Panny Młode 2009 cz. III - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-02, 18:27   #3361
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ewurka no to zrób w internecie antyreklamę zespołu i będziecie kwita
choć wiem że to okropne uczucie jak Cię robią w ch*ja :/
ja nie wiem co bym zrobila jakby mnie to spotkalo :d

dziewczyny obejrzyjcie sobie te filmiki

http://youtube.com/watch?v=4pMoptviDPg&feature=related

http://youtube.com/watch?v=wGtFTRR2Ka0

http://youtube.com/watch?v=tpmg-fYtp5U&feature=related

http://youtube.com/watch?v=cqutA9_eIAc&feature=related

http://youtube.com/watch?v=LMgUNfmkHYw&feature=related

superr
Stary 2008-07-02, 18:37   #3362
kliwia
Zakorzenienie

ludzie są oczadziali miłością - dlatego się decydują na ślub.
Przedszkolaki sa zajbi**ste.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 18:40   #3363
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

ludzie są oczadziali miłością - dlatego się decydują na ślub.
Przedszkolaki sa zajbi**ste.
przegiecie normalnie :d ja siedzialam i sie smialam z pol godziny
Stary 2008-07-02, 18:41   #3364
gwiazdeczka84
Raczkowanie

Witajcie!
za namowa Rybulki chcialam sie przywitac i oglosic ze 27.06.2009 r. wychodze za maz w nastepnym tygodniu zaczynamy przygotowania bedzie to slub nietypowy bo w Kosciele Zielonoswiatkowym

gwiazdeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 18:44   #3365
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka84 Pokaż wiadomość
Witajcie!
za namowa Rybulki chcialam sie przywitac i oglosic ze 27.06.2009 r. wychodze za maz w nastepnym tygodniu zaczynamy przygotowania bedzie to slub nietypowy bo w Kosciele Zielonoswiatkowym
witaj z nami
Stary 2008-07-02, 19:02   #3366
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie!
Witaj Jesteś mi szczególnie bliska z racji tego samego pierścionka zaręczynowego trzeba tu pochwalić naszych narzeczonych za dobry gust

Wypowiedzi dzieci rozbrajające
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 19:10   #3367
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

musze je pokazac mojemu tż-towi
Stary 2008-07-02, 19:10   #3368
gwiazdeczka84
Raczkowanie

Cytat:
Witaj Jesteś mi szczególnie bliska z racji tego samego pierścionka zaręczynowego trzeba tu pochwalić naszych narzeczonych za dobry gust

witaj baja_86 tak, te nasze pierscionki sa bajeczne wszyscy mi chwala to cudenko

gwiazdeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 19:11   #3369
zielony_motylek
Rozeznanie

to pierwsze:
nasz DJ powiedział że puści w czasie przerwy na jedzonko powiedział że zawsze to puszcza i ludziom się strasznie podoba

Cytat:
Witajcie!
witam

Dziewczyny nie wiem czy widziałyście ten wątek:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=222779
dotyczy tego ile ciasta/tortu/napojów w stosunku do liczby gości zakupić.. ostatnio była mowa o ciastach, może się którejś z Was przyda
Stary 2008-07-02, 19:14   #3370
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
to pierwsze:
nasz DJ powiedział że puści w czasie przerwy na jedzonko powiedział że zawsze to puszcza i ludziom się strasznie podoba

Dziewczyny nie wiem czy widziałyście ten wątek:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=222779
dotyczy tego ile ciasta/tortu/napojów w stosunku do liczby gości zakupić.. ostatnio była mowa o ciastach, może się którejś z Was przyda
fajny pomysl z puszczaniem tego..ja niestety mam orkiestre...

a ten watek nie widzialam jeszcze...ale zaraz przeczytam bo widac ze przydatny
Stary 2008-07-02, 19:23   #3371
baja_86
Zakorzenienie

wątek widziałam, ale fajnie, że go tu umieściłaś
Stary 2008-07-02, 19:33   #3372
kliwia
Zakorzenienie

witamy nową koleżankę.

