|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
uffff ciężko pracuję dzisiaj
![]() był pan informatyk i nawet nie wykrył wielu blędów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Zadomowienie
|
Hello
![]() Odnośnie opcji na n-k z tym kto ostatni odwiedził Twój profil, to tragedia. Czuję się na każdym kroku szpiegowana ![]() A ulubiony kolor: szary rządzi! Ewentualnie jeszcze zielony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
Zakorzenienie
|
czerwony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio mam fiola na chabrowy kolor
![]() Ale tak pozatym to bardzo lubie jeszcze bialy, szary, fioletowy, zotly i zielony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4415 |
Zakorzenienie
|
Mój ulubiony kolor?
Hmm czarny, szary... lubię też fioletowy i granatowy. Ale pokój pomalowałabym na żółty albo pomarańczowo, żeby dawał pozytywną energię ![]() Idę pod prysznic i do pracy ![]()
#4416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja mama np ma gabinet fioletowy z zasłonami w ciemniejszym fiolecie ![]() w ogóle u mnie w domu każdy pokój ma inny kolor ![]() sypialnia w oliwkowym. klatka schodowa w takim jakby łososiowym ale światło zapalone tam daje efekt jakby ciepłego pomarańczowego ![]() a chciałabym mieć albo czerwony albo fioletowy (ale takie nasycone) ![]()
![]() |
#4417 |
Zakorzenienie
|
Co do pokoju to ja mam taki jasny pomarancz a w duzym pokoju jest zotly
![]() Ale ide sobie teraz na balkon poczytac jakas gazete czy tam ksiazke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4418 |
Zakorzenienie
|
ja mam ściany w pokoju jasno różowe, a dodatki fioletowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4419 |
po prostu Em :)
|
Zielony. I takie też mam ściany w pokoju.
![]() Wiecie co? Odzyskałam swój kod i dorwałam się do statystyk. ![]() Mam 2/ponad 500 osób wynik w szkole z polskiego. 2/4 osoby wynik z francuskiego. 4/67 osób wynik z geografii. I 24 wynik w caaaaałym województwie z francuskiego. ![]()
![]() |
#4420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to muszę Cię rozczarować, bo właśnie na wschodzie mieszkam. A określenie 'moherowe berety' uważam za obraźliwe. Jak ktoś chce słuchać tego radia, to dlaczego mamy mu tego zabraniać? Trochę więcej tolerancji..
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda, że ja nie mogę sobie czegoś takiego sprawdzić ![]() za to umówiłam się dzisiaj z przyjaciółką i idziemy na pizze&piwo <-- czyli będzie ból brzucha ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4422 |
Zakorzenienie
|
em, gratuluję
![]() Ja jestem ciekawa jak z angla wypadłam, ale nie umiem tego sprawdzić ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#4423 |
Zadomowienie
|
nareszcie, po wielu trudach i przeciwnościach losu dotrłam dzis do fryzjera
![]() ![]() ![]()
#4424 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() widze ze masz bardzo konserwatywne poglady [ podobnie jak PiS zreszta] ja tez uwazam za obrazliwe, i dlatego tak mowie ![]() ![]() a tolerancji kochana mam w sobie naprawde mnóstwo ![]() ![]() ale przeciez kazdy ma swoje zdanie ![]() kolorowe z Was dziewczynki ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4425 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem. Samo mnie to zadziwiło. Mojej koleżance (która nie zdała) dyrektorka powiedziała tę zaskakującą liczbę. Jak weszła do jej pokoju, był taki tłok, że musiała się przykleić do ściany.
Ja nie mam ulubionego koloru - lubię wszystkie. Mam "fazę" co pewien czas na inny, teraz na niebieski (a raczej kobalt) i szary. |
![]() ![]() |
![]() |
#4426 |
Zadomowienie
|
mój ulubiony kolor?
czerwony, pomarańczowy, zielony i biały. ale czerwony zdecydowanie na pierwszym miejscu ![]()
#4427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czym Ci te osoby zawiniły? To nie one się wtrącają, a Rydzyk. Poglądy mam bardzo konserwatywne i jestem z nich dumna ![]() No nie wiem, czy tej tolerancji masz tak dużo, skoro tak mówisz na swoich rodaków, którzy nic Ci nie zrobili. P.S. A nie można bez przekleństw wyrazić swojego zdania? Co do koloru, to niebieski zdecydowanie, z czym walczę, bo większość ubrań mam niebieskich ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4428 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo sie ciesze i gratuluje ze masz sprecyzowane poglady i umiesz je wyrazac ![]() niewielu ludzi posiada taka umiejętnosc ![]() nie czuje z nimi jakichkolwiek więzow krwi poprzez przynaleznosc do narodu.. mam w sobie wiele tolerancji ,ale dla prostactwa,never.. mi osobiscie nic nie zrobili ,ale przez takich pochytanych ludzi nasz naród sie sypie, ciagle klotnie w rzadzie niczego dobrego nie wroza.. nie jestem patriotka, fakt, nie czuje zadnego przywiazania do tego narodu, ale poki tu mieszkam to wolalabym zeby bylo dobrze ![]() edit. owszem mozna bez przeklenstw, wybacz jesli cie to drazni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
Zakorzenienie
|
nie kłócić się!!
