko można, będę się przedstawiać moim nazwiskiem panieńskim. TŻ-owym tylko w miajscach publicznych i w pracy 

bo ja zawsze w Olsztynie za 33zł kupowałam a tu u mnie po 45 są