GANG spod topiku dla starajacych sie - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-02, 09:35   #31
Kathi75
Zakorzenienie

Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
miłego odpoczynku
Co ja bym dała żeby mieć teraz wolne, niestety w tym roku wczasy sobie odpuściliśmy
Kurcze i z weekendu też chyba nici bo jak @ się dziś zjawi to niestety o basenach mogę zapomnieć
Zaraz zmienię podpis
Tamponiki sobie na basen kup i juz nie wolno przez @ w domku siedziec

No fajnie macie takie ciepelko a Wy musicie prace pisac a tak na marginesie fruzienka zajefajn temat taki zyciowy i na czasie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
aj dziewczyny....brak mi słów.Ale zdaje się, że Wy nie życzycie sobie wizyt zaciążonych".Wasza sprawa.Życzę Wam powiedzenia!!
Alkamor tu sie mylisz moja droga my nie chcemy zeby wpadaly do nas laski z wizyta jednorazowa piszac patrzcie mam kreski dwie i wypisywaly jakie objawy trzeby miec zeby byc to bez sensu po prostu dla nas kazda z nas szanuje ciaze innych zwlaszcza tych z ktorymi ma sie swietny kontakt

Aliszcze no to jeszcze raz milego pobytu

Jane 2008 nie masz obowiazku pisac codziennie hihi daj znac od czasu do czasu jak sie czujesz i co u ciebie nam to wystarczy
Nasz GANG to nie przymus hihi to przywilej

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 09:38   #32
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Nie chcę mówić za wszystkich ale to nie tak.Ja wogóle to nie wiem o co chodzi? Ale nie wnikam
Jesli pozwolicie chetnie sie przylacze. Ja naprawde lubie Was czytac. Czasem nawet nic nie pisze ale czytam wytrwale to naprawde mi pomaga. Jesli jednak nie zyczycie sobie to prosze mi powiedziec. Nie lubie byc gdzie mnie nie chca. I bardzo cenie szczerosc.
Stary 2008-07-02, 09:42   #33
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Jesli pozwolicie chetnie sie przylacze. Ja naprawde lubie Was czytac. Czasem nawet nic nie pisze ale czytam wytrwale to naprawde mi pomaga. Jesli jednak nie zyczycie sobie to prosze mi powiedziec. Nie lubie byc gdzie mnie nie chca. I bardzo cenie szczerosc.

Mischoko nie gadaj głupot, ale prosze 3 zdjecia i podanie na 5 stron

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 09:45   #34
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj mischoko pewnie ze cie przyjmiemy i wcale nie wymagamy pisania mozesz sobie czytac do woli i dac znac co u Ciebie
Moj syn ma znow goraczke laski ja nie wiem musze zrobic zdjecie sobie i wam pokaze po chorobie malego jak wyglada matka hehehe

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-07-02, 09:47   #35
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość

Alkamor tu sie mylisz moja droga my nie chcemy zeby wpadaly do nas laski z wizyta jednorazowa piszac patrzcie mam kreski dwie i wypisywaly jakie objawy trzeby miec zeby byc to bez sensu po prostu dla nas kazda z nas szanuje ciaze innych zwlaszcza tych z ktorymi ma sie swietny kontakt
Miałam nie pisać już tutaj...przepraszam ale chciałam jeszcze tylko coś...obiecuję, że ostatni raz Nie chcę Wam tutaj psuć wątku znowu jakimś konfliktem ale chciałam tylko cosik jeszcze powiedzieć.Pomyślcie jak można się poczuć czytając takie rzeczy z myślą, że to może byc właśnie o mnie(blondynka powiedziała, że chodzi o zaciążoną) ja nie mam nic na sumieniu ale być może po prostu inaczej coś zinterpretowałam niż Wy. Trochę mi się przykro zrobiło, że znikłyście bo pomimo iż wątek nie jest już może moim mottem to tak bardzo się przywiązałam, że ciężko mi jest po prostu z niego zrezygnować.A kiedy teraz tak nagle założyłyście ten wątek, nie oszukujmy się w tajemnicy poczułam, że chyba jednak nie chcecie aby ktoś kto już spełnił to co chciał przebywał u Was.Jeżeli kiedyś pisząc o fasolce, o tym że mam obawy itd uraziłam którąś z Was to przepraszam, nie chciałam ale tak czułam i chciałam się z Wami tym podzielić bo pomimo iż to tylko forum związałam się z Wami.Nie sądzilam, że możecie to źle odebraćA co do lasek które wpadały tylko pochwalić się, że są w ciąży.To ok rozumiem, że mogło to zaboleć ale nie było ich jakoś przerażająco dużo.Więcej o "nowej sytuacji" pisałam ja czy zanka dlatego to zabolało Tak jak pisałam wcześniej życzę Wam wszystkim z całego serca aby się Wam udało.Naprawdę trzymam za Was kciuki.I pamiętajcie, że nadzieja umiera ostatnia.PA

