|
|
#3121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zarowe wyprzedaże
ja chyba mam już dość - wgapiam się jak sroka w gnat w jedną jedyną rzecz, która jest "back soon" chyba od tygodnia, jaja sobie ze mnie robią czy jak
|
#3122 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3123 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja powoli tez się poddaje, już mnie małe palce u ręki bolą od podtrzymywania telefonu ![]() Przy okazji łapie jakieś marne rzeczy z braku laku, które później odsyłam i długo czekam na zwrot pieniędzy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3125 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
termin zwrotów się zbliża Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Często łapie się na tym, że nie mam płaszcza na wiosnę do sukienek, więc może akurat. Miałam upolować jakiś surdut na tej wyprzedaży. Jak uda mi się oba złapać, to przymierzę. ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Moim zdaniem ściema. Zazwyczaj widzę rozmiary, które nie miały podpisu wkrótce.
|
|
|
#3127 |
|
Zadomowienie
|
ja wczoraj przed spaniem złapałam ta kurtkę dla siebie, ale trochę drga 239zł, mam nadzieję, ze warta tych pieniędzy, bo na podmiankę zapewne nie będzie szans.
Zła jestem, ze nie wzięłam różowej M, jak nie było na nią boomu na forum, L-k odesłałam i chyba juz na M nie mam szans. |
|
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
Kliknelam spodnie na które czekałam ale tylko rozmiar 38 a noszę 36 może akurat jakieś mniejsze się trafia. Bez stresu dodałam jakieś zapchajdziury do zamówienia, będę latać z kartonami i zwrotami, ale cieszę się że u nas można zamawiać na fakturę 14 dni
więc nie muszę mrozic pieniędzy. Dziwię że że nie mogą czegoś takiego zrobić w Polsce, obie strony miałyby mniej roboty z przelewami Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3129 |
|
szamanka
|
Ja tez już tylko podmieniam, a tez jakoś nie chce mi się odświeżać strony non stop... chyba aż 6 rzeczy kupiłam na tej %%%
Czy to starość?...
|
|
#3130 | |
|
Zakorzenienie
|
Zarowe wyprzedaże
Cytat:
Jaka starość! Zawsze będziemy młode i piękne! ![]() O i są na forum dobre dusze, takie jak Pani powyżej, dziękuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
Ja narazie dla siebie zostawiłam tylko torebkę spodnie i może jedna sukienkę. Ciekawe czy zostawię coś z tych rzeczy które wzięłam na darmowa przesylke
|
|
|
#3132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta kurtka jest bardzo fajna moja siostra ja ma, ciepła, fajnie ze ma możliwość noszenia dwustronnie aczkolwiek spora wypada, ja w XS wpadłam i wyglądałam jak bałwanek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3135 | |
|
szamanka
|
Cytat:
![]() A i mój brak czasu nie pomaga... PS. Jutro wyślę dziś już nie miałam czasu
|
|
|
#3136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spokojnie, nie pali się ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3137 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#3138 |
|
Zadomowienie
|
no proszę Państwa..
dostałam @ o 4 zaakceptowanych zwrotach, czyli jeszcze 4. Tym razem bez żadnych przykrych niespodzianek, byleby zwrot na konto był równie szybko. I kolejny @, już tylko 3. Edytowane przez kurkawodnaa Czas edycji: 2018-01-24 o 21:43 |
|
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
Hukana - bardzo Ci dziękuję za pomoc
płaszczyk odebrałam - wszystko OK, nówka sztuka nie śmigana
|
#3140 | |
|
Zadomowienie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;80807606]Ja swoją różowa właśnie kupiłam w pierwszej obniżce i potem jeszcze raz na podmianke. Tak bywa z rzeczami gdy się je tutaj zbytnio "reklamuje" - znikają migiem, a już nie wspomnę o tych kiedy ich linkl są tutaj wrzucane na wizaż
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] brałaś swój rozmiar, czy mniejszy? z drugiej strony jeśli nie będziemy wrzucać żadnych ref, linków i zdjęć, to to forum troszkę straci sens. Są na pewno osoby, które z opisu od razu będą wiedzieć o czym mowa, ale to raczej elitarna grupa , która na bieżąco śledzi kolekcje zary. Większość tak jak ja, aktywizuje się wyłącznie na wyprzedażach, bo tylko wtedy kupuje ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3141 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;80806956]Ja już tylko podmianki robię, jak się uda coś złapać to super a jak nie to trudno, ostateczna selekcję muszę zrobić wkrótce
termin zwrotów się zbliża Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Kasiula, to moja najsłabsza wyprzedaż ever
|
#3142 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Babeczka przede mną prawie im do magazynu weszła, bo ona chce odebrać paczkę i czeka już tyle czasu (aż 5 minut)
|
|
|
|
|
#3143 |
|
Zadomowienie
|
jestem maniaczką butow i torebek a na tej wyprzedaży nie kupilam żadnej torebki i butów. Nie ma nawet na co polować.
Marzyly mi się 2 sukienki, na te z kolei poluje, ale bez efektu. Chcialam tez plaszcz, ale żaden mnie nie urzekl, wzięłam czerwony, ale dziewczyny pisaly ze szału nie robi, więc pewnie będzie zwrot. Slabiutka ta wyprzedaż. Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3144 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() O ile refy i zdjęcia wrzucamy i ok., tak linki to już gorzej bo wtedy rzeczy znikają z prędkością światła a potem ich wysyp na allegro jest a my potem polujemy, polujemy i upolować nie możemy ![]() Link można na PW wysłać. Cytat:
U mnie nazbierało się trochę rzeczy ale czy wszystko zostanie, pewnie trochę oddam. To czy kupiłam w Zarze więcej czy mniej z zaplanowanych % rzeczy to tym się nie przejmuję zbytnio bo nie kupuję tylko w Zarze. |
||
|
|
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie zostaje kombinezon z elementami koronki i perłowymi guzikami oraz śliniaki dla córci. Także poszalałam
W ramach rekompensaty zrobiłam dziś spore zamówienie w H&Mie
|
|
|
|
#3146 |
|
Wtajemniczenie
|
fakt faktem, że nie podeszła mi ta kolekcja i to też ma znaczenie - bo nie zawsze ccc, bez sensu kupować coś, co mi się niezbyt podoba tylko dlatego, że jest tańsze
ale czasy, kiedy niektóre z nas miały całe pokoje zastawione pudłami z zary lub md to chyba już minęły
|
#3147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez caat Czas edycji: 2018-01-24 o 22:33 |
|
|
|
|
#3148 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie też ta kolekcja średnio podeszła a patrząc na NK może być podobnie, znowu sporo pstrokacizny i rzeczy oversize... Oj tak masz rację, to już nie te czasy co kiedyś ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3150 |
|
🤡
|
Witajcie dziewczyny!
Czy ktoras z Was bedzie w Bydgoskich arkadach lub focus mall? Bardzo zalezy mi na czerwonych metalicznych mokasynach - https://www.zara.com/pl/pl/skórzane-...tml?v1=4602232 i tylko w Bydgoszczy (ja jestem z Poznania) maja moj rozmiar - 41 Czy ktos moglby je kupic dla mnie i mi wyslac? Pokryje wszelkie koszta zwiazane z wysylka z nadwyzka!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.

termin zwrotów się zbliża

aż przyjemnie pochodzić