![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie
GABI WHERE ARE YOU????????!!!! CZEKAMY NA CIEBIE!!!!
No Kasia ale Max jest boski taki maleńki z duzymi jajkami ![]() Wiecie co odżyłam tu z wami, ale aż mi głupio bo ja sie uzalezniłam od Wizazu a koleżanka sama nan sklepie się meczy a ja na zapleczu niby fakturki ;p ![]()
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() właśnie a gdzie nasz Gabi? |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
ja dzieki Wam umiem 1 strone z 12 na jutro
![]() ![]() ![]()
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Ja kurcze tez co chwile zagladam biedne moje dziecie jesc dalam lyzke w reka a sama necik dobrze ze mnie TZ nie widzi
![]() Zdjecia na zyczenie Ja wielki wieloryb tydzien przed porodem i Maxi w wozku nie robilam mu haha ale za to na basenie i jak tygrysy ujezdzal .Wzielo mnie na wspominki jeju jak to pieknie wtedy bylo............ Acha no i MAx juz takich jajek nie ma heheh malutkie i zgrabniutkie teraz iusiak wiekszy ![]() MOJE DZIECKO SIE ONANIZUJE |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Tak to dowod na to ze tatusiowie sa tez w ciazy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Kasiu jakie słodkie te dziecko a najbardziej te zdjęcie z dwoma ciązowymi brzuszkami tylko w jednym Max w drugim piwko
![]() PS. Mam pytanie do wszystkich? A jesli zajde w ciąze w przyszłym cylku albo nawet za 10 cylki nie wazne.. jak juz beda dwie kreseczki to ja bym chciała dalej z Wami kontakt utrzymywać... więc mysle sobie że nie powyganiamy sie ![]() ![]() Ale w sumie z drugiej strony tak jak Kasia pisała to forum plotkowe wiec jesli któras zobaczy dwie kreseczki to mogłaby tu zostac na dłuzej? ![]() A TAK PODSUMOWUJĄC MOJA BEZSENSOWNA WYPOWIEDX BO SAMA JEJ NIE KUMAM DO KONCA TO I TAK BĘDĘ WAS MIAŁA NA OKU a znajde was wszędzie bo te nasze wątki aż bija z daleka pozytywna energia jak płatki GOLDFLAKES:d:d::d ![]() ![]() ![]()
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie moge przez Was mnie brzuch boli od smiechu ![]() ![]() Dziekuje za to ze jestescie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
E no przeciez to plotkowe jest my sie stad nigdzie nie ruszymy nawet po 5 kreskach hii i ciebie tez nie oddamy bez walki :P
Jezu ja zasypiam na stojaco a maly mi nie daje tylko zobaczy ze leze zaraz dosiada mnie oi hopa hopa robi hehe od taty sie nauczyl lobuz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
ja jestem lekko wkurzona
![]() ![]() Ja chyba z tym wszystkim zwariuje ![]() ![]() ![]() Jak szukacie księgowej to mogę pomóc skończyłam kurs ![]() ![]() Olivka głowa do góry póki nie ma @ jest szansa ![]() Kathi Max jest śliczny wiadomo po kim ![]() Madziwnia ja tutaj zostanę na 1000000000000% |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak serio nie chce grzebac przy gazie muszę czekać na ojca jak z delegacji wróci w piątek sobote. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Chce rady!!! Nie prosze tylko chce;p
![]() Widziałyście mnie na naszej klasie i w okularkach i w soczewkach, i w ciemnych włsokach , co sadzicie gdybym na wakacje zrobiła się na wiwriórkę!! Serio taka marchewkę mam ciemne oczy no a teraz opalona jestem bo z solarium wróciłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
cześć Dziewczynki
miło, że o mnie również pamiętałyście i pytałyście ![]() Fajnie że ktoś zrobił porządek wiecie z kim i wiecie w jakim temacie ![]() ![]() Dobrze że jest nas więcej ![]() U mnie już bankowo po owulacji, temp. skoczyła na 36,8 i mam nadzieję że już tylko rosnąć będzie- ale nie od grypy a od ciąży. Poza tym odpuszczam sobie, bo mój A. "problemu żadnego nie czuje " a ja na więcej siły nie mam, dlatego też fajowo jest, że mamy swoje plotkarskie miejsce o wszystkim i o niczym ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gabio no nareszcie jestes ![]() ![]() ![]() Panu "ja problemu nie czuje zrob celibat to poczuje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Kasiu Magdalena P. darłowo masz masz i duzo komentarzy od ciebie
![]() Prosze pomóżcie bo to będzie wielka zmiana koloru i sie martwie czy bedzie dobrze;p Rózne opcje madzi dawac dawac czekam
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Kurna ja zamot jestem nieziemski pewnie tylko ja ludzi po twarzach pamietam hihi nie po nazwiskach wzrokowiec jestem tepatek maly jak nie zobacze nie pamietam
Wiesz w rudym ale takim plomiennym mogloby byc c i fajnie wejdz na metamorfozy i popros laski o komputerowa animacje napewno ci pomoga |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...157778&page=90
a no i jeszcze jedno za***isci byloby ci w tym rudym z okularami matko jedyna drzwiami i oknami by ci chlopy lazly Ja duszy stylistka a od ciala to Gabi jest niezla ona mi loki poradzila i powalilam wszystkich na kolana |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Madzia ja myślę że powinnaś czesać włoski w tył!!! tak ja na ślubnych fociach!!! ślicznie ci bez okularów ale jeśli będziesz miała odpowiedni makijaż i fryz to myślę, że okulary zrobią z ciebie sexi-sekretarkę
![]() Myślę też ze rude ale takie wiesz kure-----wsko rude włosy bedą pasowały ale wtedy co dzień musi być makijaż no i dresy i trampki w kąt!!!! Spódnice do kolan, szpilki, bluzki z dekoldem obcisłe...taki styl elegancka sexi sekretara!!! Moim zdaniem to dla Ciebie bomba "styl" ![]() to tak w temacie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
GAbi Gabi Brawo jeszcze ta dziewczyna powinna byc stylistka hihi ja od dzis nie ruszam sie bez jej rady z domu
![]() No co laski ja z obiadem czekam a WY co????? Teraz cos na poprawe nastroju Facet jest jak kawa: Najlepszy jest silny, gorący, pełen subtelnego smaku i nie pozwala ci zasnąć przez cala noc. Facet jest jak cement: po położeniu trzeba dużo czasu żeby stwardniał. Facet jest jak batonik czekoladowy: Słodki i pierwsze co robi to dobiera ci się do bioder. Facet jest jak śrubokręt: Potrzebujesz, ale właściwie nie wiesz do czego. Facet jest jak torba turystyczna: zapakuj piwem i już możesz zabrać wszędzie. Facet jest jak ksero: służy do powielania, i nic poza tym. Facet jest jak lokówka: zawsze jak jest gorący to dobiera ci się do włosów. Facet jest jak obligacje rządowe: tak długo zajmuje żeby odpowiednio dojrzał. Facet jest jak horoskop: codziennie dyktuje ci co masz zrobić i zawsze się myli. Facet jest jak kosiarka: jak go osobiście nie popchniesz, to nic z jego funkcji. Facet jest jak strumyk: milo popatrzeć, ale trzeba pamiętać ze nie każdy jest odpowiednio bystry. Facet jest jak Laxigen: zawsze irytuje cię od środka. Facet jest jak Mascara: znika na widok pierwszej łzy. Facet jest jak mini spódniczka: jak nie uważasz, zaraz odsłoni ci majtki. Faceci są jak miejsca na parkingu: Najlepsi zawsze zajęci, wolni tylko "niepełnosprawni" lub najmniejsi. Faceci to hydraulicy: albo w sklepie z narzędziami, albo godzinami w łazience. Faceci są jak wino: satysfakcjonują cię, ale na krotko. Faceci są jak koty: pokazują się tylko wtedy, gdy na stole postawisz jedzenie. Faceci są jak burza śnieżna: nigdy nie wiesz kiedy przyjdą, ile będą mieli centymetrów i ile wytrzymają. Faceci są jak używane samochody: tanio można kupić, ale nie możesz na nich polegać. Faceci są jak wakacje: Zwykle nie takiej długości jak byś chciała. Faceci są jak pogoda: trzeba zaakceptować, bo nic nie możesz zrobić aby zmienić. Facet jest jak autobus, zawsze bedzie nastepny. Facet jest jak kibel, albo zajety, albo ma nasrane. Kazdy facet ma cos z rycerza - zakuty leb. Dobry facet jest jak Atlantyda, nikt go nie widzial, ale wierzymy, ze istnieje. Dlaczego faceci sa wyzszi od kobiet? Bo chwasty szybciej rosna! Faceci rozwijaja sie do trzeciego roku zycia, potem juz tylko rosna. i wreszcie: Faceci sa jak plemniki, jeden na milion staje sie czlowiekiem |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
I cos jeszcze
A oto najkrotsza i najpiekniejsza bajka jaka kiedykolwiek slyszalam Byla sobie raz mloda dziewczyna, ktora zapytala pewnego chlopca, czy chcialby ja poslubic. Chlopiec odpowiedzial: ?Nie!?. I dziewczyna zyla szczesliwie, bez prania, gotowania, prasowania... Czesto spotykala sie z przyjaciolmi, spala z kim chciala, zarabiala na siebie i wydawala pieniadze na co chciala.... *KONIEC* Problemem jest w tym, ze nikt nigdy w dziecinstwie nam nie opowiadal takich bajek. Za to wsadzili nas w g... po uszy z tym cholernym ksieciem z bajki!!! Dziewczyny jak poznalyscie swoich TZ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze nauki ślubne zaliczone, płodność z grubsza poznana, a więc wg kościoła jest tak:
1. jest sucho (zaraz po miesiączce) 2. robi sie wilgotno (zaczynają się dni płodne) 3. od długości całego cyklu odejmuje się 21 dni i wychodzi kiedy zaczynają sie dni płodne tzn. cykl jest np. 32 dni minus 21 dni czyli dni płodne zaczynają się 11 dnia (nie podali ile trawają!) 4. kiedy robi się MOKRO i ŚLISKO to te dni ![]() 5.szyjka macicy jest : otwarta, miękka, mokra i jest wysoko (znaczy daleko w głębi) 6. potem robi się sucho, lepko, szyjka obniża się i jest zamknięta (blisko wejścia). tyle skapowałam z godzinnej nauki |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
odpisze tylko na to i wracam sie uczyc, pozniej poczytam dokladniej reszte i dodam cos od siebie
![]() My poznalismy sie PRZEZ INTERNET. Nie byloby w tym moze nic dziwnego, gdyby nie to, ze jestesmy sasiadami ![]() ![]() dla zobrazowania: mapka ![]() ![]() madziwnia rudy jak najbardziej ![]()
#119 |
Zakorzenienie
|
no nareszcie ta @ przyszła tzn nadchodzi
![]() Przyszła mi wczoraj paczka- zamówienie z allegro. Kajdanki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Kasia boskie zdjecia
![]() ![]() ![]() ![]() Madziwnia Ty jesteś bardzo piekna kobietą, pasuje mi właśnie do Ciebie słowo piękna, aniżeli śliczna ![]() ![]() Gabi nareszcie powróciłaś ![]() Olivka Ty masz się wziąć w tym miesiącu ostro do roboty ![]() A ja kupiłam dziś "Pani domu" bo jest film z Bollywoodu, a je uwielbiam, i jest tam artykuł, jak zaplanować chłopczyka i dziewczynke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.