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 09:49   #36
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Mischoko nie gadaj głupot, ale prosze 3 zdjecia i podanie na 5 stron
No moje zdjecia tu sa jakis album utworzylam na wizazu nie wim dokladnie gdzie ale gdzies jest i mozna mnie zobaczyc)) teraz to gruba jestem 97.9 ale walcze serio jak lew a raczej jak strzelec ... a co do 5 stron to ja moge napisac prosze prosze prosze na piec stron ale moge na kompie ? bo lubie ))
Stary 2008-07-02, 09:50   #37
Jane2008
Zadomowienie

Prace pisze z filologii polskiej: Metafora w komunikacji potocznej (na przykladzie wypowiedzi uczniow II klas gimnzjum). Boje sie tej obrony panicznie, dzisiaj obudzilam sie zlana potem ze stresu, ze nie umiem nic! takze dzisiaj musze zwalczyc uzaleznienie od wizazu i sie nauczyc czegokolwiek

Nie chce wypisywac sie z tamtego watku. Zbyt krotko tam bylam, zeby zauwazyc jakies nieporozumienia, ale i na tyle dlugo ze polubilam sie z Wami wszystkimi. Bede sobie pisac i tu, i tu, a co [/quote]

Oo - i Ty piszesz pracę! Fajnie, że nie sama się męczę
A co do wątków - to ja też chcę zaglądać i tu i tam - już tyle osób poznałam, fajnie, szkoda tego tracić!
No dobra - to piszę i liczę dalej (w pracy) dalej
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 09:55   #38
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
No moje zdjecia tu sa jakis album utworzylam na wizazu nie wim dokladnie gdzie ale gdzies jest i mozna mnie zobaczyc)) teraz to gruba jestem 97.9 ale walcze serio jak lew a raczej jak strzelec ... a co do 5 stron to ja moge napisac prosze prosze prosze na piec stron ale moge na kompie ? bo lubie ))

A ja widziałam Twoje włosy na wątku "Pochwalmy sie swoimi włosami" ale śliczne. Dlaczego obciełas?Ja sama zapuszczam, chce mie bardzo długie i jednej długosci. Rok temu mialam mocno wystopniowane a ciężko sie z takich schodzi

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Prace pisze z filologii polskiej: Metafora w komunikacji potocznej (na przykladzie wypowiedzi uczniow II klas gimnzjum). Boje sie tej obrony panicznie, dzisiaj obudzilam sie zlana potem ze stresu, ze nie umiem nic! takze dzisiaj musze zwalczyc uzaleznienie od wizazu i sie nauczyc czegokolwiek

Nie chce wypisywac sie z tamtego watku. Zbyt krotko tam bylam, zeby zauwazyc jakies nieporozumienia, ale i na tyle dlugo ze polubilam sie z Wami wszystkimi. Bede sobie pisac i tu, i tu, a co
Oo - i Ty piszesz pracę! Fajnie, że nie sama się męczę
A co do wątków - to ja też chcę zaglądać i tu i tam - już tyle osób poznałam, fajnie, szkoda tego tracić!
No dobra - to piszę i liczę dalej (w pracy) dalej [/quote]

dziewczyny dacie rade!Obrona to jest podobno najprostszy "egzamin" na studiach Mnie czeka za rok

Stary 2008-07-02, 10:01   #39
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

[quote=domi7ks;8074913]A ja widziałam Twoje włosy na wątku "Pochwalmy sie swoimi włosami" ale śliczne. Dlaczego obciełas?Ja sama zapuszczam, chce mie bardzo długie i jednej długosci. Rok temu mialam mocno wystopniowane a ciężko sie z takich schodzi

