odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;) - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-01-27, 11:28   #3481
basia_ww
Zakorzenienie

Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)

Cytat:
Napisane przez Stylowa1 Pokaż wiadomość
No to nieciekawie. Aż dziwne że od traperów się zrobił. Z reguły te buty są jak pantofelki... A masz tam ranę? Jeśli tak to są takie opatrunki INADINE . Można je przycinać co rany, na to plaster. Świetnie goi trudne rany bo jest z antybiotykiem i jodyna. Zmienia się go jak zmieni kolor z żółtego na bialy
No właśnie- spodziewałabym się po wszystkich butach - szpilkach - a nie po moich nowych trekingach, jak mi ten scholl nie pomoże to kupię to co polecasz. Dzięki Kochana

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-27, 12:43   #3482
Milennka03
Zakorzenienie

Basiu a to te traperki w których u mnie byłaś? Jak tak to patrz, tyle łaziłyśmy i nic nie obtarły ,szok...
Ja dziś też do sklepu idąc rozdziewiczyłam moje nowe adidasy traperowate, po boku na kostce już czułam lekki dyskomfort ale mnie to i klapki byłyby w stanie obetrzeć taki "urok" stóp ale poza tym mega wygodne.
Muszę zapisać ten preparat co Stylowa pisze o nim jakby kiedyś Compeed nie pomogły.
No, obkupiłam się jeszcze w dużo warzyw, owoców, nawet białą rzepę kupiłam,nie wiem jeszcze co z niej zrobię ale może surówkę z jabłka i marchewki i niej właśnie, nie mam pojęcia, bo nigdy nie jadłam.
W Reserved kupiłam sobie sweter na promocji i w sumie tyle.
Aaa,no i gotowca na obiad w postaci bigosu jarskiego, ale składzik ma bardzo dobry bo ani grama chemii, mało cukru i kalorii więc może zjadliwy, choć zupę i tak chyba ugotuję.

a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle

-fasolinno-

siestowo

Edytowane przez Milennka03
Czas edycji: 2018-01-27 o 12:44
Milennka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-27, 12:50   #3483
basia_ww
Zakorzenienie

Milenko nie te - te w miarę wygodne choć na podbiciu je czuję.

Kupiłam sobie takie treningi śliczne piękne i które mi uszkodziły nogę.

Ja nadal nie wyszłam z domu i nadal mam lenia.

No i uświadomiłam sobie że u nas zaczęły się ferie- no i będę musiała gotować. Bo dziecko musi coś jeść....

Stary 2018-01-27, 12:58   #3484
Stylowa1
Rozeznanie

Milenka zapisz , zapisz. Naprawdę jest dobry. Leczymy tym w szpitalu trudne rany, odleżyny. To są takie plastry nasączone w dwóch wielkościach. 5/5 i 9.5/9.5. nie wiem jak to sprzedają w aptekach czy w paczkach czy na sztuki? Ją sobie taki tnę do wielkości rany, odrywam ten papier zabezpieczający i naklejam, wtedy taka sztuka na dłużej wystarczy.
Uff, jeszcze leżę i zipie jak stara lokomotywa, pocwiczylam
Miałam wczoraj ale wnusia była , musiałam się nią nacieszyć. Czy spała czy nie to ja nosilam.... Normalnie bym ją zacalowala
Stylowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-27, 13:15   #3485
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Cytat:
Napisane przez Milennka03 Pokaż wiadomość
A to ja taki "urok" nóg mam od zawsze, nawet jak ważyłam 50 kg to zawsze mi się ocierały u góry a kostki tak nieproporcjonalnie chude że mogę prawie dłonią objąć.
Zaliczyłam Tesco, Netto i Biedre, obkupiłam się w żarcie na weekend ale weny zero na gotowanie.Jutro zrobie zupę krem z białych warzyw a w niedziele gulasz wege i pizze dla małżona bo nudzi o nią juz długo.
Lyrcia- ja Cię powinnam ozłocić za ten blender- powiem Ci że często używam i jest ekstra!
A dla mnie było zaskoczeniem, że sie mi zaczyna obcierać i to w dwóch miejscach. Buły mi wyskoczyły przy kolanach i przy kroczu
Fajnie, że Ci blenderek podszedł. Dla mnie idealny również, bo prosty jak budowa cepa i o to chodzi. A ilość pojemniczków pozwala na przygotowanie na szybko koktajlu w moment, nawet, gdy już czasu rano przed pracą brak. Dzis wrzucilam garść szpinaku, jabłko, kiwi, banana, łyżkę otrąb, zalałam kefirem z wodą i w moment miałam starter na dzień dobry. Nawet blenderka nie chowam, bo używam codziennie do blendowania, rozdrabniania, prygotowywania pesto, past i kremów. Siostra też sobie taki sam kupiła a długo wertowała oferty i przeglądała inne modele. Cena do mocy i jakości to przeważający tu atut.
Cytat:
Napisane przez sabina25 Pokaż wiadomość
LyraBeaMoże taką teorię dał dlatego że ja nie mam aż takiej strasznej nadwagi hmm noszę ubrania 40-42 .Nie wiem nie mam pojęcia .
Pewnie dlatego
Cytat:
Dzień dobry sobotnio
Witam się z Wami znak kubka kawy , ptaki oporządzone- i właśnie siedzę w oknie i patrzę jak jedzą śniadanie (karmnik na balkonie)
Ja też już po śniadaniu-dziś był omlet z 2 jaj, łyżki jogurtu, łyżeczki mąki żytniej , mnóstwa szpinaku i szczypioru + pomidor i oliwki z plastrem żółtego lekkiego sera.Pychota.
Zbieram się powoli do sklepu ale jakoś mi to nie wychodzi bo nie mogę się oderwać od ptaszorów za oknem
Muszę sobie na poprawę humoru pobuszować po sklepach ,celem jest Reserved , wydrapałam wczoraj w zdrapkę w lotto 4 zł to zaszaleję
Potem ogarnę mieszkanie i obiad , wspomniana zupa krem z bialych warzyw chyba.No chyba że mi się zachce coś innego, jeszcze nie wiem.
Miłego dnia
No to zaszalałaś!!
A te Twoje omleciki sobie wzięłam do serca i rano żeby nie iść do pracy na czczo, to albo koktajl albo wlasnie taki omlecik, ale w...tosterze Wrzucam do miski 2 jaja, troche szpinaku, paprykę, wędlinę, czasem ser, otręby, tylko przemieszam i wlewam do tostera i się zapieka samo. I o to chodzi . Szybko i nie muszę nad tym stać.

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Miałam dłużej pospać, ale już wstałam właśnie myślę co by na śniadanie zjeść.

Milenko zjadłabym Twój omlecik

Ja dziś chyba dzień lenia- skończę książkę, trochę popracuje nad dokumentami.

Niestety wypad i chodzenie po sklepach odpadają - tak mnie noga boli. No ale wydawanie kasy na All to nie problem

Miłego weekendu

Jestem uzależniona od zakupów na Ali Dzień bez Ali i już odczuwam głod. Ostatnio wywaliłam wszystko z listy Wish i z koszyka, by wieczorem podstępem mnie do Ali zaprowadziło i kazało kupić kolejną rzecz
Cytat:
No właśnie- spodziewałabym się po wszystkich butach - szpilkach - a nie po moich nowych trekingach, jak mi ten scholl nie pomoże to kupię to co polecasz. Dzięki Kochana

Basiu, no właśnie Ty bez szpilek to jak niepełnowartościowa Basia. Twoje nóżki właśnie do szpilek stworzone a nie do jakiś takich ...wygodnych

A u mnie cholerny zastój trwa i trwa. 19.01 miałam 75,7kg i od tamtej pory to wzrost, to spadek i się buja i dzisiaj dokladnie 75,7kg
Nie odpuszczę! Tylko jeszcze nie wiem co tu by wykombinować zeby wagę ruszyć.
LyraBea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-27, 13:27   #3486
basia_ww
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LyraBea Pokaż wiadomość
A dla mnie było zaskoczeniem, że sie mi zaczyna obcierać i to w dwóch miejscach. Buły mi wyskoczyły przy kolanach i przy kroczu
Fajnie, że Ci blenderek podszedł. Dla mnie idealny również, bo prosty jak budowa cepa i o to chodzi. A ilość pojemniczków pozwala na przygotowanie na szybko koktajlu w moment, nawet, gdy już czasu rano przed pracą brak. Dzis wrzucilam garść szpinaku, jabłko, kiwi, banana, łyżkę otrąb, zalałam kefirem z wodą i w moment miałam starter na dzień dobry. Nawet blenderka nie chowam, bo używam codziennie do blendowania, rozdrabniania, prygotowywania pesto, past i kremów. Siostra też sobie taki sam kupiła a długo wertowała oferty i przeglądała inne modele. Cena do mocy i jakości to przeważający tu atut.

Pewnie dlatego
No to zaszalałaś!!
A te Twoje omleciki sobie wzięłam do serca i rano żeby nie iść do pracy na czczo, to albo koktajl albo wlasnie taki omlecik, ale w...tosterze Wrzucam do miski 2 jaja, troche szpinaku, paprykę, wędlinę, czasem ser, otręby, tylko przemieszam i wlewam do tostera i się zapieka samo. I o to chodzi . Szybko i nie muszę nad tym stać.

Jestem uzależniona od zakupów na Ali Dzień bez Ali i już odczuwam głod. Ostatnio wywaliłam wszystko z listy Wish i z koszyka, by wieczorem podstępem mnie do Ali zaprowadziło i kazało kupić kolejną rzecz

Basiu, no właśnie Ty bez szpilek to jak niepełnowartościowa Basia. Twoje nóżki właśnie do szpilek stworzone a nie do jakiś takich ...wygodnych

A u mnie cholerny zastój trwa i trwa. 19.01 miałam 75,7kg i od tamtej pory to wzrost, to spadek i się buja i dzisiaj dokladnie 75,7kg
Nie odpuszczę! Tylko jeszcze nie wiem co tu by wykombinować zeby wagę ruszyć.
Beatko wreszcie wróciła cała Ty , pełna optymizmu i zarażająca nim Nas .

Powiem Ci że ruszyłaś z wagą z kopyta i organizm się wystraszył co mu robisz, ale wiem że Ty go przechytrzysz i wrócisz szybko do swojej wagi.

My jak widzisz bujamy się z różnym skutkiem.

Moja waga też taka sama jak w zeszłym tygodniu. Więc nie zamierzam się więcej katować (odstawiłam nabiał) i dziś wracam do dobrej kawki z mlekiem chociaż tyle przyjemności niech mam.

No właśnie ja to szpilki a nie trampki - pokarały mnie nogi za tę zmianę, a na te buty namówił mnie mój mąż i to wszystko jego wina ....
Wiecie tyle szpilek co ja wychodziłam wszystkie prawie w szpic i żadne mi nie zrobiły nic.

Stary 2018-01-27, 13:44   #3487
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam wczoraj ale wnusia była , musiałam się nią nacieszyć. Czy spała czy nie to ja nosilam.... Normalnie bym ją zacalowala
kochana z Ciebie babcia choć nijak nie mogę się przyzwyczaić że nosisz takie miano Za młodaś na babcie

Cytat:

Lyrcia ale mowisz od Alieexpress czy Allegro? Ja kupiłam kilka rzeczy na Alieexpress ale totalne buble i dałam se spokój, jakość nie warta ceny ale pewnie są inne spoko rzeczy ,ja trafiłam na beznadziejne pod względem trwałości
Cytat:

Moja waga też taka sama jak w zeszłym tygodniu. Więc nie zamierzam się więcej katować (odstawiłam nabiał) i dziś wracam do dobrej kawki z mlekiem chociaż tyle przyjemności niech mam.

No właśnie ja to szpilki a nie trampki - pokarały mnie nogi za tę zmianę, a na te buty namówił mnie mój mąż i to wszystko jego wina ....
Wiecie tyle szpilek co ja wychodziłam wszystkie prawie w szpic i żadne mi nie zrobiły nic.
Basiu a z jakich powodów go odstawiłaś? Taką miałaś rozpiskę czy po prostu ot tak?Bo ja mimo starań nie umiem... Jogurt naturalny, wieśniak, twaróg i mleko do kawy (roślinnego nie mogę do niej jednak) - to dla mnie awykonalne.
Dokładnie tak- to mąż winny- trzeba na kogoś zwalić

a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle

-fasolinno-

siestowo

Stary 2018-01-27, 14:08   #3488
basia_ww
Zakorzenienie

Cytat:
kochana z Ciebie babcia choć nijak nie mogę się przyzwyczaić że nosisz takie miano Za młodaś na babcie

Lyrcia ale mowisz od Alieexpress czy Allegro? Ja kupiłam kilka rzeczy na Alieexpress ale totalne buble i dałam se spokój, jakość nie warta ceny ale pewnie są inne spoko rzeczy ,ja trafiłam na beznadziejne pod względem trwałości
Basiu a z jakich powodów go odstawiłaś? Taką miałaś rozpiskę czy po prostu ot tak?Bo ja mimo starań nie umiem... Jogurt naturalny, wieśniak, twaróg i mleko do kawy (roślinnego nie mogę do niej jednak) - to dla mnie awykonalne.
Dokładnie tak- to mąż winny- trzeba na kogoś zwalić
Tak sobie wymyśliłam że odstawię nabiał, pieczywo, słodycze i może to coś da- nic nie dało...

Stary 2018-01-27, 14:18   #3489
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
Tak sobie wymyśliłam że odstawię nabiał, pieczywo, słodycze i może to coś da- nic nie dało...
Mi akurat w dietowaniu nabiał zwykle służył, chciałam go odstawić ze względów ideologicznych ale nie mogę, za bardzo lubię.
I tak się obie bujamy z tą wagą, masz choć tyle że nie tyjesz jak ja... ale rozumiem Twoją frustrację bo ostro ćwiczysz więc powinnaś lecieć z wagi, nie to co ja-dziś "poćwiczyłam" odkurzając

-fasolinno-

siestowo

Stary 2018-01-27, 14:21   #3490
basia_ww
Zakorzenienie

Cytat:
Mi akurat w dietowaniu nabiał zwykle służył, chciałam go odstawić ze względów ideologicznych ale nie mogę, za bardzo lubię.
I tak się obie bujamy z tą wagą, masz choć tyle że nie tyjesz jak ja... ale rozumiem Twoją frustrację bo ostro ćwiczysz więc powinnaś lecieć z wagi, nie to co ja-dziś "poćwiczyłam" odkurzając
No z tym ostro to pojechałaś ...
Bo ostatnio już odpuszczam nie mam siły choć kupiłam półroczny karnet ale póki nogi nie wylecze to chyba nici

Edytowane przez basia_ww
Czas edycji: 2018-01-27 o 14:26
Stary 2018-01-27, 14:24   #3491
agnessja
Rozeznanie

Witajcie,
Nie wiem jak z wagą u mnie, ale czuję się lzej, mam mniejszą oponkę, pilnuję diety i tyle.
Pozdrwwiam

Blog o hobby - scrap i decou
agnessja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-27, 14:37   #3492
sabina25
Raczkowanie

Cześć ja właśnie jestem po obiedzie dzisiaj zrobiłam fit fast food tz nuggetsy z piekarnika pierś z kury pokroiłam obtoczyłam w jajku i płatkach owsianych do tego frytki z batata i mizeria z ogórka i jogurtu 1,5
sabina25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-27, 15:14   #3493
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
No z tym ostro to pojechałaś ...
Bo ostatnio już odpuszczam nie mam siły choć kupiłam półroczny karnet ale póki nogi nie wylecze to chyba nici
Może ostatnio, ale tak to byłaś przecież bardzo aktywna.

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Napisane przez agnessja Pokaż wiadomość
Witajcie,
Nie wiem jak z wagą u mnie, ale czuję się lzej, mam mniejszą oponkę, pilnuję diety i tyle.
Pozdrwwiam
Agnessja a nie ważysz się czy w jakiś konkretny dzień?

-fasolinno-

siestowo

Stary 2018-01-27, 15:14   #3494
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Cytat:
Aliexpres mam na myśli. Ja zamawiam głównie rzeczy do pazurków oraz do dekoracji ciast, tortów. Chociaż zdarzyło mi się juz kupić zegarki z ukrytej aukcji CK za całe 8zł oraz DW 2 zegarki w cenie 32zł. Niech nawet posłużą kilka tygodni..Za tę cenę warto było. Chodzą co do sekundy Zwłaszcza z CK jestem zadowolona. Śliczny różowy ze złotym. Normalnie co poszpanuję, to moje. Lakiery zaś na paznokciach trzymają się super. Na razie 100% satysfakcji
Aaaaa i zamówiłam tapetę do przedpokoju "inspirowaną" Cole&Son tylko za 50zł rolka a nie za ponad 400 I jest cudna i nie rózni się od oryginału
Stary 2018-01-27, 16:21   #3495
Stylowa1
Rozeznanie

Milenka też nie mogę się przyzwyczaić... Chciałam wstawić zdjęcie małej do K ale taki jestem gamoń że nie potrafię... Poddałam sie
Stary 2018-01-27, 16:29   #3496
basia_ww
Zakorzenienie

Stylowa fajna musi być ta Wasza Malutka
Bądź sobie babcią, teraz babcie wyglądają lepiej niż mamuśki i nikomu nie kojarzą się że starowinkami. Jak już Ci się uda to czekamy na fotki.

Jestem sadystką - właśnie upiekłam chłopakom muffinki o smaku pizzy - w całym domu pachnie - ale jestem twarda.

Stary 2018-01-27, 16:40   #3497
Stylowa1
Rozeznanie

Basiu no to chylę czoła, ją bym nie wytrzymała... Musiałabym choć odrobinkę skosztować
Stary 2018-01-27, 17:17   #3498
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
Basiu no to chylę czoła, ją bym nie wytrzymała... Musiałabym choć odrobinkę skosztować
ja też! Masochistka!
A ja pospałam godzinkę z hakiem, zaczęłam czytać książkę i usnęlam choć ciekawa
Teraz rozważam czy iść do kuchni gotować czy jeszcze poleżakować ale chyba to drugie bardziej do mnie przemawia

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
Aliexpres mam na myśli. Ja zamawiam głównie rzeczy do pazurków oraz do dekoracji ciast, tortów. Chociaż zdarzyło mi się juz kupić zegarki z ukrytej aukcji CK za całe 8zł oraz DW 2 zegarki w cenie 32zł. Niech nawet posłużą kilka tygodni..Za tę cenę warto było. Chodzą co do sekundy Zwłaszcza z CK jestem zadowolona. Śliczny różowy ze złotym. Normalnie co poszpanuję, to moje. Lakiery zaś na paznokciach trzymają się super. Na razie 100% satysfakcji
Aaaaa i zamówiłam tapetę do przedpokoju "inspirowaną" Cole&Son tylko za 50zł rolka a nie za ponad 400 I jest cudna i nie rózni się od oryginału
A no widzisz, ja takich rzeczy nigdy nie zamawiałam ,z tego co miałam to raczej jestem na nie, choć kolega namiętnie a Alie zamawia i zadowolony.

-fasolinno-

siestowo

Stary 2018-01-27, 17:26   #3499
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Cytat:
ja też! Masochistka!
Teraz rozważam czy iść do kuchni gotować czy jeszcze poleżakować ale chyba to drugie bardziej do mnie przemawia

Jak ja w takich momentach tęsknie za moim dawnym życiem...Kiedy chciałam, polegiwałam, prace sobie organizowałam sama, pracowałam cieżko fizycznie, ale w ogrodzie i na mopie, i to kochałam. Teraz, gdy moje życie diametralnie się zmieniło czasem wyję w myślach do księżyca. Z drugiej strony, gdy uspokoję swoje żale za minionym to stwierdzam, ze mam fajną pracę, że inne życie też jest ciekawe a może i ciekawsze, bo mam dużo do czynienia z ludźmi. Tylko jak ja bym teraz chciała sobie pospać z książką a nie mogę...A buuuuu.
Dość żali, jeszcze pół godziny i do domu!

Edytowane przez LyraBea
Czas edycji: 2018-01-27 o 17:30
Stary 2018-01-27, 17:30   #3500
Milennka03
Zakorzenienie

Lyrcia, -plusem jest to że właśnie jesteś między ludźmi, choć wiadomo że przestawienie nie jest łatwe ale Ty sobie wspaniale radzisz i w ogóle super twarda z Ciebie babeczka

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
Dość żali, jeszcze pół godziny i do domu!
o widzisz- super!

-fasolinno-

siestowo

Stary 2018-01-27, 18:28   #3501
SovaEvree
Zadomowienie

Jestem i ja.... z kolejnym minusem
Wiecie nie napalam sie jakos strasznie ale bardzo sie ciesze bo powolutku zaczelo spadac....

Beatka jakie lakiery kupujesz na alli? Hybrydy czy zwykle?
Ja ostatnio sie zastanawialam nad kupnem zestawu do hybryd ale jakos malo przekonana jestem, zadko maluje paznokcie a jak juz to i tak co tydzien skracam bo mi przeszkadzaja...wiec nie wiem czy hybryda mialaby sens...

Kurcze mialam cos pisac i zapomnialam....
Stary 2018-01-27, 18:33   #3502
basia_ww
Zakorzenienie

Cytat:
ja też! Masochistka!

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

A no widzisz, ja takich rzeczy nigdy nie zamawiałam ,z tego co miałam to raczej jestem na nie, choć kolega namiętnie a Alie zamawia i zadowolony.
A ja nie zjadłam ani troszeczkę ale moje chłopaki wchłonęły w mig co by mamusie nie korciło tacy są dobrzy .

Ja musiałam zutylizować makrelę zrobiłam sałatkę z jajkiem, ogórkiem, cebulką i zjadłam i też się nie podzieliłam.

Kończę opracowywać fotoksiażkę i już mam dość bo program swoje a ja swoje - nie jesteśmy kompatybilni .

Lyrcia wszystko da się pogodzić tylko trzeba chcieć. I sobie to jakoś poukładać, zobaczysz dasz radę, ja czytam książki, ogarniam dom, dziecko, pracuje na etacie i jeszcze w domu, mam czas na fitness i spotkania - więc wszystko można nawet wolne na leniuchowanie jak dziś. Ty też przestawisz się na takie funkcjonowanie z czasem będzie łatwiej.
Może jeszcze uda Ci się wybyć z domu na jakieś spotkanie z nami byłoby fajnie znów się spotkać. My z Milenką planujemy jak się ociepli podbój Wrocławia.
Stary 2018-01-27, 19:10   #3503
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
My z Milenką planujemy jak się ociepli podbój Wrocławia.
no- będziemy

-fasolinno-

siestowo

Stary 2018-01-27, 19:11   #3504
basia_ww
Zakorzenienie

Cytat:
no- będziemy
I lody

Stary 2018-01-27, 19:24   #3505
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
I lody
no ba! sama rozpusta.
Piszę to popijając na kolacje fit szejk z 1 pomarańczy 1 mandarynki , cytryny ,odrobina imbiru, wody i mały jogurt naturalny.Pycha!

-fasolinno-

siestowo

Edytowane przez Milennka03
Czas edycji: 2018-01-27 o 19:25
Stary 2018-01-27, 20:10   #3506
sabina25
Raczkowanie

A ja dzisiaj sobie zrobiłam taki mały grzeszek na deser pół czekolady gorzkiej z skórką pomarańczy jakoś tak mnie naszło cała tabliczka ma 571 a że zjadłam połowę to 285 nie ma takiej tragedii mniej kalorii zjem na kolacje i tyle .
Stary 2018-01-27, 21:13   #3507
Stylowa1
Rozeznanie

Szkoda że tak mam daleko bo bym chętnie do was dołączyła na podbój Wrocławia... I lody... I rozpustę...
Stary 2018-01-27, 21:24   #3508
sabina25
Raczkowanie

A propo gdzie mieszkacie dziewczyny ? Ja mieszkam 15 lat w małej miejscowości w Niemczech koło Dortmundu .Tak z ciekawości pytam bo może jest tu jakaś duszyczka co mieszka nie daleko mnie fajnie by było mieć jakąś koleżankę do towarzystwa.
Stary 2018-01-27, 21:31   #3509
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda że tak mam daleko bo bym chętnie do was dołączyła na podbój Wrocławia... I lody... I rozpustę...
Stylowa, e tam daleko- a poza tym w połowie drogi można się spotkać przecież Coś można wykombinować i podbić inne miasto i lody

-fasolinno-

siestowo

Stary 2018-01-27, 21:32   #3510
basia_ww
Zakorzenienie

Cytat:
Stylowa, e tam daleko- a poza tym w połowie drogi można się spotkać przecież Coś można wykombinować i podbić inne miasto i lody
Cześć z nas już się spotkała dwa razy nad morzem więc teraz byłoby super gdzieś pośrodku

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości