![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Co Wam się śni ?
Może ja zacznę od tego, że śnią mi się osoby z którymi już od dawna nie mam kontaktu. Przyjaciele i przyjaciółki z dawnych lat... Co noc kto inny i tylko jedna osoba sie powtarza wiele razy: mój były. Heh.. Czy sny coś znaczą?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Co Wam się śni ?
A mi sie dzis snilo ze zdradzilam swojego TŻ-a. Sprawdzalam w senniku i niby maja sie pojawic klopoty duze :P
Szczerze? Wcale w to nie wierzę :P
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazwyczaj mam same absurdalne sny ![]() Często śni mi się moja rodzina, też zazwyczaj w jakichś śmiesznych, dziwnych sytuacjach. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
![]()
hehe mi sie snilo ze tak mnie naszlo i chcialam sie przespac z kumplem nawet nie przejmowalalm sie tym ze wszyscy by gadali juz przytuleni lezelismy na kanapie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a ja nigdy prawie nie pamietam co mi sie sni, ale przewaznie sa to takie gluuupoty, ze szkoda gadac
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
ja mam ostatnio okropne sny.
takie katastroficzne. śniło mi się,że umarł mój tato,że bratu poderżneli gardło. coś okropnego ;/ zaczynam się martwić o moich bliskich ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a poza tym także często śnią mi się osoby z którymi nie mam już kontaktu, byłe kumpele, faceci... często sny mieszają się ze stanem obecnym i aż przez sen się zaczynam zastanawiać dlaczego ja właśnie z tą osobą rozmawiam skoro nie widzieliśmy się od lat ![]() nie sądzę żeby to coś znaczyło, po prostu przez sen uaktywniają się wspomnienia ![]() ale najczęściej moje sny są wysoce abstrakcyjne i trudno wyróżnić jakichkolwiek bohaterów i motyw przewodni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Ostatnio nic, ale wcześniej same okropne rzeczy :/.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja ostatnio mało sypiam ;/ wiec nie zdazy mi sie nawet nic przyśnic.. no ale mam 3 sny, ktore sie powtarzaja:
- ktoś mnie goni, łapie, ja chce krzyczec ale jestem taka jakby bezdźwięku, chce krzyczec ale nie moge, nie mam glossu - jade autbusem, albo jestem dgzies w miesice i nie mam butów - ide sobie patrze lezą jakies drobne na ulicy schylam sie po nie, i znajduje obok nich inne i tak pełno tych pieniędzy tam leży te 2 pierwsze to myśle nie tylko ja mam ![]() ale ogolnie to moje sny najczesciej sa kompletnie bezsensowne, czesto sa mieszanka ludzi z roznych kregow moich znajomych, ktorzy nawet sie nie znaja ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Rzadko pamietam moje sny, a jak juz cos zapamietam to zaczynam sie zastanawiac czy to cos znaczylo bo nigdy nie pamietam co mi sie snilo. Staram sie nie wierzyc w to, a senniki chyba racej nie sa az takie wiarygodne...
A kidys przysnil mis ie ktos z rodziny w bialym fartuchy. Ciocia poowiedziala mi, ze to oznacza list...na drugi dzien dostalam polecony ![]() Kiedys ogladalam jakis dokument na temat snow. Naukowcy dalej badaja ludzka psychike i sny. Ponoc nasz mozg widzi przyszlosc, a my snimy podswiadomie, stad wiele snow sie sprawdza... ciekawe ile w tym prawdy.. TEz mowili o przypadkach kiedy kobiecie prysnilo sie ze jest posagiem, a po jaims czasie dostala paralizu ciala...facetowi snilo sie ze ptaki dziobią mu brzuch, a po miesiacach zachorowal na raka czegos tam w ciele... Tyle zapamietalam z tego filmu. To jest nawet ciekawe.....
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
kazdemu snia sie głupoty, najfajniejsze sa sny gdzie się ktoś ładny ekm ekm śni mozna pomarzyć wtedy
![]() kiedys mi sie sniło jak bylam mala i ogladalam power rangers, ze bylam jednym z nich siedzialam w jakiejs latajacej maszynie i latalam nad skrzyzowaniem na koncu mojej ulicy ![]() najgorszy moj sen. taka tandeta ![]() teraz czekam tylko, zeby mi sie Jared Leto przyśnił ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Mi się rzadko kiedy co śni ale jak już to o matko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
ostatnio ciągle się denerwuje, i przez to mam jakieś okropne sny
![]() ![]() aż boję się iść spać ![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
A mi sie dzisiaj snilo ze zaszlam w ciaze, mam nadzieje ze to nie sen proroczy
![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Mi często śnią się osoby, ktorych sporo czasu już nie widzialam, nie rozmawiałam z nimi..
ale też osoby nowo poznane, najblizsze też. Podobno śnią się nam osoby który gdzieś tam nam się wyryły w pamięci, albo dopiero poznane, albo bliskie, albo kiedyś bliskie, ważne dla Nas. Z którymi mamy w pamięci jakiś zbiór wspomnień. PODOBNO
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chyba bym już mogła swoją armie założyć ![]() a w senniku jest o tym tak : kobieta śniąca, że jest ciężarna: oczekuj od życia czegoś nowego, spełnią się twoje życzenia ![]()
Edytowane przez karta666 Czas edycji: 2008-07-03 o 08:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Mi często śniła się śmierć bliskich osób.
A jak śni mi się, że tż umiera tzn. że mnie zdradza ![]() Nie wiem czy tak jest w senniku, ale odczułam to na własnej skórze i wiem po prostu. Mam nadzieje, że więcej sobie tego nie wyśnie ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
a mi się śni mój były TŻ w bardzo dwuznacznych sytuacjach.... Po tym jak mnie zostawił śnił mi się prawie codzinnie jak sie kochamy...
Czy to coś wróży ? ![]() Może do mnie wróci ? ![]()
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
To ja mialam tak samo, snilo mi sie spotkanie z dawnym znjomymi, ktorych dlugo nie widzialam na dodatek znajomy ktory nie zyje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(itak w to nie wierze :P)
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ha, a mi za to bardzo czesto snią sie dzieci...ale nie moje cudze. Tak mi sie sni, ze się nimi opiekuje i takie tam ..;P
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
A ja każdej nocy budzę się w okolicy 3 nad ranem - tak jakby o tej godzinie stało się coś ważnego, coraz częściej zauważam, że moje sny się spełniają w rzeczywistości, np. kiedyś śniło mi się,że moja siostra została moją szefową i tak właśnie się stało, po niedługim czasie, kiedy indziej, że kocham się ze znajomym przystojniakiem ze studiów a mój TŻ to widzi!!! Ostatnio śnią mi się sny związane z policją, albo jest jakiś pościg albo jakaś sprawa, ogólnie to niekiedy po nocy wstaję gorzej zmęczona niż gdy kładę się spać...
A wy też tak kiedyś miałyście,że budziłyście się każdej nocy o tej samej porze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ja mam manie zaglądania do sennika zaraz po przebudzeniu. Większa część mi się sprawdza.
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
mi siej ak narazie nic nie sni moze dlatego z ekrótko śpie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi zazwyczaj śnią się kompletne bzdury. Kilka dni temu przyśniło mi się, że mój sąsiad obdzierał swojego kota ze skóry specjalnym urządzeniem, a ja nic nie mogłam z tym zrobić. Jego dzieci przyszły do mnie i płakały, że "tata znowu krzywdzi kotka" i ja zupełnie NIC nie mogłam na to poradzić. Naprawdę koszmarny sen, opisując go czuję się jak jakaś psychopatka. Dwa dni temu śniło mi się, że kolega ukradł mi mój ukochany czarny kapelusz, a ostatnio, że ukrywałam ganję w opakowaniu po podkładzie MaxFactor. O, jeszcze jedno mi się przypomniało. Kilka tygodni temu śniło mi się, że zaatakował mnie krzyż z pokoju mojej mamy. Taki wiszący na ścianie, mały krzyż. Jakiś czas temu na dobre przestałam chodzić do kościoła i po obudzeniu autentycznie bałam się tego krzyża. xD Swoją drogą, NIGDY nie śniło mi się żadne latanie, spadanie w przepaść, tunele bez końca, wychodzenie nago albo bez butów, ani nic takiego. Zawsze te sny wydawały mi się wymysłami senników i głupich gazet, a tu proszę, całkiem sporo osób je ma. ^^ Cytat:
Swego czasu miałam podobnie, po jakichś tam strasznych historiach wkręcił mi się taki schemat i również budziłam się o trzeciej. Minęło mi, jak ktoś mi uświadomił, że sama się na to nakręcam. ;) Podobno zawsze coś się śni i można co najwyżej tego nie pamiętać. ;] |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
no to ja pewnie nie pamietam.
podobno sny odzwierciedlaja nasze pragnienia..cos mi tak kolezanka keidys gadała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam dziś bardzo długi i bardzo różny sen.
Śniło mnie się m.in, że zostałam porwana i skradziono psa mojej ciotki, którego tak naprawdę nie ma. Potem śnił mi się lumpeks, że przymierzałam dwie pary butów i zjawił się mój TŻ. Było zimno, on w krótkim rękawku cały zmarznięty, poliki czerwone. Akurat spotkaliśmy się przypadkiem. Reszty już nie pamiętam. Sny to dziwna i skomplikowana sprawa, różne senniki sugerują się różnymi źródłami - mogą to być bazujące na starych wierzeniach itd. Poza tym istnieje kilka rodzajów snów, często może nam się śnić to o czym intensywnie myślimy, czego pragniemy, niekoniecznie może to wynikać z głębi duszy. Interpretacja snów to bardzo ciężka i żmudna praca, należy dokładnie analizować sen, rozebrać go na czynniki pierwsze, wziąść pod uwagę wszystkie zapamiętane detale i połączyć z naszą obecną sytuacją życiową, często też sny mogą wynikać z dawnych wydarzeń powracających w pamięci. Polecam stronkę, z której wiele się nauczyłam http://www.mocsnu.pl/czego_nie_robic.html
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Ja wprawdzie nie wiem co mi sie ostatnio śniło, ale pamiętam, że naprawde płakalam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.