|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Czołem dziewczyny
![]() Iza-Nowa fryzura świetna, na lato ( i nie tylko ![]() Tamo-Co by tu rzec, szalejesz ^^ Ajj,korzystałam dziś z bossskiej pogody, w południe wzięłam nogi zapas i z kumpelką śmignęłyśmy na plażę. Dochodzę coraz bardziej do siebie, opuchlizna jest minimalna ,więc grzechem byłoby siedzieć w chacie ![]() Wczoraj dla odmiany byłam na zszyciu 'dziurki' na szyi ![]() ![]() ![]() Poza tym znów miałam/mam zagadkę do rozwikłania. Z nudów przeglądałam se w 'Informacjach' numery IP dostępnych na liście osób. Ot chcąc sprawdzić kto mnie ma,a kto nie ![]() Żeby było weselej chodził do klasy z byłym-niedoszłym panem X (kutwa nigdy nie przestanie mi się fizycznie podobać =="), który na ostatnim spotkaniu lekko plotkował na temat wyczynów owego . Niby nie kumplują się za nadto,ale kij ich tam wie. Intrygujące ,co było przyczyną dodania sobie nieznanej panny Adrianny do listy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mango - pozatym jesteś niesamowita ![]() ![]() Dodam nową fotkę, bo mi już trochę przeszło ![]() PS. Kocham moją kiełkownice ![]()
![]() |
#4563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście, że są tacy, nie mówię, że nie ![]() ![]() I doskonale zdaje sobie sprawę, że facet chce poznać kobietę (i odwrotnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Napewno wszystko się okaże i ułoży z tymi chłopakami ![]() ![]() Jak to ja niesamowita?! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4564 | ||
Zadomowienie
|
Jasne roztargniona blondynko- brązowa najczęściej w spodniach do kolan,
![]() ![]() ![]() ![]() Tylko jak ja ciebie rozpoznam żeby do odpowiedniej kasy iść ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4565 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4566 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ojj też bym się do kina wybrała! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a tak btw podoba mi się Twoje imię ![]() a fotki moje umieścilam na fryzjerskim, o tu: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=494 nie śmiać się ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wkoncu mam znajomych, kumpli, imprezuje, smieje się etc. Boże jak ja za tym teskniłam... ![]() ![]() ![]() Ogólnie dziś sie nie widzielismy, a tylko pisalismy na gg i smsy i dostalam na dobranoc od niego wiadomosc... że nie widział mnie tylko jeden dzien, ale czuje, że mu mnie brakuje... Sama nie wiem co o tym mysleć... Ale dobra mniejsza o to ![]() Malinko, zgadzam sie z wypowiedzią Mangoni mojej ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje, że jutro się z nim spotkam jednak... ![]() ![]() Dobranoc Slonka ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4568 |
Zakorzenienie
|
Jeju, jak Wy się tutaj produkujecie!
![]() Malinko - nie dołuj się! Pokazywałam nawet TŻp-owi Twoje zdjęcia - stwierdził, że śliczna jestes ![]() Tamuś - szalona ;* Lecę z TŻ=em oglądac filmy ![]() cyaaaa ;*
#4569 |
Zadomowienie
|
Jej wybaczie ze Was dzis nie podczytam ale mnie głowa boli i w ogole mam doła
![]() Izus ale z Ciebie ładniutka kobieta, taka Pani wiosna! ![]() Malinko ja zawsze chciałam miec Twoj kolor-ale jakos na moicvh włosach nie wygląda dobrze ![]() Idę spać...tylko se jeszcze troche pojejuje......jeju..jeju. ..jeju.....jeju.....jeju. .... ![]()
#4570 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie mów tego tak głośno bo wiesz, ja tam w którąś osiemsetę mogę jednak wsiąść i pokulać się w okolice Ikei ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() cudowne poglądy ![]() Cytat:
![]() ale jutro wracam do Kato i będę się smażyć w miejskim upale ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() bossskie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() w ogóle taka jesteś naturalna i młodziutka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i pamiętaj że nie możesz patrzeć na wszystko przez pryzmat poprzedniego związku ![]() ![]() ![]() a no i super ze znów cieszysz się życiem ![]() Mercy - dół zakop jak najszybciej ![]() Pójdę chyba dziś wcześniej spać ![]() ![]() ![]() dobrej nocki ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4572 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No no w pozytywnym oczywiście ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4573 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry dziewczyny,
uciekam juz bo nie wiem ile mi zajmie dojazd dzis.. Powiem tylko,ze film fajny, lekki i przyjemny ![]() ![]() ![]() milego dzionka!! czytlaam,ze w Polsce upaly a ja tu dogrzewam dom bo ziimno.. papappa ![]()
#4574 |
Zakorzenienie
|
Cześć i Czołem
![]() Ufff ależ gorąco.... ![]() Wczoraj znowu pływałam z Tz tem nad rzeczką ![]() ![]() Musze sie niezle nagimnastykowac zeby mnie nikt nie widzial jak sie rozbieram do stroju kąpielowego ![]() Dzis poczytam sobie ksiazke, moze pojde sie poopalać ![]() Wczoraj posmarowalam sie olejkiem brazujacym o zapachu kokosowym garniera ![]() Caly czas musialam odganiac od siebie pszczoly i muszki ![]() Malinko, jesteś śliczna ![]() ![]() Agolku, świetna kuchnia ![]() Tamo, super że odżyłaś w te wakacje i cieszysz sie życiem ![]() Miłego Dnia ![]()
#4575 |
Zakorzenienie
|
cześć Wam
![]() dziękuję za komplementy dotyczące fryzurki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malinko, ja zapomniałam Ci wczoraj napisać, że zawsze jak podczytywałam Plotkowy, czytałam sobie Twoje wypowiedzi i myślałam 'ale fajna, wesoła i pogodna laska'. teraz zobaczyłam Twoje zdjęcia i muszę przyznać, że pięknie się uśmiechasz i masz prześliczne oczy!!!!! nie wiem, czemu masz kompleksy, jesteś naprawdę urocza ![]() ![]() kurczę, a ja jadę jutro w nocy do szczecina, wracam w poniedziałek rano i znów wyjeżdżam ![]() ![]()
![]() |
#4576 |
♥
|
witam
![]() Krytia kazdy pracownik na bluzce ma swoje imie jestem jedyna Anią jako nosząca czerwona koszulke . włosy zawsze w kucyku i spinkami spieta grzywka do góry ![]() ![]() Agness tak , dopiero 9 dzien jestem na redukcji ![]() Iza i Malinka sliczne jestescie ![]()
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2008-07-03 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() hej laleczki, ja juz po lunchu i nie moge sie doczekac az wroce do domu i zaczne ogladac katalogi z wycieczkami bo sie okazalo,ze mam jeszzcze tydzien urlopu i TZ tez i chcemy pojechac gdzies na wakacje ![]() ![]() poza tym w pracy dzis nudy na maxa, spedzam czas na glupim gadaniu i udawaniu ze cos robie, malo ludzi jakos, telefony milcza... zawsze tak na poczatku miesiaca a za tydzien nie bede maila czasu sie wysiakac za przeproszeniem.. no, to tyle z zimnego i deszczowego Glasgow. buzka ![]()
![]() |
#4578 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
♥
|
Iza super atmosfera jest , z wszystkimi jestem na ty , cały czas zartujemy , kazdy kazdemu w kazdej chwili pomaga dzieki temu czas szybko leci i ja nie czuje sie jakbym była w pracy
![]() gorzej czasem z klientami bo zdarza sie ze przychodzi jakas maruda |
![]() ![]() |
![]() |
#4580 |
Zakorzenienie
|
orzeszku,anniaa - dziękuję
![]() iza - jak to nie jesteś ładna? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() agolek - takie niespodzianki są fajne tzn. chodzi mi o urlop ![]() Ja już chcę coś zrobić konkretnego, bo tak to siedzę w domu i czytam książki na komórce normalnie masakra! ![]() ![]()
#4581 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() fajnie masz z tą rzeczką ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale w Maku w centrum to musi być ciężko pracować, byłam dziś na Mac Flurry ( ![]() ![]() dotarłam do mieszkania mojego, po drodze zakupy z Siss ![]() ![]() teraz obiadek zrobię i trzeba by się na jutro spakować ![]() miłego popołudnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do wakacji - ja chciałam do Grecji z rodzinką a tu... ![]() Ewusiu, muszę, bo w lipcu teraz od poniedziałku to obóz przygotowujący do ważnych zawodów, a w sierpniu do innych ważnych zawodów ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzisiaj wycieczka z rodzicami zaliczona ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4584 |
Zakorzenienie
|
i jak było? Krytia
![]()
![]() |
#4585 |
Zadomowienie
|
Ee fajnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4586 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() wrocilam z pracy,pojechalam na zakupy,posprzatalam, wykapalm sie i zaraz naleje sobie kieliszek pysznego wytrawneho szampana i zrobie TZtowi pizze bo mi truje ![]() milego wieczorka!
![]() |
#4587 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja dzisiaj najpierw rano sprzątałam w domu,potem na zakupach byłam,w kinie na ''Ściganych'',a jak wróciłam to jeszcze sobie na rowerku pojeździłam i padam ![]() ![]() Znów za TŻ-tem zaczęłam mocno tęsknić,jejjjkuuu ![]() ![]() Zaraz poczytam co tam u Was ![]() Miłego wieczorka ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
♥
|
witam
![]() ![]() ![]() Krytia w niedziele i poniedziałki zawsze mam wolne ![]() Ewus na stawowej ? oj tam jest zawsze duzo ludzi dlatego nigdy bym nie chciała tam pracowac. choc o 6.00 rano mało ludzi ![]() ![]() Agness ojoj ale jeszcze torche i bedzie 11 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zakorzenienie
|
Aniu - fajnie brzmi 'przyszłej teściowej'
![]() ![]() No mam nadzieję,że szybko jeszcze tydzień zleci ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
♥
|
Cytat:
![]() za jakies xx lat ![]() oj szybko zleci jak sie czyms zajetym jest to szybciej leci czas ja cały czas nie wiem co za dzień tygodnia mamy ani który dzisiaj jest ![]() zapomniałam Wam powiedziec dzisiaj byłam u optyka zamówic okulary( bo w jedno oko mam 0,5 a w drugim 0) do czytania , do ogladania tv , grania na kompie - super kupiłam i juz z jakimis tam szkłami z filtrami cos tam ze dobre sa jak sie sporo czasu spedza przy kompie a kij wie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.