![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Anew Ultimate, błyszczyki do powiek i do ust, olej kokosowy, z krokosza i inne
kurcze najbardziej mi zależało na tych pędzlach to jeszcze rozejrze sie na twoim wątku a ten puderek jeszcze masz co na zdjeciu ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
Dot.: Anew Ultimate, błyszczyki do powiek i do ust, olej kokosowy, z krokosza i inne
ojej zamotałam się puderek raczej jest dla mnie stanowczo za ciemny :/ no coż jak by jednak ten ktoś zrezygnował z pędzelków to proszę odezwij się do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Załączam foty, z całą pewnością puder nie jest ciemny, jest bardzo naturalny ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nietstety mam juz ten blyszczyk... nic wiec u Ciebie nie znalazlam pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Up
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Levante,
interesują mnie pędzle L'Oreal i możliwe, że coś jeszcze, ale zajrzyj do mnie czy coś Cię zainteresuje ![]() poza wątkiem mam m.in. fr. preparaty do demakijażu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Interesują mnie bardzo: - Garnier wałek na uporczywy cellulit 150ml - Cosmence_Exit_Cellulite Zerknij proszę co jeszcze Cię interesuje u mnie. Wcześniej wspominałaś o : - puderze/rozświetlaczu w pędzlu - próbkach: Dax + SlimLine + Nuxe + Lipometric Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Przepraszam, że tak długo nie odpisywałam, ale miałam urwanie głowy na uczelni ![]() Nie wiem, na ile wyceniasz pędzle? Bo po dłuższym zastanowieniu błabym zainteresowana pędzlami i próbkami i może jedną maleńką odlewką odżywki ![]() Z rzeczy, które wymieniłaś, spokojnie mogłabym się rozstać z Oriflame - Woda toaletowa Saga - 30ml, bez atomizera Avon – Planet Spa – maseczka śródziemnomorska do twarzy z oliwką POzdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
Interesowała mnie jeszcze szminka w płynie Maybelline, ale rzuciłam okiem na zdj. i będzie za ciemna (ja używam ivory nr 560)
![]() puderek rozświetlający do ciała już nabyłam ![]() więc jeśli znajdziesz coś za same pędzle, to będzie super (mam też troche poza wątkiem), a jeśli nie, to trudno się mówi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
chyba, że masz jeszcze coś z poza wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
hej witaj levante i jak widzę że zwolniły się pędzelki ...to jak
![]() mój wątek z kosmetykami https://wizaz.pl/forum/showthread.php?threadid=244619 wątek z ciuszkami http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post78526 45 moja WISH LISTA https://wizaz.pl/forum/showthread.php...78#post7 988178 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
BAN stały
|
****** Niezrównany olej kokosowy zimnotłoczony, słynny na wizażu w rozmaitych wątkach o pielęgnacji włosów, wypadaniu; znakomity jako nawilżacz do ciała itp. – mam spore zapasy – chętnie podzielę się odlewkami. DYSPONUJĘ JESZCZE JEDNĄ MOŻLIWOŚCIĄ ZROBIENIA ODLEWKI.
***** Tatarak kłącze (Rhizoma Calami) Herbatka ekologiczna [50g], doskonały środek do pielęgnacji włosów – polecany szczególnie jako płukanka przeciw wypadaniu włosów (skuteczna, omawiana w wątkach o wypadaniu włosów), użyłam 1 raz Te dwie rzeczy mnie interesują ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za zainteresowanie, wkrótce wszystkim odpowiem
![]() ![]() Edit: Najpewniej odpowiem po weekendzie. Edit 2 ![]() ![]() Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-07-07 o 11:47 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.