|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
dziewczyny obejrzyjcie sobie te filmiki http://youtube.com/watch?v=4pMoptviDPg&feature=related http://youtube.com/watch?v=wGtFTRR2Ka0 http://youtube.com/watch?v=tpmg-fYtp5U&feature=related http://youtube.com/watch?v=cqutA9_eIAc&feature=related http://youtube.com/watch?v=LMgUNfmkHYw&feature=related superr
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
ludzie są oczadziali miłością - dlatego się decydują na ślub. Przedszkolaki sa zajbi**ste. |
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
przegiecie normalnie :d ja siedzialam i sie smialam z pol godziny
|
|
#3364 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
za namowa Rybulki chcialam sie przywitac i oglosic ze 27.06.2009 r. wychodze za maz w nastepnym tygodniu zaczynamy przygotowania bedzie to slub nietypowy bo w Kosciele Zielonoswiatkowym
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś mi szczególnie bliska z racji tego samego pierścionka zaręczynowego trzeba tu pochwalić naszych narzeczonych za dobry gust![]() Wypowiedzi dzieci rozbrajające
|
|
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3368 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak, te nasze pierscionki sa bajeczne wszyscy mi chwala to cudenko
|
|
|
#3369 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://youtube.com/watch?v=4pMoptviDPg&feature=related nasz DJ powiedział że puści w czasie przerwy na jedzonko powiedział że zawsze to puszcza i ludziom się strasznie podoba ![]() Cytat:
Dziewczyny nie wiem czy widziałyście ten wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=222779 dotyczy tego ile ciasta/tortu/napojów w stosunku do liczby gości zakupić.. ostatnio była mowa o ciastach, może się którejś z Was przyda
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten watek nie widzialam jeszcze...ale zaraz przeczytam bo widac ze przydatny
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
wątek widziałam, ale fajnie, że go tu umieściłaś
|
|
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
witamy nową koleżankę.
![]() Mam koleżankę która w takim kośieciel miała brać slub - ale wkońcu nie wiem czy pozostała przy tej decyzji, czy wezmą zwykły cywilny.
|
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy kolejna pannę młodą
Wychodzisz za mąż w tym samym dniu co ja Ja juz rozpakowana po powrocie z Polski.Pierwszy dzien w pracy za mną ![]() I powiem Wam ze po tych paru dniach w kraju nie moge sie tu ogarnac.Do tego ta fatalna pogoda.Juz podjelismy decyzje z TZ ze ten rok jest naszym ostatnim w Eire W Polsce jest jak jest ale jakos tam ludzie zyja ![]() W sobote bylismy na weselichu przyjaciol Wszystko pieknie wyszlo Panna mloda piekna i slicznie ubrana.Suknia biala,gorsetowa z takimi fajnymi falbanami na dole.Imprezka nalezy do udanych pod wzgledem : jedzenia i gosci-duzo mlodych bylo,a wesele na ponad 90 osob.Jedynym minusem,w sumie dosyc powaznym byla kapela...Jakos malo sprawnie szlo im prowadzenie tej zabawy,no i grali utwory raczej dla starszych....z mlodych nikt sie nie bawil Ale para młoda była zadowolona a to chyba najwazniejsze!My za to zarezerwowalismy ostatecznie fotografa ,restaurację i pub-impreza dla znajomych na drugi dzień.Teraz więc mogę spać spokojnie przez najblizsze pare miesiecy Za 3 tygodnie znow jade do domu wiec zaczne rozgladac sie za sukienka.
|
|
|
|
#3374 | |||||
|
Zakorzenienie
|
kurde dziewczynki raptem jeden dzien mnie nie bylo i tyle do nadrabiania. Jestescie niesamowite
Wlasnie niedawno wrocilam z wyprawy w gory - cieszylam sie bezrobociem Bo jutro mam sie spotkac z tym szefunciem od hotelu i ma mi dac jakies tam papierki do pouzupelniania i skierowanie na badania. Ciekawe od kiedy beda chcieli zebym zaczela Mam nadzieje ze od poniedzialku W ogole to powiem wam tak szczerze, ze jakos tak sie rozleniwilam ostatnio ze najchetniej to bym na emeryture juz poszla albo niech mnie maz utrzymuje W ogole mi sie nie chce isc do pracy hehehe A jak se pomysle ze bede miala wstawac na 6 to w ogole porazka Ale mam nadzieje ze jakos sie wkrece i przyzwyczaje Poki co to trzymajcie jutro kciuki zeby na prawde podpisali ze mna ta umowe hehe ![]() Cytat:
A to idziesz na licencjat czy na podyplomowke (mozemy w ogole na podyplomowke z tego isc po naszym kierunku studiow??)?? wiesz mniej wiecej ile kosztuje semestr? bo u mnie to jest pomysl ostatniego tygodnia i jeszcze nie zdazylam sie zainteresowac u zrodel Tyle ze na pewno wiem ze taki kierunek bym chciala zrobic Patrzylam wczoraj na strone Akademii Ekonomicznej w Katowicach na podyplomowke z rachunkowosci i tam pisze ze trwa 2,5 roku i kosztuje 4700 lub 2 raty po 2400, ale nie pisze czy to na semestr, rok czy za cale studia. W sumie to sa studia takie stricte rachunkowosc nie ma tam zapelniaczy czasu takich jak np filozofia co pewnie jest na licencjacie wiec moze za cale studia? bo jak 4700 za semestr to mnie na pewno na to nie stac bo wychodzilo by na to ze przez 2,5 roku musialabym robic wylacznie na studia Licencjat kosztuje ok. 1800 za semestr Ja jeszcze musze sie porozgladac i doradzic u mamy ksiegowej ale kto wie - moze sie spotkamy W sumie do Dabrowy to mialabym nawet blizej bo Tż z Dabrowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz jak już zamieszkacie razem, to znowu będziesz regularnie chodzić do kościola Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-07-02 o 20:08 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałam iść na pedagogikę nauczanie klas 1-3 ale wszyscy odradzali bo po tym nie ma pracy a jak już jest to za 1000zł ale teraz się cieszę, że poszłam na finanse
|
|
#3377 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja sobie myślę, że dla każdego jest gdzieś tam praca. Różne ludzie mają talenty i chyba tym powinni się kierować. A w pedagogice to chyba nie jest aż tak źle. Teraz jest chyba niedobór przedszkoli. W sumie to nie wiem jakie warunki trzeba by spelnić, żeby otworzyć wlasne przedszkole. Jakbym byla po takim kierunku, to pewnie kombinowalabym coś takiego.
|
|
|
|
#3378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta na AE w Katach trwa 2,5 roku jak jutro podpisza ze mna umowe to bede tam dzwonic i sie orientowac jak to wyglada kto wie - moze sie spotkamy w jednej lawce hehe Noo ja wlasnie mysle w przyszlosci o zalozeniu takiego biura rachunkowego moze Bo moja mama jest ksiegowa ale niestety nie ma studiow tylko policealnego ekonoma, bo wtedy to jeszcze studia nie byly az tak potrzebne i wiekszosc ludzi szla od razu do pracy, no i teraz mama narzeka, bo pracuje w prywatnej firmie i ostatnio tam nie za ciekawa sytuacja juz jest i mama by chciala szukac innej pracy, ale wszedzie tylko jezyk i wyzsze studia i mama mi sie doluje, a latka leca . Wiec moze jakbym cos takiego zalozyla to mozna by bylo stworzyc jakiegos rodzinnego biznesa ![]() Ehhh wiem ze Tż bedzie mnie ciagnal do kosciola ale mi sie nie chce |
|
|
|
|
#3379 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja bym się z siebie pewnie śmiała przez 2 dni![]() Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie! małe dzieciaczki gruchają Uwielbiam to![]() Gratulacje dla siostry ![]() A zdjęcia butów zamieszczam w załączniku ![]() Cytat:
WitajCytat:
Śliczne je macieCytat:
|
|||||||
|
|
|
#3380 |
|
Zadomowienie
|
a można wiedziec czym się zajmujesz, co to za absorbująca praca?
baja_86 Jestem świeżoupieczonym magistrem - zapomniałam się pochwalić uwielbiam tą pracę choć zawsze kilka dni w tygodniu mam wycięte z życiorysu
|
|
|
|
#3381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
nie nie byłam, bo tego dnia się źle czułam i mam tez (razem byłysmy dzien przed okresem)
|
|
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakim działem się zajmujesz w gazetce? ja też kiedys o tym marzyłam A dziękuję Szukałam takich, które mi się spodobają... 3 tygodnie! No i są |
|
|
|
|
#3384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3385 |
|
Zadomowienie
|
[quote=Rybulka;8082069]Gratuluję
Jakim działem się zajmujesz w gazetce? ja też kiedys o tym marzyłam społecznica ze mnie
|
|
|
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no skojarzenia na maksa :d
|
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3388 |
|
Wtajemniczenie
|
Nalalam sobie wodę do miski i teraz sobie moczę stópki i piszę do Was.
Jutro będzie glupio w pracy. Przyjeżdża cale szefostwo z USA i Holandii i w ogóle. Znając mnie popelnię jakąś gafę Wyleję kawę na kogoś albo powiem coś glupiego hehe
|
|
|
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strippi a jak tam na rozmowie bylo? bo albo sie nie chwalilas albo jestem gapa
|
|
|
|
|
#3390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
para mloda jest jednak nie obiektywna w ocenie wlasnego wesela, bo im po prostu ta impreza musi się podobać, w końcu wszystko sami wybrali, no i z racji bycia najwazniejszymi osobami w tym dniu bawili sie najlepiej. Moi znajomi zachwycają się swoim zespołem, twierdzą, że super bawili gości, fajnie kawałki grali itd., po prostu same ochy i achy, a dla mnie ta kapela nie była aż tak rewelacyjna, gdybym nie była na ich weselu to z samych ich opowieści stwierdziłabym, że był to najlepszy zespół na świecie. No ale my zapewne będziemy tacy sami po swoim weselu![]() Super, że udało się załatwić kilka spraw zw. z waszym ślubem hheh co do urody pierścionka to się zgadzam z tobą kochana jest śliczny![]() PS ładniutkie buty Cytat:
a wybieracie się jeszcze przed twoim wyjazdem? |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.

Mam nadzieje ze od poniedzialku
. Teraz jak zmienił się ksiądz to już chodzę nawet regularnie, tj. aż 2 niedziele pod rząd byłam i chyba tak zostanie. Ale i tak żyję w grzechu, bo mieszkam z TŻtem.
jak jutro podpisza ze mna umowe to bede tam dzwonic i sie orientowac jak to wyglada