![]() |
#31 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie
Cytat:
No fajnie macie takie ciepelko a Wy musicie prace pisac a tak na marginesie fruzienka zajefajn temat taki zyciowy i na czasie Cytat:
![]() Aliszcze no to jeszcze raz milego pobytu Jane 2008 nie masz obowiazku pisac codziennie hihi daj znac od czasu do czasu jak sie czujesz i co u ciebie nam to wystarczy Nasz GANG to nie przymus hihi to przywilej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Jesli pozwolicie chetnie sie przylacze. Ja naprawde lubie Was czytac. Czasem nawet nic nie pisze ale czytam wytrwale to naprawde mi pomaga. Jesli jednak nie zyczycie sobie to prosze mi powiedziec. Nie lubie byc gdzie mnie nie chca. I bardzo cenie szczerosc.
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mischoko nie gadaj głupot, ale prosze 3 zdjecia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj syn ma znow goraczke laski ja nie wiem musze zrobic zdjecie sobie i wam pokaze po chorobie malego jak wyglada matka hehehe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
No moje zdjecia tu sa jakis album utworzylam na wizazu nie wim dokladnie gdzie ale gdzies jest i mozna mnie zobaczyc
![]() ![]() ![]()
#37 |
Zadomowienie
|
Prace pisze z filologii polskiej: Metafora w komunikacji potocznej (na przykladzie wypowiedzi uczniow II klas gimnzjum). Boje sie tej obrony panicznie, dzisiaj obudzilam sie zlana potem ze stresu, ze nie umiem nic! takze dzisiaj musze zwalczyc uzaleznienie od wizazu i sie nauczyc czegokolwiek
![]() Nie chce wypisywac sie z tamtego watku. Zbyt krotko tam bylam, zeby zauwazyc jakies nieporozumienia, ale i na tyle dlugo ze polubilam sie z Wami wszystkimi. Bede sobie pisac i tu, i tu, a co ![]() Oo - i Ty piszesz pracę! Fajnie, że nie sama się męczę ![]() A co do wątków - to ja też chcę zaglądać i tu i tam ![]() No dobra - to piszę i liczę dalej (w pracy) dalej ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja widziałam Twoje włosy na wątku "Pochwalmy sie swoimi włosami" ale śliczne. Dlaczego obciełas?Ja sama zapuszczam, chce mie bardzo długie i jednej długosci. Rok temu mialam mocno wystopniowane a ciężko sie z takich schodzi ![]() Cytat:
![]() A co do wątków - to ja też chcę zaglądać i tu i tam ![]() No dobra - to piszę i liczę dalej (w pracy) dalej ![]() dziewczyny dacie rade!Obrona to jest podobno najprostszy "egzamin" na studiach ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
[quote=domi7ks;8074913]A ja widziałam Twoje włosy na wątku "Pochwalmy sie swoimi włosami" ale śliczne. Dlaczego obciełas?Ja sama zapuszczam, chce mie bardzo długie i jednej długosci. Rok temu mialam mocno wystopniowane a ciężko sie z takich schodzi
![]() Obcielam boooooo.... sie rozwiodlam.... wiem wiem nie ten watek ale chcialam zmienic swoje zycie i zmienic siebie- nie potrzebnie ja po prostu kocham dlugie wlosy mam jakie mam teraz prawie do pasa. Jak tylko bede miec kompa w domu to wysle zdjecia bo mam ale niestety swojego kompa zawiozlam rodzicom do Polski a czekam na dostawe nowego ![]() ![]()
#40 | |
Zakorzenienie
|
[quote=Mischoko;8074992]
Cytat:
Własnie to ten wątek ![]() ![]() ![]() To teraz masz drugiego męża??? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
najpierw tą pracę muszę jeszcze napisać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olivka Twoja fasolka wie o robi ![]() ![]() ![]() Ale promotorka Twoja dała czadu równo. Mogła juz Ci kazac poprawic rozdział, ale żeby zmieniac w temacie ten okres badawczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 | ||
Zakorzenienie
|
[quote=Mischoko;8074992]
Cytat:
Takie zmiany to chyba norma nowe zacie nowy image ![]() Cytat:
JAK SIE WAM MOJ NOWY AVATAREK PODOBA?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
[quote=Kathi75;8075157]
Cytat:
W gruncie rzeczy ja jak sie rozeszłam ze swoim byłym, to tez obcięłam włosy i zrobiłam grzywke. Wtedy jakaś zmiana jest potrzebna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
[quote=domi7ks;8075014]
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Kathi avatar przecudo
![]() ![]()
#47 | |
Zakorzenienie
|
[quote=Mischoko;8075365]
Cytat:
![]() ![]() Moze to i dobrze ze nie masz dzieci z pierwszego zwiazku kurcze ja bylam z facetem ktoremu wychowywalam 4 lata syna bo mamusiy go nam podrzucila hehehe Slonko i jaki slub bedziecie brac?? Koscielny tez ??Czy juz mialas?? No i ciekawa jestem kreacji Twojej ![]() Meza to i ja mam mlodszego ja 33 w tym roku a moj TZ 30 skonczyl w kwietniu hihi Lubimy mlode miesko kolezanko co ![]() Ta diabliczko powinna encyklopedie trzymac hihihi ale nie maja takich do wziecia Jezu laski wykopcie mnie musze pogotowac co nie co zapllanowalam tortillas robic bo mi sie @ skonczylo i trzeba by meza skusic hihi jak nie bielizna to jedzonkiem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
[quote=Kathi75;8075480]
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
hehe moze i nie wplywa na figure ale jak smakuje mniam a przeciez cos sie nam od zycia nalezy
![]() Dobra sama sie wykopuje do garnkow ![]() Do potem naseksowniejsze i najwspanialsze laseczki na kuli ziemskiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
DZIEKI odebralam to jako personalny komplemencik ![]() ![]()
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
[quote=Kathi75;8075480]
Cytat:
Sorry, że się wtrącę, ale muszę! ![]() ![]() A tak w temacie, to mniej więcej chyba wiem, dlaczego zdecydowałyście się odejść z tamtego wątku i założyłyście nowy. Mimo, że nie odzywałam się na tamtym wątku zbyt często, ponieważ miałam to ogromne szczęście, że mi się szybko udało zrealizować plan, to jednak czytałam ten wątek codziennie i byłam na bieżąco. Orientuję się w sytuacji każdej z Was, bo byłam na tamtym wątku od samiusieńkiego początku (od pierwszego posta). Trzymam za Was kciuki z całej siły! I też denerwują mnie osoby nie mające taktu, bo to najzwyczajniej w świecie jest niesprawiedliwe... Wolę więc odzywać się rzadziej, ale w miarę na temat, nikogo nie drażniąc moją ciążą. Są inne miejsca na to. Ściskam mocno i przesyłam moc buziaczków i serdeczności! ![]()
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
[quote=tola3804;8075833]
Cytat:
![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
tola dam przepis za fluidki hihihi
Przepis prosty jest i szybki bo przy malym tylko takie sie sprawdzaja Kupuje gotowe nalesniki tortillas(mozna je smazyc samej jak zwykle nalesniki tylko bez jajka z woda i olejem palmowym) kupic szybciej ![]() Sos salsa pikantny mozna zrobic samej ale jak wyzekj kupic szybciej ,500gr mielonego wolowego ,kukurydza z puszki , fasola czerwona puszki polowa, papryka czerwona jedna drobno pokrojona czosnek smaze wszystko na koniec daje puszki i sos nadziewam nalesniczki ukladam scislo na to ser zolty i na 20 min do piekarnika az sie rozpusci tyle filozofii mozna dodac pieczarko cebule i inne takie wedle gustu wazne zeby zapiec przed podaniem |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Kasiu dzięki za info!!! wiecie co wiedziałą że tez pewnie nie jdna tak mysli i kasia sparwe rozwiązała! Dla mnie to było męczace gdzie po jednym dniu 15 stron do czytania i to w kółko o tym samym i przez osoby "nieuprawnione" do wypisywania na naszym starajacym się wątku... Człowiekowi sie czytac nie chciało a jak sie juz cos zaskoczyło po kilku stronach o co chodzi to sie zapominało o innym postach.
Kasiu ciesze się że z wami jestem tu mozemy plotkowac na kazdy temat... wiec jak tylko mi w domu ( chyba w piatek) podacza neta po "remoncie " to pochwale się swoimi scianami. dzis może bede u was p.oxniej bo wiecie jest poczatek miesiaca i mam strasznie duz faktur i rozliczen do wypisania ... ALE HUMOR OD RAZU MI SIE POPRAWIŁ JAK WAS ZOBACZYŁAM!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja chwilke posiedziałam na słońcu, żeby się poopalać ale ciągle zachodzi ![]() A co do laseczek to ja ide dziś po hula hop- chcę być piękna ![]() ![]() PS: Mój Tż też jest ode mnie młodszy...o 4 miesiące ![]() Tola fajnie, że zawitałaś do nas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
KSIA oj niegrzeczna z ciebie dziewczynka...
![]() ![]()
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Tak normalnie to ten obrazeczek zmienia sie co chwilke w aniolka hihi a ja juz taki jestem zimny dran nie wiadomo jak do mnie podejsc hihi
Fajnie sie u nas robi same swietne laseczki sie wprowadzaja Madziwinia to nie ja zaczelam hihi to blondynkapoznan zaczela ![]() domi no widzisz nie wazne ile ale mlodszy hihi ja nie preferuje slonca zbytnio hih i starosc nie radosc ale ja jestem maniaczka samoopalaczy tu sa swietne nie zostawiaja smug i cialko sie nie starzeje tak szybko ale domi to mloda laska jeszcze wiec do solara lec albo do mnie wpadnij to ci slonca uzycze bo u nas prazy kurcze na skwareczke |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Kathi
takie pyszności robisz ![]() Jutro i pojutrze spie u dziadkow i nie wiem jak tam sie umyje i wogole bo w piatek do gina. Tak sie podniecam ta wizyta u gina ale cosik czuje ze bede czyms zawiedziona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
ja też w księgowości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.