![]() ja właśnie na cały regulator słucham płyty, którą znalazłam ostatnio w na półce, a którą z 6-7 lat temu przysłał mi wujek z Kuby ![]() jakie śmiszne i fajne piosenkiiii ![]() jak mi przysłał to ich słuchałam ciągle a potem poszły w zapomnienie ;P
![]() |
#4430 |
Zadomowienie
|
nie kłocimy sie
![]() ![]()
![]() |
#4431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie zrobiłam dzisiaj obiadu dla rodziców ;x biedni ![]()
![]() |
#4432 | |
Zakorzenienie
|
Gratuluje
![]() Ja niestety nie mam zadnych statystyk na moim koncie :/ Cytat:
![]() Posiedzialam na balkonie i umieram z gorąca ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4433 |
Zakorzenienie
|
tamio, odmienne mam zdanie na temat tego, co sprawia, że w sejmie był i jest konflikt.
Moim zdaniem bałagan będzie dopóty, dopóki nie będzie u nas systemu dwupartyjnego. A tak to będą szuje, które będą przechodzić z jednej strony na drugą, jak im wygodniej. Nie zaprzeczam, że ksiądz Rydzyk dolewa oliwy do ognia, ale czemu winne są te babcie? Co one mają lepszego do roboty? A niech sobie słuchają tego radia. A te prostaki dla tego kraju wiele lat pracowały, więc chociażby dlatego należy im się szacunek. Ja nie popieram związków homoseksualnych, parad, ale homoseksualistów "pedałami" nie nazywam P.S. Ja się również nie kłócę ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4434 |
Zakorzenienie
|
a ja uwielbiam parady homoseksualistów !!!!
![]() jak byłam w Barcelonie to brałam w niej udział ![]() tzn ludzie sobie stali i oglądali to wszystko a oni szli, jechali na platformach itp itd niektórzy byli niesmaczni i niektóre platformy były yyy...niezbyt ciekawe ![]() np była platforma 'ludzi lubiących ostry seks' ![]() ![]() ale większość homoseksualistów była bardzo spoko! dostałam nawet od nich taki coś co na jakiś ciepłych wyspach zakładają ludziom na szyje. taki wielki kolorowy wianek (kurczeee, nie mogę słowa znaleźć, ale wiecie o co mi chodzi nie?;P) ogólne wrażenia z tego miałam bardzo pozytywne. no i przechodnie w ogóle tego nie komentowali źle. żadnych obraźliwych zachowań nie widziałam ![]() aaa, muszę się powoli zbierać. nie chce mi sie ![]() ![]()
#4435 | ||
Zakorzenienie
|
o prosze.. krakow?
zalezy czego ten kolor ma dotyczyc- scian, ubran, dodatkow czy makijazu.. lubie wszystkie kolory raczej, zalezy od dnia.. no i kwestia tez polaczen tych kolorow.. bo zolci z zielenia ( rurki + plaszczyk + baleriny) nie lubie.. Black Ciebie? nie zartuj! to tylko czasem z Tz mi sie zdarza.. a z tym zapeszaniem to doskonale rozumiem.. mam podobnie Cytat:
![]() Cytat:
![]() hmm, sama juz nie wiem.. bo dzis rano cos zmienialam.. i w sumie nie wiem, musze sprawdzic,a le chyba na peirwszym jednak jesli o torun chodzi ale fajnie! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4436 |
Zakorzenienie
|
Ja znam bliżej jednego homoseksualistę (nie liczę tego nawiedzonego kolegi z gimnazjum, który obmacywał dziewczyny).
W porządku facet i szanuje moje zdanie na temat związków homoseksualnych. Zresztą, jest tak przystojny, że każda babka by go zechciała ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dla mnie istnieją i pedały i homoseksualiści! Zależy jak ktoś się zachowuje to wtedy dobieram do niego nazwę ![]() wróciłam z pracy i jestem wykończona! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama do siebie to mogę mówić wszystko ![]() no i first impression can be deceiving..
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem niektórzy zachowuja się tak, że określenie "homoseksualista" byłoby zbyt dużym komplementem! Oczywiście nie chce uogólniać, bo wiem, że są tacy po prostu normalni jak ja czy Ty |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4440 |
Zadomowienie
|
Wen- te babcie hmm po prostu biernie poddaja sie 'hipnozie' Rydzyka niczym Kaszpirowskiego.. to nie tak ze nie mam do nich szacunku, ale ich bezmyslnosc wzbudza we mnie po porstu odraze i dlaego uzywam okreslenia 'moherowe berety'
![]() fakt, system dwupartyjny bylby rozwiazniem ale mozna takze zauwazyc ze przez tyle lat w Polsce rzadzily praktycznie dwie partie choc bylo mase innych.. a koalicja pomiedzy np. PO i PiS to apokalipsa ![]() ![]() jednak przez homoseksualisow w polsce nie ma jeszcze takich sporow.. osobiscie nic do nich nie mam a do babć hmm no kurcze po co ludzie starej daty chca uczyc mlodziez jak nalezy zyc.. ![]() moze po prostu wybieram moim zdaniem ofkors mniejsze zło ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.