Mam koleżankę która w takim kośieciel miała brać slub - ale wkońcu nie wiem czy pozostała przy tej decyzji, czy wezmą zwykły cywilny.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 19:52   #3373
atomufka
Zakorzenienie

Witamy kolejna pannę młodą Wychodzisz za mąż w tym samym dniu co ja
Ja juz rozpakowana po powrocie z Polski.Pierwszy dzien w pracy za mną
I powiem Wam ze po tych paru dniach w kraju nie moge sie tu ogarnac.Do tego ta fatalna pogoda.Juz podjelismy decyzje z TZ ze ten rok jest naszym ostatnim w Eire W Polsce jest jak jest ale jakos tam ludzie zyja
W sobote bylismy na weselichu przyjaciolWszystko pieknie wyszloPanna mloda piekna i slicznie ubrana.Suknia biala,gorsetowa z takimi fajnymi falbanami na dole.
Imprezka nalezy do udanych pod wzgledem : jedzenia i gosci-duzo mlodych bylo,a wesele na ponad 90 osob.Jedynym minusem,w sumie dosyc powaznym byla kapela...Jakos malo sprawnie szlo im prowadzenie tej zabawy,no i grali utwory raczej dla starszych....z mlodych nikt sie nie bawil Ale para młoda była zadowolona a to chyba najwazniejsze!
My za to zarezerwowalismy ostatecznie fotografa ,restaurację i pub-impreza dla znajomych na drugi dzień.Teraz więc mogę spać spokojnie przez najblizsze pare miesiecy Za 3 tygodnie znow jade do domu wiec zaczne rozgladac sie za sukienka.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 19:54   #3374
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

kurde dziewczynki raptem jeden dzien mnie nie bylo i tyle do nadrabiania. Jestescie niesamowite Wlasnie niedawno wrocilam z wyprawy w gory - cieszylam sie bezrobociem Bo jutro mam sie spotkac z tym szefunciem od hotelu i ma mi dac jakies tam papierki do pouzupelniania i skierowanie na badania. Ciekawe od kiedy beda chcieli zebym zaczela Mam nadzieje ze od poniedzialku W ogole to powiem wam tak szczerze, ze jakos tak sie rozleniwilam ostatnio ze najchetniej to bym na emeryture juz poszla albo niech mnie maz utrzymuje W ogole mi sie nie chce isc do pracy hehehe A jak se pomysle ze bede miala wstawac na 6 to w ogole porazka Ale mam nadzieje ze jakos sie wkrece i przyzwyczaje Poki co to trzymajcie jutro kciuki zeby na prawde podpisali ze mna ta umowe hehe

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Samba ja też chce iść ale na finanse i rachunkowość na WSB w Dąbrowie. Dyplom dostaje się z Akademii Ekonomicznej w Krakowie i stamtąd są wykladowcy. Zastanów się to może będziemy razem w grupie
uuu no tez fajnie A to idziesz na licencjat czy na podyplomowke (mozemy w ogole na podyplomowke z tego isc po naszym kierunku studiow??)?? wiesz mniej wiecej ile kosztuje semestr? bo u mnie to jest pomysl ostatniego tygodnia i jeszcze nie zdazylam sie zainteresowac u zrodel Tyle ze na pewno wiem ze taki kierunek bym chciala zrobic Patrzylam wczoraj na strone Akademii Ekonomicznej w Katowicach na podyplomowke z rachunkowosci i tam pisze ze trwa 2,5 roku i kosztuje 4700 lub 2 raty po 2400, ale nie pisze czy to na semestr, rok czy za cale studia. W sumie to sa studia takie stricte rachunkowosc nie ma tam zapelniaczy czasu takich jak np filozofia co pewnie jest na licencjacie wiec moze za cale studia? bo jak 4700 za semestr to mnie na pewno na to nie stac bo wychodzilo by na to ze przez 2,5 roku musialabym robic wylacznie na studia Licencjat kosztuje ok. 1800 za semestr Ja jeszcze musze sie porozgladac i doradzic u mamy ksiegowej ale kto wie - moze sie spotkamy W sumie do Dabrowy to mialabym nawet blizej bo Tż z Dabrowy

