Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3 - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-03, 12:48   #4081
snowqueen
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

pakosta no jak spojrzy, to wiesz... Zawsze możesz odwrócić wzrok
Chociaż ja na Baby Doll sama popędzę spoglądać i niuchać

Ja nie wiem, co zrobię, jak w moim SP nie będzie tego zapachu, chyba się rozpłacze na środku sklepu, tak się na niego nastawiłam

Btw, we Wrocławiu nie ma czym oddychać. Jest chyba ze 35 stopni w cieniu i praktycznie zero wiatru...
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 13:00   #4082
Hosenka*
Zakorzenienie

Gayenko - taaa przywidziało Ci się Bardzo ładne są, ale jak to napisała bardzo madrze Ziz: kosmetyki się używa a nie podziwia... A ich naprawde rzadko używałam, więc po co mają się u mnie "kisić"?

Agnieska: ja toników mam sporo, ale chociaż tyle dobrze że ich regularnie używam - rano i wieczorem, czasem też po zmyciu makijażu w trakcie dnia. Z antybakteryjnymi (Tea Tree TBS i Effaclar) jest gorzej, bo już nie mam tak częstych wysypów jak dawniej, kiedy to prawie co rano budziłam się z jakimś ropną paskudą Tonik starcza mi zatem na ok 2 miesiące .

A jakie żele polecasz skoro preferujesz tylko niewysuszajace?? Ja też takie preferuję, ale nie zawsze uda sie taki kupić. Co zatem polecasz??

EDYCJA: mój ChybaTZ jutro wraca z urlopu Stęskniłam się przez te 2 tygodnie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-07-03 o 13:25
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 13:08   #4083
snowqueen
Zakorzenienie

Hosenko kiedy ziz napisała takie madre słowa? Przegapiłam
To powinno być motto akcji odwykowej heheh
Zresztą, prawda jest taka, że z tego samego powodu postanowiłam, że rozstanę się z maczkiem AB...

Nie dziwię się, że się stęskniłaś, ja to po dwóch dniach niewidzenia się jestem stęskniona
Stary 2008-07-03, 13:09   #4084
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja tez raczej nie chomikuje pielęgnacji. Zapas jako taki mam tylko wody termalnej, a i to nie jakiś wielki - 2 x Vichy, 2 x Beauty Formulas (w tym jedna już nie działająca) i jedna mała Avene. Jeszcze specyfików do twarzy mam sporo, ale nic na zapas, wszystkich kremów itp. używam na bieżąco.

Odżyłam już trochę, nawet zaczęłam się zastanawiać, czy nie skoczyć do SP, ale chyba nie mam dość funduszy na Dune. W tym momencie chciałabym mieć urodziny jutro, problem skąd wziąć pieniądze na flakonik szybko by się rozwiązał.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 13:23   #4085
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Btw, we Wrocławiu nie ma czym oddychać. Jest chyba ze 35 stopni w cieniu i praktycznie zero wiatru...
W słońcu ma być odczuwalna temperatura... 50* http://wiadomosci.onet.pl/1781761%2c11%2citem.html na szczęście dzisiejszy dzień spędzam w domu, na zakuwaniu do ostatniego, jutrzejszego egzaminu. Nienawidzę słońca.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Agnieska: ja toników mam sporo, ale chociaż tyle dobrze że ich regularnie używam - rano i wieczorem, czasem też po zmyciu makijażu w trakcie dnia. Z antybakteryjnymi (Tea Tree TBS i Effaclar) jest gorzej, bo już nie mam tak częstych wysypów jak dawniej, kiedy to prawie co rano budziłam się z jakimś ropną paskudą Tonik starcza mi zatem na ok 2 miesiące .

