![]() |
#361 |
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
Marzenko kochana nie smutaj sie!
![]() S. wiesniak z papryka potem kawa z mlekiem O. kawalek grillowanej piersi z kurczaka i pomidor K. jogurt nat z platkami migdalowymi I ot cale jedzenie. Obawiam sie, ze to za malo. Domyslam sie, ze pewnie mniej jedzenia to i mniej kg, ale to zapewne bedzie mialo wplyw na spowolnienie metabolizmu...tak zle, tak nie dobrze. Juz sama nie wiem co lepsze. A Wy co sadzicie? Dzisiaj bylam na basenie (aerobik i plywanie) i tak super sie czuje!! ![]() ![]() EDIT: Marzenko, ja mam na wysokosci pepka 84, a ponizej w najgrubszej czesci brzucha 88. Wiec 82 to super wynik moim zdaniem!
#362 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz tak jak ja ![]() ![]() ![]() ![]() Marzenko nie poddawaj się !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#363 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#364 |
Rozeznanie
|
Hejka Wszystkim
![]() ![]() ![]() Marzenka Ty masz boczki? Kochana moich nie widziałaś, właściwie w całej mojej sylwetce boczki to największa moja zmora ![]() ![]() ![]() Witam tez nowe twarzyczki i wszystkim życzę udanego dnia.
#365 |
Wtajemniczenie
|
heloł sista
![]() Marzeniątko - kochana jakie 1000 kcal, zaraz telik po dupie zleje te Twoje 1400 to też mało, moja osobista teoria to że za du.ż myslisz o tej wadze stresuje Cie, dieta SB ma być przyjemna a nie możesz non stop myslec co ma ile kalorii i węglowodanów. Kochana jesteś naszą ślicznotka i szybko straciłaś duuużo kilogramów. Zrób sobie ładne zakupki i jedz na urlopik i rozkoszuj sie wypoczynkiem bo jak nie to telik tam do łodzi przyjedzie iii.... ![]() Kasiaczek ![]() a u mnie dziś obchodzimy mamy urodzinki ![]() ![]() póki co owsianka na wodzie z jog naturalnym+jagody+maliny ...masaaaaaakra pycha miłego dzionka ![]()
#366 |
Rozeznanie
|
Witam Drogie Panie
![]() Już skończył się wczorajszy dzień zaczął nowy więc jemy dietetycznie ![]() Na śniadanie miseczka owsianki na mleku 0,5% (3 łyżki płatków owsianych, 1 łyżka wiórek kokosowych, 4 posiekane migdały i tutaj grzech - 2 łyżki suszonych ananasów. Po za tym bułeczka wieloziarnista i dwa plastry szynki gotowanej ![]() EDIT: Jeśli chodzi o boczki, to ja swoje trochę zrzuciłam po przez kręcenie hula hopem, ale i tak w tym miejscu jestem bardzo szeroka, mam bardzo szeroką miednicę, i to jest moja zmora. Mam często nawet takie problemy, że spodnie są pasują wszystko wspaniale tylko się nie da rady zapiać, bo brakuje kilku centrymetrów ![]()
#367 |
Rozeznanie
|
Witajcie Plażowiczki
![]() Już środa, ehh...jak ten czas szybko leci! ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem bardzo pozytywnie nastawiona ![]() ![]() A jak tam u Was dietka? K_asiaczek jak Twoja I faza? Moja bdb dobrze ![]() Marzenko jak tam Twoj humorek? Buziole ![]()
#368 |
Zakorzenienie
|
Ja to chyba na MŻ teraz... jem produkty dozwolone na SB ale nie wiem czy nie jem za dużo węgli, a za mało białka i warzyw. No ale ze słodyczami się pilnuję i jakoś mega dużo nie jem...
![]()
#369 |
Konto usunięte
|
Cześć kochane bikiniary
![]() Ja wczoraj jeszcze na sen wypiłam piwko - i to pszeniczne (jakby zaczynając te dni rozpusty co nadchodzą w zwiazku z wyjazdem i urodzinami...) zjadłam wielki obiad z deserem - mnóstwo suszonych wisienek i daktyli (co nie mozna) i hmmm rano z ciekawości swej wchodzę na wagę a tam co???? ![]() ![]() A nie wiem czy pamiętacie powiedziałam, że już nie chcę chudnąć i 53 mi wystarczy ....dziwne, ale nadrobię dziś i jutro bo 2 dni imprez i alko... Uciekam kochane, trzymajcie się dzielnie, Marzeniatko nie wymyslaj już głupotek bo przecież bardzo mądra z Ciebie osóbka jest!! A wytrwałości to chyba każda z nas ci zazdrości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Przyczajenie
|
ja dziewczęta 0,5 kg w dwa dni, czuje trochę zakładając spodnie, że guzik mi wchodzi łatwiej, ogólnie miłe uczucie. wczoraj bieganie, 1 km i 1 km szybkiego marszu, wszystko sowicie pokropione 3 litrami wody mineralnej
![]() śniadanie dzisiaj złożone z serka wiejskiego i oliwek <mniam>
#371 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj na śniadanko pierwszy raz nie jadłam jajek...
