![]() |
#3661 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: modne dzieci
Cytat:
![]() My też nie mamy na przyszły sezon, jednak nie udało się kupić tego zimowego płaszczyka endo, zamówiłam, ale odpisali, że nie ma ![]() Cytat:
M. in. taki koci ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- I jeszcze zakupy w smyku internetowo, szczególnie bluza w pieski ![]() ![]() Tshirty ze smyka wąskie (jak w endo), węższe od bluzy o 5 cm. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3662 |
Rozeznanie
|
Jak tam wyprzedażowe zakupy, dziewczyny?
Ja dzisiaj w TK Maxxie kupiłam 2 kurtki dla Młodego za 35 zł, w tym jedna zimowa z OshKosh. Ogólnie mnóstwo ładnych i tanich rzeczy dla dzieci. Decathlon również miło zaskoczył (Pumy za 40 zł), dresiki wreszcie nie spadające z pupy za 10 zł, śliskie komplety za 10 zł. W Biedronce upolowałam ciuszki w śmiesznych cenach (np. bluzki dla Młodego za 3 zł, rajstopy za 2 zł, czapki i rękawiczki za 7,50 zł, wiskozowe koszule 8,50 zł). W hmie teraz jest pogłębiona wyprzedaż, można coś ładnego wyłapać. Ceny sporo niższe iż online. Np. ta sukienka kosztowała mnie 10 zł: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0545305001.html W Zarze u nas dla dzieci same resztki (za to na damskim super wyprzedaż!). Czekam jeszcze na końcówkę wyprzedaży w Smyku, bo poluję na sukienkę z pomponami i t shirt w pieski, które pokazywała Berry, a że rozmiarówka u Nas jeszcze pełna, to poczekam na większą obniżkę. Na ostatni rzut będzie c&a i połowa cen wyprzedażowych ![]() Tak, jestem maniaczką wyprzedaży :P Zimowych, bo letnie zwykle z zupełnego braku czasu przegapiam. Warto odwiedzić Reserved? Dorwałyście tam coś fajnego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3663 |
Konto usunięte
|
Julka
do galerii mogę się wybrać dopiero za 10 dni, ale przez internet kupiłam sobie pikowany płaszcz zimowy w reserved, córce spódniczkę http://www.reserved.com/pl/pl/sale2/.../pleated-skirt i spinki z jednorożcami http://www.reserved.com/pl/pl/kids/a...-and-clips-set a w mango spinki z pomponami i złotą na podszewce, bluzę z haftem ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 95b84f0cb57718c1b68287b1ccb1b977c909159a_5f790273693ad Czas edycji: 2018-01-17 o 00:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3664 |
Konto usunięte
|
Cudna ta bluzka
![]() A ja dzisiaj weszłam do pepco - otworzyli nowy sklep, duży taki (blisko mnie mam malutkie pepco) i szok - bluzka 100% bawełny (sprawdziłam przez Ciebie, berry ![]() Na macanego - nie czuję różnicy do H&M obecnie. Aaa i za 10zł sukienkę z kokardką, taką leciutko srebrną (jakby srebrna biel?) - tu wiadomo, sztuczne jest, ale to specyfika tkaniny. I żałuję, że tylko na młodszą, bo na wszelkie tzw. okazje jest super, nie wyzywająca, nie krzykliwa, ale przyciąga oko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3665 |
Konto usunięte
|
Szajajaba
ta z haftem na rękawach to grubsza bluza. A co do składu, wiem, mam lekką obsesję ![]() Moje najbliższe pepco jest dość małe, w galerii i tłumy chodzą. Nawet do fajnego smyka megastore nie dotarłam, zamówiłam i mąż odebrał paczki. Jeszcze z mango taką sukienkę dawno upatrzoną kliknęłam, na jesień (nadal córka chce nosić kwiaty, motyle itp. i żadnej kraty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3666 |
Zakorzenienie
|
A ja kupiłam sobie dwie spódnice w Tatuum. :P
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3667 |
Rozeznanie
|
[1=95b84f0cb57718c1b68287b 1ccb1b977c909159a_5f79027 3693ad;80680156]Szajajaba
ta z haftem na rękawach to grubsza bluza. A co do składu, wiem, mam lekką obsesję ![]() Moje najbliższe pepco jest dość małe, w galerii i tłumy chodzą. Nawet do fajnego smyka megastore nie dotarłam, zamówiłam i mąż odebrał paczki. Jeszcze z mango taką sukienkę dawno upatrzoną kliknęłam, na jesień (nadal córka chce nosić kwiaty, motyle itp. i żadnej kraty ![]() ![]() Jaka cudna sukienka ![]() ![]() dla syna: ![]() ![]() ![]() do spodni bluzka z Tygryskiem, ![]() ![]() Do tego parę drobiazgów. Już nie wchodzę do sklepów ![]() ![]() Powiem Wam, że już nie kupię śniegowców z Lidla. Każde wyjście syna na śnieg - można wyżymać wodę ze skarpetek. Za to córka ma Richtery, niepozorne, cienkie, leciutkie jak piórko. Jak przyszły, pomyślałam, że na śniegu od razu jej przemokną. Natomiast córka łazi po kostki w wodzie a one suche ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3668 |
Rozeznanie
|
Julka u nas to samo ze śniegowcami z Lidla. Po pierwszym założeniu przemokly. Na szybko kupiłam Muflony za 69zl i są świetne. Nie przemakaja a nogi są ciepłe ale nie spocone.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3669 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie buty z Lidla są w ogóle za twarde
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3670 |
Zakorzenienie
|
Jak ma sie porównanie z butami typu Ecco, które zginają sie na wszystkie strony, to nie sposób te z Lidla wychwalać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kupuję primigi, naturinho i geoxy, wychodzi spoko, bo poluję na limango. Ostatnio kupiłam półbuty i sandały, każde w cenie ok. 110 zł. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3672 |
Zakorzenienie
|
Ja juz dla siebie tylko buty Ecco kupuje, nie ma wygodniejszych. Przez Wojasy sobie zmasakrowałam stopy.
Faktycznie dziecięce buty tej marki sa bardzo drogie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3673 |
Zakorzenienie
|
Witam.😊My z bucikow lubimy emel, mido, mrugala. (mówię o 3 latku) 😉
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3674 |
Zakorzenienie
|
A ja zawsze byłam zadowolona z butów z Lidla, ale w zeszłym roku kupiłam tylko synkowi ( dzieciakom wolno rosną stopy
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I oczywiście tylko Ecco takie miało, ale na wysokim obcasie, a wyjątkowo chciałam płaskie oficerki, więc nie wzięłam. Na szczęście znalazłam jeszcze tanaris i są genialne. A jak z trwałością? Sportowe sandały z Ecco rozwaliły mi się po 4 latach. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3676 |
Konto usunięte
|
A u nas taka ciepła zima, że powiem wam, że takie leciuteńko ocieplane trapery Lasockiego mnie za bardzo grzeją
![]() Ponieważ miałam fatalny dzień w pracy, musiałam (no siła wyższa) poprawić sobie humor zakupami ![]() Wpadłam po apaszkę do Orsey'a, po bluzę i bluzkę do Reserved. I do Smyka - po coś, co mi w oko wpadnie ![]() Wpadła bluza znów 100% bawełny - dla starszej, sweterek granatowy z błyszczącą nitką (nieraz się przydaje, do narzucenia nawet na koniec roku szkolnego, to cieniutkie) i bluzkę zwykłą. I niczego z tego nie ma na stronie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3677 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Fajna bluza, ale to z działu dziewczynka do r.128? Cytat:
![]() Córka nosi botki Gioseppo, na suwak z boku, do połowy łydki, minimalnie tylko ocieplane- primigi założyła 2x, kiedy był mróz. Cytat:
https://www.eobuwie.com.pl/media/cat...ski_anp_01.jpg Wszystko zależy, jaki model i z jakiej skóry, z ecco podobno sandały niezłe. Cytat:
Miałam kiedyś ich buty skórzane na obcasie, świetne, ale potem zaczęli robić ze skórzaną wyściółką, a wierzch z ekoskóry, więc odpuściłam. A co do zimowych- kupiłam w limango z kożuszkiem z prawdziwej wełny, podobne do emu- ani razu nie założyłam, za ciepło, chodzę w nieocieplanych sztybletach na obcasie i grubej podeszwie Venezii. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;80873406]A u nas taka ciepła zima, że powiem wam, że takie leciuteńko ocieplane trapery Lasockiego mnie za bardzo grzeją ![]() Ponieważ miałam fatalny dzień w pracy, musiałam (no siła wyższa) poprawić sobie humor zakupami ![]() Wpadłam po apaszkę do Orsey'a, po bluzę i bluzkę do Reserved. I do Smyka - po coś, co mi w oko wpadnie ![]() Wpadła bluza znów 100% bawełny - dla starszej, sweterek granatowy z błyszczącą nitką (nieraz się przydaje, do narzucenia nawet na koniec roku szkolnego, to cieniutkie) i bluzkę zwykłą. I niczego z tego nie ma na stronie ![]() U nas tłumy, nie wybrałam się, wczoraj miałam pójść do galerii- to mi dziecko zachorowało a mąż wyjechał ![]() Zima lekka, w kurtce i spodniach narciarskich córka chodzi tylko na lodowisko, więc postanowiłam nie kupować na wyprzedaży kolejnych, większych- kupię, jak wyrośnie, bo praktycznie w tym nie chodzi. Jako, że ma być znów pastelowy sezon wiosenny ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 95b84f0cb57718c1b68287b1ccb1b977c909159a_5f790273693ad Czas edycji: 2018-01-27 o 19:01 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3678 | |
Zakorzenienie
|
Berry, tanaris ma różne, ja akurat kupuję wyłącznie w całości skórzane.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
A mieliśmy kilka par. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3680 |
Zakorzenienie
|
Też byłam w szoku, przestały trzyma piętę, zrobiły się na maksa miękkie w tym miejscu, obydwa buty.
Musiałam na gwałt kupować sandały, dopiero w trzecim Deichmannie trafiliśmy na fajne elefanteny i były bardzo udane. A z elefantenami też różnie bywa, często są za wąskie w palcach. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3681 |
Rozeznanie
|
[1=95b84f0cb57718c1b68287b 1ccb1b977c909159a_5f79027 3693ad;80893326]Dziękuję
![]() Fajna bluza, ale to z działu dziewczynka do r.128? [/QUOTE] Tak, to dział mniejsza dziewczynka. Ta bluza w ogóle wypada mała, bo córka nosi 92, 98 cm, kupiłam 104 i okazała się na już, wymieniłam na 110 cm. Ach ten brzuszek ![]() Też mamy tę z konikami na dole ![]() ![]() Ja też nie kupuję ocieplanych spodni na przyszły sezon, bo dzieci w tym roku miały je na sobie ledwie 5 razy, na sankach i łyżwach. Jak będzie potrzeba, to na bieżąco coś znajdę. Staram się nawet nie zaglądać na limango, bo wiem, że tam przepadnę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3682 |
Konto usunięte
|
Berry, oglądałam ten sweterek stacjonarnie, ale rozmiaru nie było. Kusisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3683 |
Konto usunięte
|
Szajajaba
sweterek miły w dotyku, ale wydaje mi się ciężki- co prawda w r. 146, bo K. coraz bliżej 140 cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3684 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3685 |
BAN stały
|
w obuwie dla dziecka trzeba "zainwestować" mimo, że szybko wyrośnie to szkoda nóżek dziecka męczyć w nieodpowiednich butach. Potem mogą zrodzić się z tego same problemy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3686 |
Konto usunięte
|
W reklamę też trzeba zainwestować. Na wizażu płatna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla porównania nigdy nie miałam takiej sytuacji z elefantenami, geoxami, naturinho i renbutami. Poza tym buty z serii roczki z emela mają zakrytą kostkę, co nie jest wskazane, zwróciłam na to uwagę kiedy szukałam półbutów dla ówczesnego roczniaka i już całkiem się do nich zraziłam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3689 |
Konto usunięte
|
W mango -10% od wyprzedaży przy zakupie min. 3 ubrań, więc kupiłam coś na czas Świąt Wielkanocnych
![]() ![]() ![]() i coś zielonego ![]() i taką bluzę 100% bawełna w złote kółka (obie po 36 zł z 80zł) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3690 |
Rozeznanie
|
Śliczna ta zielona bluzka!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.