|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach
Ela, my znowu razem na spacerze
Grzeczne dziewczynki Łazimy dziś z Lidusią dzielnie z rana zaraz po odprowadzeniu Kaja, póki jest znośnie, bo znowu ma być dziś wichura. Ale chyba niedługo mi się skończą takie luźne spacery z pchaniem wózka jedną ręką, bo już coraz częściej chce chodzić moja panienka
|
#992 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.2 -Tydzień za tygodniem leci, a nam rosną w brzuszkach
Cytat:
![]() Cytat:
Na czym polega jej fenomen? Mogę jej używać przy problemach z kością krzyżową?Cytat:
Myśl o tym, że USG wyszło wzorowe. Ja wierzę, że u każdej z Was (Pola, Tysica i Ty) Nifty czy Panorama to tylko formalność, przypieczętowanie tego, że jest wszystko dobrze.Cytat:
Olaczku, jak słodko Dziękuję za poprawkę
|
|
#993 | ||
|
Zadomowienie
|
norka, super brzuś! Zaczyna się pokazywać. Będziesz pewnie całą ciążę zgrabnie wyglądać
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
|
|
#994 |
|
Raczkowanie
|
A to moj brzuszek.
i kawałek yorczka
|
|
|
|
#995 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja wierzę, że jest wszystko dobrze, naprawdę No, chociaż jedna przyznała mi "coś tam brzuszek" ![]() Chudzina, szkapa, wieszak, żyrafa.. Do wybory, do koloru Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() Ojaa, rzeczywiście spory brzuszek, ale za to jaki rozkoszny
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Princes ale już piłeczka, cudo!
Norka bo my to zawsze razem na samym końcu, zmień sobie TP na 1.08 i będziemy bouncować razem!!! ![]() Naema o rany, ale się nerwów najesz teraz, zanim wyjaśnisz... Wierzę, że u Ciebie też maluszek zdrowy, to tylko statystyki!!!
|
#997 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ten test pappa to zamiast uspokoić, denerwuje tylko. Straszne to jest....Cytat:
Cytat:
Fenomen piłki polega na tym, że odciąża kręgosłup, ćwiczy mięśnie przykręgosłupowe (które przecież trzymają w ryzach kręgosłup, dyski). Niejedną imprezę na niej przesiedziałam bez bólu. Normalnie w pozycji siedzącej wytrzymuję godzinę, potem pojawia się ból, więc jakiekolwiek nasiadówki w poczekalniach u lekarza to dla mnie mordęga. |
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#998 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oj tam, to będziemy bouncować dwa razy, więcej radości!
|
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może się okazać, że razem urodzimy jeszcze w lipcu albo po 10 sierpnia
|
|
#1000 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale się rozpisałam, o matko! Summer, nie musisz analizować całej mojej wypowiedzi. Jednym zdaniem napisz co myślisz o piłce w moim przypadku ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
A może to po prostu moja podświadomość, bo chciałabym urodzić 23 lipca - rocznica ślubu
|
|
#1001 |
|
Raczkowanie
|
Brzuszek mam spory a waga stoi w miejscu. Chcialam dalszej rodzinie powiedziec o ciazy po tym nieszczesnym 19 tyg ale nie ukryje.. Nie wiem czemu tak szybko widać, ale to chyba dobrze
|
|
|
|
#1002 |
|
Wtajemniczenie
|
W sumie już dwa razy byłaś w ciąży na prawie półmetku, tak? Czy coś pokręciłam?
|
#1003 | ||
|
Zakorzenienie
|
Naeema jakiś koszmar z tymi badaniami pappa, że u Ciebie też.
Camelitos współczuję strachu. Całe szczęście, żecwszystko dobrze. Moniczka ja po donlmu chodzę w ciążowych, na wyjście mam jedne ale muszę je zwężyć, do tego muszę dokupić dżinsy. No słodkości Cytat:
Cytat:
W końcu któraś ma brzuch podobnej wielkości do mojego. Dziewczyny, jeżeli boli Was głowa to lepiej weźcie od razu tabletkę, im później tym gorzej złagodzić ból, który dla dziecka też nie jest dobry Chwalę się- moja gwiazda od trzech dni jest bardzo dzielna, tylko raz dziennie dostaje cycusia na dobranoc. Dzisiaj w nocy jak się przebudziła to przytuliła się do kocyka i zasnęła sama (pierwszy raz od urodzenia). Teraz widzę, że mogłam wcześniej spróbować. Dzisiaj kolejny etap czyli całkowity brak cycucha, zobaczymy jak pójdzie wieczorne usypianie. Sent from my LIVE2 using Wizaz Forum mobile app |
||
|
|
|
#1004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
... Często się widujesz z dalszą rodziną? Może się okazać, że zanim będzie jakiś rodzinny zlot to Ty już zdążysz minąć ten 19 tydzień
|
|
#1005 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 1 sierpnia wybuchło powstanie warszawskie, więc pamiętna data Chociaż to tylko data, jak dzidzia nie będzie chciała, to nie wyjdzie i ju.Sięgnę po wszelkie możliwości piłkowe, schodowe, oknowe, sprzątaniowe, mężowe..
|
|
#1006 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mocne kciuki za Maluszka,na pewno wszystko jest dobrze! Skąd wychodzą takie głupoty w tych wynikach? Cytat:
Cytat:
Ja też chce urodzić 23 lipca- mąż ma wtedy urodziny 😍 mówię do niego,ze choćbym miała 2 tyg nogi zaciskac to urodze mu syna na urodziny :-D o ile to bedzie syn Młoda właśnie nakarmila kota waflami ryżowymi,oby nic mu po nich nie było ![]() Chyba wcześniej mi sie brzuch nie dodał. To wrzuce jeszcze raz Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Mi teraz data bez różnicy, z Ewką tylko panikowałam, żeby nie urodzić 10.04 w rocznicę katastrofy w Smoleńsku.
Sent from my LIVE2 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#1008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym spróbowała z piłką - kosztuje niewiele, jak się nie sprawdzi to oddasz komuś albo spróbujesz ćwiczeń z piłką ![]() Co do nastawiania - nie wiem, gdzie mieszkasz, ale polecam nastawianie metodą dra Palucha, w Polsce jest tylko kilku takich specjalistów, ale potrafią zdziałać cuda. Ja mam kręgosłup prosty jak drut i dodatkowo inne problemy, ale dzięki takiemu jednemu lekarzowi jestem nowym człowiekiem A propos tp - ja mam duże szanse, że urodzę w okolicy albo dokładnie w dniu urodzin TŻ-ta Nie powiem, wywiera chłop na mnie presję, nawet do brzucha gada o tp
|
|
|
|
|
#1009 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1010 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() p.s. no nie, kolejny lachon!! Radena, ślicznie wyglądasz! |
|
|
|
|
#1011 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1012 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli z Radeną będziemy milczały od mniej więcej połowy dnia 22 lipca, to znaczy, że działamy Cytat:
![]() Przekonałyście mnie - kupuję piłkę. Summer, nie zabij mnie proszę, ale podałabyś mi link do sensownej piłki? Nie chciałabym się wkopać kiepską jakością. ![]() Cytat:
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wiosnę chcemy wziąć dwa koty ( teraz nie mamy żadnego), to Ewka będzie miała towarzystwo i pocieszenie. Chociaż tak myślę, że wolałaby kaczkę ale muszą jej wystarczyć koty Sent from my LIVE2 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#1014 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
Też z chęcią wzięłabym koty, ale mieszkanie za małe, chociaż mi to nie przeszkadza, ale mężowi już tak. Zresztą, ona jest alergikiem.. I co ja, ta, która z kotami się wychowała ma począć?
|
|
#1015 |
|
Wtajemniczenie
|
Princess wow ale cudny zgrabny brzusio
![]() Radena wow ale laska ![]() Mnie znowu pobolewa glowa, noc nie byla najlepsza. W ogóle czuje sie jak kupa g. a musze na 15 isc do prawnika. W autobusie chyba zejde. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale czego nie robi się dla dziecka. Prawdopodobnie kociska (oficjalnie) będą mieszkały u mojej mamy na parterze ( my mieszkamy na piętrze), Ewka i tak tam non stop siedzi jak mama wraca z pracy, w ciągu dnia będą większość czasu siedziały z nami.Sent from my LIVE2 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#1017 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może podjedź taksówką?Cytat:
Najważniejsze, że Ewcia będzie szczęśliwa.
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Norka już się szykuj, za równe pół roku wychodzi mała norka
![]() !!Ostatnio jak oglądałam Harrego Pottera, to sobie pomyślałam, że dziecko by się mogło urodzić 31 lipca jak HP Radena, Ty chyba szczuplutka też byłaś, co?? Bo teraz sam ciążowy brzuszek widać ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Też kocham koty, całe życie miałam kota w domu. Niestety teraz mam w domu alergika i odpada
|
#1019 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
6 miesięcy.. O kurczę, to zaraz! ![]() ![]() Ale Gosiu, przecież ma być chłopiec, to jak? Będzie norek?
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to będzie Norek!
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

Grzeczne dziewczynki
Łazimy dziś z Lidusią dzielnie z rana zaraz po odprowadzeniu Kaja, póki jest znośnie, bo znowu ma być dziś wichura. Ale chyba niedługo mi się skończą takie luźne spacery z pchaniem wózka jedną ręką, bo już coraz częściej chce chodzić moja panienka

Na czym polega jej fenomen? Mogę jej używać przy problemach z kością krzyżową?
Myśl o tym, że USG wyszło wzorowe. Ja wierzę, że u każdej z Was (Pola, Tysica i Ty) Nifty czy Panorama to tylko formalność, przypieczętowanie tego, że jest wszystko dobrze.

no ale czego nie robi się dla dziecka. Prawdopodobnie kociska (oficjalnie) będą mieszkały u mojej mamy na parterze ( my mieszkamy na piętrze), Ewka i tak tam non stop siedzi jak mama wraca z pracy, w ciągu dnia będą większość czasu siedziały z nami.