A jakie żele polecasz skoro preferujesz tylko niewysuszajace?? Ja też takie preferuję, ale nie zawsze uda sie taki kupić. Co zatem polecasz??
Mi w sumie ostatnio schodzi tylko tonik Norela z kwasem azelainowym - pół litra prawie już poszło. Tylko dlatego, że moja skóra uwielbia kwas azelainowy, a ja uwielbiam takie "suche" toniki, tzn. takie które nie zostawiają żadnej warstwy na skórze - inaczej mam wrażenie, że wszystko gorzej się wchłania. Mam nadzieję że niedługo będą targi we Wrocławiu to uzupełnię norelowe zapasy, bo bardzo mi się spodobały niektóre kosmetyki

Co do żeli... przede wszystkim sprawdzam, czy oprócz detergentów i zapachu ma coś jeszcze nawilżającego w składzie. Gliceryna, wyciągi roślinne, oleje... Większość niestety nie ma Albo niezawodny, superdelikatny Hipp - niedawno wypuścił żel 400ml z pompką.
Ostatnio krzywdy nie uczynił mi żel z Voglii z serii z ziarnami, Timotei z owocami leśnymi i olejami. Niestety nic więcej nie pamiętam dziś kupiłam w Naturze żel firmy Omnia Botanica z miętą i dziką różą, zapowiada się ciekawie. Natura chyba próbuje się wybić wprowadzając ostatnio kosmetyki (przynajmniej kreujące się ) na naturalne - pojawiło się kilka takich firm. A właśnie, jeszcze ciekawy może być żel z firmy Mypa http://shop.mypa.eu/ zarówno ten z aloesem jak i masłem shea.
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 13:32   #4086
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko kiedy ziz napisała takie madre słowa? Przegapiłam
To powinno być motto akcji odwykowej heheh
Zresztą, prawda jest taka, że z tego samego powodu postanowiłam, że rozstanę się z maczkiem AB...
Napisała przy okazji napisania ze pozbywa się szachownic, czyli jakoś niedawno

Cytat:
Nie dziwię się, że się stęskniłaś, ja to po dwóch dniach niewidzenia się jestem stęskniona
W sumie to powinnam być przyzwyczajona do tęsknoty, bo z EXTZ bywało ze nie widzielśimy sie np 5 miesiecy.
W nocy dostalam smsa od ChybaTZ ze jutro bedzie juz i kilka razy sie potem budzilam zeby sie upewnic ze ten sms jest Nawet rano po obudzeniu się sprawdziłam, czy to oby nie był sen Nieraz sie już zdarzyło, że ubzurałam sobie lub mialam bardzo realny sen ze przyszedł sms a jego nei było tak naprawde (nie kasuej od razu smsów, wiec nei mogłam kasować w nocy )

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Co do żeli... przede wszystkim sprawdzam, czy oprócz detergentów i zapachu ma coś jeszcze nawilżającego w składzie. Gliceryna, wyciągi roślinne, oleje... Większość niestety nie ma Albo niezawodny, superdelikatny Hipp - niedawno wypuścił żel 400ml z pompką.
Ostatnio krzywdy nie uczynił mi żel z Voglii z serii z ziarnami, Timotei z owocami leśnymi i olejami. Niestety nic więcej nie pamiętam dziś kupiłam w Naturze żel firmy Omnia Botanica z miętą i dziką różą, zapowiada się ciekawie. Natura chyba próbuje się wybić wprowadzając ostatnio kosmetyki (przynajmniej kreujące się ) na naturalne - pojawiło się kilka takich firm. A właśnie, jeszcze ciekawy może być żel z firmy Mypa http://shop.mypa.eu/ zarówno ten z aloesem jak i masłem shea.
W Naturze rzeczywiście sporo pojawiło się "naturalnych" kosmetyków . Póki co u mnie najlepiej sprawdza sie Palmolive Masło Shea i żele Nivei - co jakis czas do nich wracam. Mam w zapasach m.in. 2 gęste żele kremowe Olay i mam nadzieje że się dobrze spiszą

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 13:55   #4087
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Nieraz sie już zdarzyło, że ubzurałam sobie lub mialam bardzo realny sen ze przyszedł sms a jego nei było tak naprawde (nie kasuej od razu smsów, wiec nei mogłam kasować w nocy )
Ja często mam tak, że w środku nocy przeczytam smsa, czasem nawet na niego odpiszę, wykasuję, a rano nie pamiętam nawet od kogo ten sms ani o czym. Najgorzej jak potem okazuje się, że z kimś się umówiłam.
Stary 2008-07-03, 14:00   #4088
agnieska
Zakorzenienie

A tak w ogóle to się cieszę że nie kupiłam serii Matrixa (Biolage Sunsorials) w ciemno, przez Allegro. Najpierw odstraszał mnie strajk na poczcie, później odkryłam że otworzyli salon Matrixa na mojej trasie na uczenię, spisałam więc numer i miałam zamiar wreszcie tam zadzwonić... Dziś w PiPie, gdy stałam przy kasie, zauważyłam że w salonie fryzjerskim na przeciwko kasy mają tą serię. Przeglądnęłam składy i byłam niezmiernie szczęśliwa, że nie utopiłam w tym 150zł za cały zestaw lista zakupów się zmniejszyła - pozostał pewny spray z filtrem L'oreala + seria Z.one

I oparłam się szamponowi z miętą, który stał obok serii słonecznej kusi mnie wszystko, co przynosi choć na chwilę chłód, ale szamponów mam zdecydowanie za dużo (i kilka upatrzonych już od dawna)
Stary 2008-07-03, 14:11   #4089
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Chociaż ja na Baby Doll sama popędzę spoglądać i niuchać

Ja nie wiem, co zrobię, jak w moim SP nie będzie tego zapachu, chyba się rozpłacze na środku sklepu, tak się na niego nastawiłam
Ja się biję z myślami: iśc jutro/nie iść do SP po drodze na uczelnię Choć z 2 strony bym wolała żeby tej Baby Doll nie było, prznajmniej nie miałabym takiego żalu, że nie mogę kupić

Zrobiłam sobie pedikiur, pomalowałam paznokcie u stóp na czerwono i mam ochotę też na jakiś nowy lakier: najlepiej intensywnie kolorowy(fiolet, fuksja lub turkus), bez brokatu.

Apopos pogody - u mnie wyszły chmurki i może jakaś burza się przytoczy popołudniu Przydałoby się odrobinę deszczu, bo codziennie musimy podlewać wszystkie warzywa i kwiatki koło domu i nawet trawnik, bo go słońce wypaliło w kilku miejscach
Stary 2008-07-03, 14:22   #4090
zizou
Zakorzenienie

u mnie dzis goraco, ale powiewa fajny wiaterek wiec da sie wytrzymac. wrocilam znad jeziora i ide sie teraz wyciagnac z kotami na hustawce [co bedzie wygladac tak, ze ja bede siedziec przycupnieta na skraju a one beda rozwalone na wiekszej czesci siedziska ]. poczytam troche, poobijam sie
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 14:38   #4091
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Gayenko - taaa przywidziało Ci się Bardzo ładne są, ale jak to napisała bardzo madrze Ziz: kosmetyki się używa a nie podziwia... A ich naprawde rzadko używałam, więc po co mają się u mnie "kisić"?EDYCJA: mój ChybaTZ jutro wraca z urlopu Stęskniłam się przez te 2 tygodnie
Ale sa pieekne..ja bym tam je mogal nawet do podziwiania miec..jakbym mial fundusze

Cytat:
EDYCJA: mój ChybaTZ jutro wraca z urlopu Stęskniłam się przez te 2 tygodnie
Ojej to fantastycznie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja często mam tak, że w środku nocy przeczytam smsa, czasem nawet na niego odpiszę, wykasuję, a rano nie pamiętam nawet od kogo ten sms ani o czym. Najgorzej jak potem okazuje się, że z kimś się umówiłam.
Hihi ja przez sen za ti wysylam smsy i zeby bylo smieszniej potem je kasuje..a ze to przez sen to sa strasznie absurdalne ostatnio jak spalam sama wyslalam do Tz ta smsa o tresci "ale fajnie jest tak wisiec sobie jak lemur ale nie strus tylko malpka.." czy jest lekarz na sali?
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
u mnie dzis goraco, ale powiewa fajny wiaterek wiec da sie wytrzymac. wrocilam znad jeziora i ide sie teraz wyciagnac z kotami na hustawce [co bedzie wygladac tak, ze ja bede siedziec przycupnieta na skraju a one beda rozwalone na wiekszej czesci siedziska ]. poczytam troche, poobijam sie
Kooooty.. spiacy kot to najpiekniejsze stworzenie na swiecie.Zizku jakie masz koty i ile? ojojoj..masz jakies zdjecia? ten w avie to Twoj?
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 14:44   #4092
snowqueen
Zakorzenienie

zizou ojej, jaki relaks... Zazdroszczę! Ja po pracy lecę do samego centrum miasta na depilację... A potem jadę do chłopaka, więc czeka mnie podróż w zatłoczonym autobusie. Ile ja bym dała za taką huśtawkę!

Ale za to już tylko 6 dni i leeeecę
Stary 2008-07-03, 14:46   #4093
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja się biję z myślami: iśc jutro/nie iść do SP po drodze na uczelnię Choć z 2 strony bym wolała żeby tej Baby Doll nie było, prznajmniej nie miałabym takiego żalu, że nie mogę kupić
Nie chcę Cię martwić, ale jest BD u nas.

Zadzwonili do mnie z CCC, że naprawili mi japonki. Liczyłam po cichu na zwrot pieniędzy, miałabym na część szewca albo na część Dune. A tak mam japonki, które już raz się całkowicie rozpadły, więc będę bała się w nich gdziekolwiek iść, żeby znowu nie wracać boso...
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 15:02   #4094
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

no i nie dotrę dzisiaj do tej Wawy cholercia od rana ciągle coś jest nie tak.. a to babka od ubezpieczeń przyjechała po moje podpisy, a to Tata ciągle gdzieś wydzwaniał, a to się okazało, że do złego wydziału zaadresowaliśmy pisemko do urzędu, a to zapomnieliśmy papierów z domu no i ostatecznie... jeszcze nie wyjechaliśmy z miasta, mielismy stłuczke jakimś wietnamczykom w kufer wjechaliśmy, za nic nie da się z nimi dogadać, Tata kazał mi wracać do domu, sam czekał na policje (nawet łaskawie po ok 40 minutach przyjechali). Albo pojade jutro raniutko pociągiem sama, a Tata pożyczy samochód od Mamy i przyjedzie później albo będziemy grzać przez te wszystkie korki o 8 rano jak nie wcześniej :/ bo o 10 mam egzamin i muszę być wcześniej...
Stary 2008-07-03, 15:37   #4095
isa666
Zakorzenienie

ice
Aż z żalu się popsikałam moją klasyczną BD.

ziz też tak chcem
Próbowałam ostatnio obłaskawić kotkę sąsiadki, ale zbyt dzika jest i się boi Nawet chwyt na plasterek szynki nie podziałał(a tak obłaskawiłam już 3 koty ).
Pozostaje mi stary, wyliniały kot drugiej sąsiadki, ale coś ostatnio do mnie nie przychodzi

cmoksiu Prawie zawsze tak jest, że jak się coś zacznie walić, to już wszystko na raz w jeden dzień
Stary 2008-07-03, 15:54   #4096
zizou
Zakorzenienie

no i deszcz nas przegnal do domu bu

gayenko mam trzy koty i psa, wszystko to kobiety w awie jest moja srednia kotka jak jeszcze byla kociaczkiem

teraz jak poapdalo to nagrzany asfalt tak cudownie pachnie kocham ten zapach, dla mnie jest totalnie utopijny i mogloby tak pachniec w raju
Stary 2008-07-03, 16:05   #4097
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
no i deszcz nas przegnal do domu bu

gayenko mam trzy koty i psa, wszystko to kobiety w awie jest moja srednia kotka jak jeszcze byla kociaczkiem

teraz jak poapdalo to nagrzany asfalt tak cudownie pachnie kocham ten zapach, dla mnie jest totalnie utopijny i mogloby tak pachniec w raju
Zizou sliczna jest,...Uwielbiam kotki z "rozowymi elementami" i plamkami na nosku.. tylko ze te z plamkami to najwieksze rozrabiaki..a przynajmniej wszystkie,ktore ja znam Podrózujesz z kotami? Bo moj arystokrata nawet noska nie wystawi na balkon jak sam nie chce i nie jest mu za cieplo/za zimno/za wietrznie etc.a co dopiero gdzies z nim pojechac..jak raz pojechlismy do weterynarza to nasikal w aucie..
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-07-03, 16:10   #4098
zizou
Zakorzenienie

moje uwielbiaja jezdzic samochodem jak jade do dziadkow, za krakow to jak na komende wskakuja do samochodu - na siedzenia, piesa do bagaznika. przy dluzszych podrozach niestety musze je pakowac w transportery nie lubia tego.

moja jedna kotka jest wychodzaca, dwie mlodsze wyleguja sie tylko na tarasie
Stary 2008-07-03, 16:10   #4099
Estella
Zakorzenienie

Ja dziś kupiłam tylko kulkę Rexony, bo mi się kończy i maskę-kompres w saszetce Hydrativ Tołpy, bo chciałam jej zawsze spróbować.
Pocztą przyszedł zestaw do stóp arbuzowy Avonu i TriLaser na cellulit, bo ma niezłe opinie, zobacyzmy, czy jest coś wart.
Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Wachalam dzisiaj baby doll klasyczna...Esteeellllloooo TY wcale nie mowilas ze Magic sa jeszcze ladniejsze ,prawda?
Oh nie, no co Ty okropne są
Cytat:
Z antybakteryjnymi (Tea Tree TBS i Effaclar) jest gorzej, bo już nie mam tak częstych wysypów jak dawniej, kiedy to prawie co rano budziłam się z jakimś ropną paskudą Tonik starcza mi zatem na ok 2 miesiące .
Dobre są te toniki? Przymierzam się do tej serii TBS, ale nie ma próbek kremów, a boję się, że mi się nie spodobają.
Cytat:
Mi w sumie ostatnio schodzi tylko tonik Norela z kwasem azelainowym - pół litra prawie już poszło. Tylko dlatego, że moja skóra uwielbia kwas azelainowy, a ja uwielbiam takie "suche" toniki, tzn. takie które nie zostawiają żadnej warstwy na skórze - inaczej mam wrażenie, że wszystko gorzej się wchłania. Mam nadzieję że niedługo będą targi we Wrocławiu to uzupełnię norelowe zapasy, bo bardzo mi się spodobały niektóre kosmetyki
Muszę zapamiętać chcę iść na targi, pewnie będą we wrześniu/październiku. Muszę koniecznie zużyć mnóstwo kosmetyków do tego czasu
Cytat:
A tak w ogóle to się cieszę że nie kupiłam serii Matrixa (Biolage Sunsorials) w ciemno, przez Allegro. Najpierw odstraszał mnie strajk na poczcie, później odkryłam że otworzyli salon Matrixa na mojej trasie na uczenię, spisałam więc numer i miałam zamiar wreszcie tam zadzwonić... Dziś w PiPie, gdy stałam przy kasie, zauważyłam że w salonie fryzjerskim na przeciwko kasy mają tą serię. Przeglądnęłam składy i byłam niezmiernie szczęśliwa, że nie utopiłam w tym 150zł za cały zestaw lista zakupów się zmniejszyła - pozostał pewny spray z filtrem L'oreala + seria Z.one
Oo, takie marne?
Cytat:
Zrobiłam sobie pedikiur, pomalowałam paznokcie u stóp na czerwono i mam ochotę też na jakiś nowy lakier: najlepiej intensywnie kolorowy(fiolet, fuksja lub turkus), bez brokatu.
Piękną fuksję ma Vipera; turkus i fiolet mam z Sephory - fiolet jest genialny, ciemno jagodowy z drobinkami, które błyszczą w słońcu - fioletowymi i granatowymi, więc lakier w zależności od oświetlenia wygląda na granatowy lub fioletowy.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 16:22   #4100
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Piękną fuksję ma Vipera; turkus i fiolet mam z Sephory - fiolet jest genialny, ciemno jagodowy z drobinkami, które błyszczą w słońcu - fioletowymi i granatowymi, więc lakier w zależności od oświetlenia wygląda na granatowy lub fioletowy.
Myślałam właśnie o sephorowych lakierach i kuszą mnie jeszcze burżujkowe Nie mam za dużo piniendzy, więc taki do 20 zł max. muszę kupić a wogóle to wolałabym chyba coś tańszego to wtedy bym ze 2-3 kolory wzięła

ziz kurczę, nigdy jeszcze nie widziałam kota jadącego w samochodzie
Stary 2008-07-03, 16:35   #4101
Estella
Zakorzenienie

Rzuć okiem na fuksję Vipery, naprawdę warto, kosztuje 9zł. Kolor jest nasycony, jednolity, lakier się bardzo dobrze trzyma paznokci.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2008-07-03, 16:42   #4102
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę zapamiętać chcę iść na targi, pewnie będą we wrześniu/październiku. Muszę koniecznie zużyć mnóstwo kosmetyków do tego czasu

Oo, takie marne?
Bardzo polecam ten tonik i maskę żelową świetnie działają na moją skórę.
Biolage kompletnie niewarte swojej ceny zasugerowałam się opinią z MUA, że skład maski jest podobny do maski Kerastase... cóż, jeśli tak wyglądają maski Kerastase to dobrze że nigdy się nie skusiłam w L'orealu jest przynajmniej porządny filtry anty UVA, tutaj - w oleju do włosów chyba był olej kokosowy na samym początku+jeden filtr w środku składu+witaminy pod koniec, suchego olejku nie pamiętam (nic ciekawego), maska - pod koniec obiecywany słonecznik, szampon jak szampon. Za cały zestaw mogłabym dać max. 40zł, a nie 40zł za sztukę
Stary 2008-07-03, 16:43   #4103
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
moje uwielbiaja jezdzic samochodem jak jade do dziadkow, za krakow to jak na komende wskakuja do samochodu - na siedzenia, piesa do bagaznika. przy dluzszych podrozach niestety musze je pakowac w transportery nie lubia tego.

moja jedna kotka jest wychodzaca, dwie mlodsze wyleguja sie tylko na tarasie
Moj by mi chyba glowe odgryzl jakbym go miala do transportera zapakowac
Cytat:
J
Oh nie, no co Ty okropne są
Tak wlasnie myslalam

A!wlasnie mi sie psipomnialo ze w sephorze jest promocja na ich plyn do kapieli /zel pod prysznic ten w opakowaniu w ksztalcie soczewki.Z okazji pierwszych urodzin gamy kapielowej sephora kosztuja 19 zl.A wczesniej chyba 28..albo mi sie wydawalo
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-07-03, 16:55   #4104
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo polecam ten tonik i maskę żelową świetnie działają na moją skórę.
Biolage kompletnie niewarte swojej ceny zasugerowałam się opinią z MUA, że skład maski jest podobny do maski Kerastase... cóż, jeśli tak wyglądają maski Kerastase to dobrze że nigdy się nie skusiłam w L'orealu jest przynajmniej porządny filtry anty UVA, tutaj - w oleju do włosów chyba był olej kokosowy na samym początku+jeden filtr w środku składu+witaminy pod koniec, suchego olejku nie pamiętam (nic ciekawego), maska - pod koniec obiecywany słonecznik, szampon jak szampon. Za cały zestaw mogłabym dać max. 40zł, a nie 40zł za sztukę
Dzięki za info, bo się zastanawiałam nad Matrixem.

Norela koniecznie muszę wypróbować, szkoda, że ciężko dostać tą firmę w naszych drogeriach, tak samo z BanDi.

Siegfried Obermeier
Stary 2008-07-03, 17:08   #4105
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:
cmoksiu Prawie zawsze tak jest, że jak się coś zacznie walić, to już wszystko na raz w jeden dzień
ano niestety... dostałam zadanie bojowe - zrobić obiad i wymyśliłam najprostszy z możliwych i co? juz mi się połowa spaliła masakra.. jeszcze mnie głowa boli, nie mam siły na naukę, jutro usiądę na egzaminie, zrobię "Yyy" i będę liczyła na farta albo zbierała 100zł na pierwszą wrześniową poprawkę (tfu tfu)
Stary 2008-07-03, 18:03   #4106
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Rzuć okiem na fuksję Vipery, naprawdę warto, kosztuje 9zł. Kolor jest nasycony, jednolity, lakier się bardzo dobrze trzyma paznokci.
Gracias Estell Rozejrzę się za tymi Viperowymi

cmoksiu
-----------
Mam basenik Taki mały dla dzieci(jakiś metr średnicy), ale mieszczę się w nim siedząc po turecku Wystarczy mi na moczenie tyłka Dopiero w poniedziałek go napełnię wodą, bo w weekend szkoła i nie mam kiedy się kąpać.

PS. Chyba zaraz pęknę, bo zjadłam dziś 2 kanapki z salami, na obiad pangę i fasolkę szapragową, z kilo czereśni, loda, pół paczki płatków Fitness i jeszcze teraz orzeszki w miodzie
Okres się zbliża i już widać jak go "zajadam"
Stary 2008-07-03, 18:03   #4107
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
ano niestety... dostałam zadanie bojowe - zrobić obiad i wymyśliłam najprostszy z możliwych i co? juz mi się połowa spaliła masakra.. jeszcze mnie głowa boli, nie mam siły na naukę, jutro usiądę na egzaminie, zrobię "Yyy" i będę liczyła na farta albo zbierała 100zł na pierwszą wrześniową poprawkę (tfu tfu)
Cmoksiu

Isa ty burzuju! wlasny basen ale miec taki wielki basen i kolezanek wizazanek nie zaprosic to juz jest swinstwo!
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-07-03, 18:12   #4108
cmoksia
Zakorzenienie

dobra, koniec użalania namówiłam z bratem Tatę żeby i nasz basen rozstawił ale Mama zaraz wyskoczyła, że burze mają jutro być itd... także jeszcze nie wiadomo czy jak przyjadę w sobotę to będzie gdzie tyłek zmoczyć poza wanną
Stary 2008-07-03, 18:12   #4109
isa666
Zakorzenienie

gayenko jak ja wsadzę moje tłuste do tego baseniku, to nikt więcej się nie zmieści
Ale jak się kiedyś dorobię to chyba wybuduję sobie za domem taki wielki jak w amerykańskich willach i Was zaproszę
Tylko ja pływać nie umiem

Idę podlewać kwiatki w ogródku, bo usychają biedne
Stary 2008-07-03, 18:37   #4110
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
gayenko jak ja wsadzę moje tłuste do tego baseniku, to nikt więcej się nie zmieści
Ale jak się kiedyś dorobię to chyba wybuduję sobie za domem taki wielki jak w amerykańskich willach i Was zaproszę
Tylko ja pływać nie umiem

Idę podlewać kwiatki w ogródku, bo usychają biedne
Ja tez nie Isa z tym tlustym..noo tym wlasnie to bym nie przesadzala na twoim miejscu..to ostatnia rzecz z ktora mi sie kojarzysz

BTW Cmoksiu weszlam na Twojego bloga i widze zdolna mamy mlodziez w tym pieknym kraju...jeszcze rozumiem jakis skomplikowany przepis ...ale na serek z truskawkami..brak slow po prostu..
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości