|
|
#1741 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
"Gdy twe serce ci przytoczy myśl, że żyć nie warto
Z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto" "Ludzie najbardziej ranią tych, co do których są pewni, że ci ich nie opuszczą." Samotnosć jak gorączka nocą dopada... Nie pozegnałam sie... chciałam uniknać łez Cisza w okół i wódka, która nadal parzy w usta... coś prowokującego, tajemnieczego i intrygujacego innych się znajdzie? Anusia?
|
#1742 |
|
Raczkowanie
|
truskawkowa 1993
i znowu dziekuje ; * : )
|
#1743 |
|
Raczkowanie
|
I wanna feel your body next to mine. / chcę czuć twoje ciało obok mojego
tears fell down my face, so hurt… / łzy spadły na moją twarz, tak boli… being in love ain’t cost but you ain’t even free. / trwanie w miłości nie kosztuje ale ty nie jesteś nawet wolny
-Będzie mi bardzo smutno jeśli będziesz musiała odejść. -Więc nie pozwól mi odejść... obiecaj! można przetrwać ten obłędny taniec, zgwałcić uczucia, zabić pożądanie, ale miłość i tak jak zbrodni skazaniec w małej celi serca na zawsze zostanie. |
|
|
|
#1744 |
|
Rozeznanie
|
~Nie jestem tabliczką czekolady, nie każdemu muszę smakować~
You wouldnt understand, I couldnt explain .wszysyc mnie denerwuja chyba zaczne nosić przy sobie nóż. Jak tam było tak tam było. Jeszcze nigdy tak nie było żeby jakoś nie było "Uśmiechnęła się uśmiechem, wktóry włożyła wszystko to, co postanowiła przemilczeć." "Bo gdy ty jesteś, to dni tak uciekają, jak ziarnka maku..." ...w pamięci slajdy z wszystkich najlepszych lat -'miedzy niebem a ziemia, ktos mnie wybral, zeby sprawdzic nas' history repeats itself/ historia lubi sie powtarzać W świecie plag i podłości, zimnych wojen, znajomości.. .. to właśnie trudne chwile sprawiają, że znajduję w sobie wielką siłę .. By wewnętrzne ciepło emanowało.. Piję kawę, jem gorzka czekoladę, palę ciemne davidoff' y brak intryg, pułapek, brak gier, brak masek, *jak to dobrze promienowiowac lojalnoscią jak to dobrze ku*wa zyc z godnościa -I czujemy się bezpiecznie jakby cały świat był dla nas :-* .. a czas zaczyna pędzić jak ekspres do Memphis byle teraz byle tu byle gdzie byle już byle cud byle miód byle znów tyle słów może sie komuś przyda
|
#1745 |
|
Rozeznanie
|
Noc taka długaaa, a u mnie nudaaa ... Zaproponujesz coś w końcu czy mam iść spać
??Uważaj, bo ... ucieknę od Ciebie - jak Kopciuszek ... ![]() Nie! Nie wystarczy ładnie wyglądać Baranie! Trzeba jeszcze mieć coś sensownego do powiedzenia ... ![]() ...Mi nie potrzeba wielu słów, by kogoś zniszczyć... Dobra-Noc to taka, gdy moją poduszką jesteś Ty (można zastąpić kołdrą)
|
|
#1746 |
|
Raczkowanie
|
to już rok odkąd na ciebie nie patrzę.
zobaczyłam ich z okna. a kto patrzy z góry, ten najłatwiej się myli. raczej mało obchodzimy się nawzajem. raczej już zostanie tak jak jest. co założysz na nasze rozstanie? szczęście. szczęście. rozpiera mnie. szczęście. czy serce twe czasem jeszcze żal ściska?
|
|
#1747 |
|
Zadomowienie
|
bo gdzie tak jak tu kapryśnie kosmacą się myśli?
![]() The smell of your skin lingers on me now. (coś w stylu: nadal czuje zapach Twojej skóry) mam ochotę na coś słodkiego - szkoda, że Cię tu nie ma... słodkie dintojry i grzeszne rozkosze.
strach jest dobry. dobrze jest się bać. to znaczy, że masz coś jeszcze do stracenia. co jest sensem życia? żyć! "Nawet partnerzy żądający pełnej wolności, siadając za kierownicą nie jadą lewą stroną. Dlaczego? Mają świadomość ograniczenia i konsekwencji łamania praw". |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
'Więc lepiej mnie zabij. Wyrzuć. Z pamięci.'
Things happen but we don't really know why / To się dzieje lecz tak naprawdę nie wiemy dlaczego Once more you tell those lies, to me - Jeszcze raz możesz mi powiedzieć te wszystkie kłamstwa Pull the knife from my back- Wyciągnij mi nóż z pleców 'Byłabym wreszcie czyjaś. Nie bezpańska aż tak...' 'Na koniec wyznam publicznie,że twoje uczucie nic dla mnie nie znaczy. ' Pokochaj! Tak realnie, namacalnie. Nie 'za', tylko 'przeciw' wszystkiemu. <3 Popatrz w moje oczy i powtórz to razy dwa. Dwadzieścia dwa.
|
|
#1749 | |
|
Raczkowanie
|
"
Cytat:
![]() ^^ # " Pokora jest pewnym stosunkiem duszy do czasu. To zgoda na czekanie... " # " Nauczyłam się umierać w sobie, nauczyłam się ukrywac cały strach… "
|
|
#1750 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Asieczek0411;808260 3]Świetne
O więcej takich proszę ![]() I o miłości od pierwszego wejrzenia więcej proszę ![]() ________________ Dziekuje Nic nie przychodzi mi do głowy ... Może..."...to zakochani, bardzo powoli w nas budzą się..." // "...lecz póki tu jestem, proszę ,kochaj mnie, dotykaj mnie..." "...tęsknię za ciszą bezludnych wysp, dzikich plaż..." "...wiem, że chcesz wspólnych snów dam Ci je. Nie bój się." "...dla Ciebie zrywam polne kwiaty ,szukam tych najrzadszych..." "...najchętniej zamknąłbym cię w klatce, bo kocham na Ciebie patrzeć..."
|
#1751 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Asieczek0411;808260 3]Świetne
O więcej takich proszę ![]() I o miłości od pierwszego wejrzenia więcej proszę ![]() ________________ Dziekuje Nic nie przychodzi mi do głowy ... Może..."...to zakochani, bardzo powoli w nas budzą się..." // "...lecz póki tu jestem, proszę ,kochaj mnie, dotykaj mnie..." "...tęsknię za ciszą bezludnych wysp, dzikich plaż..." "...wiem, że chcesz wspólnych snów dam Ci je. Nie bój się." "...dla Ciebie zrywam polne kwiaty ,szukam tych najrzadszych..." "...najchętniej zamknąłbym cię w klatce, bo kocham na Ciebie patrzeć..."
|
#1752 |
|
Raczkowanie
|
dziewczęta a cos ze znamy sie tylko z internetu, ale niedlugo sie spotkamy a ja nie moge sie doczekac jego cieplych dloni i delikatnych ust?
i ode mnie: My boyfriend is bang, the boom, the beat! " Sex baby sex, ils trouvent que c’est un délice, baby sex. " "Oj tam. Wiem,że ludzie się mnie boją." "Goodbye my almost lover..." "To ja.. ..Ta kotka na gorącym dachu." "Trudno to wszystko zrozumieć Trudno w to wszystko uwierzyć naprawdę.." "Zamknij oczy.. ..Cofnę czas." 'Łączy nas jedna pasja - kręcenie długopisem' "Love is the movement" 'It's a song to say goodbye..' "before i forget" "cierpieć ból rozkoszy, czy poddać się rozkoszy bólu...?" `Za ciasne glowy na mysli, za twarde serca na milosc. Ja wiem...` -Gdy dotkniesz mojej ręki nic ci się nie stanie. -Jak to? Zupełnie nic?! -Zupełnie. Może jedynie sie zakochasz. -Więc nie chcę. `Jego spojrzenie przenika nawet przez ohydną kurtynę zła .. ` `(...)Paź był ze szkła, Królewna zaś z hebanowego drewna.' * mam nadzieje ze wpadna w oko ^^
|
#1753 |
|
Zadomowienie
|
a macie coś krociotkiego, różnotenatycznego ??
)To, co zwiemy różą równie słodko pachniałoby pod innym imieniem...
|
|
#1754 |
|
Raczkowanie
|
Coś, co tkwi w tobie przykuło mój wzrok
Nie ma nic bardziej niebezpiecznego niż chłopak z urokiem Jest słodko mówiącym, pokrytym cukrem słodkim mężczyzną Zbyt nieprzyzwoita by uporządkować moje działania Zamierzam stać się torszkę nieposłuszna Tańcząc staję się po prostu troszkę niegrzeczna oprzyj się, rozluźnij, zapnij pasy .. Posłuchaj, wszystko czego teraz chce to żebyś przyszedł i wziął mnie cała Czy możesz położyć swoją rękę na mojej talii?
|
|
#1755 |
|
Rozeznanie
|
No hope, no love, no glory, no happy ending/ bez nadziei, miłości, chwały, szczęśliwego zakończenia
_Anusia_ gdzie jesteś boginio?
|
|
#1756 | |
|
Raczkowanie
|
[quote=Claire;8085553]
Cytat:
![]() _________________________ ____________ Samotna w tłumie ludzi, ze łzami w oczach, szukam kogoś kto pokocha...
|
|
#1757 |
|
Wtajemniczenie
|
^ Try a little harder babe..
Spróbuj troszkę ostrzej Bejbee.. ^ If you think we're meant to be, Give a little more your time.. Jeśli myślisz ze jesteśmy stworzeni dla siebie, poświęć trochę wiecej swojego czasu. ^ If you wanna stay with me, Show me what I mean to you.. Jesli chcesz ze mną zostać, Pokaż mi co ja dla Ciebie znaczę.. ^ You take my hand, and you say you've changed .. Bierzesz moją dłoń, i mowisz ze sie zmieniles.. ^ In letting you go I'm loving myself..x3 Za to ze pozwalam Ci odejść,uwielbiam siebie.. ^ When you smile, on my face, all I see is a glow. Kiedy uśmiechasz się w moją stronę, wszystko co widzę to blask. ^ I won't let you go, you know.. Nie chcę żebyś odszedł..Ty wiesz.. ^ Just wanna be with you, can't hold back.. Chcę być tylko z Toba,nie mogę zawrócić.. ^ Don't wanna hide no more, Here I am, and I'm coming for you.. NIgdy więcej nie chce sie ukrywać, Jestem tu,i idę do Ciebie. ^ And I just can't go another day Without you next to me.. I nie mogę odejść, następnego dnia, Bez Ciebie obok mnie.. ---------------------------------------------------------------------- Mam nadzieje,że tłumaczenie jest mniej więcej dobre..Jeśli sa jakieś pomyłki to przepraszam ![]() |
|
|
|
#1759 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś kto mówi, że miłość nie przynosi strachu, nigdy nie był zakochany
i mimo iż niebo wisi odwrotnie Strawberry swing ![]() Najpiękniejsze co jest na świecie, to pogodne oblicze. Albert Einstein
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. |
|
|
|
#1760 |
|
Konto usunięte
|
kochane!a macie cos zeby dac delikatnie facetowi zeby sie do mnie odezwal????plisssss!!!!!: )
bede bardzo wdzieczna
|
|
|
|
#1761 |
|
Raczkowanie
|
[1=b2061242e79199a19ea25d4 48e737c2153b1403a_5fee660 2bf23e;8087949]kochane!a macie cos zeby dac delikatnie facetowi zeby sie do mnie odezwal????plisssss!!!!!: )
bede bardzo wdzieczna[/quote]Ooo podbijam ![]() A i witam na forum...Jestem tu nowa, ale dlugo czytalam, i w koncu postanowilam sie zarejestrowac ![]() Bardzo duży kawałek umiera w nas wraz z odejściem przyjaciela... Przyjaciel widzi lepiej niż lustro. Doradzając przyjacielowi staraj się mu pomóc a nie sprawić przyjemność Życie moje sen wariata. Nie pojmuję tego świata. 70 znaków by opisać co czuję... to zdecydowanie za mało... |
|
|
|
#1762 |
|
Wtajemniczenie
|
^ A dzisiaj,kocham Cię Misku..x33
o całe wczoraj mocniej;* ^ W kieszeniach mam pełno chmur.. ^ Nieprzyzwoicie seksowny..;* ^ Nigdy więcej,nie zwątpie,że jesteś.. ^ Doczepiam ostatni element układanki o mnie i o Tobie.. ^ Dlaczego stoisz na czerwonym świetle,skoro masz zielone.? x33 ^ Pościel pachnie jeszcze ogniem naszych ciał.. ^ I need your love to hold me up when it's all too much to bear.. Potrzebuję twojej miłości,by mnie podtrzymała,gdy jest za wiele do zniesienia. ^ Be, be the one I need, Be the one I trust most, Don't stop inspiring me.. Bądz,bądz jedynym którego potrzebuję, jedynym któremu ufam, nie przestawaj mnie inspirować. |
|
|
|
#1763 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Kocham cie w słońcu. I przy blasku świec. Kocham cię w kapeluszu i w berecie. W bzach i w brzozach, i w malinach, i w klonach. W taksówce. I w samochodzie. Bez wyjątku. I na końcu ulicy. I na początku. W niebezpieczeństwie. I na karuzeli. Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą... ![]() |
|
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
'Więcej miłości, a wtedy cuda spadają z nieba jak deszcz z chmury.' 'Jedna miłość By pięknie się żyło Ważna jest jakość nie ważna jest ilość' 'Mam pełen słoik słonych wspomnień o Tobie..' 'smak tych chwil waniliowy smak, smak słodkich win..' 'na moście serce wyryte spinką..' 'Tylko Ty i ja Noc z gwiazd jak z kart nam powróży na szczęście..' 'Powietrze ma już dzisiaj inny smak..' 'Odnaleźć w sobie znacznie więcej Otworzyć wreszcie swe uśpione serce' 'W krainie szczęścia Wolny od szarości dnia..' 'W szarym tłumie idziesz sam, tak jak ja Samotny książę od małych spraw.." 'Wszędzie potykam sie O gniew, kłamstwo i krew..' 'Co zrobić teraz.. gdy się spadło z chmur?!?' '..uśmiechami do mnie mów lubię smak twoich słów' '..przedmiot pachnący-złośliwie tajemniczy świat..' TiScatteroUnaFoto rewelacyjne opisy ![]() zresztą jak wszystkie dziewczyny ![]() |
|
|
|
#1765 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekowaać;** ![]() ----------------------------------------------------------------------------------- ^ W rytm dwóch serc,spadają gwiazdy tej nocy.. ^ Biegłam w snach,w Twoją stronę.. ^ Razem ze mną walcz. Nie przeciwko mnie. ^ Ten najpiękniejszy pałac z marzeń,przeciez w sercu masz. ^ Patrz na mnie. Jak płaczę. ^ Zaczekaj..Proszę Cię,tylko 7 minut..A może trochę więcej. Nawet dzień. ^ Przemoknięte serca miast...my szczęśliwi tym dniem. ^ Jeszcze się nie znamy,choć dzieli nas szerokość naszych ramion. ^ Mój dzień był dobry. Może nadejść noc. ^ Rozmowy gwiazd na gałęziach, pozwól mi słyszeć. |
|
|
|
#1766 |
|
Rozeznanie
|
I love you, I love you so, but I don't know you to know! :P:P
my boy [ lollipop ] ;* 'są takie twarze, których widok sprawia ból' nie dorabiaj marnej ideologii. ot, nie kocham. i tyle. hotttttttttttt! yeah, it's so good you don't love me! - gorrrrrrrąco! och, jak dobrze, ze mnie nie kochasz ![]() na 100% jedno wiem - nie, nie kocham Cię! nie krzycz, nie odwróce sie. wystarczy, ze przyspieszysz, a zlapiesz.. 'i pouczasz ciagle mnie, że nocny bal jest nie dla dam' pfff ![]() 'wolisz ubrac się jak Lord i gapić sie w swój GPS' pfff:P call me, when you're so sober! - zadzwon / zawolaj mnie/ gdy bedziesz trzezwy I didn't steal your boyfriend! hah ;D - nie ukradłam Twojego chłopaka! ale to, co zdarzyło sie dwa razy, zdarzy sie na pewno i trzeci ![]() 100 lat młodej parze, spełnienia marzeń!100 lat dla mnie samej. w bólu. (we łzach.) i znów mówisz, ze tęskniłeś. dla zartu. idealnie idealny. TY;* I got tears, that are scared of the facts. - mam łzy, one boja się faktów gdzie sie podział nienaganny urok Twój? no, szału to On nie zrobił. ... by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów ![]() zaspiewaj mi coś o sobie! ;* o czym spiewasz, gdy nie słyszy nikt? ![]() Ma zemsta Cię dosięgnie, bo mnie nie kochasz juz!
|
#1767 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) więcej ;**this he appers I don’t know where from and tears out me from hands of ordinariness /to on, zjawia się nie wiem skąd i wyrywa mnie z rąk codzienności. with him we run away from the world, questions and doubts. / z nim uciekamy od świata, od pytań i wątpliwości
-Będzie mi bardzo smutno jeśli będziesz musiała odejść. -Więc nie pozwól mi odejść... obiecaj! można przetrwać ten obłędny taniec, zgwałcić uczucia, zabić pożądanie, ale miłość i tak jak zbrodni skazaniec w małej celi serca na zawsze zostanie. |
|
|
|
|
#1768 |
|
Wtajemniczenie
|
Siedze sobie dziś w domku,więc dodam troche więcej opisów,bo nudnawo
![]() Nie wiem czy sie spodobaaa,ale co tamm ![]() ------------------------------------------------------------------------------- ^ For whatever reason, I feel like I've been wanting you all my life.. Bez przyczyny, Czuje sie,jakbym chciała Cie całe życie.. ^ I'm so glad we're at the same place at the same time.. Jestem zadowolona kiedy jesteś w tym samym miejscu,w tym samym czasie. ^ I spotted you dancin' , You made all the girls stare.. Widziałam Twój taniec, Sprawiałes,ze wszystkie dziewczyny gapiły sie na Ciebie.. ^ Those lips and your brown eyes, And the sexy hair... Te usta i Twoje brązowe oczy, I seksowne włosy.. ^ Lets turn this dance floor into our own little nasty world.! Zawróćmy z parkietu do naszego małego,niegrzecznego świata! ^ I just want you to touch me. Chcę zebyś tylko Ty mnie dotykał. ^ Last night, boyshavo no feel.. Tej nocy odlatuje.. ^ Keep loving me, make show you hold me tight, lets hear for the stars.. Kiedy mnie ściskasz, daj mi pewnosc,ze bedziesz mnie przytulac dzis wieczorem. Zaprowadz mnie do gwiazd! |
|
|
|
#1769 |
|
Rozeznanie
|
[1=b2061242e79199a19ea25d4 48e737c2153b1403a_5fee660 2bf23e;8087949]kochane!a macie cos zeby dac delikatnie facetowi zeby sie do mnie odezwal????plisssss!!!!!: )
bede bardzo wdzieczna[/quote]ja równiez się dołaczam do prośby
|
#1770 |
|
Raczkowanie
|
...Na betonie zamek naszych marzeń
Na betonie rysujemy twarze...
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.