![]() Była owsianka na mleku 0,5% z cynamonem i bardzo mi smakowała... Jeszcze będzie na przekąskę 15 migdałów, sałatka na lunch z kapusty, pomidorków, szczypiorku, jogurtu i odrobiny sera żłótego odtłuszczonego i wędliny drobiowej. Na przekąskę zawijasek z sałaty, plasterka wędliny i plasterka sera. Na obiad łosoś w koperku z oliwą z oliwek i czosnkiem oraz fasolka szparagowa.
#372 |
Zakorzenienie
|
Witam Nowe Koleżanki, te powracające na SB i stałe (w uczuciach do SB) Plażowiczki
![]() Dziś jest cieplutko i słonecznie czyli super ![]() Po pracy jadę na dworzec po mamę, w końcu wraca i nie będę już musiała gotować obiadów ![]() ![]() ![]() W domku mam mnóstwo ogromnych, czerwony, świeżutkich truskawek, malin i czereśni, więc będzie owocowa uczta ![]() Buziaki!
#373 |
Wtajemniczenie
|
Ja wczoraj przez to, ze cos mi odbilo przy obiedzie i nic mi nie smakowalo, to w nocy bylam taka glodna, ze podjadalam sobie ser zolty light o 23:30.
![]() A dzisiaj troszke mi slabo, moze zrobie sobie w koncu kawe, do tej pory nie grzeszylam z tym. Za to z wieloma innymi rzeczami. Tak jak dzisiaj z pol lyz. majonezu. ![]() Zjadlam w koncu znowu 2 jajka, bo jadlam je tylko w pierwszy dzien. Po pierwszym dniu schudlam 0,6kg i teraz sie trzyma zamiast dalej spadac. ![]() ![]() A tak jeszcze w ogole o slodzikach. Jest w ksiazce napisane, ze je wolno i nawet w 3 fazie, czyli na zawsze sie zastepuje slodzikami cukier? Bo tyle sie kiedys naslyszalam o tym, ze to takie okropne dla organizmu, bo mysli, ze dostaje cukier, a tu nic, i sie chyba cukier w krwi podnosi czy jakos tak i sie ma dopiero ochote na cos slodkiego. Wiec jak to jest oswieccie mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Rozeznanie
|
fruity, majonez od czasu do czasu jest ok
![]() A u mnie jakaś wagowa tragedia... 49 kg! Nie wiem jak to sie stało, jeszcze w niedziele waga pokazywała 55 kg :/ Wychodzi na to, że tracę ponad 1 kg dziennie. Ale zostanę na I fazie jeszcze kilka dni, bo coś mi sie wydaje niemożliwe, żeby ta utrata wagi była autentyczna. |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Wtajemniczenie
|
No troche szybko poszlo. A wazylas sie o tej samej porze?
Ja sie troche doluje, ze u mnie narazie tylko 0,6kg, ze wlasnie tyle mi po 1 dniu poszlo a teraz od 3 dni nic. To ja na pierwszej fazie nawet 3kg pewnie nie schudne. Swiat jest niesprawiedliwy. ![]() Zrobilam sobie ciacho BBB i jakos dziwne jest. ![]() Nie wiem czym teraz "doprawic" zeby bylo lepsze, bo nie moge okreslic co mu brakuje, bo jest po prostu dziwne. Tz tez dziwnie smakuje. Macie jakies propozycje? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
Ja nie dawałam żadnego mleka, a zamiast ricotty dałam jogurt...
Słodzik mam tylko w pastylkach, a dałam go z... 15 - 17 szt. Możesz dodać więcej kakao, ale nie za dużo, bo będzie gorzkie... Dodaj np. płatków migdałowych albo posiekanych orzechów...
#377 |
Zadomowienie
|
jakoś powoli leci, zaraz zabieram się za robienie chili con carne
![]()
#378 |
Wtajemniczenie
|
ale glodna jestem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Wtajemniczenie
|
Nic dziwnego, ze tak malo schudlam i nie chudne narazie wiecej. Zrobilam sobie wlasnie obiadek. Przysmazylam mocno kurczaczka, dodalam cukinie i potem leczo, w ktorym jest oczywiscie cukier.
Dzien w dzien grzesze. |
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Raczkowanie
|
Ja dziś byłam 5 godz na mieście i nie miałam wyoboru - musiałam zjeść coś całkowicie nie SBowskiego ;((( loda, póżniej bułke słodką i paluszki z sezamem ;(( a teraz w domu się za owoce zabrałam .. ehh ;(( tak goerąco, że nie mogę się powstrzyamc od owocków
#381 |
Raczkowanie
|
Hej, hej, hej!
![]() Wczoraj wróciłam, ale nawet nie miałam siły napisać. Było cudownie, „trochę” grzesznie (lody, gofry, nawet zapiekanki), ale poza tym to cały czas starałam się przestrzegać SB ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skończyłam również nadrabiać zaległości – 13 stron! O zgrozo! ![]() ![]() ![]() Marzeniatko – śliczny masz avek! Miód malina ta Twoja figurka! A odnośnie tego planu na wakacje… jestem wstrząśnięta! Mając tyyyle zajęć to ja bym chyba musiała robotem być. W każdym razie podziwiam i powodzenia! ![]() ![]() Nask – ja też składam gratulacje z okazji nowego domku! ![]() Telik i Guska i Shilpa i Kalliste i reszta dziewczyn – super, że waga leci! Damy radę! Faraula i Fruity i Asi_ula i Jprasol i Marfifi – witam serdecznie i trzymam kciuki za dietkę ![]() ![]() Domi22 i Tiara i Jprasol i Elfee - gratuluję licencjata, inżyniera, końca studiów, zdanych egzamów! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Rozeznanie
|
Wczoraj próbowałam zrobić to ciacho fasolowo-czekoladowe. Wyszedł jakiś horror. Wyglądało i pachniało super, w smaku było ohydnie słodko gorzkie. Spróbuje jeszcze raz je zrobić, ale bez przypraw do piernika i słodziku (dam może łyżeczkę) i mleko w proszku zamienię na ricottę, albo jogurt. Ciut załamana jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 | |||||
Zakorzenienie
|
cześć dzióbaski
![]() ja wracam z pracy. straaaszna duchota, a ja w szklarni dzisiaj robiłam - 39' stopni, więc szło się uduścić. ale grunt, że żyję ![]() pocieszam się tym, też że jutro ostatni dzień i wyjazd ![]() ![]() na swoim koncie, grzeczne jedzonko mam, oprócz lodów, ciii. a w kuchni, właśnie warzywka z bazylią ![]() ogólnie, to dzisiaj jest 10000000000000% lepszy humorek. wczoraj coś hormony zadziałały chyba za mocno ![]() teraz idę się czymś wysmarować, bo jestem cała opalona ![]() ![]() całuuusy ![]() ps. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;8074075] Uciekam kochane, trzymajcie się dzielnie, Marzeniatko nie wymyslaj już głupotek bo przecież bardzo mądra z Ciebie osóbka jest!! A wytrwałości to chyba każda z nas ci zazdrości ![]() (ps. ta, to ma dobrze, nie chce już, a chudnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jak widać, o niebo lepszy, ba! o nawet dwa ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 |
Zadomowienie
|
Byłam dziś (z tatą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mierzyłam się i w talii mam 69, w pępku 82 a poniżej 90, więc w sumie to podobnie jak Wy ![]()
#385 |
Zakorzenienie
|
asiula, ja tam Cię nie będę krzyczeć, za te grzeszki, bo wiadomo trzeba było coś zjeść
![]() ale taka rada na przyszłość, z własnego doświadczenia mówię i nie po złości - lepiej na miasto nie wychodzić głodnym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Rozeznanie
|
Ojej, ale większości z Was fajnie... upał i nie chce się jeść... tak powinno być, ale nie wiem czy mi się zbiera na @ czy co... ale pożarłabym słonia najlepiej czekoladowego.
Dziś przygotowywałam moją skórę do działań słońca na nią w najbliższym czasie, godzinka na tym upale, ale z wysokim filtrem i praktycznie nic nie widać, jutro jade nad jeziorko, a w niedziele wyruszam nad morze. Na obozie south beachowanie się urwie, ale postaram się bez obżarstw jakąś dietę trzymać. A dziś: I Śniadanie: miseczka owsianki na mleku 0,5% (3 łyżki płatków owsianych, 1 łyżka wiórek kokosowych, 4 posiekane migdały i grzech - 2 łyżki suszonych ananasów. Bułeczka wieloziarnista z dwoma plastrami szynki gotowanej. II Śniadanie Owoców tysiące ;P dwie nektaryny, pół małego banana, trzy garście czereśni, dwie garście malin. Obiad: pół kotleciaka z piersi kuraka, mnóstwo surówki z białej kapusty, i kapusta gotowana. Przekąska I: 5 kostek gorzkiej czekolady Przekąska II: Grzech - garśc suszonych ananasów. Bryyyyy.... okropna jest ta chęc jedzenia, tęsknie za 3 posiłkami dziennie, łe : ( Na kolację zjem znów owsiankę, albo jajecznice bądź wieśniaka z jakimś warzywem.
#387 |
Zadomowienie
|
a w ogóle dziś jest mój 100 dzień na plaży
![]()
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
gratttttuluje
![]() ![]() ![]() ahh, dzisiaj się uczyłam jeżdzić autkiem i jestem po prostu w tym zakoooooooooooochana, aj. |
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Niedawno wrocilam z rowerka i czuje sie super! ![]() Edit: K_asiaczek gratuluje 100. dni na plazy ![]()
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
Domi, a ja się jutro ważęę.. załame się, legalnie się załamę jak nie spadnie waga..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.