![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
dziewczyny a ja już od 5 dni jestem mężatką
![]() ![]() ślub i wesele miałam fantastyczne,życzę z całego serca,aby każda z Was takie miała! ubiegła sobota to był najpiękniejszy dzień jaki do tej pory przeżyłam,wszystko udało się znakomicie! zdjęć od fotografa jeszcze nie mam,ale pokażę pare zrobionych przez znajomych ![]() Edytowane przez Kalex Czas edycji: 2008-07-02 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No dobra ![]() No i wydaje mi się, że w rzeczywistości kolor jest ciemniejszy trochę, niż na fotkach. Edit: Kalex!!!! A ja dziś autentycznie o Tobie myślałam,. jak wracałam od fryzjera. Zastanawiałam się, gdzie się podziewasz!! Gratuluję serdecznie! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Zakorzenienie
|
Asiuk a dlaczego Ty się nie lubisz na zdjęciach? Przecież ślicznie wyszłaś na tych fotkach, a zwłaszcza na tej drugiej
![]()
#814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moim skromnym zdaniem lepiej wygladam na żywo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#815 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jesteś piękną dziewczyną! a kolor masz super,zawsze chciałam,żeby mi taki wyszedł ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś coś czytałam, że bardzo mało osób lubi oglądać swoje zdjęcia z prostej przyczyny: zwykle oglądamy w siebie w lustrze, a więc widzimy swoje odbicie, inni widzą nasze "normalne" oblicze. Ładniejsze nam się wydaje to, do czego przywykliśmy. Stwierdzono to na podstawie prostego eksperymentu: robiono zdjęcie osoby i następnie tej osobie, jak i znajomym pokazywano zdjęcia. Jedno z nich, to było normalne zdjęcie twarzy, a drugie to odbicie lustrzane. Znajomi jako ładniejsze uznawali zdjęcia normalne, natomiast fotografowany twierdził, że ładniejsze jest zdjęcie które przedstawia odbicie lustrzane. Ot po prostu tak działają nasze mózgi i już
![]()
#817 |
Zakorzenienie
|
ooo bardzo ciekawe i chyba sporo osób się z tym zgodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za komplement ![]() Agunia, ciekawa teoria ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Zakorzenienie
|
no normalnie szalone jestescie
![]() P.S. dziewczynki i co sadzicie o tych podziekowaniach dla gosci?? (ale mam stresa, normalnie az mnie zoladek boli - dzis o 19 oddajemy klucze od starego mieszkania...ciekawe czy nam oddadza depozyt ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Wtajemniczenie
|
asiuk ojaaa... wyglądasz jak dziewczynka
![]() ![]() ![]() Kalex ślicznie ![]() ![]()
![]() |
#821 |
Wtajemniczenie
|
No no dziewczyny słowa wyrzucacie jak pociski armatnie... Nie było mnie od 12 a tu tyyyle napisane, no i kilka zaproszeń na naszej-klasie!!! Dzieki
![]() Asiuk ale jesteś ładniutka, fotka z twego avatarka bardzo przypominał mi moja koleżankę ktora też studiuje na Polibudzie Śląskiej ale na inżynierii środowiska- teraz widzę że jesteście zupełnie różne ![]() a jak ktoś chce mnie znaleźć na naszej klasie to jestem po prostu Iza Ehring, już sie nie muszę ukrywać bo niby po co? ![]()
#822 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Izazusia, dziękuję slicznie ![]() ![]() Idę Cię szukać na NK ![]() Edit: Już Cię znalazłam i wysłałam zaproszenie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#823 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asico!!!!!!!!!!!!!!!! Zakochałam się!!! ![]() Jak ja uwieeeeeelbiam takie słodkie dziewczęce świeże buźki!!!!!!!!!!! Mniamniuśna i tyle! A fryzurka świetna!!! Ja chciałabym coś zmienić w swojej fryzurce, ale jakoś tak nie wiem co zrobić... Tradycyjnie się boję, że nie będzie mi dobrze... Może jakieś propozycje do mojego typu urody? ![]() Cytat:
![]() Bardzo lubię takie ciekawostki!!! ![]() A tak ogólnie- to naturalnie dziękuję pięknie za wszystkie komplementa ![]() Bardzo jest mi miło! ![]() Byliśmy dziś u kosmetyczki z Ukim umówić się na oczyszczanie pysków! Na kiedy był termin??? Na 6 sierpnia!!! ![]() Kurczę, tyle trzeba czekać... Zaraz jedziemy do Wrocławia do mojego taty do szpitala. Miał robione badania i niby rezonans dobrze mu wyszedł i miał wychodzić, ale coś tam się lekarzom nie podobało i zostawili go. Miał dzisiaj robioną biopsję, więc pewnie trochę poleży, aż wyniki przyjdą!!! Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze ![]() Trzymajcie kciuki! Lof lof lof ![]()
![]() |
#824 |
Zakorzenienie
|
no to mam ciezk orzech do zgryzienia z tymi podziekowaniami bo nie mam mozliwosci sama zrobic i chcielibysmy zamowic cos "gotowego" a na allegro pudeleczka z migdalami troszke drogo wychodza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#825 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kciuki za tatę już trzymam ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#826 | ||
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2008 cz.III
Asiuk fajnie Ciebie zobaczyć "na żywo", szczerze mówiąc inaczej sobie Ciebie wyobrażałam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co takiego ślicznego ma/miała Kalex? EDIT: już wiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#827 |
Wtajemniczenie
|
Tak m.a.r.t.a były tam trzy urocze fotki.
Wiecie oglądałam dzisiaj Vive, były zdjęcia ze ślubu Rubików. Pomijając żenujący trochę tekst pod zdjęciami, uważam że Panna Młoda wyglądała ładnie. Jakoś na Rubika patrzeć nie mogę... Strasznie dużo w tym sztuczności, nawet ci goście jakoś sztucznie wyglądają... Jakby statyści wynajęci na tę okoliczność. Jestem ciekawa Waszych opinii... http://www.polki.pl/viva.html
#828 |
Zakorzenienie
|
Izazusia, bo to ponoć byli modele a nie goście weselni. Ktoś nawet podał z jakiej agencji te osoby były.... Żenada moim zdaniem
#829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Panna Młoda wyglądała całkiem fajnie. On zbyt niebieski.
![]() ![]() |
![]() |
#830 |
Zakorzenienie
|
No proszę, nawet na stronie VIVA podała kim byli Ci "goście":
Goście: Kinga, Patrycja, Adam, Mateusz/MANGO MODELS oraz Alicja Werniewicz i Leszek Żukowski Chodzi tu o te pozowane fotki na zewnątrz. Brak mi słów...
#831 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja się nie znam na tym, więc zawsze proszę fryzjera o dobranie czegoś do mnie. Teraz wiadomo było, że nie ścinam za bardzo włosów, choć normalnie raczej chodzę w krótszych włosach. Zasugerowałam prostą grzywke, bo zawsze mam asymetryczną, i tyle. Przeważnie mówię "Róbta, co chceta" ![]() ![]() Trzymam kciuki za Tatę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że chociaż na ślubnych fotkach Cię zobaczymy ![]() Nie wiem, czemu Kalex usunęła fotki? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Wtajemniczenie
|
![]() My już po pogrzebie ![]() ![]() A teraz przejdźmy do wizażowania - 5 stron od wczoraj ![]() asiuk dzięki za wsparcie ![]() Biricchina cieszę się, że twojemu Tz'towi nic się nie stało, ale łomot mu się należy ![]() violetowa witaj w gronie najbardziej zakręconych panien młodych 2008 ![]() Czas na wizaż zawsze się znajdzie ![]() kasienka1985 zaproszenia ![]() kalex gratuluje udanego ślubu ![]() Kobietki ja też chcę mieć Was na Nk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Wtajemniczenie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/11119/...lubna_rubikow/
tu jest też artykuł o Rubikach ![]() ![]()
![]() |
#834 |
Zakorzenienie
|
hehe, też czasem podczytuje
![]() Ale tutaj to Viva się sama przyznała publikując dane "gości" malutka dawaj dane na priw i zaraz będziesz nas miała ![]() ![]()
#835 |
Wtajemniczenie
|
No przekichane totalnie, bez sensu taka sesja... Albo sami albo z przyjaciółmi. Wszystko pod publiczkę!!!
#836 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi się bardzo podobasz-przypominasz mi śliczną Latynoskę-a te oczka...hm... ![]() a jak tam pazurki? Cytat:
![]() głowa mi pęka dzisiaj ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano blondynką jestem i teraz w dodatku naturalną. Niedawno jedna Wizażanka miała okazję mnie zobaczyć (pozdrawiam ![]() Nad ślubnymi pomyśle. ![]() Kalex- jestem w trakcie wymierzania jej kary za usunięcie fotek. Złamała świadomie regulamin ![]() Garnitur- dziewczyny mam problem. Dzisiaj będąc przy okazji na mieście, wpadłam z partnerem (cholera przez to zwrócenie mi uwagi, że tylko tak określam swego chłopa, jakoś teraz głupio mi je pisać ![]() ![]() ![]() Czy taki zestaw męski pasuje tylko do sukni ecru? ![]() Może zaraz znajdę coś na necie podobnego.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#838 |
Wtajemniczenie
|
A ja myślałam m.a.r.t.a że to ty jesteś w avatarku
![]() Moj Kamil jest informatykiem i też strasznie chroni swoje dane , by sie nie pałętały po necie... Ja w sumie na naszej klasie mam jedna fotkę, wiem że jest też troche moich zdjęć na innych kontach ![]() Kamil z kolei jest w książce o swoim wujku-ksiedzu z Brazylii. Mial na tej fotce 8 lat i byl oburzony ze nikt tego nie skonsultował ![]() A z tym garniturem sądze ze wszystko zależy od twoich dodatków. Np biała spódnica gładka do każdej bluzki pasuje- a jak bedziesz miec bukiet bezowo- złoty i dodatki subtelne to bedzie jak znalazl ![]()
#839 |
Rozeznanie
|
m.a.r.t.a czy im sie nie nalezy jakas kara za takie pisanie
![]() ![]() Biricchina oj malzonkowi nalezy sie lanie i to porzadne i kolacji bym mu nie dala i obiadu! przynajmniej przez tydzien! ![]() wiecie co ja to chyba tez jestem uzalezniona,chociaz teraz mam mniej czasu i jakos nie bardzo mam kiedy pisac ale staram sie codziennie chociaz nadrobic zaleglosci w czytaniu ale jak tak dalej bedziecie pisaly z takim tempem to do slubu juz beda chyba kolejne 3czesci! ![]() ![]() no to tyle bo reszte to zapomnialam co mialam pisac ![]() aaa i mam takie pytanko dziewczyny jak radzicie bo ja nie moge sie zdecydowac a powinnam juz kupic jakis welon...strasznie mi sie podobaja takie dlugasne jakos 2,5m do kosciola i na zdjeciach pozniej, oczywiscie na wesele musialabym kupic drugi krotki... i nie wiem czy kupic 2 czy kupic po prostu jeden krotki i tyle?!wiem ze ceny welonow sa rozniaste ale ze ja mysle o takim prostym bez zadnych koronek i ozdobek to nie jest az tak zle i za 100-150 moge kupic a krotkie sa tansze.........ale juz skolowana jestem i nie potrafie sie zdecydowac ![]() ps. podejrzalam troche Was dziewczynki na NK ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Zakorzenienie
|
dzieki kochane za odpowiedzi w sprawie tych podziekowan, zaraz je bede zamawiac
![]() jakas taka bez chumoru sie zrobilam ![]() (a wszystko chyba po rozmowie tel z przyjaciolka ktora bedzie nawiasem mowiac moja starsza....jakas taka dziwna byla...hmmm jak nie ona...mozna powiedziec ze mnie "splawila"...smutno mi...chyba nawet bardziej niz mi sie na poczatku wydawalo..nawet Tz to zauwazyl ...ide se poplakac moze mi sie lepiej zrobi) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.