Obcielam boooooo.... sie rozwiodlam.... wiem wiem nie ten watek ale chcialam zmienic swoje zycie i zmienic siebie- nie potrzebnie ja po prostu kocham dlugie wlosy mam jakie mam teraz prawie do pasa. Jak tylko bede miec kompa w domu to wysle zdjecia bo mam ale niestety swojego kompa zawiozlam rodzicom do Polski a czekam na dostawe nowego mam nadzieje ze niedlug oale poczta w anglii jest koszmarnie slamazarna
Stary 2008-07-02, 10:03   #40
domi7ks
Zakorzenienie

[quote=Mischoko;8074992]
Cytat:
A ja widziałam Twoje włosy na wątku "Pochwalmy sie swoimi włosami" ale śliczne. Dlaczego obciełas?Ja sama zapuszczam, chce mie bardzo długie i jednej długosci. Rok temu mialam mocno wystopniowane a ciężko sie z takich schodzi

Obcielam boooooo.... sie rozwiodlam.... wiem wiem nie ten watek ale chcialam zmienic swoje zycie i zmienic siebie- nie potrzebnie ja po prostu kocham dlugie wlosy mam jakie mam teraz prawie do pasa. Jak tylko bede miec kompa w domu to wysle zdjecia bo mam ale niestety swojego kompa zawiozlam rodzicom do Polski a czekam na dostawe nowego mam nadzieje ze niedlug oale poczta w anglii jest koszmarnie slamazarna

Własnie to ten wątek Bo my chcemy plotki, ploteczki a jednocześnie sie starac o dzidzie Popstu życ normalnie i sobie gawędzi, dlatego jest załozony na plotowym

To teraz masz drugiego męża???wow, i jak długo jesteście małżeństwem?

Stary 2008-07-02, 10:04   #41
olivka_7
Zakorzenienie

najpierw tą pracę muszę jeszcze napisać a tu promotorka wymyśla co rusz to cos nowego Ale dam rady, moja fasolka może chce żebym napisała pracę żebym jej później już nie stresowała

Kornelcia

ZĘBALE
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 10:06   #42
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
najpierw tą pracę muszę jeszcze napisać a tu promotorka wymyśla co rusz to cos nowego Ale dam rady, moja fasolka może chce żebym napisała pracę żebym jej później już nie stresowała

Olivka Twoja fasolka wie o robi mądra bestyjka z niej będzie taka jak mama
Ale promotorka Twoja dała czadu równo. Mogła juz Ci kazac poprawic rozdział, ale żeby zmieniac w temacie ten okres badawczy

Stary 2008-07-02, 10:14   #43
Kathi75
Zakorzenienie

[quote=Mischoko;8074992]
Cytat:

Ja jak rozstalam sie z partnerem po pieciu latach wyszlam z czarnymi wlosami hihi kiedys jak zeskanuje zdjecie to wym wkleje a po dwoch tygodniach juz krotkie rude byly a potem blad
Takie zmiany to chyba norma nowe zacie nowy image

Cytat:
Olivka a nie mozesz promotorki zmienic bo ona jakas dziwna niewiele czasu masz a ona ci maci

JAK SIE WAM MOJ NOWY AVATAREK PODOBA??

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-07-02, 10:18   #44
domi7ks
Zakorzenienie

[quote=Kathi75;8075157]
Cytat:
Ja jak rozstalam sie z partnerem po pieciu latach wyszlam z czarnymi wlosami hihi kiedys jak zeskanuje zdjecie to wym wkleje a po dwoch tygodniach juz krotkie rude byly a potem blad
Takie zmiany to chyba norma nowe zacie nowy image

Olivka a nie mozesz promotorki zmienic bo ona jakas dziwna niewiele czasu masz a ona ci maci

W gruncie rzeczy ja jak sie rozeszłam ze swoim byłym, to tez obcięłam włosy i zrobiłam grzywke. Wtedy jakaś zmiana jest potrzebna Na szczescie juz mi poodrastało to wszystko, cche miec długaśne włosy

Stary 2008-07-02, 10:30   #45
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

[quote=domi7ks;8075014]
Cytat:

Własnie to ten wątek Bo my chcemy plotki, ploteczki a jednocześnie sie starac o dzidzie Popstu życ normalnie i sobie gawędzi, dlatego jest załozony na plotowym

To teraz masz drugiego męża???wow, i jak długo jesteście małżeństwem?
Wiec tak.... to long story naprawde. Ale skoro lubicie ploteczki... MOjego eks poznalam jak mialam niecale 16 lat dluuugo bylismy razem i co niektorzy mowili ze to mocno przechodzony zwiazek. Wiec w 2003 w kwietniu wyszlam za maz jako 26 latka za rok starszego Pana X. Niedlugo to trwalo nie wazne juz co i jak w kazdym razie od 2006 roku oficjalnie jestem za granica i nie mam kontaktu z moim eks za to mam kontakt i to bardzo mily z moim obecnym partnerem. Moj drugi maz to jeszcze wlasciwie nie maz ale za kilka tygodni bedzie. Wiec juz sobie pozwolilam tak go nazywac poza tym to tylko formalnosc bo jestesmy juz trzy lata jako para. Od zeszlego roku jestem oficjalnie znow do wziecia wiec na co czekac. Teraz jade do PL zalatwic formalnosci i juz bede miec papierek ze znow jestem mezatka)) Na poczatku moj obecny nie chcial dzieci ale sila perswazji, seksi bielizna i placzem hahahaha przekonalam go ze w moim wieku 31 lat (on ma 27hahaha) wypadaloby juz postarac sie o dzieciatko. Wiec sie staramy. Ot i cala historia. teraz mozecie plotkowac ))
Stary 2008-07-02, 10:31   #46
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Kathi avatar przecudo seksi diabliczka
Stary 2008-07-02, 10:40   #47
Kathi75
Zakorzenienie

[quote=Mischoko;8075365]
Cytat:

Wiec tak.... to long story naprawde. Ale skoro lubicie ploteczki... MOjego eks poznalam jak mialam niecale 16 lat dluuugo bylismy razem i co niektorzy mowili ze to mocno przechodzony zwiazek. Wiec w 2003 w kwietniu wyszlam za maz jako 26 latka za rok starszego Pana X. Niedlugo to trwalo nie wazne juz co i jak w kazdym razie od 2006 roku oficjalnie jestem za granica i nie mam kontaktu z moim eks za to mam kontakt i to bardzo mily z moim obecnym partnerem. Moj drugi maz to jeszcze wlasciwie nie maz ale za kilka tygodni bedzie. Wiec juz sobie pozwolilam tak go nazywac poza tym to tylko formalnosc bo jestesmy juz trzy lata jako para. Od zeszlego roku jestem oficjalnie znow do wziecia wiec na co czekac. Teraz jade do PL zalatwic formalnosci i juz bede miec papierek ze znow jestem mezatka)) Na poczatku moj obecny nie chcial dzieci ale sila perswazji, seksi bielizna i placzem hahahaha przekonalam go ze w moim wieku 31 lat (on ma 27hahaha) wypadaloby juz postarac sie o dzieciatko. Wiec sie staramy. Ot i cala historia. teraz mozecie plotkowac ))
No prosze jak to zycie sie plecie Ciekae to Twoje mile przytulanie z obecnym poopowiadasz ale juz po 22 bo wtedy dla doroslych czesc bedzie
Moze to i dobrze ze nie masz dzieci z pierwszego zwiazku kurcze ja bylam z facetem ktoremu wychowywalam 4 lata syna bo mamusiy go nam podrzucila hehehe
Slonko i jaki slub bedziecie brac?? Koscielny tez ??Czy juz mialas?? No i ciekawa jestem kreacji Twojej
Meza to i ja mam mlodszego ja 33 w tym roku a moj TZ 30 skonczyl w kwietniu hihi
Lubimy mlode miesko kolezanko co

Ta diabliczko powinna encyklopedie trzymac hihihi ale nie maja takich do wziecia
Jezu laski wykopcie mnie musze pogotowac co nie co zapllanowalam tortillas robic bo mi sie @ skonczylo i trzeba by meza skusic hihi jak nie bielizna to jedzonkiem

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-07-02, 10:47   #48
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

[quote=Kathi75;8075480]
Cytat:
No prosze jak to zycie sie plecie Ciekae to Twoje mile przytulanie z obecnym poopowiadasz ale juz po 22 bo wtedy dla doroslych czesc bedzie
Moze to i dobrze ze nie masz dzieci z pierwszego zwiazku kurcze ja bylam z facetem ktoremu wychowywalam 4 lata syna bo mamusiy go nam podrzucila hehehe
Slonko i jaki slub bedziecie brac?? Koscielny tez ??Czy juz mialas?? No i ciekawa jestem kreacji Twojej
Meza to i ja mam mlodszego ja 33 w tym roku a moj TZ 30 skonczyl w kwietniu hihi
Lubimy mlode miesko kolezanko co

Ta diabliczko powinna encyklopedie trzymac hihihi ale nie maja takich do wziecia
Jezu laski wykopcie mnie musze pogotowac co nie co zapllanowalam tortillas robic bo mi sie @ skonczylo i trzeba by meza skusic hihi jak nie bielizna to jedzonkiem
Z pierwszym poronilam z drugim tez wlasnie 3 lata temu potem sie rozszlismy ale on mnie znalazl na nowo i tak juz jestesmy sobie Zpierwszym mialam konkordatowy wiec teraz tylko cywilny. Notabene moj eks sie hajtnal jakis czas temu z mlodsza)) heheh ciekawa czy to ta sama z ktora mnie zdradzal hahahahah Teraz jest mlodszy ale za to jaki fajny ja dzis gotuje tez wloska kuchnie. Cannelloni i choc nie wplywa to dobrze na moja figure to co tam
Stary 2008-07-02, 10:57   #49
Kathi75
Zakorzenienie

hehe moze i nie wplywa na figure ale jak smakuje mniam a przeciez cos sie nam od zycia nalezy
Dobra sama sie wykopuje do garnkow
Do potem naseksowniejsze i najwspanialsze laseczki na kuli ziemskiej

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-07-02, 10:58   #50
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
hehe moze i nie wplywa na figure ale jak smakuje mniam a przeciez cos sie nam od zycia nalezy

DZIEKI odebralam to jako personalny komplemencik smacznego
Stary 2008-07-02, 11:08   #51
tola3804
Zakorzenienie

[quote=Kathi75;8075480]
Cytat:
Cześć dziewczyny!

Sorry, że się wtrącę, ale muszę! Kathi75, no aż mi ślinka pociekła. Zarzuć przepis, pliss!

A tak w temacie, to mniej więcej chyba wiem, dlaczego zdecydowałyście się odejść z tamtego wątku i założyłyście nowy. Mimo, że nie odzywałam się na tamtym wątku zbyt często, ponieważ miałam to ogromne szczęście, że mi się szybko udało zrealizować plan, to jednak czytałam ten wątek codziennie i byłam na bieżąco. Orientuję się w sytuacji każdej z Was, bo byłam na tamtym wątku od samiusieńkiego początku (od pierwszego posta). Trzymam za Was kciuki z całej siły! I też denerwują mnie osoby nie mające taktu, bo to najzwyczajniej w świecie jest niesprawiedliwe... Wolę więc odzywać się rzadziej, ale w miarę na temat, nikogo nie drażniąc moją ciążą. Są inne miejsca na to.

Ściskam mocno i przesyłam moc buziaczków i serdeczności!
Stary 2008-07-02, 11:26   #52
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

[quote=tola3804;8075833]
Cytat:

Cześć dziewczyny!

Sorry, że się wtrącę, ale muszę! Kathi75, no aż mi ślinka pociekła. Zarzuć przepis, pliss!

A tak w temacie, to mniej więcej chyba wiem, dlaczego zdecydowałyście się odejść z tamtego wątku i założyłyście nowy. Mimo, że nie odzywałam się na tamtym wątku zbyt często, ponieważ miałam to ogromne szczęście, że mi się szybko udało zrealizować plan, to jednak czytałam ten wątek codziennie i byłam na bieżąco. Orientuję się w sytuacji każdej z Was, bo byłam na tamtym wątku od samiusieńkiego początku (od pierwszego posta). Trzymam za Was kciuki z całej siły! I też denerwują mnie osoby nie mające taktu, bo to najzwyczajniej w świecie jest niesprawiedliwe... Wolę więc odzywać się rzadziej, ale w miarę na temat, nikogo nie drażniąc moją ciążą. Są inne miejsca na to.

Ściskam mocno i przesyłam moc buziaczków i serdeczności!
No to misia lepiej fluidki przeslij by kazdej z nas sie udalo
Stary 2008-07-02, 11:56   #53
Kathi75
Zakorzenienie

tola dam przepis za fluidki hihihi

Przepis prosty jest i szybki bo przy malym tylko takie sie sprawdzaja
Kupuje gotowe nalesniki tortillas(mozna je smazyc samej jak zwykle nalesniki tylko bez jajka z woda i olejem palmowym) kupic szybciej
Sos salsa pikantny mozna zrobic samej ale jak wyzekj kupic szybciej ,500gr mielonego wolowego ,kukurydza z puszki , fasola czerwona puszki polowa, papryka czerwona jedna drobno pokrojona czosnek
smaze wszystko na koniec daje puszki i sos nadziewam nalesniczki ukladam scislo na to ser zolty i na 20 min do piekarnika az sie rozpusci
tyle filozofii
mozna dodac pieczarko cebule i inne takie wedle gustu wazne zeby zapiec przed podaniem

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-07-02, 11:59   #54
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Kasiu dzięki za info!!! wiecie co wiedziałą że tez pewnie nie jdna tak mysli i kasia sparwe rozwiązała! Dla mnie to było męczace gdzie po jednym dniu 15 stron do czytania i to w kółko o tym samym i przez osoby "nieuprawnione" do wypisywania na naszym starajacym się wątku... Człowiekowi sie czytac nie chciało a jak sie juz cos zaskoczyło po kilku stronach o co chodzi to sie zapominało o innym postach.
Kasiu ciesze się że z wami jestem tu mozemy plotkowac na kazdy temat... wiec jak tylko mi w domu ( chyba w piatek) podacza neta po "remoncie " to pochwale się swoimi scianami.
dzis może bede u was p.oxniej bo wiecie jest poczatek miesiaca i mam strasznie duz faktur i rozliczen do wypisania ...
ALE HUMOR OD RAZU MI SIE POPRAWIŁ JAK WAS ZOBACZYŁAM!!! Z NAD MORZA DLA WAS KOCHANE!!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 12:04   #55
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość

dzis może bede u was p.oxniej bo wiecie jest poczatek miesiaca i mam strasznie duz faktur i rozliczen do wypisania ...
ALE HUMOR OD RAZU MI SIE POPRAWIŁ JAK WAS ZOBACZYŁAM!!! Z NAD MORZA DLA WAS KOCHANE!!
sKAD ja to znam tez w ksiegowosci robie a mnie dzisiaj zasypali fakturami masakra.... zawsze na ostatnio chwile... ale ja jestem pracoholiczka wiec z usmiechem na twarzy i laj laj
Stary 2008-07-02, 12:05   #56
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

A ja chwilke posiedziałam na słońcu, żeby się poopalać ale ciągle zachodzi 19ego ide na wesele, więc obawiam się, że będę musiała pójść na solarium. Jakoś w tym roku nie mam motywacji, aby lezec i sie opalac. Strasznie mi się nie chce.
A co do laseczek to ja ide dziś po hula hop- chcę być piękna i jak już raz pisałam sexi mamuśką

PS: Mój Tż też jest ode mnie młodszy...o 4 miesiące

Tola fajnie, że zawitałaś do nas

Stary 2008-07-02, 12:09   #57
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

KSIA oj niegrzeczna z ciebie dziewczynka... ale idealnie dopasowany Avatarek do całości i charakterku ps. chodzi tez o całosc;p hihihi zdjecia sesje i te inne celebraty aby zapędzic TŻ w kozi róg...

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 12:15   #58
Kathi75
Zakorzenienie

Tak normalnie to ten obrazeczek zmienia sie co chwilke w aniolka hihi a ja juz taki jestem zimny dran nie wiadomo jak do mnie podejsc hihi
Fajnie sie u nas robi same swietne laseczki sie wprowadzaja
Madziwinia to nie ja zaczelam hihi to blondynkapoznan zaczela ja tylko nowy watek zalozylam hihihi Jeszcze Gabi brakuje ale ona pewnie wieczorem wpadnie

domi no widzisz nie wazne ile ale mlodszy hihi ja nie preferuje slonca zbytnio hih i starosc nie radosc ale ja jestem maniaczka samoopalaczy tu sa swietne nie zostawiaja smug i cialko sie nie starzeje tak szybko ale domi to mloda laska jeszcze wiec do solara lec albo do mnie wpadnij to ci slonca uzycze bo u nas prazy kurcze na skwareczke

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-07-02, 12:17   #59
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Kathi
takie pyszności robisz a ja w tym syfie zyje gotowym jedzeniem.Mama kupiłam z cateringu obiad i nic nie zjadłyśmy-ochyda ( catering mam pietro nizej).
Jutro i pojutrze spie u dziadkow i nie wiem jak tam sie umyje i wogole bo w piatek do gina. Tak sie podniecam ta wizyta u gina ale cosik czuje ze bede czyms zawiedziona
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 12:26   #60
olivka_7
Zakorzenienie

ja też w księgowości no proszę to ci dopiero

Kornelcia

ZĘBALE
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości