|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
]
szkoda, że nic do opalania nie ma.. kliknęłam 20stkę Avene i teraz myślę nad 40 albo 50+... i nie mogę się zdecydować (ale to już w aptece, ceny są porównywalne do tych w necie) a Ty jakie kupujesz w końcu? zdecydowałaś się? Cytat:
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
jestem padnieta
bola mnie stopy, nogi... snow uzywam l'orealowego glam bronze twarz mam juz ladnie opalona wiec ten ciemny odcien, ktory posiadam ladnie na mnie teraz wyglada
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Estell, czemu mi to robisz? Uwielbiam klasyczną Baby doll a jak ta pachnie grapefruitem to już poległam ![]() Idę chyba napaść na jakiś bank
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
Klasyczna pachnie wg mnie inaczej; ja kupiłam przypadkowo tą Magic, bez wąchania - nie było testera na bezcłówce i się zakochałam
|
|
#4055 |
|
Zadomowienie
|
Jejku, jak tam dziś słonko praży. Nie byłam w stanie wysiedzieć
. Popłaywałam prawie godzinkęi do domciu .Dziewczyny mam do Was pytanie, kupowała któraś coś od tej sprzedającej na all: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4276153. Licytuję kilka rzeczy, ale mam poważne watpliwości co do ich oryginalności .
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jezeli tak to.......przepadlam
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Hexx ja się nie znam za bardzo na perfumach, pierwsza nuta to taki słodki czerwony grapefruit; powąchaj, może jednak nie przepadniesz...
|
|
#4058 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, choć może powinno być --> ![]() Cytat:
Cytat:
:- Tea Tree TBS (planuję go wkońcu zużyć ![]() - Effaclar - używam sporadycznie ![]() - Vipera - Oeparol - z witaminą E TBS - jojoba TBS - z wodą różaną Boots Botanics + mini woda Avene i duża AquaVital Cytat:
) nie rózni się od Avene, ale ja nie mam wrazliwej, skłonnej do podraznień skóry, więc moją "koją" w takim samym stopniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam dziś po pracy na zakupach - chciałam kupić buty - sandałki na na lekko powyzszonej podeszwie (nie na treowatych koturnach, tylko tyle, żeby nie były całkiem płaskie) i nie było takich Kupiłam za to 2 bluzeczki na wyprzedazy - jedną (czarną) w Croppie za 34 zł a drugą(fioletową, dosyć "żywy" fiolet, ale jednocześnie nie dający bardzo po oczach) w Reserved za 25 zł Byłam też w Naturze, ale nic do mnie nie wołało "kup mnie, kup mnie" (musze jednak przyznac, że nowy żel Kamill mandarynkowy cudnie pachnie , ale że mam żeli pod prysznic sztuk 9 to grzecznie odłozyłam), w Inglocie zresztą tez nie (po pędzelek poszłam celowo)gayenka: śliczny awatar
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko a jak praca?
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
No na razie trochę się nudzę ... Wczoraj i dziś dostałam sterty materialów (ulotek, publikacji-raportów, ustaw, książek, broszurek) do przegladnięcia ... Ekipa sympatyczna, babki w pokoju tez no i sam pokój ok - nie ma w nim ścisku, bo jest duży a tylko 3 osoby (łacznie ze mna
), jest w nim chłodno mimo braku klimy (dzisiaj byłam w spodniach, bo w spódnicy było mi wczoraj zimno , ale z ato dziś miałam gęsią skórkę na rekach ), aż się boję co to będzie w zimie ![]() Pisąłam wczoraj, ze narazie umowa na pół roku, a potem na czas nieokreslony jeśli wszystko będzie ok Co jeszcze?? Poki co kierowniczka działu ma mnie nauczyć "wszystkiego" - tzn żebym miała ogólne pojęcie co tam robią, a dopiero potem zostanie ulozony opis mojego stanowiska i obowiązków.
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsza że ekipa i współpracownicy są w porządku. Atmosfera w pracy jest niezwykle ważna.
|
|
|
|
|
#4062 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
to tylko żeby maseczka nie zasychała, więc nie musi mieć żadnych właściwości poza tym, że ma być mokra ![]() dziękuję za sugestię Cytat:
oby tak dalej
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
ufff jak dobrze, że z tej nowej gazetki SP nic mnie nie kusi
bo przy poprzedniej wydałam majątek ![]() TŻ w sprawie A6W mnie kompletnie nie słucha, stwierdził, że mu to wmawiam, bo leniwa jestem ![]() już nie wiem gdzie mam szukać.. naoglądałam się inspiracji na stronie Leroy Merlin, męczę się z wieszającą się galerią FotoForum gazety, nawet na deviantart'cie szukałam łazienek nie mam już co marzyć, że się nauczę na piątkowy egzamin... nie mam na to czasu
|
#4064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze uda mi sie gdzies przetestowac Cytat:
Popieram,atmosfera to bardzo wazny czynnik Hosenko gratuluje!trzymam kciuki ![]() Nosku
|
|
#4065 | |
|
Zakorzenienie
|
Ojej Isus dziekuje
Dziekuje Organzzo Cytat:
![]() Dziekuje Hosenko I gratuluje ci poczatkow nowej pracy ** Ja wlasnie zagonilam Tz ta do sprzatania kuchni a sama musze zrobic porzadek z papierami sesyjnymi...skad one sie wziely ..a czesc moich notatek maja jeszcze ludzie z grupy..chyba potrzebuje dodatkowego pokoju na notatki..i to tylko te potrzebne bo absurdalne typu Staro cerkiewno słowiański wywalilam od razu
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
nie, ale prawdopodobnie będę tamtędy przejeżdżać
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
Hosenko mam nadzieję, że Ci się będzie fajnie pracowało I uważaj z tym zimnem, bo nie ma nic gorszego jak cały dzień w zimnym pomieszczeniu a potem od razu wyjście na ten upał Ja się tak nie raz załatwiłam(katar + ból gardła).gayenko ja moje kłaczki teraz codziennie rano po umyciu noszę rozpuszczone(bez suszenia, jednynie rozczesane drewnianą szczotką i spryskane sprayem Gliss kur) a jak wyschną tak, że są lekko jeszcze wilgotne to zwijam w "rulonik" i spinam klamerką i potem po rozpuszczeniu się robią takie lekko pofalowane jak po lokówce czy wałkach Po fazie na prostowanie teraz wolę żeby jednak naturalnie się układały(a też mi się same często falują, zwłaszcza grzywka).PS. Będę mieć dziś nowe łóżko ![]() PS2. Kusi mnie strasznie ta grapefruitowa Baby doll A jeszcze muszę sobie jutro kartę poprawkową wykupić i 30 zł nie moje...
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
Zostałam sama w pokoju - jedna pracownica + kierowniczka pojechały do Krakowa na jakieś spotkanie (miałam z nimi jechać ale brakło miejsca w samochodzie ...) a druga dziewczyna wyszła na chwilę, wiec sobie wizażuje
W pracy podoba mis ię ta perspektywa wyjazdów, również zagranicznych - np. niedługo szykuje sie wyjazd do Paryża i Oslo (oczywiście są to wyjazdy słuzbowe) na które niestety raczej sie nie załapie Zapomniałam sie pochawlić wczoraj, że mama przyniosła z lumpka torebeczkę Atmosphere na długim pasku, retro (z kuleczkowym zapięciem )., ciemno-zieloną. Kupiła za ... 2 zł
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
Gayenko, świetny Avatar
![]() Udało nam się wczoraj z Estell zarezerwowac hostel w Krakowie ![]() Dziś składam już mojego licencjata i za ok. 2 tygodnie obrona. Ta praca to jest dla mnie jak nie powiem co nie powiem gdzie ... Chce to dziś oddac i nie myślec o tym przez najbliższe 2 tygodnie ! SP nie wypuściła nic ciekawego w gazetce, ale może to i lepiej dla mojego portfela Może rozpoczniemy jakąś akcję zużywania zapasów ? Co tam najbardziej zalega z pielęgnacji? Z czego macie największe zapasy ? Ja mam mnóstwo maseczek do twarzy, kosmetyków do włosów , oraz miniaturek kosmetyków do twarzy Też mam mnóstwo wód do twarzy - 4 miniatury Avene, 2 miniatury Vichy, 2 Beauty Formulas i 1 Aqua Vital
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Wczoraj zuzyłam różowy Garniera, wiec nie ma go na tej liście. Od dziś biorę się za Wiperę Sporo mam toników a kuszą 2 kolejne: różany Ziaji (wychwalany w wątku Ziajowym) i nowy Garniera. Posrtanowiłam jednak, że póki nie zużyję m.in. 3 to ich nie kupię ![]() Pasowałoby mi też zmniejszyć ilość żeli pod prysznic i balsamów/kremów/maseł do ciała. Reszta jest na w miare "normalnym" poziomie
|
|
#4071 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda miałam nic nie kupować, ale mogę sobie zrobić nagrodę na dobre zakończenie roku akademickiego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam największe zapasy wszelkiej maści specyfików do ciała (maseł, żeli antycellulitowych, itp.), miniaturek i próbek mam setki, a i tak ciągle część oddaje siostrom i czasami mamie (zwłaszcza, jak dostaję coś Sisley'a - nie trawię zapachu ich kosmetyków). Może on się rozmnażają w szufladzie? O, zapomniałam, że ja też mam wodę Beauty Formulas |
|||
|
|
|
#4072 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
To ja się pochwalę że w pielęgnacji nie mam absolutnie żadnych zapasów, bo co nieco ostatnio oddałam TŻ, a większość ładnie zużyłam i opracowałam kombinację idealną
![]() Kusicie Baby Dollem
|
|
|
|
#4073 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Miniaturek i próbek nie liczę, bo nad tym nie mam kontroli hehe. Część wezmę do Krakowa, to może coś zużyję
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nawet brakuje mi jakiegoś nawilżacza ![]() Dziś pójdę do SP
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wielkich zapasów nie mam, zużywam wszystko na bieżąco(nawet balsamy mi idą dzięki akcji Wielkie Smarowanie
Trzeba będzie nadrobić braki ![]() Maseczki ostatnio kupuję w saszetkach i zużywam szybko; mam trochę próbek kremów, podkładów itp. i pasowałoby to przejrzeć chyba, bo niektóre już z rok leżą i może już się kwalifikują do kosza ![]() BTW. Mówicie, że ta woda Aqua Vital dobra jest? Używałam tylko wody z Iwostinu i mi nawet pasowała, ale w tym roku na lato nie kupiłam żadnej termalki
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
ja z pielegnacji to mam tylko zapasy antycellow i ujedrniaczy
mam galenica, tolpe, garniera, ziaje [dwie ]. a i tak sie tym nie smaruje poza tym to mam w zapasie jakies 500ml micela. i tyle. innej pielegnacji nie kolekcjonuje, zuzywam na biezaco
|
#4077 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Witam dziewczyny.
Moje wczorajsze opalanie przeciągnęło się trochę i przerodziło w wieczorne piwo, wróciłam dość późno, a dzisiaj boli mnie głowa. I mam brązowy brzuch, nawet chyba trochę za bardzo, chyba musze przetestować w końcu balsam Avene po opalaniu.Widzę, ze w gazetce SP cena na Dune w pojemności 30ml, a u nas było 50. Boję się, że będą dla mnie za drogie tym razem, tym bardziej, że wczoraj spłukałam się doszczętnie.Co do wód, to ja uważam, że Aqua Vital jest koszmarna, nie ma różnicy między nią a kranówką, co sprawdziłam kiedyś dość dokładnie. Ta mgiełka Beauty Formulas też jest kiepska, wczoraj zepsuł mi się rozpylacz. ![]() Gayenko, śliczny av. Masz przepiękne włosy.
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
Ja najwięcej mam niestety toników (zawsze kuszą, a później stoją - nie umiem ich używać regularnie), kremów do twarzy (potrzebuję kilku na różne problemy + kilka nietrafionych zakupów) i kosmetyków do włosów (przytłaczają mnie jedynie szampony, które strasznie powoli schodzą
). Na ilość żeli pod prysznic nigdy nie narzekałam, opakowanie schodzi w 3-4tygodnie, a ja jestem wybredna w tej kwestii - zapachowo i składowo (nie może mnie wysuszać, bo nie używam regularnie balsamów do ciała ani nie może być żrący bo nie używam oddzielnych płynów do higieny intymnej dlatego żel z Greenlanda... to był ból).
|
|
|
|
#4079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nigdy nie tak jakbym chciala nie uzywam prostownicy ,niczego do stylizacji ( mam pianke do wlosow kupiona rok temu i sobie stoi )czasem jak mam po lecie mieszanke blondow na glowie to farbuje na kolor zblizony do mojego tylko mniej zolty...i odswiezam kolor szamponami w saszetkach Joanny za 3 zl a fale to faktycznie lepszy sposob niz prostownica![]() Cytat:
Hosenko powiedz mi ze wcale nie chcesz sprzedac swoich cieni clinique i ze mi sie przewidzialo...![]() Dziekujem ojej dziekuje Wachalam dzisiaj baby doll klasyczna...Esteeellllloooo TY wcale nie mowilas ze Magic sa jeszcze ladniejsze ,prawda? Organzzo wlasnie mi sie przypomnialo ze pisalas cos o Manii GA? Jak ci sie nie spodobaja to ja jestem pierwsza w kolejce Mysle ze sie jakos dogadamy ** Ale mialam ranek..musialam pilnie pojechac deo Katowic rano i kupilam przy okazji swiat kobiety z kosmetyczka i miniaturkami luksji za 5.50 dla mnie 2 (melon i grejpfrut ) i dla mamy jeden.Kupilam tez SK z zoltymi koralikami i teraz mam 4 numery Sk przy okazji okazalo sie ze wlamali mi sie do kiosku przed domem w nocy...
|
|
#4080 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja chyba osiągnęłam kosmetyczne optimum. Nic mi nie zalega (poza setkami cieni, ale to się nie liczy
), niczego mi nie brakuje (poza peelingiem i maseczka nawilżającą, ale peeling kupię sobie avenke bo kocham, a zamiast maseczki - isourea w większych ilościach), niczego nie mam chęci kupić.Kupiłam sobie krem do stóp Neutrogeny ten na zrogowacenia, naprawdę fajnie działa Chętnie zbadam tego Baby Dolla, tylko mi nie po drodze do Manufaktury do SP. A jak już tam wejdę i spojrzy na mnie Kenzo, to co ja uczynię biedna?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.

bola mnie stopy, nogi...
twarz mam juz ladnie opalona wiec ten ciemny odcien, ktory posiadam ladnie na mnie teraz wyglada
Estell, czemu mi to robisz? 
. Popłaywałam prawie godzinkęi do domciu
.
.

cholercia, leniwa jestem strasznie, ale przecież nie mogę być gorsza
, choć może powinno być -->

TŻ chce robic 2x wiecej to niech sobie robi ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

..a czesc moich notatek maja jeszcze ludzie z grupy..chyba potrzebuje dodatkowego pokoju na notatki..i to tylko te potrzebne bo absurdalne typu Staro cerkiewno słowiański wywalilam od razu
A jeszcze muszę sobie jutro kartę poprawkową wykupić i 30 zł nie moje...

Mysle ze sie jakos dogadamy