Panny Młode 2009 cz. III - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-03, 11:52   #3511
zielony_motylek
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
jeju ale żeście nasmarowały przez noc...

ja niedawno wróciłam z imprezki zaraz przebieram sie w bikini i lece na balkon pospać w słoneczku
podziwiam, ja to nie umiem lezeć na słońcu, nudzi mi się i gorąco

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
a tak w ogóle nie pozbnałam Cię kaska87 - myslę sobie co to za dziewczyna, i teraz do mnie odatrło, że to Ty miałaś różowy avatar z jakąś modelką
Kurde jak ja nie lubię ak zmieniają ludzie avatary
ja kaske co prawda poznałam, ale też nie lubie jak ktoś zmienia avatarka szczególnie jak mnie dłużej nie ma później się gubie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Lepiej żyć w słodkiej nieświadomości
Ja już od jakiegoś roku nie czytam wiadomości (mało jest wiarygodnych serwisów, każdy nagina "w swoją stronę") i nie oglądam pogody, tyle co w radiu czasem coś podsłyszę. Niestety dziś TŻ powiedział, że to może być najgorętszy dzień w roku. Pomyśleć, że jutro minie dokładnie rok do naszego ślubu. W takim skwarze chyba się rozpłynę.
ja to nigdy nie oglądam pogody, ale zawsze mnie ktoś uświadomi..
najcieplejszy dzień w roku a ja musze do pracy.. bu.. za to jutro z TŻ'tem idziemy na basen (odkryty)

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
z tego wątku ta mi się podoba:
http://www.maggiesottero.com/dress.a...e=8&style=A602
a w sumie nie jest w moim typie bo generalnie wole takie mniej 'obszerne' ale ta jest naprawde ładna.. a co najważniejsze bez gorsetu bo ja jakoś wole jednoczęśćiową

Cytat:
ja akurat na onecie siedzę, oni mają fajną galerię
http://slub.onet.pl/f9pai,jc15t,2f3q...ml?NaN#i=f77vf
zauważcie, że PM ma zwykłego kuca z grzywką.
no fajna galeria widocznie w takiej fryzuce panna młoda czuła się najlepiej

Cytat:
Ja na pewno skłamię z terminem ślubu w takim salonie, bo jak czytam na innych wątkach jakie dziewczyny mają przeboje, to aż mi się gęsia skórka robi. Tylko nie wiem o ile skłamać, o miesiąc czy o dwa
a co myślicie zeby powiedzieć, że ślub a i owszem w czerwcu 2009, ale że na pół roku wyjeżdzam do Anglii i nie mam kiedy łazić po salonach?? będzie to chyba lepsze pod tym względem, że jak wybiore tą suknie tam to przynajmniej nie bedie się trzeba tłumaczyć że ślub później Najwyżej powiem że wyjazd odwołany

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
o jejku to ja chyba TZ wyślę na kłamanie bo ja nie umiem a on to bez mrugniecia okiem jak ja bym powiedziała, że ślub za rok i 9 miesięcy to by te panie chyba umarły ze śmiechua wogóle to ja sie wstydzę pytać np w restauracjach o terminy ślubu bo wyglądam chyba młodo więc wysyłam TZ
Mi się też wyawało, że młodo wylądam, dlatego zawsze szłam z TŻ'tem i on rozpoczynał rozmowe, ale na szczęście moje obawy okazały się niesłuszne i wszyscy nas poważnie traktowali

