|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Patrycja757
Hej! Kolczyki robię już od jakiegoś czasu, dlatego nie mam pojęcia czemu nie trafiłam tu wcześniej
Do tej pory tylko dla siebie. Stwierdziłam jednak, ze najwyższy czas zacząć na tym zarabiać i tydzień temu wysłałam swoje zgłoszenie do decobazaru. Mam nadzieję, ze mnie przyjmą ![]() Zamieszczam kilka moich prac. Krytyka mile widziana
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Patrycja757
I jeszcze tu:
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Witaj wśród biżuteryjek
![]() Powiem tak; ogólnie ładne chociaż nie w moim guscie, najbardziej mi się podoba zieloy naszyjnik dlatego, że jest zielony kluczyki cielawe, ale ja nie lubie włuczkowych i materiałowych dodatków w biżu, w sumie rzecz gustu. Tam jest cos czarnego(5 zdjecie z 1 postu) czego nie moge zidentyfikowac jakis zwitek szmatki zrób inne zdjecie bo nie wiem co to ![]() I fajnie by było jakbyś opisywała swoje skarby |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
biedronki super są
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
hej!!
![]() mega pomyslowe najbardziej podobają mi się z pierwszego rzutu - 1, 3 (cudne!!!) i 5z drugiego rzutu - wsystko śliczne :0 pracki bardzo świeże i dziewczęce
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
pierwsze kolczyki fajne oraz naszyjnik na ostatnim zdjęciu cudny
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Głównie naszyjnik. Świetny.
Reszta taka bardziej pasmanteryjna.. niezbyt lubię np. guziki w biżu..
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Wizaż czyni cuda
Przyjęli mnie dzisiaj do decobaazaru To właśnie ma być taka "szmatka" jutro zrobię lepsze zdjęcie.Ja wręcz przeciwnie- uwielbiam wszelkie pasmanteryjne dodatki (co zresztą widać )Dziękuję bardzo za wszystkie komentarze |
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
I ja gratuluję i życzę szczęścia
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
To pozostaje tylko życzyć sławy i bogactwa :P
powodzenia i miłej zabawy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

Do tej pory tylko dla siebie. Stwierdziłam jednak, ze najwyższy czas zacząć na tym zarabiać i tydzień temu wysłałam swoje zgłoszenie do decobazaru. Mam nadzieję, ze mnie przyjmą 

kluczyki cielawe, ale ja nie lubie włuczkowych i materiałowych dodatków w biżu, w sumie rzecz gustu. Tam jest cos czarnego(5 zdjecie z 1 postu) czego nie moge zidentyfikowac jakis zwitek szmatki 

jestem również