|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wrześniowe 2018 ❤
Polinezyjka pewnie będzie trochę rozczarowana, ale ta radość to przytlumi
no mój mąż to czasem wznosi oczy do nieba bo nie ma sily już na mnie jak zacznę gadać. Można by nagrywać kabarety z naszym udziałem 😀 no i powiem Ci, że mi się wydaje, że właśnie tego 2go poczelismy bejbika bo miałam to samo co Ty 😂 nie wiem czy to się czasem nie nazywa gwalt hahahahaWysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jest to też niestety sprawa zatok - nic z tego nie da się wydmuchać, poprostu takie uczucie jakby ktoś ścinął ci nos, a potem powoli popuszczał.
|
|
|
|
|
#933 | ||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiadomka. Mój to z takich inicjatyw zadowolony ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wrześniowe 2018
Cytat:
Musiało być makenko tego likieru w torcie. Na pewno nie zaszkodzi Ja w domu zawsze robię kremy na bitej śmietanie a jeśli już czasem jakiś maślany to nigdy taki z jajkami ale wiem że sporo tych bardziej tradycyjnych kremów zawiera jajka :/ żeby chociaż z cukierni bylo - cukiernia też raczej nie da jajek bo za duże ryzyko. Ale taka pani która piecze u siebie w domu.... Cholera ja wie. Na pewno nie zjem ale pewnie się oslucham ci nie co. Może się dieta spróbuję wymigać. Albo właśnie mężowi drugi kawałek podrzuce. Tyle że pewnie zauważa eh... Najwyżej mi dupe później obrobia. Trudno. Fajnie że już widziałaś dzidzię na ekranie. Ale zazdroszczę ! Nie moge się doczekać mojej wizyty.
Edytowane przez Heledore Czas edycji: 2018-01-27 o 12:31 |
|
|
|
|
#937 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wrześniowe 2018
Cytat:
![]() ![]() ❤️Cytat:
![]() Cytat:
Ja tez się nie mogę doczekać ![]() ![]() ![]() ![]() A niech obrabiają nie mamy wpływu na to co myślą o nas inni ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- I tego no ... dzień dobry mdlosci (Fuck!) Znów zaczyna się jak w 1 ciąży - wstaje rano i myśle sobie : o zayebisty dzień będzie czuje się zaaaawaliscie !Porobie super śniadanie , posprzątałam całe mieszkanie i tak przed chwila zaczęło mnie lekko mdlic i się powoli zwiększa wrrrWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Polinezyjka u mnie od rana się trzymają
mamie zafarbowalam włosy (przy otwartym oknie, choć płakała że jej zimno) ale kurde, mdłości to fatalna sprawa. Pytam się brata "co to za sos?" On, że gyros, trochę ostry, ja mu na to, że nie chcę ostrego, bo nie lubię, a on, a tak, w ciąży nie można... nie mam pytań... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brat mistrz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na bank wiedza na bank jesli jesteśmy do siebie podobne to czytają z Ciebie jak. Otwartej księgi ![]() ![]() Od razu mi się przypomina jak grałam ze znajomymi w pokera jak miałam świetne karty to ! Nikt nie wchodził ! W końcu mi powiedzieli ze po mnie widać ze mam dobre karty Wiec znalazłam stara bluzkę wycięłam otwory na oczy i nos i usta i siedziałam w takiej masce ![]() ![]() ![]() (troszke już podchmielona oczywiście )Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
popopopoker face 😀 mogą się tylko domyślać, albo domniemywać chociaż mama to zaraz milion pytań by zadała więc myślę, że nie wie. Że 3 msce temu tylko napomknelam że mi niedobrze to kazała mi lecieć do apteki po test o stała pod kibelkiem i czekała 😂 matka WariatkaWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
co do tortów itp ja mam to szczescie ze do wszelkich znajomych itp moja mama piecze, a ona nie robi takich kremow z surowych jajek. W kadymr azie ja mialam taką wymówkę: antybiotyk - na alko, zatrucie rybą - na jedzeie roznych dziwnych reczy oraz ból zeba/kanałówka/ jestem po wizycie u dentysty nie mogę jesc slodkiego, bo zab jeszcze nie zaleczony, mozna rowniez wymowic sie podwyzszonym nie wiem cholesterolem i zakazem spozywania tlustych kalorycznych slodkosci przed jutrzejszym/pojutrzejszym badaiem, wizyta u lekarza:P.
Co do blizniąt raczej nie bo na usg jedno serduszko i eee jeden płodzik:P. Ja tez wiem kiedy moje dzieciątko powstało i to był jeden z najlepszych <3 w zeszlym roku:P. To bylo jak tz wypil szklanke whisky i zrobi sie bardzo romantyczny:P. albo 6 dni pozniej po imprezie rodiznnej gdy wypil z litr whisky i tez byla niezla jazda .. w kazdym razie w ktores z tych dni bo tylko te 2 dni w grudniu byly.Na w sumie mialam 2 usg robionie, serduszko slyszalam, i wg..nie wiem czego czy daty om czy owu 22.01 bylam w 7t6d ciazy, a płód mial wielkosc z 6t3d. Czyli... dzis jestem w 8t4d ciazy... czyli w morde jea rozpoczelam juz 3 miesiac? z teg wynika ze 14.02 na wizycie u gin bede... w 11? nie wiem czy dobrzelicze: np. 8t8d=9t0d? cy kurcze jak?z |
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle uważam, że plodzenie dzieci po alkoholu to nie jest dobry pomysł ;-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#943 |
|
Przyczajenie
|
Dzień dobry
![]() Trochę mnie nie było i widzę, że mam dużo nadrabiania. Będę miała co czytać jak zrobię obiad i posprzątam w domu ![]() U mnie było kilka cięższych dni, bo większe mdłości i jeszcze większa senność dawały mi w kość. Ale dzisiaj jest trochę lepiej ![]() Jestem już po 1 USG i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Maleństwo jest młodsze o kilka dni więc termin wypadnie mi jednak na 21 września. No i widziałam i słyszałam serduszko
|
|
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę tego uczucia, ja muszę 3 tyg czekać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#945 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Muszę w ciągu 2-3 tyg zrobić badania moczu i krwi, a potem kolejna wizyta i założy mi już kartę ciąży. |
|
|
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Ja odliczam bardzo do wizyty gdzie już może być serduszko
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie za 3 tyg to chyba już powinno być moje serduszko maleńkie ❤️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#949 |
|
Raczkowanie
|
Independence, w ktorym tyg bylas na usg ze widzialas serduszko? Ja bylam w 5 tyg 4 dniu i nie bylo
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#950 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Weź uporządkuj te daty i tc bo nic nie rozumiem a chętnie pomogę Ci to przemyśleć i wyliczyć ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Oby mdlosci znikły ! Cytat:
Hehe ja Sarę na pewno stworzyłam po alkoholu :P Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polinezyjka ja odstawiłam już że 3/4 msce temu więc mi to nie grozi haha pewnie z 80% ludzkości jest splodzona po alkoholu 😂Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak jeszcze jadłam mięso to często robiłam paste z awokado +2jajka na twardo +puszka tuńczyka +sol +pieprz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#953 |
|
Przyczajenie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#954 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#955 |
|
Raczkowanie
|
Ja wg usg mam 7t4d a wg OM mam 8t2d
Kolejna moja wizyta jest 19.02 a wtedy to już bobaska będzie jeszcze lepiej widać Na usg jak już miałam zobaczyć bombelka to spytałam od razu czy jest jeden czy dwójka i ulżyło mi, że jeden Tak piszecie, że nie mówicie wszystkim a u mnie już praktycznie ci co mają wiedzieć to wiedzą więc można powiedzieć że się strasznie szybko wygadałam ale nie wytrzymałam z tego szczęścia i musiałam obwieścić wszem i wobec żem w ciąży
|
#956 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje przyjaciółki wiedza - tzn dziś ostatnia sie dowie bo idę wieczorem do niej na „wino „ tzn mam kupić Haha Wiec powiem jej dziś ![]() Ale rodzicom chce tym razem jakoś fajniej przekazać wieści a do tegonporzebuje zdjeice z USG ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Neira ja w 8 tc nie widziałam Sary serduszka ! Dopiero w 10! (Ale to według OM bo owulacje miałam tydzień później ) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
JA PRZYJACIÓŁCE Musiałam powiedzieć telefonicznie spytała wprost:"robilaś test?" nie mogłam skłamać
nie umiałabym, wiedziała,że się staramy
|
|
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może to i lepiej pewnie uznały, że jak będę to powiem. Zabijcie mnie, zjadłam 6 delicji które zagryzam kabanosami. I chce mi się Chińczyka. W sensie żarcia. Ale mąż stwierdził, że w domu mam Polaka. Najgorzej 😭 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#959 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoras z was nie ma zadnych objawow ciazy?? (5/6 tc)
Na poczatku tygodnia troche mnie piersi bolaly i pare razy zemdlilo a teraz nic! Wszystko ustalo! Nawet podbrzusze nie pobolewa |
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś powiedziałam dla swojej babci i dziadka, powiedziałam,że potrzebuję ogórki kiszone itp.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.

no mój mąż to czasem wznosi oczy do nieba bo nie ma sily już na mnie jak zacznę gadać. Można by nagrywać kabarety z naszym udziałem 😀 no i powiem Ci, że mi się wydaje, że właśnie tego 2go poczelismy bejbika bo miałam to samo co Ty 😂 nie wiem czy to się czasem nie nazywa gwalt hahahaha
26.08.2017
kup taki z maskami dla dzieci
Nie jest to też niestety sprawa zatok - nic z tego nie da się wydmuchać, poprostu takie uczucie jakby ktoś ścinął ci nos, a potem powoli popuszczał.

no i powiem Ci, że mi się wydaje, że właśnie tego 2go poczelismy bejbika bo miałam to samo co Ty 

nie mam pytań... 

Wiec powiem jej dziś