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
to fakt
dziewczyny ja mam juz swoj typ, a ze jestem "filigranowa" - podoba mi sie to okreslenie - i nie pasuja mi sukienki na kole, to szukam czegos prostego....strasznie podobaja mi sie sukieni Linea Raffaelli - nie wiecie gdzie na slasku jest ich salon
też mi się jedna z ich sukni podoba, ale gdzie ich salon to nie wiem.. chociaż jestem ze śląska
Stary 2008-07-03, 11:53   #3512
kaska87
Zakorzenienie

ja to nie wiem nigdy co ja mam zrobic w tym salonie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 11:59   #3513
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość

z tego wątku ta mi się podoba:
http://www.maggiesottero.com/dress.a...e=8&style=A602
a w sumie nie jest w moim typie bo generalnie wole takie mniej 'obszerne' ale ta jest naprawde ładna.. a co najważniejsze bez gorsetu bo ja jakoś wole jednoczęśćiową

a co myślicie zeby powiedzieć, że ślub a i owszem w czerwcu 2009, ale że na pół roku wyjeżdzam do Anglii i nie mam kiedy łazić po salonach?? będzie to chyba lepsze pod tym względem, że jak wybiore tą suknie tam to przynajmniej nie bedie się trzeba tłumaczyć że ślub później Najwyżej powiem że wyjazd odwołany

też mi się jedna z ich sukni podoba, ale gdzie ich salon to nie wiem.. chociaż jestem ze śląska
Ja też nie lubię tych dwuczęsciowych. Dla mnie to nie jest suknia tylko gorset i spódnica.

Ja chcę skłamać nie dlatego, że mogą wyśmiać, że to za rok, ale dlatego że zdarza się, rzadko bo rzadko ale jednak, że w niektórych salonach nie wyrabiają się za bardzo i oddają na ostatnią chwile, np 2 dni przed ślubem, albo czasem wcześniej ale okazuje się, że nie jest taką jaką sie chciało i chryja gotowa.

A wspomniany salon znajduje się w Gliwicach
Stary 2008-07-03, 12:02   #3514
kaska87
Zakorzenienie

dobra Wy macie slub za rok a jak ja powiem, ze za prawie 2 to chyba mnie wykopiom

Stary 2008-07-03, 12:03   #3515
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
dobra Wy macie slub za rok a jak ja powiem, ze za prawie 2 to chyba mnie wykopiom
Kaśka, a jak Ci się jakaś spodoba teraz, to ją zamówisz od razu? Czy będziesz jeszcze czekać?
Stary 2008-07-03, 12:05   #3516
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kaśka, a jak Ci się jakaś spodoba teraz, to ją zamówisz od razu? Czy będziesz jeszcze czekać?
nie to chyba z wczesnie teraz to ja chcę okreslić krój no chyba, że jakas będzie mega wypaśna to się zastanowię ale TZ mówi, że lepiej poczekac anie później drugą kupować jak ta się odwidzi

Stary 2008-07-03, 12:14   #3517
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
mam nadzieje ze kontakt utrzymacie
piekne buty(...)
Też mam taką nadzieję
Dzięki serdeczne

Cytat:
(...)
ale kobietki dziś oglądałam suknie no i spodobałami się kolejna
http://www.madonna.pl/pl/herms.php?s=lareth (...)
Piekne suknie mają, ale z tego, co wiem, to też ładnie kosztują.

Cytat:
Jacie, jacie Czekam na zarząd firmy, olaboga!

Rybulka, dzisiaj zamknęłam okno w nocy. Tak się nastawiłam na dobry sen, że zdążyłam 2 razy opieprzyć TŻta, za to że kazał mi na niego czekać w łóżku, co się trochę przedłużyło a potem jak już przyszedł to zaczął się wiercić, też mu się za to dostało. Coś jeszcze chciałam Ci napisać, ale się trochę stresuje przybyciem zarządu firmy, że jakoś trudno mi myśli ogarnąć

A tutaj link do zdjęć naszych z Krakowa. Siostra wyciągnęła nas na koncert Celine Dion. Nie umiem jej odmawiać hehe
http://picasaweb.google.com/lkuklis/KrakW
Ja dzisiaj znowu śpię u TŻa, więc nad ranem trzeba będzie okno zamykać
Jak tam idzie w pracy? Żyjesz? Zdjęcia bardzo ładne Która to jestes Ty?

Cytat:
Zgadzam się

Cytat:
pokażę Wam co kupiłam tej małej od moejj przyjaciółki(ma 3 dni)
Jakie śliczniutkie Jak widzę takie ubranka, nie mogę się doczekać jak własne dziecko będę w takie ubierać

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
To może ja się wypowiem odnośnie mierzenia sukni.
Byłam w 5 salonach. W żadnym wcześniej się nie umawiałam na mierzenie i nie było z tym problemu. Jak weszłam do Lisy Ferrera to najpierw pooglądałam suknie, a następnie wypytałam panią o szczegóły odnośnie cen. I jak tak pytałam to się pani zapytała czy może chciałabym którąś przymierzyć W sumie zaskoczyła mnie, bo nie miałam w planach przymiarki, nawet miałam brązowy biustonosz hehe ale się zgodziłam i nie żałuje Pani bardzo ładnie ukryła ramiączka. Trzeba sie rozebrać do bielizny i taką halke sie zakłada, a potem pani przynosi suknie i ją nam zakłada W pozostałych salonach było podobnie też panie same proponowały przymiarki.

Jak się mnie pytali kiedy ślub to odpowiadałam zgodnie z prawdą, że w czerwcu 2009, i każda z pań mówiła, że to bardzo dobrze, że się zaczynam tak wcześnie rozglądać. W żadnym salonie nikt mnie nie skrytykował Przy okazji jeszcze się nasłuchałam komplementów, że mam figure modelki i że z taką figurą powinnam mierzyć jak najmniej modeli, bo że w każdym będę dobrze wygladać A im więcej przymierze tym trudniej mi się będzie zdecydować....
Też nie zamierzam kłamać co do daty ślubu i kombinować Trafiłaś na bardzo miłe panie i jeszcze komplementów wysłuchałaś
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 12:19   #3518
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
no wiem wiem...ale ostatnio slyszalam ze halke trzeba..
no i buty na obcasie

nooo stringi odpadaja...musze sobie kupic jakies gatki fajne szerokie bo wiekszosc mam stringi

kurde ja tez nie mam z odpinanymi.. no cuz chyba sobie kupie nowa bielizne
ja nie mam ani jednej pary stringow.. nielubie jam sie sie cos w dupsko wcina nop ale nic.. jesli chodzi o 1 przymiarke to butow na obcasie nie trzeba.. ale na nastepna juz tak.. a halke daja one wiec tez nie musisz

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
BTW orientujecie się na czym może polegać praca w poradni zdrowego odżywiania? bo znalazlam gdzieś oferte, ale nic poza tym, że przyucza do zawodu nie napisali
w poradni zdrowego odzywiania moja siostra miala praktyki (diedetyke studiuje) i chodzi o niesienie pomocy ludzikom ktoryz maja problem zodzywianiem, np wysoki cholesterol, otyulos abo niedowage albo jakies inne problemy ukladasz diety rozmawiasz ale tak jak mowila moja siostra niektorz potrzebuja poprostu psychologa..

Cytat:
może być? bo ja wiecie matka polka to nie jestem nie znam się chciałam coś różowego
piekne

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
To może ja się wypowiem odnośnie mierzenia sukni.
Byłam w 5 salonach. W żadnym wcześniej się nie umawiałam na mierzenie i nie było z tym problemu. Jak weszłam do Lisy Ferrera to najpierw pooglądałam suknie, a następnie wypytałam panią o szczegóły odnośnie cen. I jak tak pytałam to się pani zapytała czy może chciałabym którąś przymierzyć W sumie zaskoczyła mnie, bo nie miałam w planach przymiarki, nawet miałam brązowy biustonosz hehe ale się zgodziłam i nie żałuje Pani bardzo ładnie ukryła ramiączka. Trzeba sie rozebrać do bielizny i taką halke sie zakłada, a potem pani przynosi suknie i ją nam zakłada W pozostałych salonach było podobnie też panie same proponowały przymiarki.

Jak się mnie pytali kiedy ślub to odpowiadałam zgodnie z prawdą, że w czerwcu 2009, i każda z pań mówiła, że to bardzo dobrze, że się zaczynam tak wcześnie rozglądać. W żadnym salonie nikt mnie nie skrytykował Przy okazji jeszcze się nasłuchałam komplementów, że mam figure modelki i że z taką figurą powinnam mierzyć jak najmniej modeli, bo że w każdym będę dobrze wygladać A im więcej przymierze tym trudniej mi się będzie zdecydować....
ja tez bylam niedawno w salonie (we torek) i powiedzialam prawde ze mam slub w wakacje przyszlego roko ale bardzo podoba mi sie ta sukienka i chcialabym zobaczyc jak w niej wygladam.. nie mieli na stanie ale na pt-sob sprowadza ja z krakowa.. wszystkie panie byly bardzo mile i tez mowily ze jestem madra ze tak szybko szukam bo jest nawal ludzi przychodzacch 3 miechy przed slubem po sukienke i jesli to sa teminy do maja i od pazdziernika to oki bo niema duzo klientek ale jesli wakacyjne to one fizycznie sie nioewyrabiaja..
aa i jeszcze mi powiedzialy ze jak mi sie spodoba to mi ja zostawia a przed slubem zaczna sie przymiarki itd... czyli niemusze teraz placic calosi ani brac do domu.. bo gdzie ja ja wsadze.. tz odrazywyczai i bedzie chcial mnie w nia wsadzic
Stary 2008-07-03, 12:21   #3519
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Ja dzisiaj znowu śpię u TŻa, więc nad ranem trzeba będzie okno zamykać
Jak tam idzie w pracy? Żyjesz? Zdjęcia bardzo ładne Która to jestes Ty?
Ja ta młodsza. Chyba widać, która młodsza
W pracy jakoś idzie. Oni siedzą tam, a ja tutaj. Mam nadzieję, że się nie wkurzają, że już im więcej nie proponuję nic do picia. Większość z nich sama się obsługuje. Tylko ten najważniejszy nie Nie chcę im przeszkadzać no i myślę, że ktoś by mu, temu najważniejszemu, do tej pory zaproponował picie, skoro sami się obsługują. Zresztą jest tak duszno, że tak naprawdę cały czas musiałabym być na zawołanie
Stary 2008-07-03, 12:22   #3520
kaska87
Zakorzenienie

wydaje mi się, że w tych większych miastach to norma w tych małych patrza spod byczka mam nadzije, że Wrocław się spisze

Stary 2008-07-03, 12:22   #3521
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
ja tez bylam niedawno w salonie (we torek) i powiedzialam prawde ze mam slub w wakacje przyszlego roko ale bardzo podoba mi sie ta sukienka i chcialabym zobaczyc jak w niej wygladam.. nie mieli na stanie ale na pt-sob sprowadza ja z krakowa.. wszystkie panie byly bardzo mile i tez mowily ze jestem madra ze tak szybko szukam bo jest nawal ludzi przychodzacch 3 miechy przed slubem po sukienke i jesli to sa teminy do maja i od pazdziernika to oki bo niema duzo klientek ale jesli wakacyjne to one fizycznie sie nioewyrabiaja..
aa i jeszcze mi powiedzialy ze jak mi sie spodoba to mi ja zostawia a przed slubem zaczna sie przymiarki itd... czyli niemusze teraz placic calosi ani brac do domu.. bo gdzie ja ja wsadze.. tz odrazywyczai i bedzie chcial mnie w nia wsadzic
Ale super Będziesz widziała, czy Ci w niej pasuje Dobrze, że nie trzeba brac do domu, bo mnie TŻ też by na pewno kazał się w nią ubrać i mu pokazać, a mnie tak ciężko się mu odmawia
Stary 2008-07-03, 12:25   #3522
kaska87
Zakorzenienie

jak ja już kupię suknie to musze ja ukryc chyba u przyjaciółki bo mój TZ nie może widzieć teraz może jechac ze mną na obadanie terenu a póxniej nie

Stary 2008-07-03, 12:25   #3523
Rybulka
Zakorzenienie

popscene, czyli Ty jesteś tą mniejszą Nie martw się, jak się mu chce pić, to niech się obsłuży

A słyszałyście, że dzisiaj w jakimś mieście w Polsce ma być 50 stopni ciepła??? Podobno mówili o tym wczoraj w "Wiadomościach"
Stary 2008-07-03, 12:26   #3524
baja_86
Zakorzenienie

Dzwoniłam do tej Poradni zdrowego odżywiania. Okazuje się, że to jakieś rozprowadzanie produktów jakiejś firmy, zapomniałam nazwy. Umówiłam się na jutro na spotkanie, ale chyba odwołam, bo nie za bardzo mnie taka praca interesuje.
Za to znalazłam ogłoszenie ze poszukują opiekunki do dzieci w wielu 2 i 4 lat.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 12:28   #3525
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 12:30   #3526
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ok to jak juz bedziesz po przeszpiegach to napisz czy ceny sa kosmiczne bo ja we wrzesniu się dopiero wybieram

Stary 2008-07-03, 12:30   #3527
zielony_motylek
Rozeznanie

A a to właśnie chciałabym wziąść do domu bo bym się pewniej czuła, no ale raczej nie jest to realne bo jeszcze by mi się z nią coś stało, albo nie wiem co jeszcze...
ale skoro mówicie że panie tak was chwaliły, że już oglądacie to ja też powiem prawde bo w sumie to tak naprawde nie lubie i nie umiem kłamać
tylko koleżanka mnie zmartwiła, bo ma ślub tego samego dnia co ja i mówiła że w niektórych salonach powiedzieli jej że dopiero w grudniu ma przyjść. A w grudniu to napewno się nie wyrobie, a w styczniu sesja, wiec ja musze iść teraz później nie chce się gonic. Jak mi tak powiedzą to pójde gdzie indziej i na mnie nie zarobią
Stary 2008-07-03, 12:31   #3528
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
popscene, czyli Ty jesteś tą mniejszą Nie martw się, jak się mu chce pić, to niech się obsłuży
Tak, ja ta najmniejsza
W sumie to mam to gdzieś. I tak pracuję tutaj do 22.sierpnia i dłużej nie będę a wywalić to mnie nie wywalą, bo zwykle jestem sama w biurze a oni są z innych, dalekich miast i nie opłacałaby im się nowa rekrutacja. A od września przenoszą biuro do Warszawy. Wiem, fatalne podejście. Ale kijowa praca to i kijowe podejście

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Dzwoniłam do tej Poradni zdrowego odżywiania. Okazuje się, że to jakieś rozprowadzanie produktów jakiejś firmy, zapomniałam nazwy. Umówiłam się na jutro na spotkanie, ale chyba odwołam, bo nie za bardzo mnie taka praca interesuje.
Za to znalazłam ogłoszenie ze poszukują opiekunki do dzieci w wielu 2 i 4 lat.
Mało jest ofert z prawdziwego zdarzenia. Wszystko albo akwizycja albo telemarketing.
Stary 2008-07-03, 12:34   #3529
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Mi tez sie nie podobają suknie 2 częsciowe. chcialabym taka kupic, aby podkreslila moje kształty hehe pewnie jakaś rybka to bedzie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 12:36   #3530
zielony_motylek
Rozeznanie

Ja rybka to nie bardzo bo mam za szerokie biodra, ale chce jakąś ładnie dopasowaną w talii bo wszyscy mi mówią, że mam bardzo ładną talie
Stary 2008-07-03, 12:36   #3531
kliwia
Zakorzenienie

no na połudbniu ponoć.
W poznaniu ma być dziś 39 stopni.
ciakwe czy z tego spadnie deszcz czy nie

martucha, to ekstra z ta suknią.!

a ja wlasnie polknelam pestkę od czereśni!! masakra będzie
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 12:38   #3532
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja rybka to nie bardzo bo mam za szerokie biodra, ale chce jakąś ładnie dopasowaną w talii bo wszyscy mi mówią, że mam bardzo ładną talie
Moja talia to mój atut. Ja muszę mieć coś co podkreśli talię i przy okazji nie będzie mnie jeszcze bardziej skracać, bo jestem niziutka.
Stary 2008-07-03, 12:38   #3533
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 12:39   #3534
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ja chyba też chcę 1 częściowa taką wąskąw tali bo mam wąską a dół lecisueńko poszerzeny z trenem zresztą wklejałam Wam

Stary 2008-07-03, 12:41   #3535
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, ja ta najmniejsza
W sumie to mam to gdzieś. I tak pracuję tutaj do 22.sierpnia i dłużej nie będę a wywalić to mnie nie wywalą, bo zwykle jestem sama w biurze a oni są z innych, dalekich miast i nie opłacałaby im się nowa rekrutacja. A od września przenoszą biuro do Warszawy. Wiem, fatalne podejście. Ale kijowa praca to i kijowe podejście(...)

Cytat:
no na połudbniu ponoć.
W poznaniu ma być dziś 39 stopni.
ciakwe czy z tego spadnie deszcz czy nie

martucha, to ekstra z ta suknią.!

a ja wlasnie polknelam pestkę od czereśni!! masakra będzie
Ja jeszcze nie wyszłam dzis z domu, wieć nie wiem jaki to skwar na zewnątrz, ale 50 stopni to coś, czego bym nie miała szans przetrzymać... Do Kościoła boję się chodzic w takie upały, bo mdleję...
Stary 2008-07-03, 12:42   #3536
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

no ja własnie tez chce aby mi talię podkresliło ale i biodra :0 widzialyscie moje zdjęcia - chyba rybka by mi pasowała co??

Stary 2008-07-03, 12:43   #3537
kaska87
Zakorzenienie

ja bym chciała taka ale jest bardzo droga
http://www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=54.mecenas ->4000zł

teraz znalazłam jeszcze jedna sliczna
http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=37.baltico -> 3600zł

Stary 2008-07-03, 12:44   #3538
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
no ja własnie tez chce aby mi talię podkresliło ale i biodra :0 widzialyscie moje zdjęcia - chyba rybka by mi pasowała co??
Myślę że jak najbardziej Szczuplutka jesteś, wysoka, ładną masz figurę.
Ja chyba będę przy typie "Empire".
Stary 2008-07-03, 12:48   #3539
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę że jak najbardziej Szczuplutka jesteś, wysoka, ładną masz figurę.
Ja chyba będę przy typie "Empire".
dzieki

ja bym chciała z trenem ale tylko pod warunkiem, ze bedzie potem podpinany. i koniecznie białą. teraz młoda miala taka suknię tylko,z e kolor wanioliowy. mysliciem że taka by mi pasowała (tylko, ze biała)??

http://www.susanblanche.com/public/g...rios_4234.html

Stary 2008-07-03, 12:49   #3540
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:

Ja jeszcze nie wyszłam dzis z domu, wieć nie wiem jaki to skwar na zewnątrz, ale 50 stopni to coś, czego bym nie miała szans przetrzymać... Do Kościoła boję się chodzic w takie upały, bo mdleję...
mogłabym to samo napisać

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Myśle, że będzie pasowała ale ja się zastanawiam czy w takiej rybce to się dobrze tańczy, bo ona taka wąska jest chyba no nie?

Ja mam 170cm więc raczej o skracanie się nie martwie, tylko nie chce mieć za wysokich obcasów bo nie chce być prawie tak wysoka jak TŻ wole żeby jednak było widać że jestem niższa..

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości