![]() |
#1141 |
Zadomowienie
|
Dot.: mamuski styczniowo-lutowe 2009
No wlasnie nawet zdjec ni umiem z tego zrobic.
Jak probuje zrobic zdjecie ekranu, to mi sie swiatlo odbija, a jak chce zrobic printscreen to mi sie pusty ekran zapisuje!!! Mowie, za glupia jestem. Poszperam w necie i jak zrozumie cos z informatycznego belkotu, to pstaram sie cos wykombinowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zadomowienie
|
Siobhan, jesli mozesz odtworzyć film na kompie. To zrób np. zrzuty ekranu, zapisz je jako IMG i chwal się
![]() Wczoraj o 2 skonczyłam pisać pracę. Dziś dałam do przeglądu promotorowi. Zostało mi tylko wydrukować, oprawić, oddać, obronić. Kasiu- Roxi- bardzo dobrze że wieści są optymistyczne, mam nadzieje że USG też porzadku. Mocno 3mam kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Filmik sklada sie z 5 plikow i tylko otwieraja sie w real DVD player. Zeby zrobic zdjecia z filmiku, musze sobie w domku sciagnac programik do snapshotow bo inaczej sie nie da. Przy kazdej innej próbie zapisu, zapisuje sie czarny pusty obraz. Znalazlam pare programikow gzdie bede mogla konwertowac ten format DVD do mpeg. Mam nadzieje, ze wtedy juz bedzie wszystko dobrze, ale przez to, ze jest on w kilku plikach a nie jednym, nie wiem czy to wypali... Kurka na wacie.. w takim wieku jeszcze sie takich rzeczy doksztalacac musze.... ale jak sie cos chce, to trzeba szukac... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
chciałam Was zapytać, na jakie badania wysyła ginekolog? krew i mocz? bo dziś byłam u lekarza zwykłego, i dostałam skierowanie na morfologię i mocz więc może jutro zrobiłabym te badania i poszła w piątek do gina z wynikami,chyba że on na jakieś specjalne badania wysyła. Odpowiedzcie proszę
![]()
#1145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zadomowienie
|
Ide w sobote na wesele i musze sobie nowy podklad kupic, bo mi sie tak cera zmienila. Zawsze mialam sucha, ale teraz to ma super sucha z pryszczami hormonalnymi, sic! I co, i teraz to ani kryjacego, anie nawilzajacego bo mi plamy i tak bedzie iwdac.
Ide dzis na lowy, moze mi jakas pani ekspedientka doradzi albo nawet da jakas próbke. no i jeszcze musze zakupic stroik do wlosow, bo tu taka moda na wyspach panuje. Ciekawe jak ja bede w tym wydladac. Lepiej niz mój Tz bo on to w smokingu ma isc, hahaha |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zadomowienie
|
A to rzeczywiście problem, ze zrobieniem zdjątek.
Ja w sobotę też bawię sie na weselu kuzynki - ona też cięzarówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#1149 |
Zadomowienie
|
Dzień doberek,
wpadłam opowiedzieć o wizycie. Podglądaliśmy żabkę ![]() ![]() ![]() Zapisałam się już na USG genetyczne. To dopiero będą widoki ![]() Pozdrawiam cieplutko A. |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
czyli nie zrobię jutro tych badań i poczekam na skierowanie od gina, po co mam się dawać kłuć dwa razy jak mogę raz.
#1151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
Zanka, zrob sobie dodatkowo kreatynine i glukoze, morfologia, mocz, jesli masz zwierzeta w domu badz kontakt to warto zrobic badanie na toxoplazmoze, Wassermana, i na grupe krwi, no chyba ze znasz i jestes na 100% pewna ze nie bedziecie mieli konfliktu serologicznego, Jesli masz Rh- a twoj maz Rh+ to robi sie jeszcze odczyn coombsa
#1153 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny a Wy czemu nie zakladacie watku marcowo kwietniowego??
Anisia ale wydaje mi sie, ze grupe krwi trzeba zrobic tak czy inaczej (tak mi mowila polozna z mojego szpitala i pare innych osob to potwierdzilo w innych palcowkach). podobno dokumentem nie jest grupa wpisana w karte ciazy tylko trzeba miec specjalna kareczke z adresem labolatorium gdzie bylo wykonywane badanie i to nalezy wpiac w swoja karte. kiedys jak mi mowily to dziewczyny mysialam, ze jakas glupota, ale na szkole okazalo sie, ze wlasnie cos takiego trzeba posiadac.
