Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-02, 19:13   #4561
schism_
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Czołem dziewczyny

Iza-Nowa fryzura świetna, na lato ( i nie tylko )idealna , ot co.
Tamo-Co by tu rzec, szalejesz ^^

Ajj,korzystałam dziś z bossskiej pogody, w południe wzięłam nogi zapas i z kumpelką śmignęłyśmy na plażę. Dochodzę coraz bardziej do siebie, opuchlizna jest minimalna ,więc grzechem byłoby siedzieć w chacie
Wczoraj dla odmiany byłam na zszyciu 'dziurki' na szyi Spotkałam pewnego doktora (tsaa owego 'pięknego 38-letniego' ;>)zagadał co i jak , potem gdy młoda lekarka robiła co się należy. Na szczęście pod znieczuleniem nic nie czułam, wlazły 2 studentki pierwszego roku stomatologii,niby na praktyki pielęgniarskie Jedna z nich po 15 minutach obserwacji, jak wybiegła zza drzwi,że reszta aż drwiąco się zaśmiała. Tłumaczyła,że 'nie może na to patrzeć' Lol i takie osoby ,będą w przyszłości dentystami[sadystami]

Poza tym znów miałam/mam zagadkę do rozwikłania. Z nudów przeglądałam se w 'Informacjach' numery IP dostępnych na liście osób. Ot chcąc sprawdzić kto mnie ma,a kto nie Patrzę,a cyferki wyświetlają się przy kontakcie do pewnego kolesia, rok starszy absolwent mego LO słynący z działalności społecznej, domorosły dziennikarz ... Niby nic takiego,a chłoptaś raczej znał mnie tylko z widzenia przed rokiem, miech temu nr'u mego nie miał , sama zaś nigdzie go nie upubliczniałam o_O

Żeby było weselej chodził do klasy z byłym-niedoszłym panem X (kutwa nigdy nie przestanie mi się fizycznie podobać =="), który na ostatnim spotkaniu lekko plotkował na temat wyczynów owego . Niby nie kumplują się za nadto,ale kij ich tam wie.
Intrygujące ,co było przyczyną dodania sobie nieznanej panny Adrianny do list
y
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 19:18   #4562
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Bo kiedyś pisałaś,że tęsknisz za jakimś facetem,że nie widziałaś go od kwietnia,coś takiego
no tak bo tęsknię i wogóle... ale tzn. kurde to pokomplikowane ale od początku podoba mi się ten facet, przyjaźnimy się tzn. ja już nie czuję tylko przyjaźni , ale on sama nie wiem, po prostu tęsknię... a on ma tyle roboty że nie możemy się spotkać

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Malinko, nie przejmuj się tak facetami Oni Ci nigdy do pięt nie dosięgną I jak wcale nie jest ani za gruba, ani za brzydka. Miałaś chłopaka, teraz coś się kręci Niektóre moje koleżanki, mimo, że chude jak tyki nigdy nie miały chłopaka. I chyba nie warto być z kimś, kto ocenia Cię tylko po wyglądzie i nie może Cię kochać, (mimo Twej doskonałości ) bo mu się nie podobasz. Przecież nie ma w tym żadnego sensu. A w ogóle uważam, że jesteś prześliczna
No nie warto, ale ja sama nie wiem, część facetów nadal ocenia tylko po wyglądzie, pozatym ja nawet sama tak twierdzę, że jak mi się facet nie spodoba to nie podejdę do niego mimo, że może okazać się cudowny i wspaniały więc jednak wygląd gra rolę i to dużą... no ale ja jak coś to "zakochuję" się w kimś kogo już znam i najcześciej to przychodzi po czasie np. A. znałam od listopada a dopiero poczułam coś mocniejszego do niego w marcu/kwietniu... A teraz R. no R. fajny chłopak, sama nie wiem... ciągnie mnie do niego ale ch.... wie Nie jestem prześliczna- może to jej urok może to makijaż

Mango - pozatym jesteś niesamowita

Dodam nową fotkę, bo mi już trochę przeszło

PS. Kocham moją kiełkownice
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Untitled-1.jpg (25,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC022581.jpg (50,5 KB, 10 załadowań)

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 19:33   #4563
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
No nie warto, ale ja sama nie wiem, część facetów nadal ocenia tylko po wyglądzie, pozatym ja nawet sama tak twierdzę, że jak mi się facet nie spodoba to nie podejdę do niego mimo, że może okazać się cudowny i wspaniały więc jednak wygląd gra rolę i to dużą... no ale ja jak coś to "zakochuję" się w kimś kogo już znam i najcześciej to przychodzi po czasie np. A. znałam od listopada a dopiero poczułam coś mocniejszego do niego w marcu/kwietniu... A teraz R. no R. fajny chłopak, sama nie wiem... ciągnie mnie do niego ale ch.... wie Nie jestem prześliczna- może to jej urok może to makijaż

Oczywiście, że są tacy, nie mówię, że nie Ale taki ktoś napewno nie jest kandydatem na TŻ, tylko... wiadomo
I doskonale zdaje sobie sprawę, że facet chce poznać kobietę (i odwrotnie ), gdy przyciąga wizualnie. Ale sytuacje są przeróżne. Mówię właśnie o zakochaniu dopiero, jak się już kogoś zna. Więc to przyciągnięcie fizycznością nie gra tu roli, chociaż wiem, że w związku jakiś pociąg pownien być. Ale do czego zmierzam po raz kolejny - Zdjęcia, które dodałaś są naprawde cudne - masz śliczną buzię. Zazdroszczę Ci takiego uśmiechu - i mówię to poważnie. Naprawdę nie masz się czym przejmować pod względem wyglądu
Napewno wszystko się okaże i ułoży z tymi chłopakami A zapracowany napewno znajdzie czas

Jak to ja niesamowita?! W każdym razie chyba miałaś na myśli w sensie pozytywnym Więc dziękuję

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 19:40   #4564
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
wpadaj wpadaj jak cie poznam to dam jeden w promocji
Jasne roztargniona blondynko- brązowa najczęściej w spodniach do kolan, zawsze zamawiająca McFlurry karmel+chrunch. A wiesz możesz mi dać dwa podobno troche przytycia wyjdzie mi na zdrowie
Tylko jak ja ciebie rozpoznam żeby do odpowiedniej kasy iść
Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
jedz, jedz oooj Tama, wakacje Ci się rozkręciły super

ale on... melodramatyczny jakiś głupek, trochę jak baba szkoda, że się nie rozpłakał, potwierdziłoby to moją tezę

nie dziwię Ci się, że się tak zachowałaś musiało to nieźle wyglądać jesteś piękna, ale zimna jak lód

Ewusiu, zazdroszczę... i zakochania i wooody

a wiecie, wiecie wieciiieeee wszystkim się podobała moja fryzura! nawet facetom, ale się zdziwiłam! powiedzieli, że mnie nie poznali i że się zmieniłam na lepsze i że super i że bardzo ładnie i w og
wogóle ale fajnie ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
A nie mówiłammmmmmmmmmmmm

Cytat:
Izuś, ale ja tak tylko facetów (i tylko tych kandydujących na partnerów) traktuję A gdybyś tak widziała mnie i jakieś biedne zwierze... Jak tata znalazł psa (to było w tym roku). Nazwałam go miłością mojego życia, żejest jak siostra etc. Jakich to ja rzeczy nie wymyśliłam, żeby go zachować Gdybym mogła miałabym całe mieszkanie pełne kotów, psów i innych stworzeń (oczywiście bym z taką ekipą nie spała )
I masz rację - melodramatyczny bardzo Nawet kiedyś określił tak tą całą sytuację z R. i późniejszą z rodzicami.

Z innej beczki coś dodam Powalił mnie tekstem na temat straży pożarnej - mój tata tam pracuje. Pytał o to i mówię, że ma stałą pensję. A on na to "To co jak nie ma pożarów to mimo wszystko dostaje pieniądze?!" - "Pożary są codziennie... Poza tym teraz jeżdżą już nawet ratować jaszczurki i zatrzaśnięte w domu dzieci." - "A wiesz ile państwo na tym traci?!!". Chciałam mu powiedzieć, że gdyby miał mieć płacone od ilości wyjazdów, to by się to jego wspaniałe państwo nie wypłaciło. (Dobrze, że mój tata tego nie usłyszał, bo by już do domu nie wrócił ) Znalazł się oddany partiota, blee... Udaje, że jest taki mądry i wszechwiedzący. Odraża mnie sama myśl o nim. W dodatku sam chce mieć państwową robotę.
Malinko,
nie przejmuj się tak facetami Oni Ci nigdy do pięt nie dosięgną I jak wcale nie jest ani za gruba, ani za brzydka. Miałaś chłopaka, teraz coś się kręci Niektóre moje koleżanki, mimo, że chude jak tyki nigdy nie miały chłopaka. I chyba nie warto być z kimś, kto ocenia Cię tylko po wyglądzie i nie może Cię kochać, (mimo Twej doskonałości ) bo mu się nie podobasz. Przecież nie ma w tym żadnego sensu. A w ogóle uważam, że jesteś prześliczna

Monisiu moja Ale Ty teraz szalejesz Twoja siostra może Ci tylko pozazdrościć

Aniu! Wpadam na lody
To potwierdza że ten facet (baba) jest głupi
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 19:46   #4565
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
no tak bo tęsknię i wogóle... ale tzn. kurde to pokomplikowane ale od początku podoba mi się ten facet, przyjaźnimy się tzn. ja już nie czuję tylko przyjaźni , ale on sama nie wiem, po prostu tęsknię... a on ma tyle roboty że nie możemy się spotkać

To pierwsze zdjęcie jest uuuuuuurocze ale 2 też śliczne

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Czołem dziewczyny

Iza-Nowa fryzura świetna, na lato ( i nie tylko )idealna , ot co.

Ajj,korzystałam dziś z bossskiej pogody, w południe wzięłam nogi zapas i z kumpelką śmignęłyśmy na plażę. Dochodzę coraz bardziej do siebie, opuchlizna jest minimalna ,więc grzechem byłoby siedzieć w chacie No pewnie "trza" się zabawić
Wczoraj dla odmiany byłam na zszyciu 'dziurki' na szyi Spotkałam pewnego doktora (tsaa owego 'pięknego 38-letniego' ;>)zagadał co i jak , potem gdy młoda lekarka robiła co się należy. Na szczęście pod znieczuleniem nic nie czułam, wlazły 2 studentki pierwszego roku stomatologii,niby na praktyki pielęgniarskie Jedna z nich po 15 minutach obserwacji, jak wybiegła zza drzwi,że reszta aż drwiąco się zaśmiała. Tłumaczyła,że 'nie może na to patrzeć' Lol i takie osoby ,będą w przyszłości dentystami[sadystami] Matko jak ja nieznosze dentystów a jeszcze jakby byli takimi to bym wżyciu do nich nie poszła

Poza tym znów miałam/mam zagadkę do rozwikłania. Z nudów przeglądałam se w 'Informacjach' numery IP dostępnych na liście osób. Ot chcąc sprawdzić kto mnie ma,a kto nie Patrzę,a cyferki wyświetlają się przy kontakcie do pewnego kolesia, rok starszy absolwent mego LO słynący z działalności społecznej, domorosły dziennikarz ... Niby nic takiego,a chłoptaś raczej znał mnie tylko z widzenia przed rokiem, miech temu nr'u mego nie miał , sama zaś nigdzie go nie upubliczniałam o_O

Żeby było weselej chodził do klasy z byłym-niedoszłym panem X (kutwa nigdy nie przestanie mi się fizycznie podobać =="), który na ostatnim spotkaniu lekko plotkował na temat wyczynów owego . Niby nie kumplują się za nadto,ale kij ich tam wie.
y
Ciekawe ciekawe a może....
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-07-02, 21:29   #4566
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Agolku, spokojnie nie nerwowo I przyjemnego seansu (kiedy to ja w kinie byłam... )

Izuś, a właśnie! Musisz dać foto Obowiązkowo - teraz to my już nie wytrzymamy z ciekawości.
może, może

ojj też bym się do kina wybrała!

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
znaczy sie dobrze ci, tak? zazdroszczem, zazdroszczem.. mam ogrodek ale pogoda nie ta a u mnie super pogoda!

wow, super! a moze jakas foteczka? zawsze milo jak sie slyszy takie mile slowa

hej kochane,

wrocilam z pracy, wsciekla jak osa, spedzilam ponad godzine stojac w korku i normlanie myslalam,ze oszaleje w tym aucie..
Teraz TZ mnie wyciaga do kina na nowy film z Willem Smith'em, komedia Hancock czy jakos podobnie, przyda mi sie dzis taka luzna rozrywka a poza tym daaawno w kinie nie byalm.

mielgo wieczorka!
też dawno nie byłam i się nie zanosi, kurczę ale może, może... słyszałam, że ten film jest fajny tak btw

Cytat:
Czołem dziewczyny

Iza-Nowa fryzura świetna, na lato ( i nie tylko )idealna , ot co. aaa, dziękuję

Ajj,korzystałam dziś z bossskiej pogody, w południe wzięłam nogi zapas i z kumpelką śmignęłyśmy na plażę. Dochodzę coraz bardziej do siebie, opuchlizna jest minimalna ,więc grzechem byłoby siedzieć w chacie ja chcę mieszkać nad morzem!
Wczoraj dla odmiany byłam na zszyciu 'dziurki' na szyi Spotkałam pewnego doktora (tsaa owego 'pięknego 38-letniego' ;>)zagadał co i jak , potem gdy młoda lekarka robiła co się należy. Na szczęście pod znieczuleniem nic nie czułam, wlazły 2 studentki pierwszego roku stomatologii,niby na praktyki pielęgniarskie Jedna z nich po 15 minutach obserwacji, jak wybiegła zza drzwi,że reszta aż drwiąco się zaśmiała. Tłumaczyła,że 'nie może na to patrzeć' Lol i takie osoby ,będą w przyszłości dentystami[sadystami] zgadzam się z tym, co napisałaś o dentystach kurczę, głupio tak, że tyle ludzi ogląda zabieg

Poza tym znów miałam/mam zagadkę do rozwikłania. Z nudów przeglądałam se w 'Informacjach' numery IP dostępnych na liście osób. Ot chcąc sprawdzić kto mnie ma,a kto nie Patrzę,a cyferki wyświetlają się przy kontakcie do pewnego kolesia, rok starszy absolwent mego LO słynący z działalności społecznej, domorosły dziennikarz ... Niby nic takiego,a chłoptaś raczej znał mnie tylko z widzenia przed rokiem, miech temu nr'u mego nie miał , sama zaś nigdzie go nie upubliczniałam o_O o kurcccczzzę tylko uważaj, bo jeszcze czekają Cię przygody rodem z brazylijskiej telenoweli (czyt. z życia Mangosi )

y

a tak btw podoba mi się Twoje imię

a fotki moje umieścilam na fryzjerskim, o tu:

http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=494

nie śmiać się

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 21:37   #4567
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
szalejesz i bardzo dobrze!!
Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
O której to się wraca i jeszcze piła no wiecie co
Cytat:
jedz, jedz oooj Tama, wakacje Ci się rozkręciły super
Cytat:
Monisiu moja Ale Ty teraz szalejesz Twoja siostra może Ci tylko pozazdrościć
Cytat:
Powiem Wam Dziewczyny, że to, że szaleje, to może za dużo powiedziane, ja poprostu.. zaczynam żyć. Żyć jak normalna nastolatka (i to już pełnoletnia ) same wiecie jak było... Rok z życia mam wycięty... Musze go nadrobić... Wczoraj nawet zjadlam kawałek pizzy, bo ON miał ochote i kupi jal i wmusił we mnie, ale nie mialam żadnych wyrzutów sumienia, ani nic z tego rodzaju, zjadłam i wszystko, a tak szczerze to nawet zapomnialam, że zjadłam !! Poza tym on nie wie, że mialam takie, a nie inne problemy i to bardzo dobrze, bo nie chce aby wkręcał sobie cokolwiek lub zniechęcił się do mnie... Wiadomo, ludzie w tych czasach są ciemni i wogóle nic nie wiedzą o tego typu sprawach... Ale na szczęscie to juz za mna i w sumie nie ma sensu aby on wiedzial o mojej chorobie.
Wkoncu mam znajomych, kumpli, imprezuje, smieje się etc. Boże jak ja za tym teskniłam... To wszystko jest tak niesamowite, że aż zdawaloby sie, ze nie prawdziwe, boje się, boje bardzo, że on zrobi mi "krzywde", taką wiecie, w sensie, że ja coś zaczne czuć, a tu... koniec znajomości... Choć on zapewnia mnie, że tak nie będzie... Gadałam nawet z jego kumpelem (moim też zreszta) powiedzial, ze on taki nie jest... Ale ja sie boje, po tym co przeszlam z moim eks.... staram sie zachowywać dystans (tylko cos mi nie wychodzi czasem )
Ogólnie dziś sie nie widzielismy, a tylko pisalismy na gg i smsy i dostalam na dobranoc od niego wiadomosc... że nie widział mnie tylko jeden dzien, ale czuje, że mu mnie brakuje... Sama nie wiem co o tym mysleć...

Ale dobra mniejsza o to

Malinko, zgadzam sie z wypowiedzią Mangoni mojej Jestes piękna, naprawde piękna i urodą i intelektem przyćmiewasz wiele chudych dziewuch, uwierz w siebie !

Mam nadzieje, że jutro się z nim spotkam jednak...

Dobranoc Slonka
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 21:44   #4568
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Jeju, jak Wy się tutaj produkujecie!

Malinko - nie dołuj się! Pokazywałam nawet TŻp-owi Twoje zdjęcia - stwierdził, że śliczna jestes
Tamuś - szalona ;*

Lecę z TŻ=em oglądac filmy
cyaaaa ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 21:50   #4569
Mercy
Zadomowienie

Jej wybaczie ze Was dzis nie podczytam ale mnie głowa boli i w ogole mam dołaIdę zaraz spać.

Izus ale z Ciebie ładniutka kobieta, taka Pani wiosna!

Malinko ja zawsze chciałam miec Twoj kolor-ale jakos na moicvh włosach nie wygląda dobrze

Idę spać...tylko se jeszcze troche pojejuje......jeju..jeju. ..jeju.....jeju.....jeju. ....
Stary 2008-07-02, 22:00   #4570
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

no własnie nie myślę jestem szalona i tyle naprawdę coś mnie ciągnie do tego faceta mimo, że to całkowicie nie mój typ z wyglądu - tzn. ma dłuższe włosy i nie jest zbudowany - (mój typ to lekko umięsniony i łysy lub krótkie włosy) ale naprawdę wczoraj mnie odwiozł pod blok o 24 a siedzieliśmy i gadaliśmy jeszcze mimo to że wiedziałam, że musi rano wstać do pracy itp. Pozatym jest słodki

czasami się tak zdarza ze przyciągnie nas "zupełnie nie ten typ" i nagle okazuje się ze to jednak ten a jak jeszcze jest słodki to w ogóle

Cytat:
wpadaj wpadaj jak cie poznam to dam jeden w promocji
nie mów tego tak głośno bo wiesz, ja tam w którąś osiemsetę mogę jednak wsiąść i pokulać się w okolice Ikei

Cytat:

Właśnie z miasta wróciłaam Zakupy nawet poprawiają humor,choć tęsknota za TŻ-tem nadal jest
ale z każdym dniem jest bliżej do spotkania

Cytat:

Ewusiu, zazdroszczę... i zakochania i wooody

Cytat:

Z innej beczki coś dodam Powalił mnie tekstem na temat straży pożarnej - mój tata tam pracuje. Pytał o to i mówię, że ma stałą pensję. A on na to "To co jak nie ma pożarów to mimo wszystko dostaje pieniądze?!" - "Pożary są codziennie... Poza tym teraz jeżdżą już nawet ratować jaszczurki i zatrzaśnięte w domu dzieci." - "A wiesz ile państwo na tym traci?!!". Chciałam mu powiedzieć, że gdyby miał mieć płacone od ilości wyjazdów, to by się to jego wspaniałe państwo nie wypłaciło. (Dobrze, że mój tata tego nie usłyszał, bo by już do domu nie wrócił ) Znalazł się oddany partiota, blee... Udaje, że jest taki mądry i wszechwiedzący. Odraża mnie sama myśl o nim. W dodatku sam chce mieć państwową robotę.

cudowne poglądy

Cytat:
znaczy sie dobrze ci, tak? zazdroszczem, zazdroszczem.. mam ogrodek ale pogoda nie ta
ano tak całkiem dobrze mi
ale jutro wracam do Kato i będę się smażyć w miejskim upale

Cytat:

wrocilam z pracy, wsciekla jak osa, spedzilam ponad godzine stojac w korku i normlanie myslalam,ze oszaleje w tym aucie..
Teraz TZ mnie wyciaga do kina na nowy film z Willem Smith'em, komedia Hancock czy jakos podobnie, przyda mi sie dzis taka luzna rozrywka a poza tym daaawno w kinie nie byalm.

mielgo wieczorka!
i jak tam po filmie?

Cytat:

y
ja bym na Twoim miejscu śledztwo na bank uskuteczniła
Cytat:

bossskie te oczy i uśmiech, czad (bardzo dobrze że Ci przeszło, dziewczyny maja rację, z resztą sama Ci tez już to pisałam wielokrotnie )

Cytat:
ślicznie wyglądasz lepiej w krótszych, świetne masz loki

w ogóle taka jesteś naturalna i młodziutka

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Powiem Wam Dziewczyny, że to, że szaleje, to może za dużo powiedziane, ja poprostu.. zaczynam żyć. Żyć jak normalna nastolatka (i to już pełnoletnia ) same wiecie jak było... Rok z życia mam wycięty... Musze go nadrobić... Wczoraj nawet zjadlam kawałek pizzy, bo ON miał ochote i kupi jal i wmusił we mnie, ale nie mialam żadnych wyrzutów sumienia, ani nic z tego rodzaju, zjadłam i wszystko, a tak szczerze to nawet zapomnialam, że zjadłam !! Poza tym on nie wie, że mialam takie, a nie inne problemy i to bardzo dobrze, bo nie chce aby wkręcał sobie cokolwiek lub zniechęcił się do mnie... Wiadomo, ludzie w tych czasach są ciemni i wogóle nic nie wiedzą o tego typu sprawach... Ale na szczęscie to juz za mna i w sumie nie ma sensu aby on wiedzial o mojej chorobie.
Wkoncu mam znajomych, kumpli, imprezuje, smieje się etc. Boże jak ja za tym teskniłam... To wszystko jest tak niesamowite, że aż zdawaloby sie, ze nie prawdziwe, boje się, boje bardzo, że on zrobi mi "krzywde", taką wiecie, w sensie, że ja coś zaczne czuć, a tu... koniec znajomości... Choć on zapewnia mnie, że tak nie będzie... Gadałam nawet z jego kumpelem (moim też zreszta) powiedzial, ze on taki nie jest... Ale ja sie boje, po tym co przeszlam z moim eks.... staram sie zachowywać dystans (tylko cos mi nie wychodzi czasem )
Ogólnie dziś sie nie widzielismy, a tylko pisalismy na gg i smsy i dostalam na dobranoc od niego wiadomosc... że nie widział mnie tylko jeden dzien, ale czuje, że mu mnie brakuje... Sama nie wiem co o tym mysleć...
nie wiesz co o tym myśleć ? chłopak się zaangażował nikt mu nie każe przecież tak pisać

i pamiętaj że nie możesz patrzeć na wszystko przez pryzmat poprzedniego związku faceci są mimo wszystko różni (chociaż się wydaje ze każdy taka sama małpa ) Musisz dać sobie szansę (no i jemu przy okazji) A jeśli nie wyjdzie to co? to jesteś piękna i młoda i się szybko pozbierasz

a no i super ze znów cieszysz się życiem

Mercy - dół zakop jak najszybciej

Pójdę chyba dziś wcześniej spać jutro rano muszę jechać do Kato, bo trza się pakować na piątkowy wyjazd szkoda tylko że się ma pogoda na weekend popsuć

dobrej nocki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 22:02   #4571
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez Mercy Pokaż wiadomość
Jej wybaczie ze Was dzis nie podczytam ale mnie głowa boli i w ogole mam dołaIdę zaraz spać.

Izus ale z Ciebie ładniutka kobieta, taka Pani wiosna!

Malinko ja zawsze chciałam miec Twoj kolor-ale jakos na moicvh włosach nie wygląda dobrze

Idę spać...tylko se jeszcze troche pojejuje......jeju..jeju. ..jeju.....jeju.....jeju. ....
kobieta siedemnastoletnia aaa może wkleję te zdjęcia tak... w załączniku? jak myślicie, mogę? dobra, wklejam, tylko się nie przestraszcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nocoz.jpg (29,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ztylu.jpg (55,4 KB, 13 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-02, 22:59   #4572
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Oczywiście, że są tacy, nie mówię, że nie Ale taki ktoś napewno nie jest kandydatem na TŻ, tylko... wiadomo
I doskonale zdaje sobie sprawę, że facet chce poznać kobietę (i odwrotnie ), gdy przyciąga wizualnie. Ale sytuacje są przeróżne. Mówię właśnie o zakochaniu dopiero, jak się już kogoś zna. Więc to przyciągnięcie fizycznością nie gra tu roli, chociaż wiem, że w związku jakiś pociąg pownien być. Ale do czego zmierzam po raz kolejny - Zdjęcia, które dodałaś są naprawde cudne - masz śliczną buzię. Zazdroszczę Ci takiego uśmiechu - i mówię to poważnie. Naprawdę nie masz się czym przejmować pod względem wyglądu
Napewno wszystko się okaże i ułoży z tymi chłopakami A zapracowany napewno znajdzie czas

Jak to ja niesamowita?! W każdym razie chyba miałaś na myśli w sensie pozytywnym Więc dziękuję
No ja mam nadzieję, że A. znajdzie czas bo jak nie to jak go pacnę w ten kochany łeb to zobaczy No wiem, że taki typ to nie na TŻ-ta jest No własnie, ja tam sama nie wiem, singiel od 3/4 lat jestem więc wiesz

No no w pozytywnym oczywiście

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
To pierwsze zdjęcie jest uuuuuuurocze ale 2 też śliczne
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Malinko, zgadzam sie z wypowiedzią Mangoni mojej Jestes piękna, naprawde piękna i urodą i intelektem przyćmiewasz wiele chudych dziewuch, uwierz w siebie !
No nie wiem, nie mi to oceniać. Naprawdę. Ja tam w sobie nie widzę nic ładnego, no może poza oczami Tylko ja czasami po prostu nie mam siły już wierzyć, po prostu chyba za długo dostawałam tzw. "kopy w d..." i chyba teraz wierzę, w to że narazie nie jest mi pisane coś więcej...

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość

Malinko - nie dołuj się! Pokazywałam nawet TŻp-owi Twoje zdjęcia - stwierdził, że śliczna jestes
Matko ależ tak nie można nie można! Ja się wstydzę

Cytat:
Napisane przez Mercy Pokaż wiadomość
Ja polowałam na moją czerwień z 2 lata. Ale się dało, bez odbarwiania mam nawet czerwone - częsciowo zasługa taty (farbuje mi włosy) i częsciowo fryzjerki

Cytat:
czasami się tak zdarza ze przyciągnie nas "zupełnie nie ten typ" i nagle okazuje się ze to jednak ten a jak jeszcze jest słodki to w ogóle
No właśnie raz tak miałam. I co najlepsze R. jest kolega własnie mojego eks- takiego co mi się naprawdę z nim dobrze układało itp. Więc może to ten sam typ faceta więc...

Cytat:
bossskie te oczy i uśmiech, czad (bardzo dobrze że Ci przeszło, dziewczyny maja rację, z resztą sama Ci tez już to pisałam wielokrotnie )
Iiiii tam Może to jej urok może to make-up

Stary 2008-07-03, 07:53   #4573
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dzien dobry dziewczyny,

uciekam juz bo nie wiem ile mi zajmie dojazd dzis.. Powiem tylko,ze film fajny, lekki i przyjemny Polecam. A Charlize Theron jest taka pieekna... jak ja bym chciala tak wygladac.. No ale coz.

milego dzionka!! czytlaam,ze w Polsce upaly a ja tu dogrzewam dom bo ziimno..

papappa
Stary 2008-07-03, 10:47   #4574
orzeszek01
Zakorzenienie

Cześć i Czołem

Ufff ależ gorąco....
Wczoraj znowu pływałam z Tz tem nad rzeczką Fajnie było
Musze sie niezle nagimnastykowac zeby mnie nikt nie widzial jak sie rozbieram do stroju kąpielowego
Dzis poczytam sobie ksiazke, moze pojde sie poopalać
Wczoraj posmarowalam sie olejkiem brazujacym o zapachu kokosowym garniera
Caly czas musialam odganiac od siebie pszczoly i muszki

Malinko, jesteś śliczna Masz taka ladniutka buzke
Agolku, świetna kuchnia
Tamo, super że odżyłaś w te wakacje i cieszysz sie życiem

Miłego Dnia
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 12:53   #4575
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

cześć Wam

dziękuję za komplementy dotyczące fryzurki Ewusiu, ładna nie jestem, ale i tak mi się miło zrobiło

Malinko, ja zapomniałam Ci wczoraj napisać, że zawsze jak podczytywałam Plotkowy, czytałam sobie Twoje wypowiedzi i myślałam 'ale fajna, wesoła i pogodna laska'. teraz zobaczyłam Twoje zdjęcia i muszę przyznać, że pięknie się uśmiechasz i masz prześliczne oczy!!!!! nie wiem, czemu masz kompleksy, jesteś naprawdę urocza

kurczę, a ja jadę jutro w nocy do szczecina, wracam w poniedziałek rano i znów wyjeżdżam chciałam sobie sama zaplanować wakacje, a tu wszystko z góry narzucone

Stary 2008-07-03, 12:54   #4576
anniaa

witam
Krytia kazdy pracownik na bluzce ma swoje imie jestem jedyna Anią jako nosząca czerwona koszulke . włosy zawsze w kucyku i spinkami spieta grzywka do góry kczyknij na mc krytia to bede wiedziec ze to ty
Agness tak , dopiero 9 dzien jestem na redukcji moja redukcja dosc troche potrwa .
Iza i Malinka sliczne jestescie

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Edytowane przez anniaa
Czas edycji: 2008-07-03 o 13:16
anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 13:21   #4577
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
cześć Wam

dziękuję za komplementy dotyczące fryzurki Ewusiu, ładna nie jestem, ale i tak mi się miło zrobiło

Izus, masz bardzo ladna buzie, nie grzesz moim zdaniem jestes bardzo naturalna i masz to ''cos''.

kurczę, a ja jadę jutro w nocy do szczecina, wracam w poniedziałek rano i znów wyjeżdżam chciałam sobie sama zaplanować wakacje, a tu wszystko z góry narzucone
a moze nie bedzie wcale tak zle? pozytywne nastawienie moze pomoc

hej laleczki,

ja juz po lunchu i nie moge sie doczekac az wroce do domu i zaczne ogladac katalogi z wycieczkami bo sie okazalo,ze mam jeszzcze tydzien urlopu i TZ tez i chcemy pojechac gdzies na wakacje najlepiej pazdz/listop bo wtedy taniej

poza tym w pracy dzis nudy na maxa, spedzam czas na glupim gadaniu i udawaniu ze cos robie, malo ludzi jakos, telefony milcza... zawsze tak na poczatku miesiaca a za tydzien nie bede maila czasu sie wysiakac za przeproszeniem..

no, to tyle z zimnego i deszczowego Glasgow.

buzka
Stary 2008-07-03, 13:26   #4578
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
witam
Krytia kazdy pracownik na bluzce ma swoje imie jestem jedyna Anią jako nosząca czerwona koszulke . włosy zawsze w kucyku i spinkami spieta grzywka do góry kczyknij na mc krytia to bede wiedziec ze to ty dobre a jak się tam pracuje? fajnych ludzi poznałaś?
Agness tak , dopiero 9 dzien jestem na redukcji moja redukcja dosc troche potrwa .
dziękuję

Cytat:
a moze nie bedzie wcale tak zle? pozytywne nastawienie moze pomoc wątpię... nie przepadam za tymi obozami, ale muszę jechać na aż dwa w te wakacje i cały lipiec i sierpień zmarnowane, kurczę zostałabym trochę w Krakowie spotkała się z kimś... poza tym nie lubię, jak ktoś mi narzuca, co mam robić, o której wstać itp. kiedy są wakacje :/ kurczęęęę... poza tym za ludźmi którzy tam jadą też tak średnio przpeadam...

hej laleczki,

ja juz po lunchu i nie moge sie doczekac az wroce do domu i zaczne ogladac katalogi z wycieczkami bo sie okazalo,ze mam jeszzcze tydzien urlopu i TZ tez i chcemy pojechac gdzies na wakacje najlepiej pazdz/listop bo wtedy taniej

poza tym w pracy dzis nudy na maxa, spedzam czas na glupim gadaniu i udawaniu ze cos robie, malo ludzi jakos, telefony milcza... zawsze tak na poczatku miesiaca a za tydzien nie bede maila czasu sie wysiakac za przeproszeniem..

no, to tyle z zimnego i deszczowego Glasgow.

buzka
a a aa ale super z tym urlopem!!!!!!! a gdzie chcecie jechać?

Stary 2008-07-03, 13:30   #4579
anniaa

Iza super atmosfera jest , z wszystkimi jestem na ty , cały czas zartujemy , kazdy kazdemu w kazdej chwili pomaga dzieki temu czas szybko leci i ja nie czuje sie jakbym była w pracy

gorzej czasem z klientami bo zdarza sie ze przychodzi jakas maruda

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-03, 13:56   #4580
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

orzeszku,anniaa - dziękuję

iza - jak to nie jesteś ładna? izuś a gdzie podczytywałaś te moje wypowiedzi? Bo ja na plotkowym to chyba mało się wypowiadam tzn. oprócz tego wątku i wątku Szpiega z podpisu chyba No ja do swojej buzi to nic nie mam, narazie mam do swojego brzucha Izuś widzisz ja mam tak samo z wakacjami - w lipcu jadę z siostrą w Karkonosze, potem praktyki 5 tyg no i we wrześniu pobyt w Warszawie na Banacha... a miałam jechać do Turcji w wrześniu

agolek - takie niespodzianki są fajne tzn. chodzi mi o urlop a jakieś konkretne marzenia co do wakacji?

Ja już chcę coś zrobić konkretnego, bo tak to siedzę w domu i czytam książki na komórce normalnie masakra! Pozatym tęsknię i to za dwoma już

Stary 2008-07-03, 14:34   #4581
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

No właśnie raz tak miałam. I co najlepsze R. jest kolega własnie mojego eks- takiego co mi się naprawdę z nim dobrze układało itp. Więc może to ten sam typ faceta więc...

to zdecydowanie dobrze wróży

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Wczoraj znowu pływałam z Tz tem nad rzeczką Fajnie było
fajnie masz z tą rzeczką

Cytat:

jak to nie jesteś

Cytat:

super urlopik dobra rzecz
Cytat:
wątpię... nie przepadam za tymi obozami, ale muszę jechać na aż dwa w te wakacje i cały lipiec i sierpień zmarnowane, kurczę zostałabym trochę w Krakowie spotkała się z kimś... poza tym nie lubię, jak ktoś mi narzuca, co mam robić, o której wstać itp. kiedy są wakacje :/ kurczęęęę... poza tym za ludźmi którzy tam jadą też tak średnio przpeadam...

a tak z ciekawości zapytam: koniecznie musisz na te obozy jeździć? znaczy wiem że jesteś sportsmenka i pewnie do jakiegoś klubu należysz, ale konieczne to jest ? bo to faktycznie smutne ze ktoś Ci planuje wakacje

Cytat:
Iza super atmosfera jest , z wszystkimi jestem na ty , cały czas zartujemy , kazdy kazdemu w kazdej chwili pomaga dzieki temu czas szybko leci i ja nie czuje sie jakbym była w pracy

gorzej czasem z klientami bo zdarza sie ze przychodzi jakas maruda
dobra atmosfera w pracy najważniejsza

ale w Maku w centrum to musi być ciężko pracować, byłam dziś na Mac Flurry () i straaaszny ruch był

dotarłam do mieszkania mojego, po drodze zakupy z Siss kupiłyśmy stroje kąpielowe i różne inne rzeczy, ogólnie bankructwo

teraz obiadek zrobię i trzeba by się na jutro spakować

miłego popołudnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 17:05   #4582
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
orzeszku,anniaa - dziękuję

iza - jak to nie jesteś ładna? izuś a gdzie podczytywałaś te moje wypowiedzi? Bo ja na plotkowym to chyba mało się wypowiadam tzn. oprócz tego wątku i wątku Szpiega z podpisu chyba No ja do swojej buzi to nic nie mam, narazie mam do swojego brzucha Izuś widzisz ja mam tak samo z wakacjami - w lipcu jadę z siostrą w Karkonosze, potem praktyki 5 tyg no i we wrześniu pobyt w Warszawie na Banacha... a miałam jechać do Turcji w wrześniu

agolek - takie niespodzianki są fajne tzn. chodzi mi o urlop a jakieś konkretne marzenia co do wakacji?

Ja już chcę coś zrobić konkretnego, bo tak to siedzę w domu i czytam książki na komórce normalnie masakra! Pozatym tęsknię i to za dwoma już
jak to nie, trochę jednak pisałaś i od razu rzuca się w oczy, żeś fajna, pogodna babka ojj tam, brzuch - zawsze możesz wyrzeźbić ciało, a ładnej buźki i uroku osobistego nie da się 'zrobić' tak że widzisz - masz szczęście co do tego, że jestem ładna... no cóż, szkoda, że zaden facet tego nie widzi

a co do wakacji - ja chciałam do Grecji z rodzinką a tu...

Ewusiu, muszę, bo w lipcu teraz od poniedziałku to obóz przygotowujący do ważnych zawodów, a w sierpniu do innych ważnych zawodów echhhh. a najlepsze będzie w weekend - jutro jadę o 21,40 jadę do szczecina, na miejscu jestem po 9, cały dzień się błakam po mieście, bo w hotelu mogę być dopiero na kolację. W niedzielę mam zawody, prawdopodobnie biegam ok. 19, a o 20,47 pocięag do krakowa, więc będzie straszna nerwówa. w krakowie jesteśmy o 7,50 a o 9,50 muszę być na miejscu oddalonym 40 min. jazdy samochodem od mojego domku, skąd odjeżdżamy do kielc

Stary 2008-07-03, 17:49   #4583
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
cześć Wam

Kurcze Izuś ty śliczna jesteś:8
Malinko, ja zapomniałam Ci wczoraj napisać, że zawsze jak podczytywałam Plotkowy, czytałam sobie Twoje wypowiedzi i myślałam 'ale fajna, wesoła i pogodna laska'. teraz zobaczyłam Twoje zdjęcia i muszę przyznać, że pięknie się uśmiechasz i masz prześliczne oczy!!!!! nie wiem, czemu masz kompleksy, jesteś naprawdę urocza

Ehhh szkoda szkoda.
Cytat:
witam
Krytia kazdy pracownik na bluzce ma swoje imie jestem jedyna Anią jako nosząca czerwona koszulke . włosy zawsze w kucyku i spinkami spieta grzywka do góry kczyknij na mc krytia to bede wiedziec ze to ty Dobra ale najpierw obejde wszystkie kasy i zobacze dziewczyne w czerwonej koszulce z naisem Ania to podchodze A pracujesz w niedziele
Cytat:
jak to nie, trochę jednak pisałaś i od razu rzuca się w oczy, żeś fajna, pogodna babka ojj tam, brzuch - zawsze możesz wyrzeźbić ciało, a ładnej buźki i uroku osobistego nie da się 'zrobić' tak że widzisz - masz szczęście co do tego, że jestem ładna... no cóż, szkoda, że zaden facet tego nie widzi

a co do wakacji - ja chciałam do Grecji z rodzinką a tu...

Ewusiu, muszę, bo w lipcu teraz od poniedziałku to obóz przygotowujący do ważnych zawodów, a w sierpniu do innych ważnych zawodów echhhh. a najlepsze będzie w weekend - jutro jadę o 21,40 jadę do szczecina, na miejscu jestem po 9, cały dzień się błakam po mieście, bo w hotelu mogę być dopiero na kolację. W niedzielę mam zawody, prawdopodobnie biegam ok. 19, a o 20,47 pocięag do krakowa, więc będzie straszna nerwówa. w krakowie jesteśmy o 7,50 a o 9,50 muszę być na miejscu oddalonym 40 min. jazdy samochodem od mojego domku, skąd odjeżdżamy do kielc
O matko. Ostatnio się dowiedziałam że o 5 mam odjazd na kolonie z Katowi, czyli o jakiejś 3 musze wstać

Dzisiaj wycieczka z rodzicami zaliczona
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-03, 19:06   #4584
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

i jak było? Krytia

Stary 2008-07-03, 19:17   #4585
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
i jak było? Krytia
Ee fajnie tylko dotarliśmy po jakimś czsie na cuchnące zielone jezioro które miałobyć ładne. Później jak zwykle były kłopoty ze znalezienie odpowiedniego miejsca na zjedzenie obiadu (same mięch, mięcha i jesdzcze raz mięcha) a jak już znaleźliśmy to było nie za dobre. Ogólnie to całkiem całkiem . Łaziliśmy troche (), No itp. a najśmieszniejsze było jak po obiedzie poszliśmy na lody i zjadłam kręconego a później ja: to idziemy po jeszcze a mama: niech zgadne McFlurry karmel+chrunch Całkiem zabawnie było i nawet nogi pomoczyłam w tej brei zwanej jeziorem
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-07-03, 19:27   #4586
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
!!!!!!! a gdzie chcecie jechać?
Cytat:
gdzie chce jechac a gdzie pojade to 2 rozne sprawy...Marza mi sie Maledivy..Juz od zawsze odkad pamietam ale ceny... poszperam zaraz w katalogach i zobacze co jest

wrocilam z pracy,pojechalam na zakupy,posprzatalam, wykapalm sie i zaraz naleje sobie kieliszek pysznego wytrawneho szampana i zrobie TZtowi pizze bo mi truje a potem juz tylko TV, katalogi i spac..

milego wieczorka!
Stary 2008-07-03, 19:52   #4587
agness51
Zakorzenienie

Witam

Ja dzisiaj najpierw rano sprzątałam w domu,potem na zakupach byłam,w kinie na ''Ściganych'',a jak wróciłam to jeszcze sobie na rowerku pojeździłam i padam
Znów za TŻ-tem zaczęłam mocno tęsknić,jejjjkuuu ... niech już będzie ten 11 lipca ...

Zaraz poczytam co tam u Was
Miłego wieczorka

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 19:59   #4588
anniaa

witam . a ja nie dawno wróciłam z działki pozbierałam pełno warzyw , owoców nawet później z kumpela poszłam zanieść do przyszłej tesciowej maliny , czereśnie , truskawki bo tego mam mnóstwo a wiem ze ona uwielbia , jak sie cieszyła

Krytia w niedziele i poniedziałki zawsze mam wolne
Ewus na stawowej ? oj tam jest zawsze duzo ludzi dlatego nigdy bym nie chciała tam pracowac.
choc o 6.00 rano mało ludzi byłam kiedys przed wycieczka jak szłam na dworze z przyjaciółka po kawe bo mam darmową
Agness ojoj ale jeszcze torche i bedzie 11

Stary 2008-07-03, 20:07   #4589
agness51
Zakorzenienie

Aniu - fajnie brzmi 'przyszłej teściowej' .
No mam nadzieję,że szybko jeszcze tydzień zleci ...

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 20:11   #4590
anniaa

Cytat:
Aniu - fajnie brzmi 'przyszłej teściowej' .
No mam nadzieję,że szybko jeszcze tydzień zleci ...
no mam nadzieje ze kiedys zostanie tesciowa hehe
za jakies xx lat
oj szybko zleci jak sie czyms zajetym jest to szybciej leci czas ja cały czas nie wiem co za dzień tygodnia mamy ani który dzisiaj jest

zapomniałam Wam powiedziec dzisiaj byłam u optyka zamówic okulary( bo w jedno oko mam 0,5 a w drugim 0) do czytania , do ogladania tv , grania na kompie - super kupiłam i juz z jakimis tam szkłami z filtrami cos tam ze dobre sa jak sie sporo czasu spedza przy kompie a kij wie czy jakos tak troche drogie no ale okulary to juz na dłuugi okres przeciez sa jutro juz odbiór nie moge sie doczekac

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości