|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim częsc IV
Cytat:
Ogólnie to bk, ksiadz zawiózł mnie do tego miejsca, tam tylko przewodnik PTTK i sie okazało ze to wycieczka rowerowa Buuu . Ale jeszcze mam jej księge pokazać to moze chociaz z tego byłaby kasa jakaś .
|
|
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
dzień doberek
ech zaraz spadam do fotografa na sesje na studia ale mi się nic nie chce. Miłego dnia dzieweczki
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
klaudens, rodzice ciągle trują o tą maturę, że jak ja ak mogłam, że sobie życie zniszczyłam.. a tż, zarzekał się że beze mnie nigdzie nie jedzie, a złożył papiery do 3 miast, do których ja na pewno nie pojadę, nawet jeśli udałoby mi się jeszcze załapać na 2 etapy rekrutacji jedynie ten gdańsk jeszcze... a on dobrze o tym wiedział... wczoraj w ogóle olał mnie zupełnie, w poniedziałek tak się wielce przejmował, nie chciał żebym sama siedziała w domu (czemu nie mógl siedzieć ze mną to nie wiem) a wczoraj totalna olewka, nawet nie zadzwonił zapytać jak się czuję i czy coś postanowiłam z tymi policealnymi, ciągle tylko te jego studia i nic więcej... wiem że nie mogę od niego wymagać żeby rezygnował z marzeń i dobrej przyszłości, ale przykro mi że chce mnie tak po prostu tu zostawić, ja się tu sama wykończę... poza siostrą i szwagrem nie będę miała nikogo, rodzice są jacy są, ciągle wszystko im nie pasuje... nie potrafią docenić czegoś dobrego tylko ciągle widzą to złe... tak jak z maturami, co z tego że miałam niemiecki napisany prawi8e na maksa, polski też bardzo dobrze jak na mnie, a oni tylko o tej biologii... przecież ja to poprawię...:/ a z tż to mi cholernie źle tym bardziej że obiecaliśmy sobie że jeśli gdziekolwiek pojedziemy to tylko razem...
|
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tak bo marzyli, zeby córka była lekarzem .. . Nie zwracaj na rodziców uwagi, po prostu olej ich . Powiedz im, ze za ich czasów matury były łatwiejsze, co za filozofia było zdać np.religie. A tz .. tu sie zaczyna kłopot. Dobrze Cie rozumiem , nie chcesz Go ograniczać a z drugiej strony, jak pojedzie do innego miasta długa rozląka, ja to zazdrosna bym była jeszcze Niewiem co tu poradzić, ale nie podoba mi sie to, ze nie ma dla Ciebie czasu. Ja np.teraz potrafie znalezc czas dla swojego tza mimo ze tez musze skladac papiery itp.
|
|
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
klauduś, ja też zazdrosna jestem strasznie... nie wyrobię po prostu i wiem, że to się skończy... dlatego chciałabym mu powiedzieć "nie jedź"... ale po 1. nie potrafię tego zrobić, po 2. boję się... tego że i tak pojedzie a jeśli nie pojedzie to tego, że kiedyś mi to wypomni... czuję się okropnie... a najgorsze w tym, że to faktycznie moja wina... bo gdybym zdała, nie byłoby problemu...
|
|
#1836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
nie można sobie niczego nawzajem zakazywać..
On realizuje swoje marzenia, Ty swoje.. jeżeli znajdziecie w tym czas dla siebie to dobrze, jeżeli nie. tzn, że nie jesteście sobie przeznaczeni.. ja wiele spraw po prostu daję życiu rozwiązać zamiast sama.. tż wyjechał na studia.. i nie widziałam już NAS w przyszłości... ale postarał się i przyjeżdżał raz w tygodniu. A teraz gdybym znalazła wymarzoną szkołę w innym mieście niż tż studiuje to szła bym za marzeniami. A, że takowa wymaga ode mnie wyłożenia dużej ilości kasy... to idę z bólem serce chyba do miasta w którym tż studiuje. A teraz mama mnie nawet namawia na zaoczne ... A u mnie pójście na zaoczne = nie przyjeżdżanie do domu... booo studia w weekend a praca przez cały tydzień.. Aaaale nie wiem saama.. Pierwszy rok chcę pójść na dzienne... a mogę później na 2-gi rok przenieść się na zaoczne ? A tak poza tym.. to mi dzisiaj odbija... opowiadałam mamie jak bąki łapałam w malwy jak byłam mała xD i jak chodziłam z makami na których osy siedziały... stwierdziła , że dzieci to na prawdę są głupie
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju
Wywłoczko Ja tam tylko nogi tym cieńkonogim pająkom wyrywałam robiłam ślimacze wyścigi i nałogowo łaziłam po kałużach zresztą do dziś lubię Hah zrobiłam dziś księgę , poopalałam sie na balkonie
|
|
|
|
#1839 |
|
Wtajemniczenie
|
Karolcia nie wiem co Ci powiedziec
moj R. gdyby taka byla sytuacja by nie pojechal... mialam okazje jechac na rok do angli powiedzial ze albo anglia albo ja bo to za dluga rozlaka, nawet zrezygnowal zeby poejchac na 4 miesiace do hiszpani zeby zarobic sdla mnie.. pogadaj z nim,poiwedz coCi lezy na serduchu,ze nie chcesz go ograniczac, zabraniac mu ale ze to moze sie zle skonczyc,ze tego Ty nie witrzymasz. A z drugiej strony to moze was wzmocnic, np rodzice mojej przyjaciolki widywali sie raz na miesiac czy jaos tak bo mieszkali bardzo daleko od siebie,i teraz sa malzenstwem i dobrze im sie zyje...A ja pozniej na basen ide z R. poopalac sie
|
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
też zawsze łaziłam po kałużach.. albo wskakiwałam
hehe.. i do dziś to robię.. (jak nikt nie patrzy heheh)z tą malwą to było dobre.. bąk siedział w malwie to się szybko łapało go w tym kwiatku, urywało się malwę i później się potrząsało, żeby się wkurzył a późnej wrzucało się do rzeki albo pakowało się do słoika ![]() jeszcze robiłam żabie udka... a teraz to żaby nawet nie dotknę zbierałam kijanki łapałam muchy i wiązałam do nich nitkę i puszczałam na smyczy hmm.. na razie nie przypominam sobie więcej znęcania nad owadami, gadami i takimi innymi xD
|
|
#1841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam 175cm, waga 55 a cycuchy chyba małe numer buta letnie 38, a zimowe 39Cytat:
A ja wróciłam właśnie z pracy i od lekarza wzięłam 4 zaświadczenie bo zastanawiam się jeszcze nad innymi kierunkami.Dostałam okres i brzuch mnie boli i plecy:/ jak ja tego nie lubię. Jedno jest dobre, że na wyjeżdzie z tż już go nię będę miała
|
||
|
|
|
#1842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mnie zabiłaś tekstem ![]() Ja jeszcze pod kamienie zaglądałam i patrzałam ile robaków tam jest ![]() Cytat:
W ogole kolezanka mówiła mi, że na akademie medyczna trzeba 4 dni krew oddawać, mocz jakies badania jonizujaće i do medycyny pracy iść. Troche ich pogieło
|
||
|
|
|
#1843 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja jak jezdzilam do babci na wies to lapalam w rzece takie male rybki, robilismy tame i je tam trzymaklismy albo w sloiku bez wozy smazylismy xD a z kaluzami to ja tez i teraz tez wchodze
mama mowila ze byla w 8 miesiacu w ciazy z moja siostra, szla z duzymi zakupami a ja do kazdej kaluzy musialam wejsc a jak ominelam to musialam sie wrocic xD
|
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
No to znamy kolejną rzecz, ktora nas łączy : KAŁUŻE
Haha wspolczuje mamie Mart |
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
hey kobity
miałam od rana migrene, teraz serce mnie nawala ale da sie wytrzymac karolcia lacze sie z Toba w bólu bo ja bede musiała sie 'rozstac' na czas studiów z TZ i nie wyobrazam sobie tego; poza tym ja kocham 3 miasto i łacze z nim swoja przyszlosc a TZ nie lubi polnocnej czesci naszego kraju niestety;/ TZ pojechał z siostra do olsztyna, a tak mi go teraz brakuje przez ta chorobe ;/ mam gire 39/40 za duza zdecydowanie
|
|
|
|
#1846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
klaudens no nie mów, że nie puszczałaś nigdy muchy na smyczy xD
a ja właśnie znalazłam mój pierścień mocy świecący na 3 kolory xD dostałyśmy na dzień kobiet w 2 lO od chłopaków
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aporpos much moj tz tak ich nie lubi ze ma wewnetrzy spryt łapanie much jedną reką I tak jest zawsze przy Tobie |
|
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
o matko jaki zamulasty dzien dzis..nie moge sie doczekac juz wyjazdu
|
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie tak samo mam zaproszenie nan babski wieczór, al e jak mam iść jak jutro z ranca do pracy
|
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
to moze idz a nie pij
|
|
|
|
#1854 |
|
Wtajemniczenie
|
do dupy a nie na basen ide
R. musi zostac dluzej w robocie:/
|
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
Pfff u mnie strasznie upalnie, a ja mam okres i sie jednym słowem zapacam
. Pewnie tak za godzinę z tż na spotkanie, na 19 spotkanie wychowawców i omowienie tras w Tatrach |
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
a ja okresu jeszcze nie mam cholera ;/
|
|
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
ile dni temu powinnas miec?
o kurczę jestem ZAKORZENIONA
|
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1859 |
|
Wtajemniczenie
|
no a ja jade bojednak jade z TZtem kajs zrywac agrest.. murzyna se znalaz...ijakby sam nie mogl..
|
|
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię zbierac porzeczek i agrestu .
A moj tż godzinę temu pracę powinien skonczyc a sie nie odzywa ? :/ denerwuje sie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

Buuu . Ale jeszcze mam jej księge pokazać to moze chociaz z tego byłaby kasa jakaś .

ale mi się nic nie chce. Miłego dnia dzieweczki

Wywłoczko
Jedno jest dobre, że na wyjeżdzie z tż już go nię będę miała