#1154 |
Zakorzenienie
|
zanka założyła ale jest jeszcze mało dziewczyn
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
alkamor zapraszamy, zapraszamy
![]() Co do cery to wiecie co. Ja jestm w szoku bo jeszcze nigdy nie miałam takiej ładnej cery. Nic mi nie wyskakuje, nie przetłuszcza się, pory jakby zmalały. Coś pięknęgo ![]()
![]() |
#1156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rh- ?? to masz wyjątkowego TŻ-ta ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ktoś ma jakieś wieści od Kasi? Jak tam USG? Jej, dziś u nas mam być 31 w cieniu, nie wiem jak dam radę. Chyba wezmę miskę z wodą, zanużę nogi i dalej do roboty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
To ja już nie wiem kiedy jest konflikt sere? Mi się wydawało, że kiedy kobieta ma krew - a facet + ? Ale teraz już zgłupiałam.
![]() |
#1160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też skwar straszny.Ale ja na szczęście nie muszę gnić w pracy bo jestem na L4 jeszcze przez tydzień.Wczoraj np.wyszlam z domu dopiero po 20 jak TŻ chciał do sklepu.A dzisiaj już nie ma tak dobrze.koło 12 śmignę po wyniki badań i o 17 do teściowej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Zadomowienie
|
Mi się też wydawało , ze koflikt jest tylko wtedy , kiedy kobieta ma Rh- a facet Rh+. Ja tak mam z moim małżonkiem , niestety. To w drugą stronę też?
No własnie ,ktoś wie co u Kasi?
#1162 |
Raczkowanie
|
Zrobiłam dzisiaj wkońcu test na płeć, no i na 90% BOY!!! Jednak smutno mi sie zrobiło, że to nie dziewczynka, ale co tam, najważniejsze żeby było zdrowe.
W poniedziałek 7 lipca mam USG i konsultacje. Już się nie mogę doczekać, może płeć uda sie też potwierdzić. A narazie wyniki moczu i krwi są OK. Mam od sąsiadki dostać ubranka po 3 synach, fajnie bedą pasować ![]()
#1163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam dziś wizytę u lekarza - pierwszą i umieram ze strachu. Mam nadzieję, że wszystko ok. Dziewczyny, mam pytanie. Czy w czasie ciąży można używać Raidu na komary (takiego do kontaktu)? Bo ja nie włączaam, ale dziś strasznie mnie pogryzły krwiopijce wstrętne.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Zadomowienie
|
O kurcze! To ja może cofam swoją opinię na temat konfliktu. Na swoją obrone mogę powiedziec że pielegniarka mnie poinformowała że różne grupy krwi pod względem + i - stanowią konflikt.
A że u mnie są dwa +, to nie zadawałam więcej pytań. G85- jak to test na płeć? Jest cos takiego? |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Raczkowanie
|
Pisałam wcześniej, że wynalazłam na ebay.co.uk test z USA. Wykrywa płeć od 10 tyg ciąży, daje 90% pewności. Wykonuje sie go z moczu.
#1166 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pierdzielona wyspa!!!! JA CHCE LATO!!!!!!!!!!! GDZIE JEST SLONKO!!!!!!!!!!! BUUUUUUUUU!!!!!!!!!! Nie przejmujcie sie, mam juz depresje! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
Dziewczęta mam pytanie.Bo mam zamiar iść dzisiaj po wyniki badań...morfologię itd i mam nadzieję, że pielęgniarka nie będzie mi robiła problemu żebym je odebrała.Bo skierowanie dostałam od tego lekarza co to mi za miesiąc kazał przyjść.Ale ja po pierwsze chce zobaczyć te wyniki po drugie chcę z nimi iść do innego lekarza
|
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
Łu....u mnie 30 stopni a ja siedze w biurze
![]() To już bym chętnie się zamineiła z Tobą siobhan na pogodę. Zresztą...co mi teraz po upałach skoro oplaac się nie można
![]() |
#1169 |
Zadomowienie
|
Dziewczecia, zeby nie bylo, ze mam taki podly nastrój....
po wielkich bojach z moim laptopikiem udlao mi sie zgrac ten cholerny DVD an mpg i wgrac go na youtube. Inaczej sie nie dalo, bo jest za wielki i nigdzie bym go nie wyslal, za skarby. Jak by ktos byl zainteresowany, albo mu sie nudzilo, to zapraszam do niemego kina: www.youtube.com/watch?v=vk5E2yVjH9Y mam nadzieje, ze dobrze zapisalam. Jezeli sie nie otworzy to mozna wyszukac: dzidziolowy scan 14tc. Milego ogladania ![]() Ps. Kursorem pokazywane sa oczy, nosek buzia i wszytskie organy wew po kolei, nerki, jelita, zoladek, watroba, serduszko i takie tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
To ja chyba jakaś "ułomna " jestem. Nic tam nie widzę tylko jakieś ruszające się plamy
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.