Cytat:
Ja wtedy jeszcze nie dojrzałam do bierzmowania. Za to teraz trochę to przeżyłam. Była odnowa duchowa, spowiedź (pierwsza od 10 lat?) a potem to nawet z raz poszłam do kościoła. Teraz jak zmienił się ksiądz to już chodzę nawet regularnie, tj. aż 2 niedziele pod rząd byłam i chyba tak zostanie. Ale i tak żyję w grzechu, bo mieszkam z TŻtem.
kurde a ja chodzilam regularnie, ale odkad Tż wyjechal do Anglii to przestalam jakos (bo zwykle w niedziele bylismy razem albo u mnie albo u niego i szlismy razem) i teraz to mi sie strasznie nie chce

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ja tez byłam w 8 klasie podstawówki tak jak większosc pewnie osoób

ale wiecie co?? mój brat mial teraz bierzmowanie i on tak samo jak ja. miał zeszyt i tam co niedziela musiał byc w kosciele by dostac pieczątke. raz w miesiącu u spowiedzi. 10 razy na rózancu (chyba to w październiku było) a tak to na jakies drogi krzyzowe, gorzkie żale chodzić musiał. masakra. potem egzamin, spotkania z animatorami raz w tygodniu i wiecie co?? po bierzmowaniu powiedzial, ze chyba przez kilka lat do koscioła juz nie pójdzie

a mój TZ teraz tylko poszedł, zapisal sie i nic wiecej . przyszedł do koscioła, dostał bierzmowanie. bez jakiegos chodzenia, pieczatek itp
tez tak mialam

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Kurcze...wiecie co cieszyłam się na myśl, że załatwiliśmy sobie orkiestre, że jest fajnie czekaliśmy na umowe, aby wpłacić zaliczke...problem był z wysłaniem nam płyty...ponieważ mieszkamy w UK, ale pan był olśniewająco miły , słodził nam itp. mówił, że jest strażakiem, a strażak nie kłamie...i podobno naprawde byli fajnie, więc zdecydowaliśmy sie...i wczoraj mój TŻ zadzwonił dopytać się o tą umowe, a pan mówi, że termin został sprzedany ...bo ktoś przyjechał na miejsce, posłuchał, zapłacił... czy to normalne??? czy tak się powinno robc? kurcze czekaliśmy jak głupole na tą umowe...a tu po prostu ktoś nam ukradł termin ja rozumiem, że nie ma nas na miejscu, ale nie robimy problemów z pieniedzmi i jak trzeba płacimy zaliczki smutno mi bo musimy od nowa szukac
a to dupki ;/ Trzymam kciuki zebyscie znalezli lepsza orkiestre. A tej zrobcie antyreklame

Cytat:
Witajcie!
witaj
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 20:00   #3375
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
A to idziesz na licencjat czy na podyplomowke (mozemy w ogole na podyplomowke z tego isc po naszym kierunku studiow??)?? wiesz mniej wiecej ile kosztuje semestr?
To jest podyplomówka i z tego co czytalam to nie mamy przeszkód, żeby się zapisać. Caly rok kosztuje 4000 i tyle też to wszystko trwa. No i dyplom dostajesz z Akademii Ekonomicznej z Krakowa, która daje uprawnienia na otrzymanie certyfikatu, dzięki któremu możesz otworzyć swoją dzialaność/biuro rachunkowe. Wiesz ja w sumie jestem zero z tych spraw. Kiedyś rodzice mieli firmę, to im księgi prowadzilam. Za to teściowa jest księgowa i myślę, że by pomogla. Jadę tam w najbliższej wolnej chwili zlożyć papierki

Teraz jak już zamieszkacie razem, to znowu będziesz regularnie chodzić do kościola

Edytowane przez popscene
Czas edycji: 2008-07-02 o 20:08 Powód: dopisek
popscene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 20:08   #3376
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
To jest podyplomówka i z tego co czytalam to nie mamy przeszkód, żeby się zapisać. Caly rok kosztuje 4000 i tyle też to wszystko trwa. No i dyplom dostajesz z Akademii Ekonomicznej z Krakowa, która daje uprawnienia na otrzymanie certyfikatu, dzięki któremu możesz otworzyć swoją dzialaność/biuro rachunkowe. Wiesz ja w sumie jestem zero z tych spraw. Kiedyś rodzice mieli firmę, to im księgi prowadzilam. Za to teściowa jest księgowa i myślę, że by pomogla. Jadę tam w najbliższej wolnej chwili zlożyć papierki
ja studiuje finanse i bankowość super kierunek dużo pracy po tym jest chciałam iść na pedagogikę nauczanie klas 1-3 ale wszyscy odradzali bo po tym nie ma pracy a jak już jest to za 1000zł ale teraz się cieszę, że poszłam na finanse

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 20:11   #3377
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja studiuje finanse i bankowość super kierunek dużo pracy po tym jest chciałam iść na pedagogikę nauczanie klas 1-3 ale wszyscy odradzali bo po tym nie ma pracy a jak już jest to za 1000zł ale teraz się cieszę, że poszłam na finanse
Ja sobie myślę, że dla każdego jest gdzieś tam praca. Różne ludzie mają talenty i chyba tym powinni się kierować. A w pedagogice to chyba nie jest aż tak źle. Teraz jest chyba niedobór przedszkoli. W sumie to nie wiem jakie warunki trzeba by spelnić, żeby otworzyć wlasne przedszkole. Jakbym byla po takim kierunku, to pewnie kombinowalabym coś takiego.
Stary 2008-07-02, 20:21   #3378
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:

Teraz jak już zamieszkacie razem, to znowu będziesz regularnie chodzić do kościola
Uuuu to cos krotko trwa ta podyplomowka ta na AE w Katach trwa 2,5 roku jak jutro podpisza ze mna umowe to bede tam dzwonic i sie orientowac jak to wyglada kto wie - moze sie spotkamy w jednej lawce hehe Noo ja wlasnie mysle w przyszlosci o zalozeniu takiego biura rachunkowego moze Bo moja mama jest ksiegowa ale niestety nie ma studiow tylko policealnego ekonoma, bo wtedy to jeszcze studia nie byly az tak potrzebne i wiekszosc ludzi szla od razu do pracy, no i teraz mama narzeka, bo pracuje w prywatnej firmie i ostatnio tam nie za ciekawa sytuacja juz jest i mama by chciala szukac innej pracy, ale wszedzie tylko jezyk i wyzsze studia i mama mi sie doluje, a latka leca . Wiec moze jakbym cos takiego zalozyla to mozna by bylo stworzyc jakiegos rodzinnego biznesa

Ehhh wiem ze Tż bedzie mnie ciagnal do kosciola ale mi sie nie chce
Stary 2008-07-02, 20:22   #3379
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
wiem ale znam tez osoby, którym w pracy nie dali urlopu mam nadzieje, ze u mnie nie bedzie takiego problemu. o ile oczywiscie znajde pracę
Trzeba myśleć pozytywnie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
(...)
wogóle to chciałam tej malutkiej kupić jakiś prezent i spodobały mi się takie śpioszki różowe podchodze do kasy i pytam czy będą dobre na 3 dniwe dziecko a pani do mnie, że to jest na 2 lata ja się znam nie ma co pani mi dała mniejsze
Oj, a skąd niby masz mieć to doświadczenie ja bym się z siebie pewnie śmiała przez 2 dni

Cytat:
Kurcze...wiecie co cieszyłam się na myśl, że załatwiliśmy sobie orkiestre, że jest fajnie czekaliśmy na umowe, aby wpłacić zaliczke...problem był z wysłaniem nam płyty...ponieważ mieszkamy w UK, ale pan był olśniewająco miły , słodził nam itp. mówił, że jest strażakiem, a strażak nie kłamie...i podobno naprawde byli fajnie, więc zdecydowaliśmy sie...i wczoraj mój TŻ zadzwonił dopytać się o tą umowe, a pan mówi, że termin został sprzedany ...bo ktoś przyjechał na miejsce, posłuchał, zapłacił... czy to normalne??? czy tak się powinno robc? kurcze czekaliśmy jak głupole na tą umowe...a tu po prostu ktoś nam ukradł termin ja rozumiem, że nie ma nas na miejscu, ale nie robimy problemów z pieniedzmi i jak trzeba płacimy zaliczki smutno mi bo musimy od nowa szukac
Rzeczywiście, nie fajnie zrobili... Ale nie martw sie, znajdzeicie coś jeszcze lepszego

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
bo to taka kolekcja.. co jedna to ladniejsza.. juz sie niemoge doczekac mierzenia.. jeszcze tylko 3 dni
ciesze sie ze spotkanie sie udalo..oby czesciej
jakie buty? poka

ja tez uwielbiam zapach dzieci... a te dzwieki to głuzenie albo gruchanie zalezy jak male dziecko(...)

a moja siostra zdala prawko. . cieszymy sie jak glupie.. teraz tylko ja ale to 28...
Tak, obiecałyśmy sobie, że nie możemy dopuścic do kolejnej tak długiej przerwy w naszej znajomości mamy sie spotkac jak tylko wrócę z wakacji, czyli pod koniec lipca, albo na początku sierpnia Nawet sobie nie zdawałam sprawy, jak bardzo tęskniłam za tą wariatką

Właśnie! małe dzieciaczki gruchają Uwielbiam to

Gratulacje dla siostry Teraz tylko Ty i będzie miodzio

A zdjęcia butów zamieszczam w załączniku

Cytat:
Witajcie!
Cieszę się, że udało mi się Ciebie namówić Witaj

Cytat:
witaj baja_86 tak, te nasze pierscionki sa bajeczne wszyscy mi chwala to cudenko
No, jak Baja, to musi być bajeczny pierścionek Śliczne je macie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
to pierwsze:
nasz DJ powiedział że puści w czasie przerwy na jedzonko powiedział że zawsze to puszcza i ludziom się strasznie podoba (...)
Mój kamerzysta montuje te wypowiedzi przedszkolaków na końcówkę filmu z wesela, jak leci jakieś takie "streszczenie". Płakaliśmy ze śmiechu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF0320 - Kopia (2).JPG (74,0 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0317 - Kopia (2).JPG (73,9 KB, 11 załadowań)
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 20:26   #3380
n.ik.a
Zadomowienie

a można wiedziec czym się zajmujesz, co to za absorbująca praca?
baja_86
Jestem świeżoupieczonym magistrem - zapomniałam się pochwalić i od ponad roku dziennikarzem prasowym uwielbiam tą pracę choć zawsze kilka dni w tygodniu mam wycięte z życiorysu
n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 20:26   #3381
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Trzeba myśleć pozytywnie

Oj, a skąd niby masz mieć to doświadczenie ja bym się z siebie pewnie śmiała przez 2 dni

Rzeczywiście, nie fajnie zrobili... Ale nie martw sie, znajdzeicie coś jeszcze lepszego

Tak, obiecałyśmy sobie, że nie możemy dopuścic do kolejnej tak długiej przerwy w naszej znajomości mamy sie spotkac jak tylko wrócę z wakacji, czyli pod koniec lipca, albo na początku sierpnia Nawet sobie nie zdawałam sprawy, jak bardzo tęskniłam za tą wariatką

Właśnie! małe dzieciaczki gruchają Uwielbiam to

Gratulacje dla siostry Teraz tylko Ty i będzie miodzio

A zdjęcia butów zamieszczam w załączniku

Cieszę się, że udało mi się Ciebie namówić Witaj

Mój kamerzysta montuje te wypowiedzi przedszkolaków na końcówkę filmu z wesela, jak leci jakieś takie "streszczenie". Płakaliśmy ze śmiechu
ładne butki

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 20:27   #3382
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

a byłaś na tych przymiarkach z mamą?
nie nie byłam, bo tego dnia się źle czułam i mam tez (razem byłysmy dzien przed okresem)

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 20:36   #3383
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
baja_86
Jestem świeżoupieczonym magistrem - zapomniałam się pochwalić i od ponad roku dziennikarzem prasowym uwielbiam tą pracę choć zawsze kilka dni w tygodniu mam wycięte z życiorysu
Gratuluję
Jakim działem się zajmujesz w gazetce? ja też kiedys o tym marzyłam. Tylko kręciło mnie dziennikarstwo sportowe

Cytat:
ładne butki
A dziękuję Szukałam takich, które mi się spodobają... 3 tygodnie! No i są
Stary 2008-07-02, 20:45   #3384
n.ik.a
Zadomowienie

przedszkolaki są fantastyczne...ale te dzieciaki mają skojarzenia
Stary 2008-07-02, 20:46   #3385
n.ik.a
Zadomowienie

[quote=Rybulka;8082069]Gratuluję
Jakim działem się zajmujesz w gazetce? ja też kiedys o tym marzyłam. Tylko kręciło mnie dziennikarstwo sportowe

społecznica ze mnie
Stary 2008-07-02, 20:51   #3386
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

oo moze poprosze moje kamerzyste by to dolaczyl...bo niestety na sali nie bedzie zczego puscic

Cytat:
przedszkolaki są fantastyczne...ale te dzieciaki mają skojarzenia
no skojarzenia na maksa :d
Stary 2008-07-02, 20:54   #3387
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
społecznica ze mnie
No chyba nie ma się czego wstydzić
Stary 2008-07-02, 21:08   #3388
popscene
Wtajemniczenie

Nalalam sobie wodę do miski i teraz sobie moczę stópki i piszę do Was.
Jutro będzie glupio w pracy. Przyjeżdża cale szefostwo z USA i Holandii i w ogóle. Znając mnie popelnię jakąś gafę Wyleję kawę na kogoś albo powiem coś glupiego hehe
Stary 2008-07-02, 21:14   #3389
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Nalalam sobie wodę do miski i teraz sobie moczę stópki i piszę do Was.
Jutro będzie glupio w pracy. Przyjeżdża cale szefostwo z USA i Holandii i w ogóle. Znając mnie popelnię jakąś gafę Wyleję kawę na kogoś albo powiem coś glupiego hehe
dasz rade

strippi a jak tam na rozmowie bylo? bo albo sie nie chwalilas albo jestem gapa
Stary 2008-07-02, 21:21   #3390
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Witamy kolejna pannę młodą Wychodzisz za mąż w tym samym dniu co ja
Ja juz rozpakowana po powrocie z Polski.Pierwszy dzien w pracy za mną
I powiem Wam ze po tych paru dniach w kraju nie moge sie tu ogarnac.Do tego ta fatalna pogoda.Juz podjelismy decyzje z TZ ze ten rok jest naszym ostatnim w Eire W Polsce jest jak jest ale jakos tam ludzie zyja
W sobote bylismy na weselichu przyjaciolWszystko pieknie wyszloPanna mloda piekna i slicznie ubrana.Suknia biala,gorsetowa z takimi fajnymi falbanami na dole.
Imprezka nalezy do udanych pod wzgledem : jedzenia i gosci-duzo mlodych bylo,a wesele na ponad 90 osob.Jedynym minusem,w sumie dosyc powaznym byla kapela...Jakos malo sprawnie szlo im prowadzenie tej zabawy,no i grali utwory raczej dla starszych....z mlodych nikt sie nie bawil Ale para młoda była zadowolona a to chyba najwazniejsze!
My za to zarezerwowalismy ostatecznie fotografa ,restaurację i pub-impreza dla znajomych na drugi dzień.Teraz więc mogę spać spokojnie przez najblizsze pare miesiecy Za 3 tygodnie znow jade do domu wiec zaczne rozgladac sie za sukienka.
fajnie, że na weselu się podobało para mloda jest jednak nie obiektywna w ocenie wlasnego wesela, bo im po prostu ta impreza musi się podobać, w końcu wszystko sami wybrali, no i z racji bycia najwazniejszymi osobami w tym dniu bawili sie najlepiej. Moi znajomi zachwycają się swoim zespołem, twierdzą, że super bawili gości, fajnie kawałki grali itd., po prostu same ochy i achy, a dla mnie ta kapela nie była aż tak rewelacyjna, gdybym nie była na ich weselu to z samych ich opowieści stwierdziłabym, że był to najlepszy zespół na świecie. No ale my zapewne będziemy tacy sami po swoim weselu
Super, że udało się załatwić kilka spraw zw. z waszym ślubem

Cytat:
hheh co do urody pierścionka to się zgadzam z tobą kochana jest śliczny
PS ładniutkie buty

Cytat:
baja_86
gratuluje Pani mgr

Cytat:
nie nie byłam, bo tego dnia się źle czułam i mam tez (razem byłysmy dzien przed okresem)
a wybieracie się jeszcze przed twoim wyjazdem?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości