Praca animatora, Czy ktoś z Was pracował jako animator? - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-11-12, 20:32   #271
Anastazja1994
Przyczajenie

Dot.: Praca animatora

wiem moze troche nie na temat ale mozecie mi pomóc ?
Piszę prace licencjacką na temat ANIMACJA CZASU WOLNEGO W TURYSTYCE - STAN I PERSPEKTYWY i własnie w tym temacie potrzebuję waszej pomocy/opinii w związku z tym proszę o odpowiedzenie na poniższe pytania
1. Czy spotkałaś/łeś się z animacjami w hotelu, innym, obiekcie hotelowym (jakim) czy też były one prowadzone poza takimi obiektami ?
2. jeśli pamiętasz to podaj proszę dokładną nazwę hotelu/ obiektu i miejscowość
3. Na czym polegały animacje, co było, jakie zabawy itp. ?
4. Czy uważasz, że animacja czasu wolnego jest popularna w Polsce ? dlaczego tak uważasz ?
5. Czy uważasz że animacja czasu wolnego w Polsce jest dobrze rozwinięta ? Co by można było zmienić według Ciebie i dlaczego?

Ps. Bardzo proszę o odpowiedzi chociaż na niektóre pytania bardzo by mi to pomogło w pisaniu pracy. Nawet jeżeli nie wiesz co to animacja bardzo proszę o taką informację [COLOR="Silver"]

Edytowane przez Anastazja1994
Czas edycji: 2015-11-12 o 20:33
Anastazja1994 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-07, 21:40   #272
nonii
Raczkowanie

Witajcie! Czy ktos z was moze byl na rozmowie z Neckermana/Thomas Cook lub jedzie na casting w lutym?
nonii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-23, 14:43   #273
pollyy16
Przyczajenie

Witam
Czy ktoś ma może pojęcie jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w ITACE? W jakim języku głównie przebiega?
pollyy16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-24, 20:10   #274
Molt_be
Przyczajenie

Bylam wczoraj na castingu z Itaki, rozmowy rekrutacyjne odbywaly sie pod koniec w jezyku polskim i angielskim , calosc trwala okolo 5 godzin, lacznie z zabawami Takze radze sobie dobrze zaplanowac wczesniej dzien ;P w lutym wybieram sie tez prawdopodobnie do Neckermanna ( chyba,ze z Itaki sie odezwa wczesniej :P ) i do Prostaffu. Wyslalam tez zgloszenie do Grecosa , napisali w mailu,ze dadza niedlugo znac o przyszlych terminach castingow. Takze pozostaje czekac

Edytowane przez Molt_be
Czas edycji: 2017-01-24 o 20:12
Molt_be jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-03-15, 18:28   #275
agattt_
Przyczajenie

Hej Dziewczyny! I jak wyniki? Ja byłam na castingu Neckermanna i Grecosa w Poznaniu Miałam też zaproszenie od Tui,ale nie pasował mi termin,a na castingi organizowane przez agencje pośredniczące CV nie wysyłałam, bo wolę mieć wszystko zorganizowane od A do Z. Dostałam oferty z obu biur Neckermann ma świetne szkolenie od 31.03 w Bułgarii i to bezpłatne na 10 dni, ale dopiero wtedy dowiemy się tak naprawdę co i jak(np. hotel, destynacja), a boję się,że odwrotu nie będzie, bo będę musiała np. oddać im za koszty szkolenia. Za to z Grecosa dostałam ofertę dzisiaj i... miłe zaskoczenie- przydzielili mi już hotel, opisali godziny pracy, a zarobki są no nie ukrywam znacznie wyższe... Swoją drogą Neckermann jak na międzynarodową grupę Thomas Cook ma naprawdę ubogie wynagrodzenie, ale oczywiście to się tyczy nas, Polaków... Chyba wybiorę Grecosa i Kos, na który mnie przydzielono, czas na decyzję mam do wtorku 21.03. No chyba, że dostanę jakiegoś bardziej dokładnego maila od Neckermanna z informacjami
agattt_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-04-12, 18:39   #276
angies7
Przyczajenie

Hej! Czy ktoś z Was wybiera się na casting z Pro-Staffu do Krakowa 06.05?
angies7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-04-17, 11:57   #277
madzia3791
Przyczajenie

Ponawiam pytanie
madzia3791 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-07-18, 08:46   #278
Amelia1995
Przyczajenie

Ja pracowałam w kilku krajach śródziemnomorskich, szczerze polecam artykuł na temat rekwizytów, które przydają się w pracy.
xxx

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2017-07-18 o 13:26
Amelia1995 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-11, 08:45   #279
missgri
Przyczajenie

Hej, czy ktoś mogłby mi powiedzieć jak dokłdnie wygląda kurs animatora czasu wolnego STAGEMAN? To znaczy, czy dostajesz na przykłd jakieś zadanie do wykonania czy ogólnie bardzo w tym kursie liczy sie kreatywność uczestnika czy bardziej po prostu ucza tych wszystkich zabaw, tańcow itp? I czy na koniec jest jakiś egzamin?

A może któraś robiła kurs STAGEMAN ale ten online i może coś onim powiedzieć?
missgri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-01-02, 18:47   #280
Seville
Przyczajenie

Ja robiłam kurs w Animatorze. Teraz jestem animatorką, ale w Polsce, urodziny, imprezy firmowe, itp :p to też jest fajna sprawa, zwłaszcza dla osób, które boją się wyjechać na parę miesięcy za granicę, jak ja czasem niełatwo jest to ogarnąć, bo zleceń jest naprawdę dużo, ale korzystamy z różnych programów, np Kamflex do zarządzania relacjami z klientami. Jak się ma wszystko poukładane, dobrze zrobiony grafik i generator umów i faktur online zawsze pod ręką to można naprawdę łatwo rozwinąć fajny biznes
Seville jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-01-27, 16:17   #281
Olaa_k
Przyczajenie

Hej dziewczyny
Nie wiem czy temat nadal aktualny, ale czy któraś z Was pracowała z Neckermanna i może powiedzieć jak to wyglądało czy się podobało ?
Olaa_k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości